Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szia Tusi13 ! A fórum elején volt ilyen eset, hogy 4-5 hét után sem mozdult semmit a mérleg. Azt javasolták, hogy vizsgáld felül, hogy biztosan meg van a 3 evőkanál folyékony zsír étkezésenként, továbbá a napi 3 liter folyadék - kávén, teán, levesen kívül, sőt, ha kávét iszik valaki, akkor + 3 dl vizet kell számolni kávénként, mert a kávé alapjáraton vízhajtó. Továbbá azt írták, hogy akin kevés + kg van, annak nehezebben indulhat meg, mint akin sok van - mert akin sok van, lehet az elején megindul, de egy időre megállhat a fogyás - na ettől rettegek én is, de majd akkor előkapom a máj méregtelenítést :) Ne add fel - szerintem Asparágus is segít, vagy lehet írni Szabó úrnak - sajnos nem tudom az email címét, de sok helyen írták a fórum elején, hogy megkérdeztek ezt, azt tőle, és nagyon szívesen válaszolt. És igen, sajnos van olyan eset is, amikor 3 hónap után indult csak meg a fogyás is - de közérzetben tapasztaltak változást... A kúrára is azt mondják, hogy 3-4 hónap - én is 4 hónapot adtam magamnak az elején, nem gondoltam volna, hogy 5 hét lesz eredményem... Mennyit szeretnél leadni ????
Szia Reggelke :) Szurkolok Neked is :) - reggel éhgyomorra kell az első adagot bevenni - már nem tudom hol olvastam, mert én is mindent amit csak lehet próbálok elolvasni a regenoros tapasztalatokról - azt írták, hogy a lötyit pár másodpercig a szájban kell tartani, hogy a nyálkahártyán is fel tudjon szívódni, meg azon keresztül gyorsabb is. Megszokásból a napi 3x így veszem be - igaz, én emelt dózissal 15 ml adok a kilóknak :) - ma reggel kezdtem a 6. hetet, és -4,90 dkg kevesebbet mutatott a mérleg :) Amit észre vettem, hogy nincs túlzottan kedvem enni - nem a zsíros kajákat, hanem úgy semmit, most valahogy olyan.... mit toom én milyen, de régen lánykoromban (nem a múlt század elején volt :)) volt ilyen, hogy elfelejtettem enni másfél két napig is - már amikor szédelegtem akkor jöttem rá,hogy mi bajom. Igaz, a 170 cm magasságomhoz 56-58 kg voltam. Na, ennyi most biztosan nem leszek, de akár egy 8-as számmal kezdődővel is kiegyezek...
Szia! Nincs mit, én is kezdő vagyok, csak mielőtt rendeltem, olvastam több mint egy héten át amikor csak időm engedte, itt a fórumon is böngésztem, meg más oldalakon is. Mégis most itt vagyok én is és azért lassan jönnek a gondolatok, hogy mit fogok enni, mit kell vásárolnom, és mi az amit semmiféleképpen nem vehetek meg, mert fölösleges. Még új dolgok is vannak, mit mivel lehet helyettesíteni a főzés során, de lassan belejövök gondolom mint mindenki más.
Jó hogy egyszerre kezdtük, legalább tudunk esetleg viszonyítani :)
Nekem 1. nap okés volt, annyi volt a gondom, hogy egész nap fájt a fejem, ami elég ritkán van mostanában, meg is lepett. De már reggel úgy ébredtem, nem ennek a napnak köszönhető szerintem.
Szia! Ha már ennyi ideje csinálod, szerintem ne add fel. Én bíztatnálak, met lehet tényleg több idő kell neked mint másnak, de hátha ..... kitartás :)
Köszi a választ! Kíváncsi vagyok milyen lesz! Az első nap nem volt rémes 😊
Sziasztok!
5.hete iszom a lötyit de kezdem feladni mert egy dk.nem ment le eddig :o( Igaz centiben van némi mínusz,de biztatásként nem bánnám ha legalább egy kicsit elmozdulna a mérleg nyelve lefelé.Olvastam a korábbi hozzászólásoknál hogy van akinek kell néhány hónap is.Hát amilyen az én formám én a végén még ettől is hízni fogok:o(
A kaszinó tojáshoz még annyit, hogy vigyázni kell a hígítással - amikor áll egy kicsit a kukoricalisztes basemall teljesen összeállhat, mintha tészta lenne - ekkor még lehet hígítani, de óvatosan - én addig higítgattam, amíg a lisztes íz nem volt erőteljes, de azt is rá kell számolni, hogy a zselatinnal is hígítva lesz - sajna ez a kotyvasztás eredménye, hogy pontos arányokat nem tudok megadni :( Remélem sikerül nektek is :)
Bocsi Princessa80 - elfelejtettem a válasz részhez írni neked :) De neked is küldöm a receptet :) mint Sussynak :) Meg úgy mindenkinek akinek kell :)
Írom a kaszinó tojás történetet :) kicsit pepecselős, de szerintem másodjára már pikk-pakk lesz :) Jobb, ha azzal kezditek, hogy langyos vízben kb. 2-2,5 dl, 2-2,5 evőkanál étkezési zselatint tesztek oldódni - ezt félre lehet tenni, mert kb. 15 perc mire kiolvad (én ezt ismerem, nem lapok, meg akármi, hanem a hagyományos sima granulátum forma zselatin) Majd teheted a 6 db tojást főni hideg vízben, forrás után még 10 percig főzni, hogy tuti kemény legyen. Amíg a tojások főnek, 3-3,5 evőkanál olvadozó zsírban 3 evőkanál kukorica lisztet megdínszteltem, óvatosan, mert hamar megkapja - ha már kezd drapposodni a lábas alján, már lehúztam - odakészítettem kb. 0,5 l hideg vizet, majd a kukoricás rántásba tettem egy fél evőkanál zablisztet -ettől reméltem a krémességet, talán-talán javított rajta, de lehet, hogy el is lehet hagyni, vagy sima fehér liszttel bepróbálkozni - majd a zablisztet ahogy elkevertem már öntöttem rá a hideg vizet - kb. a felét.(A zabliszt nehogy megégjen, mert még jobban kijön a kesernyés íze) Simára elkevertem, és vissza tettem a tűzre - fűszereztem sóval, fehér borssal, szerecsendióval, szerecsendió virág őrleménnyel, tárkonnyal - ez lenne a tejföl íz helyettesítője, mintha lenne benne - mustármag liszt, citrom - ha nincs mustármagliszt, egy picit száraz serpenyőn meg kell kapatni a mustármagokat, utána őrölni finomra, ugyanaz az íz lesz, őrlés után citromot csorgatni rá, ebből lesz a mustár utánzat (még nem próbáltam meg főzni zsírral mustárt, így csak olajos van...még. Ezt a fűszeres kukoricalisztes basemallt felforralom, hogy besűrűsödjön - ha összeállna, még mehet bele víz (és persze akkor lehet még ízesíteni). A keményre főtt tojásokról leöntöm a forró vizet, és hagyom állni hideg vízben őket. Amikor besűrűsödik a basemall, félre teszem, és a feloldódott zselatint forralom fel - amikor a lábas oldalán elkezd picit forrni már veszem is le, és kb. a felét beleöntöm a kukoricás basemallba - főzési rész ezzel be is fejezve :) A kihűlt tojásokat megpucolom, majd a laposabbik felüknél levágom az alját, hogy a sárgája kijöjjön - a sárgája, mehet összetörve a zselatinos basemallba - ekkor estem neki habverő mixerrel, hátha habozni kezd, vagy krémesebbé tehetem - talán javított rajta, talán nem, de a következőnél is bepróbálkozom, nem hagyom ki, mert biztos számított, hogy levegősítette egy kicsit a masszát. Ugyanis zsírral van ugye készítve, a zselatin is zsíros hatású, így egy kicsit olyan nagyon zsírosnak tűnik, de nem lesz nehéz a krém. Ha még meleg a krém, akkor lehet hagyni hűlni, hogy a zselatin dolgozzon benne, de előtte még lehet bele reszelni fokhagymát, hagymát (hagymát keveset, mert kesernyés utóíze lehet a reszelt hagymának). Érdemes a főtt tojásfehérjéket is hidegre tenni, mert a krém jobban megáll benne :) - nekem eleinte folyt - mielőtt újra betöltöttem a krémet kóstolásnak vetettem alá, és után fűszereztem tárkonnyal, citromlével, sóval - tehát érdemes kóstolgatni :) - a hideg krémet betöltöttem a tojásfehérjékbe, a krémes felüknél talpukra állítottam, és a maradék krémbe öntöttem a visszalangyosított zselatint - megkötés után csak langyosítani szabad, mert újra forralással elveszítheti a zselésítő hatását - tehát összekevertem a maradék krémet a zselatinnal, és evőkanállal szépen ráfolyattam a hideg tojásokra - ezért is érdemes ha hűtött a tojás, mert így szépen, és gyorsan is köt a zselatin. Ezek után még maradt jócskán a tojás krémemből, így a maradék reszelt hagymát, és kockára vágott húsvéti "elő-sonkából" egyveleget pirítottam kockára vágva - ezt a maradék krémhez kevertem, és hüsire tettem, hogy újra dolgozzon a zselatin. Így lett a hamis kaszinó tojás, és a sonkás-tojáskrém is :) A krém készítésénél érdemes kóstolgatni, és után fűszerezni a saját ízlésetekben. A következőt már tormával is meg fogom spékelni, veszek a piacon torma gyökeret - lereszelem, sóban hagyom állni, utána forralt hűtött vízzel, citromlével picit felengedni - regenoros változatban :) Nehogy máá sonka torma nélkül maradjon :) Szóval, gondoltam lehet a krémet még fokozni ízileg reszelt tormával is. Ha tudtok benne továbbfejleszteni, várom szeretettel :)
Szia MissBodza - sajna én sem mértem centiket az elején, de 2 hét után becsábítottam a lányomat, neki viszont nincs mérleg - ő centizik... és biza bánom én is, hogy az elején nem mértem, mert övé a pálma - méterekkel .. khm illetve cm-kel jobb eredményt ért el a 3 hét alatt, mint én 5 hét alatt :D
Szia Osy65 - várom a recepteket :)
Kb. 2 hete isszuk barátnőkkel.. bár cm-t nem mértünk, súly nem igazán változott egyikünknél sem, viszont a puffadt has határozottan alább ment.. és tuti, hogy cm-ben van változás.
Ma cm mérés, kár, hogy nem tettük meg azonnal :)))
Kg csökkenést is nagyon várjuk már.. de talán elindult valami.. :))
Szia!
Reggeli előtt kell inni.. kb. fél órával.
Ebéd és vacsora után 1-1,5 órával
Szia!
Lehet-e homoktöviset enni?
Főztem már:sárgahüvelyü zöldbab fözeléket,illetve borsó főzeléket ma.Ha valakit érdekel jelezzétek,és leírom,nekünk izlik.
Szia!Engem nagyon érdekelne ez a megoldás... :)
én is ma kezdtem az 1. adagot éhgyomorra ittam a 2. adagot ebéd után 1 órával fogom.
Jó Reg-enort Lányok :) Sikerült a kaszinó tojásom, tegnap este a kísérleti 6 db elfogyott, mintha nem is lett volna - pedig kukoricalisztes, zablisztes, zselatinos megoldás volt csupán :)
Sziasztok! Én ma kezdeném el inni a löttyit, de van ahol azt olvasom éhgyomorra kell, van ahol meg kaja után 1 órával. Nektek mi a tapasztalatok? Lehet hogy irtátok, de olyan sok hsz. van itt, hogy mind nem tudtam elolvasni :)
Köszi, én is Neked :) Remélem sikerül, nagyon bizakodó vagyok. Már csak az étrendemet kell kiagyalnom, remélem nem eszem valami olyat amiről utólag derül ki hogy tilos.
Hajrá :) Szurkolok Neked :)
megkaptam ma a regenoromat reggel iszom az első adagomat. remélem nem lesz gond ha hajnalban iszom meg, úgy fél hat körül de reggeli szünetem 7.20-kor van.
reggel mérek centit meg súlyt, aztán hajrá :)
En 6 éve szoktam le azóta 20 kg plusz) ezt nem tudom leadni pedig előtte szépen lefogytam 16 kilót.
Szia Etipeti :) sajna füstölgök én is, cseppet sem vettem észre, hogy változott volna bármi is a Reg-enor fogyasztása óta - pont azért nem tettem le eddig a cigit, mert a felesleges kilóimat gyarapítottam volna - mert ugye akik letették a környezetemben eddig, 10-15-20 kg-kat is felszedtek, és tartják. Na, nekem a 25 mellé még jönne egy 10-es, hát.... bele sem gondolok, inkább füstölgök :( ... Na, de majjjjdd mosst - a kúra után jön a cigi-diéta :)
Jó Reg-enort Lányok :) Közelít a húsvét, én meg agyalok, hogy csináljam meg a megszokott kaszinó-tojást, mert nem húsvét a húsvét nélküle. Ha a megszokott recept szerint csinálom, akkor lőttek a diétámnak, mert tutttti nem állom meg, hogy...Szóval agyalok, hogy hozzam össze, a tojások már főnek... szóval kotyvasztok - ha van ötletetek szeretettel várom :) még kb. 20 percig aztán lesz ami lesz... :) Ha az eredmény érdekelne bárkit, jelzem mit értem el - vagy kukát légtelenítek vele :)
Szia Bamingoly :) - szívesen, örömmel adom át az ötleteim, mert itthon senki nem szeret főzni - csak enni :) A céklát természetesen pucolva teszem oda sülni - sütés előtt hagyom állni kb 30 percet lesózva (nem vastagon, csak ízlés szerint, hogy átjárja a zöldséget) - majd utána fűszerezem, bors, bazsalikom, fokhagyma, kb. 2 dl víz (sütés közben érdemes pótolni a vizet, nehogy a tepsi bánja) zsír, és be a sütőbe - a hőfokot nem tudom, mert mindenkinek más a tűzhelye :) Jó étvágyat :)
Szia! Én is dohányzom, nem érzem, hogy befolyásolná. Persze, jó lenne letenni, de egyszerre mindent: Csokit, alkoholt és a cigit is? :D
Fogalmunk sincs, nem mertük magunkat megmérni 😄 tegnap álltunk először mérlegre, anya 79.1 kg én meg 66.1. Anya nagyon örül, neki elég erős a csontozata és jóformán mindig 80 kg fölött volt, bármit csinált. Én kicsit elszomorodtam, mert még egy tízest le kell adnom :(
Szia,nem befolyásolja a regenor a dohányzási szokásaidat,esetleg segít leszokni,az+ csak jó lenne :)
Írtam privbát üzenetet is :)
Sziasztok, nagy kedvet kaptam olvasva amiket írtatok.
De bevagyok egy kicsit tojva, mert ez ugye tisztitó kúra és én dohányzom
Van valaki közületek aki dohányzik?
Mi a tapasztalata?
További ajánlott fórumok: