Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7265. bobelino (válaszként erre: 7260. - Tengerkek2)
2016. ápr. 12. 20:48
Bocsi, nem pont ehhez a témához kapcsolódik, de neked használt a lábujjmerevítő? A lányomnak van egy pici bütyke és zavarja, valami megoldást keresek rá, de még senkit nem találtam akinek tapasztalata volt ezzel.
7264. EniMarcsi
2016. ápr. 12. 20:47
Az lenne a kerdesem hogy minden ezkezeshez plusz egy kanal zsirt kell elfogyasztani, vagy a kesz etelben levo zsir ha megvan mondjuk 20gramm akkor az elég?
7263. khbetti
2016. ápr. 12. 20:23
lemaradt,tudom nem olcsó termékek,de nagyon jók,ez tuti :)
7262. khbetti (válaszként erre: 7256. - MissBodza)
2016. ápr. 12. 20:18
A coral calcium 1000mg,immun supreme /alga komplex/c-vitamin1000mg,D3 2000-es k-vitaminnal,én ezeket szedem.
7261. tengerkek2 (válaszként erre: 7255. - Szuszy)
2016. ápr. 12. 18:46
szóval izületi gyulladás zajlik a lábujjban is, és a balkéz hüvelykujjában is- szerintem.
7260. tengerkek2 (válaszként erre: 7255. - Szuszy)
2016. ápr. 12. 18:31

Szuzy, kb. fél éve, amikor még a regenorról nem is hallottam nekem is ugyanez a lábfej és nagylábujj fájdalom és érzéketlenségem volt, és nem tudtam az addigi magassarku cipőimben járni. Akkor utánaolvastam és minden tünet arra utalt,hogy kijött a bütyök -szétcsúszott lábfej - és gyulladás és érzéketlenség a nagylábujjban. Én akkor hordtam is ilyen lábujj merevitőt. Aztán most hogy szedem a regenort, kb. két hete a bal kezem hüvelykujjánál vettem észre ugyanezt a gyulladást.

Na most, én utánaolvastam,hogy a nagylábujj körömgombája is azért alakul ki - mert a máj rosszul működik- és ez a "hármas melegítő" energiapályája a testben - és ehhez a máj is odatartozik. Most pontosan ezt nem tudom neked leírni, de tuti,hogy van összefüggés a gyulladások és a máj között. Valaki itt egyébként körömgombára kezdte el szedni a regenort.

Szóval ezt csak azért irom neked, mert arra figyeltem fel, hogy nekem is két hete fáj a balkezem hüvelykujja - gyulladást érzek benne.

7259. khbetti (válaszként erre: 7258. - Sz.Mari)
2016. ápr. 12. 15:38
3x lehet enni,de ha nagyon éhes vagy akkor minden étkezésnél egyél több zsírt,étkezések között ropogtassál el pár szem töpörtyűt.
7258. Sz.Mari
2016. ápr. 12. 15:26

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy háromnál többször egy nap lehet-e enni vagy csak 3x?

7257. Szuszy
2016. ápr. 12. 12:42
Úgy látszik ragaszkodik hozzám a hájam, mivel ma reggel is még mindig 68,8 kg-ot mutatott a mérleg, pedig bíztam benne hogy kevesebb lesz. Nem vagyok türelmetlen, csak jó lett volna legalább fél kg egy hét alatt, de csak 20 dkg, ez sem biztos még, ugye, mert csak holnapután lesz meg az 1 hét. Eddig összesen -2,7 kg 21 nap.
7256. MissBodza (válaszként erre: 7252. - Khbetti)
2016. ápr. 12. 12:40

Betti! konkrétan melyiket választottad? esetleg olyant ami nem horror áron van?:)

köszi

7255. Szuszy (válaszként erre: 7254. - Oxy65)
2016. ápr. 12. 12:29
Szia! Én a múlt héten szerdán fejeztem be a fizkoterápiás kezeléseket (15 x 3 féle) Semmilyen tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban :) a nagy lábujjam és a talpam fájt a talp első részén, meg a bal kéz hüvelykujj és a kis párnácska :) semmi javulást nem vettem észre a 15 kezelés után, 3 féle : magneoterápiás, víz alatti ultrahang, és a csipkedős kezeléseket kaptam. Mellette kezdtem el regenorozni, vagyis közben. Nem vettem észre hogy bármiben is befolyásolta volna a kezelést a regenor, vagy fordítva. Tény: nem lett jobb a kezelés után, még mindig fáj, bár azt mondták 2 hét utóhatás után lehet jobb lesz, várok. Viszont azt vettem észre, hogy talán a regenornak köszönhetően az addig érzéketlen lábujjamba elkezdtem érezni a fizikoterápián a bizsergést, ez a lötyi megkezdése után történt úgy 5-6 nappal. Addig egyszer sem éreztem a lábfejemben semmit. Lehet kicsit zavaros, de ha nem érted majd leírom mégegyszer :)
7254. oxy65
2016. ápr. 12. 12:05

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,a regenor mellett járt-e valaki fizikoterápiás kezelésre?/ultrahang,lézer/

Jól jönne ha megosztaná tapasztalatát,köszönöm!

További szép napot kívánok mindenkinek!

7253. Kör0
2016. ápr. 12. 10:47

Sziasztok Lányok! Olvasgattam egy kicsit regenor, és candida témában - egy oldalon ajánlják a regenort, mellé pedig a diéta lista - a tiltó listában ott a sütőpor az élesztő mellett! Vagyis, ha sütünk akkor sütőpor kilőve ezek szerint, marad a szódabikarbóna - bár én már régóta azzal sütök sütőpor helyett. A másik meglepő, hogy az oldal candida diétájában viszont szerepel a grepfruit mellett az eper,ananász, almapüré - és ami még meglepőbb volt, hogy vaj, natúr joghurt és túró. Itt már megkérdőjeleződött nálam, hogy mennyire hiteles akkor az oldal, de a sütőport jó lenne tudni, hogy szabad, vagy nem ? Tud valaki valamit erről ? Mert a visszaolvasásban elakadtam egy kicsit, és eddig még nem volt írva.......

Mai menüm - tojás leves, spenótos rizstészta egy szeletke marhával :) A vacsit még nem tudom, de lehet, hogy elmarad - tegnap is elmaradt, mert nem voltam éhes, így pár szem töpörtyűt nyamnyogtam el az esti "felesem" előtt :) Szép Napot Nektek

7252. khbetti (válaszként erre: 7251. - MissBodza)
2016. ápr. 12. 09:53
Szia, a vitaminokat és ásványi anyagokat feltétlenül potolni kell! A Biocomnál kiválló termékeket találsz :)
7251. MissBodza
2016. ápr. 12. 09:04

Sziasztok! Egy kérdésem lenne. mivel az összes tejtermék ki van tiltva, meg gyümölcsök, mivel pótoljátok a kálciumot meg a vitaminokat? Szedtek valami vitamint? Vagy nem szükséges??

köszi a válaszokat

7250. EniMarcsi (válaszként erre: 7249. - Szuszy)
2016. ápr. 11. 20:12
Köszi szépen!:)
7249. Szuszy (válaszként erre: 7248. - EniMarcsi)
2016. ápr. 11. 14:24
Szia! Chiát nem tudom, a zab az úgy tudom hogy tilos. A csoki meg nem Neked való :)Én túró rudi függő voltam. Egyáltalán nem kívánom, már 3 hete nem ettem, épp most dobtam ki egyet a hűtőből, szegénynek lejárt az ideje, gondoltam majd a gyerek megeszi, de neki sem kellett.
7248. EniMarcsi (válaszként erre: 7247. - Kör0)
2016. ápr. 11. 12:15

Huuuu, nagyon jol hangzik!!!:) ki fogom probalni!:)

A csokiadaggal nem tuloztam... En minden masrol le tudok mondani de a csoki a gyengem. Marpedig most muszáj lesz:) Rogton egy kerdesem is lenne. zabkorpát lehet fogyasztani? Emesztes segitese miatt ettem idaig. Illetve a chia magot csiraztatva?

7247. Kör0 (válaszként erre: 7246. - Szuszy)
2016. ápr. 11. 11:16

:) Tolok ide Nektek egy pár darabot még frissibe :) nem gondoltam volna,hogy ilyen jó lesz, de 1 db-tól jóllaktam :)

A réteslapról : a Toppo félét vettem, ez kukoricakeményítős, nincs benne ecet, hanem kálium -szorbát, ami ugye mindenben benne van amúgy is...Ja - én elfelejtettem, és az első adagnál a kolbászkák tetejét is zsírral kentem meg, érdemes inkább tojással megkenni :P

7246. Szuszy (válaszként erre: 7245. - Kör0)
2016. ápr. 11. 10:34
Te egy gasztroboszi vagy :)
7245. Kör0 (válaszként erre: 7244. - EniMarcsi)
2016. ápr. 11. 10:03

Szia EniMarcsi! :) Üdv a regenoros csapatban :) Komolyan írtad azt a napi 3 tábla csokit ? Atya-gatya :) nekem az majdnem egy éves adagom :P Vigasztalásként, én csokifogyasztás nélkül nem tudtam eddig leadni a + kilóimat... Na, de majjjjddd mossst :)

Kotyvasztottam - mint említettem, eszembe jutott a rétestészta, már sül a sütőben. Maradék hajdina, ami alapjáraton hagymás-gombás kakukkfüves fűszeres volt, pirítottam hozzá még hagymát, szalonnát, és a húsvéti sonka maradékát - ezt hozzáadtam a hajdinához, és kb. 30 dkg darát sertés húsit, 2 tojás, másfél-2 evőkanál rizsliszt + pár evőkanál zsír alja a tegnapi rántott húsról - fűszereztem még oregánóval, bazsalikommal, és egy pici görögszénával, sűrített paradicsommal- kicsit pizzás jellegre vettem a dolgot. A rétestésztát

ahogy kell zsíroztam a lapokat - én 8 laposat vettem - 4 laponként félbevágtam, és a masszával megtöltöttem a tésztát, feltekertem, és hasonló formára nyomkodtam mint egy nagyobb szaloncukor - vagy mint a marcipánkenyér rudak szoktak. Most sül, de az illata már jónak tűnik :) A zsíros tészta miatt szerintem egy étkezéshez kiadja a zsíradagunkat :) Nem macerásabb mint egy fasírt, több volt leírni mint megcsinálni :) Regenoros jó étvágyat :)

7244. EniMarcsi
2016. ápr. 11. 09:36
Sziasztok! Nagyon örülök ennek a forumnak, hasznos tanacsokat olvastam, es jobb erzes ugy belevagni a kúrába, hogy szükség esetén tapasztalt fogyasztóktól kérdezhetek! A regenort ma kezdem, szenhidrat csokkentett etrenddel kombinálva. Kisfiam születèse utan 8 kg felesleg maradt rajtam, melyekete eddig tiszavirág eletu fogyokuras probalkozasaimmal nem sikerult leadnom, Ráadásul edessegfuggo vagyok, ami napi 3 tábla csokoládé elfogyasztását jelenti. (Nem túlzok) Természetesen szeretnék fogyni is, de a legnagyobb félelmem a cukorbetegség. Ezért dontottem a drasztikus életmód váltás mellett. Ezúttal sikerülnie kell! Üdv, Marcsi
7243. baboka0 (válaszként erre: 7239. - Kör0)
2016. ápr. 11. 07:33
Köszönöm szépen válaszodat. Nem minden nap van így.
7242. Giulietta13 (válaszként erre: 7237. - Baboka0)
2016. ápr. 10. 22:51
Én - saját felelősségre, másnak nem ajánlom! - gyakran elfelejtem vagy nem tudom bevenni a rendes időben. Eddig nem tűnt fel semmi ezzel kapcsolatban. Bár én átálltam a napi 2x15-re, mert esélytelen, hogy minden nap háromszor egyek :)
7241. Szuszy (válaszként erre: 7238. - Kör0)
2016. ápr. 10. 22:23
Nos köszi az ötletet :) lehet lesz belőle valami, még elég sok megmaradt :) meglátom holnap mennyi időm lesz :) de jó hogy írtad, nem jutott volna eszembe :)
7240. haribo (válaszként erre: 7200. - Kör0)
2016. ápr. 10. 21:50
Köszönöm! Írok neki.
7239. Kör0 (válaszként erre: 7237. - Baboka0)
2016. ápr. 10. 21:04
Szia Baboka0 - van amikor én is elfelejtem, de úgy emlékszem, hogy ez nem annyira jó, mert az emésztés beindulásával van összeköttetésben a beszedése is a lötyinek - nem vagyok biztos benne...
7238. Kör0 (válaszként erre: 7236. - Szuszy)
2016. ápr. 10. 21:02
Ismerős :) nem szeretek kidobni semmit én sem - inkább átvariálom, ha menthető. Viszont próbáld ki egyszer egy ilyen maradék "ragacsos" kölessel, hogy befűszerezed amivel csak szereted, és valamilyen apróra vágott zöldségfélével, tojással, mint a fasírtot szoktuk, csak prézli helyett valamilyen lisztet teszel hozzá -rizsliszt a mi esetünkben :) - és zöldséges fasírtként nagyon jól szuperál :) akár még főzelékhez is... Mit gondoltok a rétestésztáról ??? - igaz, fehér lisztes, de ugye a lapok közé zsírt kell kenni, és gondoltam a maradék hajdinát felturbózom (mert nem fogyott el még vacsira sem) még nem tudom mivel, és kis batyukat csinálok a rétestésztával vele - hiányoznak a sós apró sütik ...Ha van ötletetek, szívesen fogadom :) Szép Estét
7237. baboka0
2016. ápr. 10. 20:28
Sziasztok! Én másfél hete iszom, és az lenne a kérdésem, hogy nem nagy gond ha 2órával később iszom meg az esti adagot? Ez ma így jött ki... :-(
7236. Szuszy (válaszként erre: 7235. - Kör0)
2016. ápr. 10. 18:25
Legközelebb olyat veszek. Ez dobozos, olyan mint a barna rizs, meg a többi :) 2 tasak egy dobozban. A felét már megettem, ízetlen, plötyi, de ha már megfőztem, nem dobom ki :) én ilyen vagyok. Erővel is ha jól esik :) mondaná a nagymamám :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook