Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Én abszolút nem kívánom az édességet, szerencsére, pedig a gyerekeim mindennap előttem eszik a túró-rudit, kekszet.... Sőt, túróslepényt is sütöttem már,tejbegrízt is, még csak meg se nyaltam, hogy jó-e az ize, inkább a férjemmel kóstoltattam.
A kávéból hiányotlam a cukrot, tejet az első pár napban, de most ha bele tenném, már úgy nem tudnám meginni :)
Ma reggel olyan könnyűnek éreztem magam, mikor felkeltem, mint már rég nem :)
A rizslisztes nokedlit én is kipróbáltam, meg lehet enni, sőt :) Én olyan receptet olvastam, ahol a két főre 15 dkg liszthez irtak 1 tojást, sót, és annyi vizet, hogy olyan legyen az állaga, ami a kanálról nem folyik le. Lágyabb lett, mint egy sima fehér lisztes nokedli, és gyorsan leszaladt a szaggatón, de ha villával gyorsan szétkavarjuk, akkor nem áll össze :)
Ami még pozitivum mellette, hogy nem ragad ugy rá az edényre sem, sokkal egyszerűbben el lehet mosogatni utána :)
Szia Mircella!
Köszönöm.
A szabályokat szigoruan betartottam,de sehogyan sem akart megindulni lefelé a súlyom,ezért szigoritottam azzal hogy csak reggel eszek piritóst de azt is csak egy szeletet.Ebédre hus zöldségfélékkel+ a zsir,a vacsorám meg zöldségleves vagy 2 tojásból rántotta vagy szalonnával vagy a folyékony zsirral. Az én tapasztalatom hogy igy gyorsabb a tempó...
Ja,és semilyen édesitőt nem használok,a kávét és a teát is üresen iszom.
Gratutálok az akaraterődhöz!
Őszintén szólva én csodálkozom magamon, hogy még ennyire is bírom, hiszen édesség és nasi napi szinten volt nálam. Norbiztam, és annál azért több minden megengedett. Örülök hogy a gránátalma magocskákkal is beérem, és a heti egy-kétszeri rizses vagy rizspelyhes "édesség"-gel elvagyok. Lehet hogy egyszer nálam is eljön az idő, amikor még ebből is tudok lejjebb adni.
sziasztok. 49. nap és -6,2 kg. fantasztikus. 84,6 kg-ról indultam és most 78,4. a vártnál sokkal jobb.
azt mondjátok az idősebbeknél később indul el a fogyás. én 57 éves vagyok, tehát ebben a korban is beindul az rendesen. az édességet nem kívánom. odafigyelek arra, hogy mit eszem, de azért néha becsúszik egy-egy bűnözés. nem szándékosan, de nem tudom elkerülni. most pedig megyek és sütök bundás kenyeret reggelire. szép vasárnapot mindenkinek.
Szia Liem!
Ez szerintem nagyon szép eredmény ennyi idő alatt!
Szuper!!! Jó hallani ilyen kiemelkedően jó eredményekről :-)
Csökkentetted az ételmennyiségeden is, vagy csak betartottad a szabályokat?
Sziasztok!
Látom sokan az édesség után vágyódtok. Én grefruitot szoktam enni, nagyon finom, édeskés. Alaposan meghámozom, akkor nem keserű. Úgy tudom ezt tetszés szerint lehet enni.
Minden elismerésem azoké, akik meg tudják állni a kúrát "édesség" nélkül. Én nem tudom, és nem is törekszem rá, mert ami belém rögződött évtizedeken át, néhány hét alatt nem fogom tudni megváltoztatni.
Ha megengedett összetevőkből készítjük, akkor miért is ne lehetne időnként? Ez az én véleményem, és bár úgy szeretném én is, hogy le tudjak szokni róla, nem fogom magam érte ostorozni.
Néhány szem gránátalma magocska (jó hidegen) nagyon jól tud esni a zsíros kaják után, sőt a hideg "tejberizs" is. A rizst vízben főzöm, teszek hozzá egy kis rizstejport, majd ha kihűlt, eritritet és fahéjat.
Ezek nélkül nekem nagyon nehezen menne. Emelem kalapom mindenki előtt, aki meg tudja állni!
Az már siker!!!, hogy nem kívánod az édességet. Ha kitartasz meglátod, meggyógyulsz betegségeidből és lefogysz. Ami még szerintem nagyon fontos, az a víz. Nekem orvos mondta: testsúly 20kg- onként 1 liter víz.
Egy 90 kg súlyú embernél 4,5 liter/nap. Rá lehet szokni, mint a cigire piára, édességre. Csak ez egészséges. A víz az élet. Én mikor 2 litert meg kellett igyak, minden bajom volt. Ma 4-5 litert iszok, néha többet.Ha kevesebbet iszok, mert hosszú úton vagyok/3 liter/ , már szomjas vagyok állandóan. Igyatok sokat! Ez minden méregtelenítés alapja.
Kedves Csaba!
Igazad van, én jan.3-tól, csinálom, de nem kívánom az édességet, pedig igen szerettem.Én is mondogatom, hogy keveset fogyok, de azt is , hogy én nem vagyok 20-30-40 valahány éves.Kenyeret eszem, de próbálom csökkenteni, reggelre, de ma este nagyon vékony szeletett ettem szalonnás, kolbászos,hagymás,paradicsomos rántottát csináltam 3 db tojásból, ennek csak a felét ettem meg.Tegnap rizi-bizit ettem, pörölttel, Tőled loptam az ötletet, már a rizi-bizit.Bízom nagyon, hogy nálam is siker élmény lesz.8.hetet kezdtem ma!
Kedves Nati!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kitartást a méregtelenítéshez! Én ma vacsira körömpörköltet ettem magában! :)
Melyik lisztet használod? Nem tudom, hogy a barnából megcsinálható-e, de én a fehérből szoktam. Az olyasmi állagú, mint a normál liszt. Kicsit keményebbre kell csinálni, mint a hagyományost. Eddig kétszer főztem, mindkétszer sikerült.
Mikor sok lett (szerintem több van belőle, mint normál esetben), megszórtam egy keveset édesítővel és fahéjjal. Ez volt a nasi.:)
Sziasztok!
Uj vagyok a csoportban. Jan.5.-én kezdtem a kurát 102 kg-vel. Ma reggel 93,2. Lassan indult be a fogyás,de nem adom fel mert még minusz 20 a cél.
Meluu!
Hát ez nagyon jól hangzik, bár nekem is így bejönne..:)
Csak így tovább!! :D
Szia Böbe56!
Légyszíves írd le a nokedlit hogy csinálod rizslisztből, mert nekem teljesen szét ment a vízbe! Köszönöm!
Nati76!
Isten éltessen! Hányadik?
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása