Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Köszönöm Ágica :) én nem találtam erről semmit, egyenlőre de még olvasgatok majd, csak most mennem kell dolog van :) de ha Te olvastad, akkor már meg nyugszom hogy lehet ilyen mellékhatás, vagy beindult a méregtelenítés? köszike szép napot :)
azt olvastam, hogy a méregtelenítés miatt megváltozhat a vizelet színe.
Nekem sajnos alapból lettek most rosszak az eredményeim :'( egyenlőre még nem érkezett meg a Reg-enor. Talán ma már én is elkezdhetem. Nagyon nagy reményeket fűzök hozzá.
Szia! Erre kíváncsi lennék, hogy mi az oka a visszarendelésnek. Írd majd meg, ha megosztható :)
Tegnap este óta vagy 6-szor pisiltem, ebből 1 x volt normál színű hajnalban, azt hittem akkor most már ok. Erre reggel megint olyan érdekes színe lett, és még mindig. Kicsit fáj a hasam alja is, de ezt a mályvateának tudom be, amit tegnap ittam, hogy tudja wc-re menni, volt is eredménye :) szóval ha van valakinek ilyen tapasztalata légyszi megírni, hogy megnyugodjak, mert most kicsit parázok.
Na helló! Valaki!!!! Nem tudom tapasztaltatok -e már olyat, hogy megváltozik a színe a pisiteknek? Nekem képzeljétek el, tegnap este olyan mintha narancssárgás-erős óaranyszínű, nem tudom mihez hasonlítani, vagy a sötétebb sör :) szóval nagyon érdekes, az eddig szinte enyhe sárgás színűből hogy lett ilyen? Ásványvizes palackok alját levágtam, folyamatosan abba pisilek :) hogy meg tudja figyelni. Ráadásul van benne egy kis enyhén érdekes fehérkés nyák szerű valami, nem tudom akkor most ez mi?
Sziasztok! Én nem tudom, kinek milyen a laboreredménye, és ha rossz, miért rossz.
De azt tudom, hogy nekem soha nem volt annyira tökéletes az eredményem, mint amikor Immun Supremet használtam, majd egy évvel később, a Reg-enor kúrám után. Egyetlen egy eltérés sem mutatkozott!
A másik: a férjem mindig kissé zsírosabban étkezett, a szárazabb húst egyszerűen nem tudja megenni. Ennek ellenére se a triglicerid, se a koleszterin értéke nem volt magasabb, mint a referencia érték. Pedig neki megvan a napi 5-6 deka (annál azért nemigen több) zsírbevitel. És a vérnyomása sincs az egekben.
Voltam délután flabeloson, aztán beálltam a szoliba ami szintén rázogat, mivel vibrációs tréneres :) aztán eltekertem mamihoz, majd este 8 után haza. Megvolt a kb. 20 km bringa is :) éhes is voltam mint egy farkas mire hazaértem, úgyhogy most elég későn vacsiztam. most fogom csak bevenni a 3. adag lötyimet.
szia! ma csináltam először a refizés alatt rántott husit, már nagyon hiányzott, de mivel sehol nem találtam infót hogy mivel kell panírozni, így én "hagyományos" módon paníroztam: de benéztem a zsemlemorzsámat, a szezámossal sütöttem. legközelebb figyelek rá :)
Szia!Én csak kukorica liszt tojás és ismét liszt,prézlit nem használok!
Szia!
Majd kérlek írd meg a labor eredményed.
Ò neked még vannak nehéz napok? Nekem már 6 éve nincs. Ha túl leszel rajta hirtelen 2 kiló is lemehet és az lesz ám az öröm :) a kovaföldport beszerzem holnap remélem kapok van a városban vagy 15 biobolt gondolom lesz valamelyikben.
Szia. Én második hete csinálom ezért nem nagyon tudok segíteni de sokat olvastam a témáról és arra gondolok hogy talán több zsírt kellene fogyasztanod. Bár nemtudom mennyit fogyasztasz. Mindenkinek más a szervezete de én még kitartanék lehet neked több idő kell. Mennyit szeretnél fogyni mennyi súlyból? Olyat is olvastam hogy a reenor nem soványít le csak beállítja az ideális testsúlyt.
Az én kajámba egy kis hiba csúszott. Egy órával ezelőtt keltem fel és gyorsan kezdtem az "ebéd" készítéshez. Megfeledkeztem róla és a szezámmagos prézlibe forgattam a csirkemellet. Akkor vettem észre amikor az első adag féligmegsült de már nem tudtam mit kezdeni. Kb.7-8 kicsi szelet husi, lehet vagy 2 grammnyi a szezámmag. Remélem ez nem lesz probléma. Legközelebb jobban figyelek de nemcsak éhes hanem álmos is voltam :) Amúgy kukoricaliszt-tojás-prézli, zsirban sütve, hozzá barnarizs és nyers céklát reszeltem (citromlé, só,bors,köménymag) isteni étek :) megyek most flabelosra,szoliba aztán meg vagy 20 km bicajozást tervezek.
Sziasztok!Segítsetek nekem milehet a baj?már a 4.hónapja regizek és mindent betartottam.De nem indul be a fogyás.2kg talán ami mérhető,bár azt mondják hogy látszólag több,de már kezdem feladni,többet vártam főleg hogy mindent megtettem.Van még egy olyan problémám is,hogy eddig elmúlt az allergiám is de kb két hete visszatért az is.Mi lehet a baj?Járt már így valaki közületek?
Szia! Az én regenoromhoz sem étrend sem betegtájékoztató nem volt. Innen tudsz tájékozódni leginkább vagy a hivatalos oldalakról. De én innen több infót kaptam :) ha van egy kis időd olvasgass a hozzászólásokból. Sok sikert neked. Meglátod jó lesz :)
Köszönöm az üdvözlést. Jól esik :-) Szép, kellemes és mosolygós napokat!
Sziasztok! Nemrég hallottam a Reg enorrol, és szeretném kiprobálni. A kérdésem az lenne, hogy a hivatalosan betartandó étrendet megkapom a termékkel együtt, esetleg a terméktájékoztatón lesz rajta? Vagy hol tudom elérni? Sok sok infót találtam róla a neten, de némelyik eléggé ellentmondásos. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Mentem a jogsit újítani és minden labort megcsináltatott a körzeti orvosom. Most meg kontrollra visszarendelt.
Tünet semmi nincs, ezért is veszélyes.
Igen, írtam neki is.
Köszönöm a válaszod.
Kedves Bwayne! Szerintem ezzel a kérdéssel inkább Szabó urat keresd meg emailben, biztosan fog válaszolni. Szép Napot Neked
Szia Szuszy! Nem, a kovaföld nekem porban van - nekem nem gond meginni - a teákkal is úgy vagyok, hogy nem filtereseket használok, hanem szálas teákat...Egyébként épp a "nehéz napok" előtt állok pár nappal (9 nap) és elkezdte a szervezetem a vizet visszatartani - így a -5 kgból -4,5 lett :( - amíg túl nem leszek rajta, addig a mérleg közelébe sem megyek. A múlthónapban is ua. ez volt...
Szia Michelle.r! Köszi, eszembe sem jutott volna, de amíg regenorozok addig az avokádó tiltott - pedig azt is nagyon szeretem :) ...
Kör0!
Légyszi, a kovaföld az kapszula neked? vagy valami más? én azt anno ajánlottam mindenkinek, hajra, körömre. Azt szeded?
Jó reggelt! Túl vagyok az éjszakás hetemen, ma reggel végeztem, és legközelebb csak másfél hét múlva kell mennem dolgozni, leállás lesz a területemen, bővítés (építkezés) miatt. Mostantól hajrázni fogok, mert a kolléganőim azt mondták hogy odafigyeljek ám a zsírbevitelre :)
A receptes gyűjtemény nagyon jó, ha időm engedte szünetekben is azt böngésztem, szerintem nagyon jó ötleteket meríthetünk belőle :)
Találtam még egy linket nemrég, amikor visszaolvastam a fórumot, ha megtalálom megírom, szerintem ott is vannak jó receptek:)
Most mértem magam, és kevesebb voltam mint tegnapelőtt, ha nem is sokkal, de ez nekem nagyon jó, mert most olyan, mintha este mérném magam. Nekem most a valódi súlyom délután lesz, ébredés után :) halleluja :)az meg akkor még kevesebb lesz .
Ha majd változatosságra vágysz: egy avokádó, amikor már érettebb, kakaóval, addig keverd botmixerrel, amíg könnyű, habos krém nem lesz belőle. Teheted sütibe is.
Ugyanez, csak kókusz krémből - én cocomast használok - és szintén kakaóporból.
Tisztelt Fórumozók!
Lehet, hogy olyan kérdést teszek fel amire már volt példa, ezért előre is elnézést.
A történetem és egyben a kérdésem a következő.
1 hónapja eltávolították az epémet. Jött a szokásos diéta... amit bevallom nem sokáig max.2 hétig tartottam be, mert úgy éreztem "meggyógyultam". A problémák most adódtak, hogy az emésztésem nagyon felborult. Rengetegszer fáj a hasam és kellemetlen bármikor előjövő hasmenésem is van. Tünetek alapján IBS is lehet. Ami lelkileg is megvisel most már. Olvastam és hallottam is róla hogy a Reg-enort ezen műtét után is lehet használni. Érdekelne azok véleménye, hozzászólása akik hasonló okokból kifolyólag kezdték el inni a szert. Vagy bármi hasznos, építő hozzászólást is szívesen fogadok. Akár privát formában is.
Lehet-e szedni ezen tünetekre? Okoz e problémát ha érzékeny vagyok a tejre és az azokból készült termékekre? Illetve akinek volt ilyen gondja milyen gyorsan észlelt változásokat? Tudom egyénfüggő is a dolog.
Köszönöm szépen!
Nagyon Köszönöm Judit :) Egy kincs ez a receptes gyűjtemény :) Dorem - lehet, hogy igazad van, de a fórum elején is írták, hogy lehet kis mennyiségben fogyasztani (mint a burgonyát is) - és a recept könyvben is szerepel holland kakaópor - de csak azoknak, akiknek nem gond a wc reggelente, helyette karobport javasolnak...
Köszi hogy ezt megosztottad, én még nem találkoztam ezzel az oldallal de nagyon jó hogy van miből szemezgetni.
További ajánlott fórumok: