Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Kör! Elhiszem, hogy a receptgyűjteményben benne van a kakaó, de akkor is tilos. Sajnos nagyon sok tiltott dolog van még benne, nem csak ez.
Ha valaki szigorúan betart mindent, mégse indul be a fogyás, érdemes lenne két hét gluténmentességet beiktatni.
Szia!
Megvan min. napi 3 liter víz és az ajánlott zsír mennyiség? Nincs pajzsmirigy alulműködésed? Az is gátolhatja. Szedsz vmilyen multivitamin? A vitamin és ásványianyag-hiány is okozhatja, hogy nem fogysz. De lehet, hogy csak idő kérdése. Nálam is elég hullámzó. Kitartás!
Sziasztok!
Sikeresen lefogytam amennyit szerettem volna a REG-ENOR-ral, maradt még 2 bontatlan üveg. Ha valakit érdekel, olcsóbban átadom, mint az eredeti ára.
Szia!Nekem 6 nap alatt 3kg ment le,és 5cm a legtöbb,pedig nem a fogyi miatt vágtam bele,hanem izületi fájdalom miatt,arra is tökéletesen jó.
Az elmult 1 évben több módszert próbáltam,de semmi eredménye volt.
Tarts ki,a jó dolgokért meg kell dolgozni!
Szia!Nálunk a vacsi 23,00kor van,és müködik.
Ha kimarad egy étkezés,eszem 4 falat ennivalót,és 1 óra múlva iszom meg,ezt kivárom,nekem hamarabb émelygést okoz.
Na ne keserits el :) büdösek leszünk? vagy csak a pisink amikor épp pisilünk? te jó ég!
Vettem ma rizstejport, de kovaföldet nem, mivel egy vödrös volt a bioboltban, az pedig el volt már adva, másik üzletbe meg nem volt időm menni, mivel fogdokihoz kellett mennem időpontra. Majd holnap útnak indulok megint. Ma még csak most sikerült ebédelnem, mivel el voltam zsibbadva, levették a hídamat, jajjjjj azért fájt, pedig kaptam szurit, arccsont közelébe, úgyhogy az is fájt, nem a szokásos zsibbasztó szuri volt.
Reggel egy szelet pirítóst ettem zsírral ( a tegnapi rántott hús zsírjával) paradicsommal és salátalevelekkel.
Most: barna rizs, rá egy kanál zsír, jól felmelegítettem, észre sem vettem benne a zsírt. Van még rántott husim, + cékla.
Amúgy én is tovább sütöttem a rántott husit, jó barnás színűre.
Azért rendelt vissza, mert soha nem volt sem a cukor, sem a koleszterin, sem más a vérképben normál érték felett, általában jóval alacsonyabbak voltak az értékeim, a minimálisan jó érték felett egy hangyányival.
Aztán elkezdtem a lötyit és a laborom katasztrófa lett. Abbahagytam és az orvos által előírt zsírszegény diétával most lassan kezd visszamenni, igaz még nem a korábbi szintre, hanem a normál plafon érték közelébe.(még nem alá).
Azt mondta, hogy a sok zsír a koleszterint megemeli, a vér és az érfalak elzsírosodnak és előadta ennek következményeit.
Példaként a 60 éves korában elhunyt sztár Atkins diéta kitalálóját említette, aki az elzsírosodott ereknek is köszönhette az infarktust.
Szia Szuszy - és Regenoros régi és új Lányok :)
Nyugi - méregtelenít a szervezeted, azért színesedett el a pisi :) - ez még hagyján, a szaga is - főleg, ha elkezded hozzá majd még a kovaföldet is szedni - a régi kerti budi szaga hozzá képest kutyafüle :P
Rántotthúshoz :) - én eddig is prézliztem úgy mint regenor előtt, csak egy kicsit tovább sütöm a húsit a zsírban. Hétvégén palacsintáztam - szánom bánom bűnöm :) - fehér és zablisztes variációban sütöttem a tésztát zsírral persze, és azzal a fene stíviával, de a család elővette a tavaly befőzött málna lekváromat - egyetlen ici pici morzsányi kis kanállal ettem belőle. És vígasztaltam magam, hogy a málna az tulajdonképpen savanyú :( - amúgy is cukor nélkül szoktam befőzni, mint a sárgabarackot is. De már nagyon hiányzik egy jó kis ropogós alma, vagy körte....Veszek megint céklát és sütök, mert ez...na...:) Szép Napot Nektek:)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása