Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Meg tudná-e valaki mondani,hogy Reg-enor fogyasztása mellett lehet-e Gerslit /Hántolt árpa/enni?
Sziamia - hasonlót vettem észre én is, de nem mertem írni, mert azt hittem, hogy csak bebeszélem magamnak. Nekem is a karomon látszik, meg alapállásban a kar és a hónaljnál kialakuló kis "toka" - nem tudom hogy hívják - mintha az is kisebb lenne + a melltartóm mintha kinyúlt volna, de nem a melleimnél, hanem a körfogata. Még csak alig 2 hónapja szedem a lötyit, ezért nem mertem ilyeneket írni, most megnyugtattál :) köszi :)...Ne hagyd abba :) Most nekem is állni látszik a dolog - bár még nem mérlegeltem, majd a jövőhéten...Szép Napot Neked
Sziasztok, én majdnem három hónapja csinálom a kúrát és sajnos nem fogyok. 2 kg-ot sikerült elérnem, de az is igazából ingadozik.
A farmerem ugyanolyan szűk, az arcom is ugyanolyan pufi, viszont - és most jön a lényeg - a két felkarom külseje és belseje és hónalji résznél lett simább. Ott mindig ilyen kis pupujkák voltak, már ujjatlan pólót sem mertem felvenni, mert löttyedt és göbös volt. Most a reggeli fényben viszont úgy látom hogy az lett simább és vékonyabb.
Egyszer egy diétikus szakember azt mondta nekem,hogy nőknél az a legneccesebb rész,ott hónalji nyirokraktárak vannak tele mérgekkel, még a fogyókúra sem tudja azt megbontani,nehéz azt onnan eltüntetni. Szóval lehetséges hogy nálam ott van csak tisztulás és bőrsimulás /máshonnan nem/ Nálatok volt ilyen tapasztalat ?
Szia Haribo! Ez elég rázós kérdés, szerintem kérdezd meg Szabó urat, hogy is kellene - biztos lehet, csak valami óvatosság szükséges nehogy begörcsölj. Szép Napot Neked
Sziamia - hát mit mondjak... viccesen talán, ez a karobpor is olyan, mint a stívia - minden ami valamit pótol, az már nem olyan mint a pótolni való :) viszont, ha nem pótolna, akkor önmagában még talán jó is lehetne - de így, hogy hasonlítania kell a pótolni valóhoz, olyan mint általában a pótlék - szar :) mint általában a ripacsok... Viszont, ha szentjánoskenyérként vettem volna, még talán fel is vehetné a versenyt az eredeti kakaóval :) ízlés dolga talán, mert van akinek a stívia beválik, én idegrohamot kapok tőle, és undort, bármennyire próbálok intelligens lenni, és elfogadni, hogy most muszáj... De, vagy az intelligenciám alacsony, vagy az undorom túl nagy, mert nem megy :) ...
Sziasztok! Most olvastam a reg-enorról, és kipróbálnám, de van egy 7 mm-s epekövem. Merjem használni? Ha igen, érdekelne Pesten hol tudom megvenni 5000 Ft körüli áron. Köszönöm!!
Szia Kör0! :) Mi ez a kakaópótló?
Írj légy szi róla! Köszönöm! :)
Szia Szuszy, és Regenoros Lányok :) Most voltam a gyógynövényesemnél, mert töltekeznem kellett - vettem kakaópótlót, még nem tudom milyen is lesz - viszont, nekem hétfő óta úgy belobbantak az ízületeim, és kijött a gerinc sérvem, hogy... fílóztam mitől is lehet - regonor, vagy kovaföld - hát, nagyon úgy néz ki, hogy a kettő együtt, de leginkább a kovaföldtől. Már kezd csitulni egy kicsit a fájdalom, de az biztos, hogy rég volt ennyire begyulladva - így Szuszy, mivel Te is az ízületekre kezdenéd a kovát, hát készülj fel, hogy az elején nagyon jó - a megszokott napi fájdalmak is elmúlnak, amit ugye megszokott aki ízületes - de kb. 2-3 hét után elkezdi takarítani a kova, megpiszkálja. Nem tudni mennyi ideig tart, kinél mennyire vannak letapadva a dolgok - én már szerdán nem bírtam, azóta fájdalom csillapítózom, és még az is alig alig használ. A regenorra így rásegít a kova - nem baj, kibírom, mert legalább tudom, hogy lehet ennyire rossz is - ettől csak jobb lehet. Az adagolásnál nem tudom, hogy más elmondja vagy nem - bár szerintem írtam már - hogy teáskanállal kell kezdeni, és fokozatosan emelni az adagot, kb. 1 hét alatt kell felhozni az egy-két evőkanálnyi mennyiségre, mert egyébként a hirtelen adag görcsöket okozhat alkatonként. Zöööödbab :) jó lett, díjazta a család is - csak én szerintem elfelejtettem a szódabikarbónát beletenni a palacsintamasszába, így egy kicsit kérges, meg szalonnás lett - de ízre teljesen jó, és a köles is egész jól mutat benne :) Legközelebb több szódabikarbónát teszek bele :) ... Regenoros szép napot Nektek :)
Szia,ahol rendelted a " lötyit " nem írom,hogy hol... van szuper terméke a Natu Lax próbáld ki,este 1szem lefekvés előtt.
majd írd meg milyen lett a zöldbab akkor lehet én is kipróbálom. Tudom hogy nem szabad a krumplit, de tudod milyen hülye az ember, nehogy már kidobjam, de 2 kicsi krumpliról van szó, és csak a felét ettem meg ma. most jöttem meg tornáról, de eszek egy kis piritóst meg tepertőt, paprika +uborka, hogy bevegyem a regimet. Reggel utazás, csomagoltam egy szelet piritóst, megkentem kacsazsírral, de nem tudom milyen lesz a vonaton, nem tudom mennyire lesz kemény, ezért a biztonság kedvéért tettem mellé 4 ici-pici 2 x sültet, abból amiből nem lehetne enni, de nincs más ötletem. 10 vékony karika füstölt kolbi, uborka, paprika becsomagolva :) ebéd majd valami lesz, még nem tudom :) nyilván azt nem ehetem amit viszek, gondolom majd valahol kajálunk. A lötyimet már elkészítettem holnapra, kis rumaromás üvegcsébe :) ebben hordom a munkahelyre is, olyan mintha zugivó lennék, mert megyek a kis szendvics szekrénykémhez, és zutty lehúzom :)
Lemaradt - majdnem olyan keményre kell lisztezni a pacsnit, mint a csipetke tésztához - egy picivel lágyabbra talán, de nem folyósra...
Sziamia! Eszembe jutottál főzés közben :) ahogy csináltam a kukoricalisztes zöldbabomat - próbáld meg, hátha működik, hogy sűrűbb fűszeres tésztát csinálsz kukoricalisztből, csipet sütőporral, vagy szódabikarbónával - ezt zsírban kisütöd - olyan mint amikor a panírozásnál megmarad a tojás, és ilyen kis pacsnikat süt az ember - mármint én szoktam, nem tudom ki, hogy szokta. Semmi nem vész kárba :) - még sosem próbáltam, mert nem maradt meg másnapra, de hátha működik ez a "pacsni" pirítós helyett - olyan kis pufik lesznek a sütőportól - félbevágva jópofa kis szendót lehetne csinálni a gyerkőcnek, és talán nem olyan száraz mint a pirítós lenne...hátha...
Na, Szuszy el is ment a kedvem a rakott zöldbabomtól :) - pedig úgy tudom, hogy krumplit mérsékelten lehet, vagy egyáltalán nem, mert ... nem programozlak :) Nem volt mégsem kedvem a pásztorpités dologhoz - majd szombaton - a rakott zöldbab regenorosan :) sűrűbb palacsintatésztát csináltam kukoricalisztből, pici szódabikarbónával, fűszerekkel (fokhagyma, só, bors, házi vegeta, jó sok petrezselyemzöld vegyesen zeller zölddel, oregáno) a darált husit megfuttattam egy kis dinsztelt hagymás szalonnán, majd só,bors, fokhagyma, pirospaprika - fél bögre kölest közben odatettem főni - egy tálat kizsíroztam, zabpehellyel beszórtam, öntöttem a palacsintatésztából, hogy szétterüljön az alján, ezt megszórtam zöldbabbal, erre ment a darát husi, majd a köles, a kölesre meg a zöldbab - ráterítettem a maradék fűszeres palacsintát, hogy beterítse a zöldbabot - a fagyóban maradt pár szelet bacon ezt még rátettem - most sül a sütőben... :)
A gyerekemnek rakott krumplit és reszelt meggyes sütit kell vinnem holnap :)
Rakott krumpli kész, fagyasztott meggy kiolvadva, kimagvalva, a tészta a fagyóban "pihen".
Maradt 2 db krumpli, 2 db tojás és egy pici kolbi.
Őzgerincet kizsíroztam, karikára bele a krumpli, pici só, karikára a tojás, majd a kolbász, és ismét a krumpli. Tetejére bacon szalonna csíkokat fektettem, és felvert tojással leöntöttem. A kis tepsi gyerek krumplija mellett meg is sült a regenoros rakott krumplim, aminek a felét már meg is ettem, fejes salátával (citromleves édesítős vizes salátalével). Ma királyi kajáim vannak :)
A reggelim: 1 sz. bajor rozscipó kacsazsírral megkenve, rá egy egész főtt tojás felkarikázva, + egy kis főtt lecsókolbász. paradicsom, retek, paprika. Ez a rakott krumpli rengeteg lehetőséget adott mára :) jó hogy a lányom azt kívánja:) holnap reggel utazok hozzá és viszem neki:)
amúgy csak a tejfölbe akartam belefalni, azt úgy imádom, de az utolsó cseppig ráraktam a krumplira, még a kanalat sem nyaltam le, ami nagy szó!
Szia! Igazad van a tk. liszttel kapcsolatban, miután írtam ide reggel, utána néztem és tényleg nem javasolják, ezért nem is vettem.
Sütöttem "palacsintát" :) nem olyan igazi, de azért nagyon jól esett. 5 kanál rizsliszt, 1 csapott evőkanál sima liszt, 1 egész tojás + 1 fehérje, pici só,1 kávéskanálnyi sütőpor, 5-6 csepp édesítő, és kb. 1 dl szénsavas ásványvíz. Kicsit sűrűbbre csináltam mint az igazit, és kisütöttem zsírban. Nekem nagyon jól esett, ebből 4 darab lett, nem szabályos kör alakú, de az mindegy. 1 fahéjas, 1 kakaós, 1 kókuszos, és 1 kávés kókuszos ( a főzött kávéval meglocsoltam, erre szórtam a kókuszreszeléket és gyorsan felcsavartam. Mindegyiknek megettem a felét.
Ha nem tudod kontrollálni, hogy mit eszel, akkor semmi értelme addig innod a Reg-enort, hiszen valószínű, hogy találkozol olyan étellel, ami olajjal készül, s ki tudja mi lesz még benne. Szerintem függeszd fel addig, de ne hagyd abba!!! Van akinél sok idő múlva indul be a fogyás, ez nem fogyasztószer, a szervezetnek ki kell pucolni az évek alatt felgyülemlett rengeteg méreganyagot. Van, akinél cm-kben mutatkozik az eredmény, a súly csak sokára csökken. Kitartás, azzal lesz eredmény. Élvezd a szabidat, utána teljes erővel folytasd, meglátod, megéri!
Akkor szedjem e a szabi alatt vagy sem? Mit tudtok erröl?
Helloka! Megint van egy kérdésem, most 6 hete szedem a regenort, mint mar emlitettem,kb. 3,4 héttel ezelött 1 kilò lement, azòta semmi. Most hamarosan megyünk nyaralni, ahol nem tudom betartani az étrendet. A regenoros hölgy azt mondta, ne hagyjam az alatt az idö alatt a zsirfogyasztást abba és a regenort sem. Viszont most azt olvastam a gyakori feltett kérdéseknél, hogy ha az ember nem tartja be a szabályokat, akkor az görcsökhöz vezet. Ezt meg nem szeretném pont a szabi alatt. Még azt sem tudom, hogy utána továbbfolytatom e az egészet, mert nekem nem sikerül.
Sziasztok! Én még nem írtam ide, csak olvasgatlak Benneteket. Bocsi, nem akarok okoskodni, de teljes kiőrlésű lisztet nem ajánlják, hiszen a héjban lehet fuzárium. Fehér rizs sem a legtökéletesebb, főként, ha valaki fogyni akar. A köles és társai jók, de a bulgurral nagyon vigyázni kell, hiszen hatalmas a CH mennyisége. A kovaföld én is használtam, bár semmi hatást nem tapasztaltam, de olyat is olvastam, hogy egy nagy átverés. Nem tudom kinek van igaza. Valaki említette a Cocomast, abban sajnos vannak tiltott dolgok, s túl magas a növényi zsír tartalma. Saját tapasztalat, ha bármilyen tiltott dolog kerül az étkezésbe, két hétre leáll a folyamat. Én már lemondtam az összes tészta-, süteményről. Először talán nehéz, de meg lehet szokni. Nyilván nehezebb annak, aki egész családra főz.Panírozáshoz lehet kukorica panírozót kapni. Rizsliszt, tojás, kukorica panírozó. Bár én pirított fehér kenyérből is készítek morzsát. Jó ez az oldal, hiszen rengeteg ötletet lehet itt szerezni. Azt nem tudtam még eldönteni, hogy gyereknek mit lehet adni tízóraira, ha Ő is eszerint étkezik. A pirított kenyér nem jó, mer olyan száraz lesz, hogy kitörik a gyerek foga. Van-e valami jó ötletetek?
Hali! Nekem azt mondta a bios hogy a nagy doboz 1 havi adag 300 gr-os 3550-ért. Napi 2x1 evőkanállal. Akkor most már nem tudom :) de ma még megyek 2-3 másik bioboltba, vagy most jutott eszembe a müller, vagy biotech usa ott is vannak ilyen cuccok :) nekem is van egy biopatikában nagyobb kedvezményem de ő mondta hogy eladta ami nála volt ma megnézem hátha hozatott másikat. Az 2280-ba került.
Hali :) Julianna333 a kovaföld a fizikális méregtelenítésre alkalmas, mert (ha jól emlékszem) a pozitív töltése miatt és a "durvasága" miatt magához vonzza a bacikat, parazitákat, élősködőket - így majdhogynem lecsiszolgatja a bélfalakat. Elsősorban én is az izületeim miatt kezdtem el, de nekem a wc-re menést is megoldotta, bár volt aki azt írta, hogy pont a kovaföldtől volt szorulása - bár az írásából azt vettem ki, hogy nem ivott elegendő vizet. Eleinte megduplázhatja a víz igényt, mert nálam az első héten felugrott majdnem 5 literes fogyasztásra, de szerintem azért, mert regenor előtt amúgy is kevés volt a vízfogyasztásom - nehéz volt a napi 2-3 literre felemelni, de a kovafölddel már kívántam valahogy. Beállítottam a telefonomat, hogy óránként igyam meg az adag vizemet :) Mostanra realizálódott, kb. a napi 2,5-3,5 litert iszom, a teán, kávén, levesen, grepfruiton kívül, és beállt a szervezetem arra, hogy 2x megyek tőle :) Szuszy - nekem van egy megszokott gyógynövényesem, mert elég sok mindent onnan veszek régóta, és elég nagy kedvezményem van - így a 2600 ft-os kovaföldet 1800-ért kaptam meg - vödröset. Márkát nem írok, mert... Egyébként elég sokáig elég lesz - szerintem a hónapot kibírja. Nekem úgy ajánlották a kezdési szedését, hogy napi fél mokkás kanállal, majd emelgetve a dózist két adagra elosztva két púpozott mokkáskanálra emelhetem. Semmi íze nincs, színe olyan mintha smecta lenne :P Palacsintádhoz - majd jelezd légyszi, hogy sikerült, mert nekem rizsliszttel nem ment, szétesett. Bár olvastam pár helyen, hogy a zabpelyhet nem igazán ajánlják, én nagyon "zabos" vagyok :) és sok mindent zabliszttel csinálok - ma zabos, spenótos pásztor pitét készülök csinálni - a maradék fagyós húsvéti sonkával. De, lehet, hogy menet közben meggondolom magam, és kipróbálom hajdinásan. Regenoros Szép Napot Nektek :)
A kovaföld méregtelenítő hatású, de nem a kapszula hanem a por állagú. Én ma körbejártam a várost, de egy kicsit drágának találtam, a sima 2800 és 3550 forint között volt, 30 dkg-os, a perui kovaföld csak egy helyen volt, 20 dkg-os 3000 ft. holnap még megyek 2-3 helyre és gondolom valahol megveszem. Amúgy én azért szeretném mert gondot okoz a wc-re menés, és máylvateát most nem nagyon akarok inni, ezelőtt azt ittam ha ilyen gondom volt, de most két alkalommal is úgy jártam, hogy egész nap rohangálnom kellett tőle.
erről Kör0 tudna bővebben :) mármint a kovaföldről én is tőle hallottam (olvastam) róla.
Igen lehet kukoricalisztet, én is használok és rizslisztet vettem, de még akarok egy teljes kiörlésűt is, mert most már megkívántatták velem a palacsintát :) úgy gondoltam fele rizsliszt, fele tk. lisztből tojás-víz- pici sütőpor és pici édesítő, csipetnyi sóból zsírban sütök palacsintát, és fahéjjal fogom enni, amivel ha felmelegítem, olyan lesz mintha csokis lenne :)
Én azt olvastam, hogy kókuszt lehet, ezt Sz. Szigfrid mondja is :) holland kakaót lehet, a többit azt hiszem illik mellőzni.
Tényleg lehet kukoricalisztet használni? Erre nem is gondoltam, mondjuk logikus, ha kukoricát is lehet enni. Akkor nem kell mindig rizst meg rizstésztát egyek. Köszi! Más kérdésem is van, mire jò a kovaföld? Életemben nem hallottam ròla!
Köszi szépen :) Gyüjtögetem a lehetőségeket, de annyi mindent írnak lehet nem lehet, hogy már összezavarodtam. Kókuszt lehet, de cocomast lehet-e? Aztán azt, hogy kókuszt sem lehet. Kakaőt szabad, aztán a másik oldalon nem lehet. Szóval számomra elég nagy a katyvasz. De ki fogom bogozni. :) Föleg ha segítetek :D Gratulálok a fogyáshoz! És drukkolok!
Szia! Rizst lehet enni, a barna jobb, de eheted a fehéret is. Ha fogyni szeretnél akkor azért abból csak mértékkel. Én is bulgurt ettem tegnap, egy tasak felét egyszerre ebben is sok a kalória :) lehet enni sok mindent, csak hagyd el a tiltott dolgokat, illetve helyettesítsd :) sok sikert neked. Én 2 hete kezdtem, izületi problémáim miatt és refluxom is van - de fogyni is nagyon szeretnék mert nagyon régóta nem tudom leadni a fölösleges terheimet :) két hét -2,5 kg. remélem így folytatom :)
Szia!Mennyiért adod a regenort!
További ajánlott fórumok: