Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szuzy, kb. fél éve, amikor még a regenorról nem is hallottam nekem is ugyanez a lábfej és nagylábujj fájdalom és érzéketlenségem volt, és nem tudtam az addigi magassarku cipőimben járni. Akkor utánaolvastam és minden tünet arra utalt,hogy kijött a bütyök -szétcsúszott lábfej - és gyulladás és érzéketlenség a nagylábujjban. Én akkor hordtam is ilyen lábujj merevitőt. Aztán most hogy szedem a regenort, kb. két hete a bal kezem hüvelykujjánál vettem észre ugyanezt a gyulladást.
Na most, én utánaolvastam,hogy a nagylábujj körömgombája is azért alakul ki - mert a máj rosszul működik- és ez a "hármas melegítő" energiapályája a testben - és ehhez a máj is odatartozik. Most pontosan ezt nem tudom neked leírni, de tuti,hogy van összefüggés a gyulladások és a máj között. Valaki itt egyébként körömgombára kezdte el szedni a regenort.
Szóval ezt csak azért irom neked, mert arra figyeltem fel, hogy nekem is két hete fáj a balkezem hüvelykujja - gyulladást érzek benne.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy háromnál többször egy nap lehet-e enni vagy csak 3x?
Betti! konkrétan melyiket választottad? esetleg olyant ami nem horror áron van?:)
köszi
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,a regenor mellett járt-e valaki fizikoterápiás kezelésre?/ultrahang,lézer/
Jól jönne ha megosztaná tapasztalatát,köszönöm!
További szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok Lányok! Olvasgattam egy kicsit regenor, és candida témában - egy oldalon ajánlják a regenort, mellé pedig a diéta lista - a tiltó listában ott a sütőpor az élesztő mellett! Vagyis, ha sütünk akkor sütőpor kilőve ezek szerint, marad a szódabikarbóna - bár én már régóta azzal sütök sütőpor helyett. A másik meglepő, hogy az oldal candida diétájában viszont szerepel a grepfruit mellett az eper,ananász, almapüré - és ami még meglepőbb volt, hogy vaj, natúr joghurt és túró. Itt már megkérdőjeleződött nálam, hogy mennyire hiteles akkor az oldal, de a sütőport jó lenne tudni, hogy szabad, vagy nem ? Tud valaki valamit erről ? Mert a visszaolvasásban elakadtam egy kicsit, és eddig még nem volt írva.......
Mai menüm - tojás leves, spenótos rizstészta egy szeletke marhával :) A vacsit még nem tudom, de lehet, hogy elmarad - tegnap is elmaradt, mert nem voltam éhes, így pár szem töpörtyűt nyamnyogtam el az esti "felesem" előtt :) Szép Napot Nektek
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. mivel az összes tejtermék ki van tiltva, meg gyümölcsök, mivel pótoljátok a kálciumot meg a vitaminokat? Szedtek valami vitamint? Vagy nem szükséges??
köszi a válaszokat
Huuuu, nagyon jol hangzik!!!:) ki fogom probalni!:)
A csokiadaggal nem tuloztam... En minden masrol le tudok mondani de a csoki a gyengem. Marpedig most muszáj lesz:) Rogton egy kerdesem is lenne. zabkorpát lehet fogyasztani? Emesztes segitese miatt ettem idaig. Illetve a chia magot csiraztatva?
:) Tolok ide Nektek egy pár darabot még frissibe :) nem gondoltam volna,hogy ilyen jó lesz, de 1 db-tól jóllaktam :)
A réteslapról : a Toppo félét vettem, ez kukoricakeményítős, nincs benne ecet, hanem kálium -szorbát, ami ugye mindenben benne van amúgy is...Ja - én elfelejtettem, és az első adagnál a kolbászkák tetejét is zsírral kentem meg, érdemes inkább tojással megkenni :P
Szia EniMarcsi! :) Üdv a regenoros csapatban :) Komolyan írtad azt a napi 3 tábla csokit ? Atya-gatya :) nekem az majdnem egy éves adagom :P Vigasztalásként, én csokifogyasztás nélkül nem tudtam eddig leadni a + kilóimat... Na, de majjjjddd mossst :)
Kotyvasztottam - mint említettem, eszembe jutott a rétestészta, már sül a sütőben. Maradék hajdina, ami alapjáraton hagymás-gombás kakukkfüves fűszeres volt, pirítottam hozzá még hagymát, szalonnát, és a húsvéti sonka maradékát - ezt hozzáadtam a hajdinához, és kb. 30 dkg darát sertés húsit, 2 tojás, másfél-2 evőkanál rizsliszt + pár evőkanál zsír alja a tegnapi rántott húsról - fűszereztem még oregánóval, bazsalikommal, és egy pici görögszénával, sűrített paradicsommal- kicsit pizzás jellegre vettem a dolgot. A rétestésztát
ahogy kell zsíroztam a lapokat - én 8 laposat vettem - 4 laponként félbevágtam, és a masszával megtöltöttem a tésztát, feltekertem, és hasonló formára nyomkodtam mint egy nagyobb szaloncukor - vagy mint a marcipánkenyér rudak szoktak. Most sül, de az illata már jónak tűnik :) A zsíros tészta miatt szerintem egy étkezéshez kiadja a zsíradagunkat :) Nem macerásabb mint egy fasírt, több volt leírni mint megcsinálni :) Regenoros jó étvágyat :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása