Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az eredményed. Megrendeltem most én is magamnak a "lötyit" ahogy írod, remélem minden rendben lesz a fogyasztásakor. Tegnap kissé elbizonytalanodtam a magas koleszterin szintet olvastam. Lenne egy kérdésem, ha valaki olyan főzeléket készít, amit általában tejjel, vagy tejföllel készítenénk normál esetben, akkor azt, hogyan készítitek el Reg enor változatban?
Voltam vérvételen meglátom, holnap délután megyek le az eredményért. Jól elbeszélgetek magammal. Nemrég értem haza tegnap este óta. Hajnal 2-kor ettem. Reggel munka után egyből mentem fizikoterápiára, onnan flabelosra, onnan vérvételre. Most reggeliztem egy kis töpörtyűt uborkával mert nem akartam megint kaja nélkül inni a lötyimet.
Sziasztok! Én is éppen holnap reggel megyek vérvételre kiváncsi leszek. Èjszakás vahyok ezért nem szoktam reggelizni. Ma megittam a lötyit és elaludtam. Csak este 7-kor ettem és 8-kor ittam egy adagot. 3. Adag éjjel 3-kor lesz mert 2-kor eszem majd. Szerintetek?
Szia Kovaka05! Hogy vetted észre, hogy magas a koleszterined ??? Van valami tünete ??? Vagy csak megnézetted ?? Nem vagyok orvoshoz járós, csak azért kérdezem ... Köszönöm előre is...
A regenort 4 hónap után december végén abbahagytam, mert a koleszterinem (9,2) és a triglicerid (3,4) az egekbe szökött a sok zsírtól.
Azóta normál diétán vagyok (fehér hús, hal,zsírmentes étrend, sok saláta, köretnek rizs, semmi cukor és krumpli), havi 2-3 kg fogyással és a koleszterinem a minap végzett vérvizsgálat szerint kezd normalizálódni (6,5) a triglicerid (2.02).
Nem árt ránézetni a laborra, nehogy megjárjátok ti is a sok zsírt zsírral kajákkal!
A máj elzsírosodik és aztán nem győzi a doki helyrehozni az elrontottakat! A vásárlás és a rendszeres szedés előtt nem árt orvossal konzultálni és csak aztán fektetni sok ezret a lötyibe!
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a első adag reg-enor és a reggeli között lehet-e útifű maghéjat fogyasztani, hogy segítse a bélműködést?
Sziasztok! Szeretnèm kipróbàlni a regenort, viszont ezèrt nem szeretnèk 50 pont èrtèkben rendelni. Van itt esetleg olyan tag aki foglalkozik biocommal ès budapesti? Elôre is köszi!
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy Reg enor kúra alatt lehet-e fogyasztani valami Norbi update-es nassolni valót? S,ha igen akkor melyik lenne az,mert én nem igen ismerem ezeket a termékeket.
Sziasztok! Aki kérte elküldtem az ingyen postás lehetőséget. Remélem tudtam segíteni.
Viszont most nézem, hogy már nem akciós a 3 db :((( kb 2 hete rendeltünk, akkor még akciós volt.. azt hiszem mi is másik forrást fogunk keresni.. de arra az oldalra visszanézek majd, hátha akciózzák.. sajnálom :(
Köszi a gyors válaszod :) Hát, akkor megnyugodtam - én a regenor előtt eredeti napraforgó olajat használtam, és házi vajat - azzal sütöttem, főztem. Ahogy áttértem a regenoros zsírral főzésre, másfél-két hét után volt szorulásom - úgy ahogy írtad, attól'kódultam majdnem. Szerintem a kovaföld lesz mégis nálam a ludas, mert eddig nem volt, se grefruit, se kiwi hatására - a végeredmény mindig mályva tea volt - most viszont azt sem ittam, mert vártam, hogy mit csinál a kova. Vasárnap óta 3x megyek - illetve, ahányszor eszem - vizet kb. 4,5 litert iszok meg - számon tartom az ásványvizes üveget - majdnem szó szerint is :) - 3 üveg másfél literes szokott elfogyni - szóval iszok mint a kefekötő :)...Nem szoktam inni, de most erről eszembe jutott egy jó kis pohárka félédes fehér bor - vagy jó kis savanykás félszáraz... - na, majd 18 hét múlva :)...
Neeeeeem, a kovaföldtől lehet szorulás, ha nem iszol eleget. A zsírtól inkább hasmenés - nekem legalábbis. De a kovafölddel megszívtam, olyan székrekedésem lett, hogy attól 'kódultam ;)
Nem, nem tévedsz, nagyon jó dolog. És nagyon szép lesz a hajad, a körmöd megerősödik tőle. A második doboznál már szinte biztos, hogy észre fogod venni.
Ami még fontos, hogy ha vitaminokat szedsz, ne egy időben tedd, mert azt is felszívja, és kiviszi, mielőtt felszívódhatna.
Szia Michelle.r ! Nem értem amit írtál - melyik része van fordítva ? A kovaföldes fogyasztás végén van a hasmenés ? De, nekem eddig nem volt, és semmi olyat nem fogyasztottam ami indokolná, csak a kovaföldet - még csak megfázva sem vagyok, hogy... Írnál erről bővebben ? Van vele személyes tapasztalatod ? Mert nagyon érdekelne - lehet, hogy akkor tévedek abban is, hogy fizikálisan tisztítja az emésztőrendszert ?? Köszi előre is...
Szívesen elküldöm aki kéri a postaköltség nélküli regenor rendelési lehetőségét - csak azt elfelejtettem írni, hogy Bp területére érvényes, és 3 üveg rendelése esetén van így. Bocs, a részlet kifelejtéséért...
Dehogy mucika - írtam az előzőekben, hogy a múlthét szerdán kezdtem a 6-ik hetet :) Küldöm priviben az elérhetőséget :) Jó pihenést
"a zsírtól egy idő után szorulás is lehet, de kovafölddel talán nem -bár lehet, hogy csak az elején van így.+
Ez inkább pont fordítva van, úgyhogy el ne felejts legalább két liter vizet felszívni naponta :)
Napok óta olvaslak titeket, álladóan ég a gyomrom, javasolták nekem a Reg-enort, úgyhogy most mindent elolvasok róla, ami szembe jön ;)
Szia!Barangoltam a multkor,és olvastam 3üvegnél ingyen van a szállitás!Szeretnék rendelni,de most nem lelem.Kérlek írd meg!Köszi.
Te múlt héten kezdted? és ilyen sokat fogytál? én még csak 1,5 kilónál tartok, ami nem is igaz, mert a 20 dkg visszajött mára. Érdekelne a beszerzés posta ktg nélkül, ha megtennéd hogy elküldöd honnan rendelsz, megköszönném :)
Szép estét mindenkinek, megyek kicsit pihizni mert fél 9-kor indulok dolgozni.
Szia Szuszy és Regenoros Lányok :) Jó, hogy egyre többen vagyunk. Nem is merem írni - én átléptem a bűvös 5kg - mert -5,10 dkg-val indítottam a mai napot - mert nem bírtam várni szerdáig, a fordulónapomig, mert azt hittem én is, hogy jött vissza - de nem :) Bár, szerintem ezt valamelyest a kovaföldnek is köszönhető... Múlthét csütörtök óta szedem, és vasárnap mozdult meg valami - azt hittem, hogy a grefruit miatt megy a hasam -bár ez nem jó szó rá,mert nem, csak a napi 1x besokszorozódott 3x - szóval kezd úgy látszik pucolgatni a kovaföld is. Azt vettem észre, hogy evés után kb. 1,5 órával jelenés van a wc-n - ez talán azért is lenne jó, mert a zsírtól egy idő után szorulás is lehet, de kovafölddel talán nem -bár lehet, hogy csak az elején van így. Mindegy, a 3 hónapos kúrát ebből is megcsinálom, mert ez fizikálisan írtja a parazitákat, a regenorral meg sejt szinten rásegítek - ha jól értelmeztem a tájékoztatását :) Nem tudom, hogy itt ki lehet e írni a cég nevet, de én is 3 üveggel rendelek mindig regenort, és ingyenes a kiszállítás - épp ma vettem át a köv. adagot, és 16.450 - volt - ha érdekel valakit, szívesen megadom az elérhetőséget...Mayer965 - szerintem ez eléggé fontos kérdés lenne, próbáld meg felvenni a kapcsolatot Szabó úrral - szerintem a honlapján, vagy valahol fellelhető az email címe - és közvetlenül kérdezd meg. Az a biztos, nehogy valami gond legyen!! Barbi0327 - Te nagyon ügyes vagy - de az 1200 kalóriás étrend után most lehet, hogy eleinte túl "dús" lesz a regenoros ... Huh - a 3 műszakos időrendhez ötletem sincs - én csak 2 műszakban vagyok, az is elég - egyébként nekem sem mindig van meg a 3x étkezésem, de étkezés nélkül amikor bevettem a regenort, egy kicsit émelyegtem utána - így inkább legyűrök előtte pár szem töpörtyűt - természetesen amit én sütöttem. Kivételesen reggelire most maradék töltött káposztát ettem - szabolcsiasan csinálva paradicsomlével, és most kelkáposztalevélbe töltöttem (a kotyvasztás, na az nem maradhat el :) - és egész jó, sőt könnyedebb élvezeti értéke volt :) Most meg a maradék halat akarom kirántani, mert azt is imádom. Volt itt olyan bejegyzés, hogy lehet e rántott dolgokat enni, mert, hogy kenyér morzsa - de szerintem ha jól át van sütve akkor nem kell külön megpirítani a zsemlemorzsát - nekem ez is házi, illetve a maradék kenyér van kiszárítva és ledarálva. Néztem recepteket, ír kenyérre - csak szódabikarbóna van benne - lehet, hogy nekifutok kipróbálni, mennyire pepecs - bár a recept alapján hóóót egyszerű a hagyományos kenyérhez képest...A halhoz meg csináltam cukkini salátát - mert sajnos én nagyon savanyús vagyok, így roppant hiányoznak a savanyúságok. Cukkinit uborka szeletelőn felaprítottam, lesóztam, majd fél citrom leve, pici víz, só, stivia (na ez nem kellett vóóóón bele :) sose fogom megszokni - kapor - nekem ez a mélyhűtőben van lefagyasztva, de szerintem szárítottal is jó - és ezzel nyakon öntöttem a cukkinit. Savanyúság pótlónak úgy ahogy elmegy, viszont ha nem savanyúság utánpótlásnak eszi az ember, akkor finom :) ... Szép Napot Nektek
Helló! Én is úgy éltem eddig ahogyan Te, vagyis semmi zsír meg kenyér, ilyesmi. Ezért is lepett meg, hogy mégis valami megindult, a mérleg szerint is :) ez nagyon boldoggá tett, remélem így is marad, lassan le kell adni a fölösleget :)
Erre sajnos én nem tudok válaszolni.
Szia! Elküldenéd nekem privátban? Akkor talán a következő adagot onnan rendelném, sőt nem talán... köszönöm :)
Szia MissBodza! Érdeklene ez az ingyenes szállítás engem is. Köszönöm, ha megosztod
Sziasztok! Mi is túléltük a húsvétot, bár egy kis sütis bűnözés mindhármunknál bejátszott :)) Ma épp 3 hete, hogy elkezdtük. Kb. 1-1,5 kg. a fogyás, viszont határozottan látszódik mindegyikünknél cm-ben. Hason és úszógumin :)
Mi egy postaköltség nélküli helyről rendeltük, 2 napon belül itt volt a csomag, és pikk-pakk-ra is szállítanak. Nem tudom, hogy ki lehet-e írni a cég nevét.. ha érdekel valakit, privátban elküldöm :)
Sziasztok!
Én most kezdeném el a REg-enor kúrát ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hátha tudtok benne tanácsot adni, epehólyag nélkül - korábban epekövek miatt eltávolították - is érdemes belevágni a kúrába, a hatékonyságát a szernek ez befolyásolja?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szia!Én is 3 műszakban járok engem is érdekelne a dolog.Pont én is éjszakás vagyok a héten.
Sziasztok!Regenorban új vagyok,most rendeltem meg.Regenorosok véleményére vagyok kíváncsi,akik azzal fogytak.Az elmúlt 3 hónap alatt 20 kilót fogytam.Még 20-at szeretnék.41 éves leszek májusban 4 gyereket szültem.Van visszér a lábamon,minden terhességnél előjöttek.A bőröm idáig szerencsére nem lóg,mert napi 1200 kalória és a torna segített a fogyásban.Ahhoz képest,hogy idáig mit ettem,a regenorral pont az ellenkezőjét ehetem.Segítsetek a valós tapasztalatotokkal,hogy mit,és hogyan lehet enni.Köszönet!Szép napot Mindenkinek!
Előbbinél kimaradt, 1 szelet teljes kiörlésű toaszt pirítva, kacsazsírral megkenve. Degeszre ettem magam :) Ez sok volt így, legközelebb 1 tojást sütök. (eddig 3 tojásnál kevesebbel nem értem be)
Jó hír, hogy a lábamban kevésbé fáj az izület, amivel járok fizikoterápiára, ma volt a 9. kezelés, ezelőtt nem vettem észre javulást, de a múlt héten már tapasztaltam, hogy a regenor ivása óta egyre jobb. Ésss valóban :)Már megéri hogy iszom :)
Jó lenne ha többen is aktívak lennénk, talán sokkal több információt tudnánk cserélni.
Nem olvastam olyanról, hogy valaki 3 műszak mellett hogy alkalmazta a regenort, jó lenne erről tudni valamit, mert én 3 műszakba járok, és ma kezdem az éjszakai hetemet.
Ilyenkor éjjel 2-kor szoktam enni, akkor van egy kaja szünetem. Nappal alszom, reggeli nélkül szoktam lefeküdni, este eszek először általában, majd hajnal 2-kor és ennyi. Most még ki kell ötletelnem valamit, hogy meglegyen a 3 evés.
Ma még csak most sikerült ennem, 2 tojásból rántotta, 10 dkg pulykamell sonkával megsütve 1 evőkanálnyi kacsazsírban + retek, paprika, paradicsom, fejes saláta összevagdalva :)
Ti mit esztek?
Szia! Van, mert 5490x3 üveg és 18.180 ft-ot kellett fizetnem. (vagyis 18.500-at adtam a futárnak :) )
Valaki írta hogy lehet úgy is rendelni hogy nincs szállítási költség, de én nem találtam olyan oldalt.
Hogy haladsz? Én ma reggel 20 dekával több voltam mint tegnap előtt, de alapjában véve az nagyon jó, így még sosem tudtam le ilyen zabálós ünnepet, hogy 20 dkg a súlytöbblet :)
Szia Szuszy - a Biocomnál van szállítási költség ???
További ajánlott fórumok: