Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
A fogamzásgátlóval nem ütközik, a narancsbőr, visszér, seprűvénák eltűnnek, vagy minimálisra csökkennek, viszont a 20000 Ft-os csomag nagy átverés, mert mi, akik Biocom tagok vagyunk, 5490 Ft-ért kapjuk, ettől sehol nem lehet olcsóbban hozzájutni, vagy ha igen, akkor erős a gyanú, hogy hamisítvány.
Kérlek benneteket, csak megbízható forrásból vegyetek Reg-Enort!!!
Sziasztok! Még csak tájékozódok, sikeresen végigolvastam a fórumot, de egy kérdésre nem találtam választ, pedig felmerült már. Mi a helyzet a fogamzásgátló-Reg-enor kombiról? Esetleg befolyásolhatják egymást?
A narancsbőrrel, seprűvénával, visszérrel mi a helyzet? Segít rajtuk a kúra?
A másik, van egy (közvetett) forrásom, aki a 4 hónapos csomagot 20000ft-ért kínálja, ami leosztva igen kedvező. Hallott már valaki ilyenről? Nem szeretnék valami kamuba, esetleg beszervezésbe belefutni.
Szia Belo!
Igen én is így jártam,1,5 hónapja szedem a vérnyomásomra a gyógyszert.Január 3-án kezdtem a reg-enort, -5,5 kg-ot fogytam.Én is vashiányos vagyok, de ez nem a reg-enortól, már évek óta az vagyok.Én nem hagyom abba, pedig a fogyásom nem olyan sok, mint ahogy itt sokan írják.
Három hónap regenorozás eredménye -13kg. Hasbol 11 cm,combból 6 cm ment le. Nem akarok elégedetlennek tűnni csak el vagyok keseredve hogy senki észre nem vette még a változást.
Ma voltam vércsepp analizisen, ahol azt állapitották meg hogy vashiányos vagyok és baktériumot is találtak. Azt ajánlották hogy kerüljem a zsiros étkezést...Ezt akkor nem értem??? Nem az az alapja a regenornak??!!
Szia!
Nekem most 9.-én lesz a második hónapja hogy használom a Reg-enort és nekem az segített hogy csökkentettem a szénhidrát bevitelt, csak zöldségekből, semmi kenyér,rízs stb. Mellette segít az Immune Supreme is,amit 1 hónapja szedek. Eddig 9,7 kg ment le. Kalóriákat nem számolom. Szerintem ennél a folyamatnál ez lényegtelen. Az a fontos, hogy meglegyen a háromszori 15-30g zsírbevitel. Eleinte mértem magam minden második nap, de erről leszoktam, most már 3 hetente. (el is raktam a szemem elől a mérleget, mert kísértett :D) Rengeteg vizet iszom, 4-5 l naponta. Reggel éhgyomorra fél liter langyos citromos vízzel kezdem a napot. Sportolásra sajnos még nem nagyon vettem rá magam, de ha tehetem gyalog járok mindenhova. Édesség után nem sóvárgok, pedig most Húsvétra is sütöttem sok süteményt.
Eddigi tapasztalatok alapján nekem ez a termék és étrend vált be a legjobban,pedig 1000 féle dolgot kipróbáltam.
Többen is mondták, hogy mindenkinek máshogy indul be a fogyás, de ha kitartasz sikerül.
Sok sikert és ne add fel! :)
Mariann6840!
Sajnos nem elég betartani az előírásokat, aki elsősorban a fogyás miatt csinálja, annak a kalóriákat is számolnia kell, és Nálik például a kenyér mint olyan nagyon csekély mennyiségben lehet jelen. Javaslom Neked, hogy valami kalória számlálós oldalon nézz utána hogy mennyi a napi kalóriabeviteled, mert lehet hogy ezzel van a probléma. Egyébként ne keseredj el, mert olvastam más olyat, hogy valaki három hónapig semmi extra fogyást nem produkált, utána pedig olvadtak a kilók :) Szal fel a fejjel, nem kesergünk, eszünk iszunk, és számoljuk hogy mennyi az annyi :) egy javaslat a kalória számoláshoz: a kaloriabazis.hu próba szerencse! Sok sikert Neked is!
Sziasztok!
Én egy pár napja kezdtem használni a Reg enort,viszont előtte megcsináltam a 1o napos tisztitókúrát. Eddig azt mondták,hogy a tisztitókúrától legtöbb embernek pattanásos lessz az arca. Nekem eleve is vannak pattanásaim, de azon kivül tübb nem jött ki szerencsére. Most viszont azt hallottam,hogy a Reg enor tól is lesznek pattanások, és meg szerettem volna kérdezni,hogy mi a ti észrevételetek? Nektek lettek pattanásaitok kezdetben? Ha igen,akkor mennyi,és mennyi idö alatt múltak el? Elöre is köszönöm a válaszaitokat.
Mindenkinek kitartást,és sok sikert kivánok.
Végezetül kellemes ünnepeket!:)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása