Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7145. dorem
2016. ápr. 6. 06:27

Kör! Elhiszem, hogy a receptgyűjteményben benne van a kakaó, de akkor is tilos. Sajnos nagyon sok tiltott dolog van még benne, nem csak ez.

Ha valaki szigorúan betart mindent, mégse indul be a fogyás, érdemes lenne két hét gluténmentességet beiktatni.

7144. Giulietta13 (válaszként erre: 7143. - Asparagus)
2016. ápr. 5. 22:03
Köszönöm, köszönjük! :)
7143. asparagus (válaszként erre: 7142. - Asparagus)
2016. ápr. 5. 20:47
Büntiből visszaolvastalak, és tényleg megérdemled a dicséretet :) Anyud is :)
7142. asparagus (válaszként erre: 7138. - Giulietta13)
2016. ápr. 5. 20:40
Jaj, bocs, ne haragudj!!! :) Ilyen a neveltetésem, nézzétek el nekem, nehéz gyerekkorom volt :))
2016. ápr. 5. 19:57
Sziasztok! :) azt szeretném megkerdezni,hogy okoz e másnak is a Reg-enor fémes száj ízt???
7140. Giulietta13 (válaszként erre: 7130. - Julianna333)
2016. ápr. 5. 19:55

Szia!

Megvan min. napi 3 liter víz és az ajánlott zsír mennyiség? Nincs pajzsmirigy alulműködésed? Az is gátolhatja. Szedsz vmilyen multivitamin? A vitamin és ásványianyag-hiány is okozhatja, hogy nem fogysz. De lehet, hogy csak idő kérdése. Nálam is elég hullámzó. Kitartás!

7139. Giulietta13 (válaszként erre: 7136. - Szuszy)
2016. ápr. 5. 19:53
Szia! Igen, nálam is vicces szokott lenni amikor előveszem a kis dobozkámat a kolbival a héven :D ez a fűszeres tepertő jól hangzik, kár, hogy nálunk nem kapni. Mi ma szabolcsi töltött kápit eszünk, rizs helyett kölessel! Kíváncsi vagyok, milyen lesz :)
7138. Giulietta13 (válaszként erre: 7127. - Asparagus)
2016. ápr. 5. 19:50
Asparagus, eddig olyan jól viselkedtem, sose dicsértél meg, most meg leszidsz :( ez nem biztatás volt, csak bevallottam :( bocsánat!
7137. Noncsi41
2016. ápr. 5. 18:30

Sziasztok!

Sikeresen lefogytam amennyit szerettem volna a REG-ENOR-ral, maradt még 2 bontatlan üveg. Ha valakit érdekel, olcsóbban átadom, mint az eredeti ára.

7136. Szuszy
2016. ápr. 5. 18:18
Most voltam a hentesnél, vettem fűszeres tepertőt, nagyon finom szokott lenni, bár már pont két hete nem volt, most meg kifejezetten azzal a céllal mentem, és kaptam :) vettem még kolozsvári paprikás szalonnát, zsírt, meg egy kis kolbikát :) megyek pénteken pestre, kell valami szendvicsnek való :) :) :) vicces lesz ha majd előkapom az inter cityn a tepertőt vagy a szalonnámat :)
7135. Szuszy
2016. ápr. 5. 18:16
Nekem holnap lesz 2 hete hogy elkezdtem, ezért gondoltam mérek reggel, de aztán rájöttem hogy holnap után kell mérni :) na mindegy majd meglátom, merek -e reggel méricskélni, főleg ha későn kelek fel akkor meg nem lesz időm :)
7134. Szuszy (válaszként erre: 7131. - Tusi13)
2016. ápr. 5. 18:13
Egyetértek :) és szurkolok neked hogy ne add fel :)
7133. oxy65 (válaszként erre: 7130. - Julianna333)
2016. ápr. 5. 17:01
Szia!Tartalmaz cukrot a fogkrémed?A helyi klubba azt hallottam,az is blokkolja.
7132. oxy65 (válaszként erre: 7131. - Tusi13)
2016. ápr. 5. 16:59

Szia!Nekem 6 nap alatt 3kg ment le,és 5cm a legtöbb,pedig nem a fogyi miatt vágtam bele,hanem izületi fájdalom miatt,arra is tökéletesen jó.

Az elmult 1 évben több módszert próbáltam,de semmi eredménye volt.

Tarts ki,a jó dolgokért meg kell dolgozni!

7131. Tusi13 (válaszként erre: 7128. - Julianna333)
2016. ápr. 5. 11:55
Szia! Én is pénteken töltöttem a hatodik hetet, a harmadik üveggel iszom és én sem fogytam csak két-három kg. Viszont centiben nagyon sok a változás. Alakulunk. Én adtam magamnak négy hónapot valami csak jó lesz. Lehet nem kell sok kiló fogyás vagy sok a takarítani való odabent. Azt írja mindenki hogy ez nem fogyókúra ;-) kitartás én is csak ezt tudom mondani.
2016. ápr. 5. 09:38
Ha valakinek Lenne ötlete, hogy miért nem fogyok, es hogy mit tudnék még tenni, annak örülnék!
7129. kovaka05 (válaszként erre: 7121. - 53 heves)
2016. ápr. 5. 09:17
Tévedés ne essék, semmilyen koleszterin vagy más gyógyszert nem írt fel az orvos, csak a zsíros kajákról a zsírmentes diétát javasolta. Természetesen ezzel együtt jár a lötyi elhagyása.
2016. ápr. 5. 09:10
Màr 6 heute csinàlom a regenort,3 hét utàn lement 1 kilo, azota semmi. Lehetne, hogy nàlam ez a diéta nem müködik. Pedig ugy vèlem, mindent betartok, amùgy frissnek is érzem magam, de a sùly az marad.
7127. asparagus (válaszként erre: 7126. - Giulietta13)
2016. ápr. 5. 07:56
Szia ügyes vagy, de légy szíves, de biztasd bűnözésre a többieket, mert 10 emberből 8-nál lehet, hogy nem áll meg a fogyás egy kis bűnözéstől, de annak a kettőnek biztosan és a REG-ENORT fogják okolni, ami nem érdemli meg!
2016. ápr. 5. 00:34
Sziasztok! Olyan boldog vagyok, a múlt héten 1,4 kg fogytam és 2 cm-t a csípőmből :) pedig bűnöztem is...ettem diabetikus lekvárt meg kekszet. :)
7125. Giulietta13 (válaszként erre: 7123. - Szuszy)
2016. ápr. 5. 00:30
Szia! Én émelyegni nem szoktam, max megfájdul a gyomrom. Egyébként nagyon ritkán eszem egy nap háromszor, általában kétszer, akkor 2x15-öt nyomok. Nem érzem, hogy bármiben is más lenne :)
7124. oxy65 (válaszként erre: 7123. - Szuszy)
2016. ápr. 4. 22:16

Szia!Nálunk a vacsi 23,00kor van,és müködik.

Ha kimarad egy étkezés,eszem 4 falat ennivalót,és 1 óra múlva iszom meg,ezt kivárom,nekem hamarabb émelygést okoz.

7123. Szuszy
2016. ápr. 4. 17:27
Most megyek 6-ra tornázni, utána bicajjal falbelosra, vacsi megint késő lesz. Ti hánykor esztek utoljára? Mi van akkor ha csak 2 adagot sikerül meginni mert kimarad 1 kaja? Vagy attól bevehetem alvás előtt a 3. adagot? Tapasztalat? Egyszer Kör0 írta, hogy akkor émelygés, vagy ilyesmi, de úgyis alszok, nem érezném :)
7122. Szuszy (válaszként erre: 7116. - Kör0)
2016. ápr. 4. 17:24

Na ne keserits el :) büdösek leszünk? vagy csak a pisink amikor épp pisilünk? te jó ég!

Vettem ma rizstejport, de kovaföldet nem, mivel egy vödrös volt a bioboltban, az pedig el volt már adva, másik üzletbe meg nem volt időm menni, mivel fogdokihoz kellett mennem időpontra. Majd holnap útnak indulok megint. Ma még csak most sikerült ebédelnem, mivel el voltam zsibbadva, levették a hídamat, jajjjjj azért fájt, pedig kaptam szurit, arccsont közelébe, úgyhogy az is fájt, nem a szokásos zsibbasztó szuri volt.

Reggel egy szelet pirítóst ettem zsírral ( a tegnapi rántott hús zsírjával) paradicsommal és salátalevelekkel.

Most: barna rizs, rá egy kanál zsír, jól felmelegítettem, észre sem vettem benne a zsírt. Van még rántott husim, + cékla.

Amúgy én is tovább sütöttem a rántott husit, jó barnás színűre.

7121. 53 heves (válaszként erre: 7120. - Kovaka05)
2016. ápr. 4. 16:54
Koleszterin gyógyszerek, csak az orvosnak és gyógyszergyáraknak hatalmas biznisz.Lehet ne erről vitatkozni...az orvos minden sz..t felír,hiszen érdeke.Ismerek olyat akinek egekben volt a koleszterin szintje,de mióta 8-10 tojást megeszik tökéletes neki,ez is elgondolkoztató.
7120. kovaka05 (válaszként erre: 7112. - Szuszy)
2016. ápr. 4. 13:35

Azért rendelt vissza, mert soha nem volt sem a cukor, sem a koleszterin, sem más a vérképben normál érték felett, általában jóval alacsonyabbak voltak az értékeim, a minimálisan jó érték felett egy hangyányival.

Aztán elkezdtem a lötyit és a laborom katasztrófa lett. Abbahagytam és az orvos által előírt zsírszegény diétával most lassan kezd visszamenni, igaz még nem a korábbi szintre, hanem a normál plafon érték közelébe.(még nem alá).

Azt mondta, hogy a sok zsír a koleszterint megemeli, a vér és az érfalak elzsírosodnak és előadta ennek következményeit.

Példaként a 60 éves korában elhunyt sztár Atkins diéta kitalálóját említette, aki az elzsírosodott ereknek is köszönhette az infarktust.

2016. ápr. 4. 12:03
Sziasztok! :) Megérkezett a "lötyi" ahogy Szuszy írja! Már túl vagyok az első kóstoláson. Tele vagyok reménnyel! Bízom benne,hogy sikeres, és eredményes lesz a kúra. Már a múlt héten szoktattam magam "lötyi" nélkül is az előírtakhoz. Gondoltam, mi bajom lehet? További szép napot kívánok mindenkinek!
7118. Kör0 (válaszként erre: 7109. - Regenorkúra)
2016. ápr. 4. 11:51
Sziamia - hát igen, megoszlanak a vélemények, hogy mi a jó, és miért... és biztosan számít az is, hogy kinek milyen a szervezete... De a fórum elején is azt olvastam, hogy mindenkinek javultak a labor eredményei a kúra alatt...
7117. Kör0
2016. ápr. 4. 11:47
Ja - lemaradt a színeződésről - nekem hullámokban van, pár napig megszokott, aztán pár napig sötétebb...Lehet ez is olyan mint a fogyás, hullámzik...
7116. Kör0 (válaszként erre: 7110. - Szuszy)
2016. ápr. 4. 11:43

Szia Szuszy - és Regenoros régi és új Lányok :)

Nyugi - méregtelenít a szervezeted, azért színesedett el a pisi :) - ez még hagyján, a szaga is - főleg, ha elkezded hozzá majd még a kovaföldet is szedni - a régi kerti budi szaga hozzá képest kutyafüle :P

Rántotthúshoz :) - én eddig is prézliztem úgy mint regenor előtt, csak egy kicsit tovább sütöm a húsit a zsírban. Hétvégén palacsintáztam - szánom bánom bűnöm :) - fehér és zablisztes variációban sütöttem a tésztát zsírral persze, és azzal a fene stíviával, de a család elővette a tavaly befőzött málna lekváromat - egyetlen ici pici morzsányi kis kanállal ettem belőle. És vígasztaltam magam, hogy a málna az tulajdonképpen savanyú :( - amúgy is cukor nélkül szoktam befőzni, mint a sárgabarackot is. De már nagyon hiányzik egy jó kis ropogós alma, vagy körte....Veszek megint céklát és sütök, mert ez...na...:) Szép Napot Nektek:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook