Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok! Még új vagyok itt. Most szeretném megrendelni a terméket, csak ugye nincs regisztráció számom. Elküldtem az úrlapot, viszont még semmi válasz.
Szerinted mikor számíthatok válaszra? Onnan már csak rajtam múlik a megrendelés?
Köszönöm előre is!
Szia Dothy!
Írtam privit! :)
Szia Dothy!
Nagyon kedves Tőled, és megköszönném, ha elküldenéd azt az oldalt. Próbáltam utána nézni a net-en, de a könyvbe nem tudtam belekukkantani...:)
E-mail címem: kerekesgab@freemail.hu
Köszönöm szépen!
Szia! Három nap alatt nem tud visszamenni két kiló, ez nyilván csak víz, ami valami miatt bent maradt. Ezért nem is érdemes méregetni magad, mert csak idegesít :) Nekem a több, mint két év alatt 3-4 kiló jött vissza a 14-ből, pedig nem kíméltem magam, nyáron kilószámra nyakaltam a fagyikat. Ha összegészében tudod tartani a kúra alatti étrendet, akkor nem lesz gond, értem ezalatt a zsírral történő sütést-főzést és a cukros ételek kiiktatását. Nem kell gyümölcsök nélkül élni, az csak a kúra alatt olyan szigorú. Jó, a gyümölcsök később is erjednek a belekben az tény, de ha jó az emésztés, akkor nem okoz gondot. A nyers tejet viszont jó lenne mellőzni, a termékeket már jobban lehet, azzal magyarázzák, hogy a nyers tej emésztése hatalmas súly az emésztőrendszernek, mert ahogy megiszod, a gyomor rögtön besavanyítja és csak úgy megy tovább, és ez igaz is.
További sok sikert!
Három napja abbahagytam a kúrát, azóta vacsira újra zöldturmixot ittam (1-1 banán+1-1 alma)volt még egy tábla csoki. 2kg visszajött.
Nem tudtam eladni a berendelt 4 üveg regenort (mondjuk nem értem, hogy miért nem érte meg senkinek 5000-ért, mikor postát is áltam volna), így most folytatom tovább, de szeretném megkérdezni azoktól, akik befejezték, és tartották a súlyukat, hogy hogyan csinálták? Mert a gyümiket nem fogom végleg elhagyni, az biztos. Jó, hogy most 2,5 hónap alatt lemegy még valamennyi, de ha utána visszajön az egész, akkor mi értelme volt?
Ma van a harmadik hetem utolsó napja. Stabil 2,5 kg minusznál tartok, teljesen elégedett vagyok. Nem akarom elkiabálni, de a körömgombám is elkezdett gyógyulni.:) Ennek elhagyása nekem legalább annyira fontos, mint a kilóké.
Időnként besokallok a zsíros és fűszeres kajáktól, olyankor jön a megváltó "vízbenrizs" kicsi rizstejporral, fahéjjal és édesítővel. Teszek hozzá zsírt is, így egy étkezést kiváltok vele, és pont elég ahhoz, hogy szívesebben egyek a következő étkezéskor szalonnát vagy kolbászt.
A grízes rizsnokedli vagy rizstészta eritrittel is egy ilyen mentőöv nálam, és nem csinálok abból ügyet hogy ez most édes. A megengedett összetevőkből van, ez nem bűnözés, és legalább nem kapok undort, mert van ami megszakítja a zsíros kaják sorát. Ezek nélkül nekem nem menne. Érdekes, hogy ezek az édesízű kaják csak hidegen esnek jól.:)
Még több hónap van vissza, nagyon igyekszem mindent az előírások szerint csinálni. Tudom, hogy sikerülni is fog.
Amúgy, nagyon ügyes leszel, ha olyan hosszú ideig tudod majd csinálni a kúrát. Előzőleg írtam már, hogy most hagyta abba az egyik ismerősöm, és 4 hónap alatt 25 kilót ! fogyott, ráadásul ő mondta, hogy sokat is evett. Ilyen csinosnak még sohasem láttam!
Persze nem vagyunk egyformák, és a szervezetünk sem egyformán működik.
Köszönöm a válaszod.
Igazábol én sem a napi mérlegelésre lettem volna kiváncsi...Az érdekelt volna,hogy a béltisztitás során mennyire ürül ki az ember.
Szia!
Nem métem, és jó ideig nem is fogom még. A 17. napnál tartok, és nagyon jó a közérzetem, régen voltam ilyen jól. Imádom a főzelékeket ( ma fehérbab főzi volt + pöri ), de sajnos az utóbbi időben már semmit nem bírtam a kúra előtt! Én ezért kezdtem el előszöris, de mivel van rajtam is vagy 20 kiló súllyfelesleg, ez nekem a bónusz lenne.
Mindent betartok, eszem is, amit szabad, sosem vagyok éhes, jól érzem magam, ezért nem vagyok hajlandó sokkolni magam naponta, hogy fél kilóval több, vagy kevesebb a súlyom.Hiszek ebben a kúrában és abban is, hogy fogyunk tőle idővel, csak nem szabad feladni. :)
Szia ga12!
És mérted e magad hogy mennyi lett a súly csökkenés?
Köszönöm az infót! Azt olvastam én is róla, hogy ha szaladgálnod kell, ahogy irtad, akkor az már az a szint, ami nem jól működik :)
"olajozottan mennek a nagydolgok", igy áll a leirásban :)
Szia Dothy!
Én már a kúra alatt kezdtem el a béltisztítást az Intestinal Cleansing-gel, de nekem nem kellett egyáltalán szaladgálnom arra a bizonyos helyre...:) Pedig a hálózat vezetőm azt mondta, tartsak otthon egy csomó wc papírt...:) Szóval, nem tudom, így hatásos-e, de ma van az utolsó napom a kúrából. Amúgy lehet, hogy így is hat..:)
Szia!
Azért néztem utánna valami nasinak, mert én is nagyon édesszájú voltam és lennék is, de tartom magam. Én hétvégén megcsináltam a kókuszcsókot is, és néha egyet-egyet bekapok. ( csak azokkal az összetevőkkel, ami engedélyezett ).
Nem vagyunk egyformák, és miért ne lehetne pár perc boldogsága bárkinek, ha bűnt nem követ el, mert olyan dolgokat eszik, amit szabad.
A túl szélsőséges szabályokat úgysem tudjuk egy életen keresztül betartani, hiszen már most is sokan " bűnöznek "! :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása