Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7085. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7082. - Judit68)
2016. ápr. 2. 14:34
Lapozgatom a szakácskönyvet, tetszik nagyon. Ezeket az edessegeket az ital fogyasztása közben is lehet vajon fogyasztani?
7084. dorem
2016. ápr. 2. 14:08

Kovászos uborka tilos, mert erjedt. Pont ezért nem lehet savanyú káposztát sem. Főzve sem.

Tök: rántással, igazi citrommal vagy koncentrátummal. Nagyon finom.

Kakaópor: tilos.

7083. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7082. - Judit68)
2016. ápr. 2. 13:45
Köszi! :)
7082. judit68
2016. ápr. 2. 12:05

Ne számítsatok tejföl ízre :), de arra nagyon jó, hogy paprikás csirke, gombapaprikás habarást csináljunk vele... lapozzátok át a többi oldalt is... :)

[link]

7081. Kör0 (válaszként erre: 7079. - Judit68)
2016. ápr. 2. 11:24

Rizstejföl receptet kérem szépen :) Köszönöm előre is :)

Közben találtam egy gyors regenor kompatibilis csokimázt :) - tojássárgáját egy pici édesítővel és kakaóval ki kell keverni habosra, és teljesen olyan lesz mint a csokikrém. Örömködtem az elején, hogy én nem vagyok édesszájú, de a napokban annyira kívánom az édeset, hogy csoda - még jó, hogy a terhességet már kihúzhatom a lehetséges okokból :) ...

7080. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7079. - Judit68)
2016. ápr. 2. 10:59
Hogy készül a rizstejfol? Nem is hallottam róla. Leirnad,ha nem túl bonyolult? Köszi
7079. judit68
2016. ápr. 2. 10:46
sziasztok! szerintetek létezik, hogy a rizstejföl amit két hete csináltam még mindig jó? (befőttes üvegbe raktam és hűtőben tároltam...)
7078. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7072. - Szuszy)
2016. ápr. 1. 21:52
3.6-6.2 ref.tartomany
7077. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7072. - Szuszy)
2016. ápr. 1. 21:49
6.9 :(
7076. Kör0 (válaszként erre: 7075. - Szuszy)
2016. ápr. 1. 21:23
Hali - Szerintem érdemes, mert nekem a wc gondokat teljesen megoldotta. Csak vigyázni kell vele, mert sajnos ezt is hamisítják - nehogy gipszet vegyél:( ...A többi amit még kreál, az már csak bónusz - haj, köröm, bőr, és gombatakarítás :) Kellemes hétvégét...
7075. Szuszy (válaszként erre: 7060. - Kör0)
2016. ápr. 1. 20:06
Helló! Azt hiszem utánanézek ennek a kovaföldnek, folyton ezzel találom magam szemben, én meg még meg sem néztem :)
7074. Szuszy (válaszként erre: 7062. - Tusi13)
2016. ápr. 1. 20:04

Helló! Szerintem ha nem tettél bele anno kenyeret, akkor ehető, nincs benne semmi tiltott.

Erre felénk úgy csinálják (én nem szeretem) hogy tesznek a tetejére kenyeret.

7073. Szuszy (válaszként erre: 7064. - Rezeda1)
2016. ápr. 1. 20:03
Helló! Én már nagyon régen útifűmaghéjjal sűrítek ha ki kell zárni bizonyos termékeket. Nekem bevált.
7072. Szuszy (válaszként erre: 7065. - Agicabogarka1)
2016. ápr. 1. 20:02
Szia Neked mennyi a koleszterined?
7071. Szuszy (válaszként erre: 7069. - Lucfenyő)
2016. ápr. 1. 20:01

Szia! Üdv az oldalon :) én is azzal kezdtem hogy végig böngésztem jó néhány oldalt mielőtt belevágtam :)

Asparagust én is hiányolom, mostanában nagyon el van tűnve, de remélem hamarosan visszatalál :)

7070. Szuszy
2016. ápr. 1. 19:59

Sziasztok! Voltam a laboreredményemért délután. A koleszterinem 5,6-os. A normál érték: 2,8 - 5,2 közötti. (azt mondták ez nem vészes, vagyis semmi :)

Pajzsmirigy: 2,201 a normál: 0,550 - 4,780 közötti vagyis jó.

A vércukor: 5,2 a normál : 4,0 - 6,0 közötti vagyis jó. Egy érték: Se kreatin-kináz sok. 196. a normál:24 - 170 között van, de ezt még meg sem néztem hogy mit jelent. Mérettem egy vérnyomást is, 130/80. ez délután fél 6-kor volt, ébredés és tusolás után mentem le a rendelőbe - szemben lakom, és lifttel mentem, aztán 15 métert gyalog. De előtte ittam egy kávét. Szerintem ezzel nincs gond. :) Mondtam hogy kb. 1 hónap múlva ujra fogok kérni egy vérképet, de amúgy a sógornőmmel kiértékeltetem a hétvégén, csak most éjszakás héten nincs időm átmenni hozzá, bár 5 percnyire lakik, mindegy majd megnézetem valamelyik nap.

Szerintem én egyenlőre nem idegeskedek a vérképem miatt.

A wc nekem is gond, én mályvateával oldottam meg ezelőtt is, most is úgy fogom, persze nagyon meggondolandó mikor iszom meg, mert a munkahelyem közel 50 km-re van, és céges busszal járok, tehát napi 2 óra utazás mellett nem ihatom bármikor, de megoldom ha már nagyon muszáj.

Szép estét mindenkinek és eredményes fogyást :)

7069. lucfenyő
2016. ápr. 1. 19:39
Szép jó estét mindenkinek. Új vagyok közöttetek, viszont ismerlek benneteket írásaitokból, hiszen az elmúlt időszak szabadidőmet azzal töltöttem, hogy elolvassam a több mint 7000 hozzászólást. Igen sokat tanultam tőletek. Pár hét múlva magam is csatlakozom a tisztítókúrához. Asparagus! Merre vagy? Nagyon hiányollak :-))
7068. Kör0 (válaszként erre: 7067. - Cinder ella)
2016. ápr. 1. 18:53
Szia Cinder! Nekem sajnos van - de nekem alapjáraton szokott, és társul hozzá egy elég nagyfokú ízületi gyulladás is. De, ez leginkább a túlterheltségtől, és a túlsúlytól inkább - amikor elkezdtem a regenort, az első 2-3 hétben szinte "új" lett a lában - nem éreztem a hidegfrontot, stb. a migrénem is enyhült. A fejfájás csak kis fokban van meg - most a nagy széltől sem fájt úgy a fejem mint szokott, nem ment át migrénesbe - a lábam viszont 3-4 napja iszonyatosan fáj - nem csak görcsöl, hanem merev, be van állva - a fene megette - de ezt betudom annak, hogy mint a homeopátiában is, előbb felerősödhetnek a tünetek, majd utána kezdődik meg a gyógyulás. Ugyanakkor minden természetesnek mondott kúránál fennáll az, hogy ahány év betegség -tünet- annyi hónap gyógyulási idő...Szóval, kitartok, máskor is fájt már ennyire a lábam, sőt - volt amikor injekciózni jártak hozzám annyira bedurrant - ezzel szemben most belevágtam a kovaföldes kúrába is, de mellette emelt dózisú vitaminokat szedek -kalc, mag. cink,D3, C vitaminok - amikor így görcsöl, akkor megemelem a vitamin adagot...Mindenesetre kitartok legalább a 4 hónapos kúráig....
2016. ápr. 1. 14:28
Sziasztok! Én kb 3 éve próbálkoztam vele, gyorsan beindult a fogyás, de pár hét után borzalmasan húzta a görcs a lábamat. Most ennek ellenére gondolkodom, hogy újra elkezdem, csak folyamatos kálcium, magnézium pótlással és sok folyadékkal. Van valakinek ilyen görcsölős tapasztalata?
7066. ritmika
2016. ápr. 1. 09:13

Sziasztok!

Nekem sem vált be a regenor sajnos pedig kétszer is nekifutottam, de mindkétszer epegörccsel vègződött! Ha valakit érdekel maradt 1 bontatlan üvegem eladó! 5000ft a postát èn állom! Privátban ide ìrhattok:ritmika@freemail.hu

2016. márc. 31. 19:10
Jaj nekem! Igy is magas egy kicsit a koleszterin szintem. Azoknak akik olyan sokat fogynak, vajon milyen lehet a koleszterin szintjuk?
7064. Rezeda1 (válaszként erre: 7061. - Michelle.r)
2016. márc. 31. 18:29
A sűrítésre a nyílgyökér és tápióka liszt kiváló. Nagy a rost tartalma, ami fontos.Én évek óta ezeket használom.
7063. Maryann55 (válaszként erre: 7051. - Kovaka05)
2016. márc. 31. 18:11
Nekem se jött be a Reg-enor,3 hónapig csináltam lelkiismeretesen. Úgy látszik én vagyok a kivétel, -2kg csupán, de felborult vérkép és anyagcsere zavar.Azért szurkolók nektek, sok sikert.
7062. Tusi13
2016. márc. 31. 17:47
Sziasztok! Szerintetek kovi ubit lehet enni? Pakolom a spájzot aztán látom hogy én tettem el anno a kovászos ubibol a nyáron. :-D hát abban sincs ecet. Csak só meg kapor ,fokhagyma ... Harmadik üveget kezdte,-3kilocska de kitartok. Centiben azért már mérhető. Ma majdnem elcsábultam a jégkrémes pultnál...de nem. Jaj nekem fagyi szezon :-( na az lesz még nehéz. De a tejről is azt hittem aztán már venni is elfelejtettem. Szép napot mindenkinek ☆
7061. michelle.r (válaszként erre: 7057. - Kör0)
2016. márc. 31. 17:33

Én az összes főzeléket évek óta rántás és habarás helyet úgy készítem, hogy egy részét összeturmixolom, és egy egészen kis kanál keményítővel összekeverve visszarakom.

Keményítőt ehettek? Ezen kívül használok még nyílgyökér lisztet, és konjac lisztet. De fogalmam sincs, hogy összefér-e a Regenorral.

7060. Kör0
2016. márc. 31. 17:30
Ja, igen - talán megoldás lehet a koleszterin aggodalmunkra a kovaföld....
7059. Kör0
2016. márc. 31. 17:29
Ma örömködtem :) sétálni vittem a kutyusomat, és egy régi ismerős korombeli csajszival összefutottam - szó szerint idézem :) - hát Te mit csináltál magaddal, átaludtad a telet, hogy ilyen frissnek nézel ki? Észrevette rajtam, hogy fogytam (pedig mi az a -5 kg) és ami a lényeges - az arcomon a bőr olyan, mintha egy alapos kozmetikus kezelésen estem volna át (ami kb másfél hetesnek kellene lennie az én esetemben :) Pedig csütörtök lévén nem vagyok éppen kipihentnek mondható :) Még csak a 7-ik hetet kezdtem szerdán :) mi lesz majd a 24-ik héten ? :P ... Hajrá Lányok !!! Jó lesz ez :) - ha gondoljátok olvassatok utána a kovaföldnek is - 1 hete szedem párhuzamban a regenorral, még csak jót tudok mondani rá :) Nektek is Csodás további Napot :)
7058. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7057. - Kör0)
2016. márc. 31. 11:00
:)
7057. Kör0 (válaszként erre: 7055. - Agicabogarka1)
2016. márc. 31. 10:38
Agicabogarka :) majdnem egyszerre írtunk, nem vettem észre - pont a tökfőzeléken gondolkodtam, hogy rég volt - de ugye tej nyista - így lehet, hogy megpróbálkozom fehér és rizsliszt keverékes vizes habarással - valahogy nem passzol nekem a tökhöz a rántás (más íze lesz) - aztán olyan lesz amilyen - ecet helyett meg citromot, vagy citromsavat fogok beletenni ...
7056. Kör0 (válaszként erre: 7054. - Szuszy)
2016. márc. 31. 10:18
Szia Szuszy! Nagyon kíváncsi vagyok én is az eredményedre :) - már csak azért is, mert nagyon megoszlanak a vélemények a koleszterinszintről. Mármint nem itt, hanem úgy általánosságban ... Tegnap este kimaradt a vacsim, és valahogy a lötyimet is elfelejtettem - de ma reggel már túl vagyok a reggelin is - hagymás-gombás-tojásos rántotta... délben még nem tudom, talán megpróbálkozom a tökfőzelék kotyvasztásával tej és tejföl nélkül - van pár csomag a fagyóban :)...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook