Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rákosnak lenni, élni akarni! fórum

Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
407. f3b788b175 (válaszként erre: 404. - C130f7eb3b)
2011. ápr. 7. 21:36

Szia Jozsu!!!!:-)))

És te hogy vagy??Mikor mész legközelebb kezelésre??

Puszillak téged is:Ildi

406. f3b788b175 (válaszként erre: 403. - D48d723173)
2011. ápr. 7. 21:35

Én is aggódtam érted már.....Dolgozni???Nem vettek még táppénzre??Voltál már valamilyen vizsgálatokon amióta kiderült?Kemo vagy mütét?

Puszillak és vigyázz magadra!!!!Napsugár...

405. f3b788b175 (válaszként erre: 401. - Miszti3)
2011. ápr. 7. 21:32

"A rákot Mi magunk IDÉZZÜK ELÖ AZ AGYUNKBAN! ÉS HA EZ ÍGY VAN, akkor viszont meg is tudjuk GYÓGYÍTANI!"

nos igen...ezt a mondatot nap mint nap olvasom én is a Drága hoxa társunk naplójában.Nagyon szeretem őt!És igen!!MEGGYÓGYULT!

2011. ápr. 7. 17:02
De jó, hogy újra itt vagy! Már aggódtam érted! Te még dolgozni akartál menni?! Ezt lehet, hogy egy időre el kell felejtened, főleg, ha veszélyes munkahelyen dolgozol, nehogy még balesettel is tetézd a bajod! Tudom, nehéz döntés, főleg a mostani táppénz-rendszerben, ezért én lenyugdíjaztattam magam, mert az valamivel kedvezőbb - na, meg a betegállományom is elfogyott.
2011. ápr. 7. 16:57

Köszönöm az érdeklődést,most jól vagyok szépen süt a nap és itt van velem a gyermekem!

Hétfőn eldöntik,hogy mit akarnak velem tenni,ha nem akarnak semmit azt sem hagyom annyiban.

Meg fogok gyógyulni!!!

402. 41fdab80c1 (válaszként erre: 401. - Miszti3)
2011. ápr. 7. 13:42

Ilikével egyszer sikerült felvennem a kapcsolatot telefonon, azóta nem tudom elérni.

Ha segíteni szeretnék, akkor sem tudom hogyan, milyen formában tehetném.

Tegnap de. kaptam egy SMS-t, amiben azt írta, hogy akkor volt nála a doki, kapott injekciót és aludni fog, majd hív, ne aggódjak.

Ennyi amit tudok róla.

401. Miszti3
2011. ápr. 7. 10:02

Add meg légyszi az e-mail címed, én is szeretnék segítséget nyújtani egy leírás - reményteli gyógyulási mód - megküldésével.

Coxon gyógyító zenéjét is postáznám, ha üziben megirod a címed. Ezzel a zenével nem kell mást tenni, mint ha lepihensz, bekapcsolni, és hagyni, hogy a zene "megérintsen".

Sok módszert és bíztatást kaptál már itt az elöttem felszólalóktól. Most én is csak megerősíteni tudom, hogy nincs ok elkeseredésre, rengeteg alternatív, hatékony gyógymód létezik már a gyógyulásra, melyet számtalan ilyen betegségből gyógyult ember gyógyulása is alátámaszt. Ezek ma már nem mennek csodaszámba!

Egyik kedvenc barátnőm naplójából tolvajkodtam ide, de imádom, és igaznak vallom ezt az idézetet:

"A rákot Mi magunk IDÉZZÜK ELÖ AZ AGYUNKBAN! ÉS HA EZ ÍGY VAN, akkor viszont meg is tudjuk GYÓGYÍTANI!"

(egyébként Ő is meggyógyult...)

Amit még nagyon tudok ajánlani, az az agykontroll, és más spirituális ismeretszerzés.

Jobbulást kívánok, és sok-sok erőt, kitartást!

400. c130f7eb3b (válaszként erre: 397. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 5. 20:33

A 372. hozzászólásomban megtalálod a címet, nem merem újra kiírni, nehogy reklám miatt az orromra koppintsanak. Ez az oldal a betegségek lelki oldalát világítja meg, és eddig, akit oda irányítottam, mind magukra ismertek. Én is innen indultam, kezdetben nehéz az egész addigi életünket borítani, de már nagyon jól megy. Köszönöm, jól vagyok, készülök a holnapi napra, még viszket az arcom, majd az orvos eldönti, mehet-e a kezelés, vagy nem csinál belőlem újra főtt rákot. :)))

A munkámmal most egy kis időre leálltam, mert besegítek a munkahelyemen. Készülnek az anyák napjára, és ebből nem bírok kimaradni. :) Nem tudnak lerázni :)))

Nálatok, mi újság?

399. csabi4
2011. ápr. 5. 19:47

egy fórumból :

"A gyógyuláshoz vezető úton a testi szereknek csak annyi szerepük van, hogy a kibillent testi egyensúlyt elkezdjék visszaállítani, semmi más. A daganat, és bármilyen más betegség is kezelhető és elmulasztható ezek nélkül is.

Villás Béla előadásán mesélt egy angliai kórházban végzett kísérletről. Volt 10 daganatos beteg, akik már nagyon rossz állapotban voltak, és a hagyományos orvoslás nem tudott rajtuk segíteni. Azt mondták nekik:

"Van egy olyan dolog, ami még sajnos csak kísérleti stádiumban van, a gyógyszerré minősülésre várni kellene 1 évet kb., de az Ön állapota sajnos ezt nem teszi lehetővé. Egyetlen esélye van, ha ezt kipróbálja, már letesztelték, nincsenek különösebb mellékhatásai, de ebbe nem szólhatunk bele, ha eldöntötte, akkor jelezze"

Mind a 10 beteg beleegyezett.

Elmondták még, hogy ezt a tablettát a szájukban kell tartani, majd inni kell rá 3 korty vizet, és utána nem szabad mozogni 10 percig. Ezután más teendőjük nincs.

Egy hónapon belül 1 beteg meghalt, a többi pedig teljesen daganatmentes lett!!!

Jött az egy éves kontroll, ahol mind a 9 beteg jól volt, teljesen tünet- és daganatmentes.

Ekkor megmondták nekik, hogy azokban a tablettákban semmi hatóanyag nem volt, és ezután 1-3 hónapon belül mind a 9 betegnél kiújult a daganat és meghaltak....

és még egy példa :

"Az Élet egy út, amit jól vagy rosszul, de járunk. Nem mindegy, hogy eközben hogyan érezzük önmagunkat. Minden bennünk zajlik le, az a lényeg, hogy hogyan viszonyulunk valamihez.

Egy egyszerű példa: Mész az utcán, és látsz egy fiút és egy lányt kézen fogva sétálni, akik látszik, hogy nagyon szeretik egymást. Minden mozdulatuk, ahogy egymásra néznek, ezt tükrözi... -szép látvány, nem?

De ha a fiú a Te párod? Akkor egész más érzelmeket vált ki belőled ugyanez a szituáció. Pedig a történés ugyanaz. Csak egy másik szemüvegen keresztül nézted."

2011. ápr. 5. 19:38

Kedves Nili!

Kérlek szépen nagyon akarj meggyógyulni,Nélküled nem fog menni!!!!!Volt egy kolléganőm, én nagyon bíztam benne, de azt hiszem ő nem hitt a gyógyulásában, 35 éves volt.Én nagyon hiszek a belső energiákban és bizonyított tény hogy az agyunk elhisz sok mindent ha sokat ismételjük,gondolj csak a placebo hatásra.Ha egy gyógyszert beveszünk nem csak a kémiai anyagok hatnak ránk, hanem a saját gondolataink is.Minden gyógyhatású dolgot úgy vegyél be, hogy gondolj rá amint az sejtről- sejtre kifejti jótékony hatását.Nem olvastam minden hozzászólást, bocsi ha ismételtem valakit.

397. 41fdab80c1 (válaszként erre: 396. - C130f7eb3b)
2011. ápr. 5. 17:48

Elölről kezdtem olvasni a fórumot, hogy szerezzem a tapasztalatokat. Ott említesz egy netes oldalt, ahonnan erőt merítesz. Megírnád nekem is, hátha nem ismerem?

Egyébként mizújs? Hogy vagy? Haladsz a munkáddal?

396. c130f7eb3b (válaszként erre: 394. - Limma)
2011. ápr. 5. 17:22
Lelki lomtalanítás, önérvényesítés!!! De jó megfogalmazás!!! Igen, ezek a kulcsszavak! Ezt gyakorlom mostanság! Ha látnátok, sokan hogy néznek rám! :)))
395. limma
2011. ápr. 5. 17:15

Ingyenes!!! Csak regisztrálni kell.

BEATA BISHOP ELŐADÁSA: TESTI-LELKI VÉDELEM A VISSZAESÉS ELLEN

DAGANATOS BETEGEK RÉSZÉRE

Időpont: 2011. április 18. 14:00-18:00

Helyszín: Tűzmadár Alapítvány nagyterme, Bp., IX. ker Szent László Kórház 1A pavilon alagsora,

ELÉG VOLT EGYSZER! TESTI-LELKI VÉDELEM A VISSZAESÉS ELLEN

DAGANATOS BETEGEK SZÁMÁRA

Amikor a rákbeteg az orvosi kezelés végén hazatér, általában azt hiszi, hogy a rendszeres kontoll elvégzésén kívül nem vár rá más feladat. Pedig a kezelés, a tu­mor eltávolítása a betegség elleni harcnak csak az első fele volt. Ha ugyanabba az életstílusba és külső-belső világba térünk vissza, amelyben megbetegedtünk, jog­gal tarthatunk a visszaesés veszélyétől.

Ez a veszély sok gyógyult beteg számára állandó gondot okoz. Pedig van hatékony módja a védekezésnek, s ennek minden eszköze a saját kezünkben van. Minden betegség ébresztő és riasztó: jelzi, hogy baj van külső-belső életünkkel, hasadás vá­lasztja el azt, ami van és aminek lennie kellene. Mihelyt ezt tudomásul vettük, elin­dulhatunk a “másként és jobban” útján a tartós egészség felé.

Erről a lehetőségről fog beszámolni Beata Bishop, aki mint gyógyult daganatos beteg, egy visszaesést is megtapasztalva “belülről” ismeri és érti meg a rákkal kap­csolatos óriási témakört és számtalan problémát. A gyógyító táplálkozástól a lelki lomtalanításig szó lesz mindarról, ami hozzásegíthet a valóban teljes gyógyuláshoz. Beata Ideje a gyógyításnak című könyvének új kiadása nemrég jelent meg az Egész­ségforrás Alapítvány gondozásában.

A rendezvény az Egészségforrás Alapítvány szervezésében a Tűzmadár Házban kerül megrendezésre. Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az Egészségforrás Alapítványnál vagy a Tűzmadár Alapítványnál lehet az alábbi elérhetőségeken:

Egészségforrás Alapítvány vagy Tűzmadár Alapítvány

tel/fax: 06 1 217 1360 Telefon: 06/30-478-2958 vagy 06/1-455-8100/8607 mellék

Hétfőtől Csütörtökig 10:00 órától 16:00 óráig, E-mail: info@tuzmadaralapitvany.hu

email: egeszsegforras.alapitvany@gmail.com

394. limma
2011. ápr. 5. 17:08

2011. április 14-én (csütörtökön) délután 4-kor az Országos Onkológiai Intézet Tükörteremben Dr. Prezenszki Zsuzsa pszichiáter, onkopszichológus tart előadást, beszélget az asszertív kommunikációról, vagyis arról, hogyan legyünk önérvényesítőek anélkül, hogy nagyon erőszakosak lennénk.

Ha van időtök, és érdekel a téma, gyertek!!!!!!!!!!

A program a Fiatal Rákbetegek klubjának egy összejövetele, és mint minden program a Magyar Rákellenes Liga szervezésében ingyenes.

393. d48d723173 (válaszként erre: 390. - A0c1361e44)
2011. ápr. 5. 08:42
Jövő hét hétfőn
2011. ápr. 5. 08:32

Ne akard nyugtatózni magad, inkább kérj az orvosodtól egy enyhe stresszoldót. Nekem is volt, de csak akkor vettem be egyet, amikor befeküdtem a kórházba, mert a branüllel ki tudtak volna kergetni a világból.

Vigyázz, mert a stresszoldó is függőséget okoz, nem szabad rászokni, mert hosszú távon nem megoldás a problémára.

391. Rising Sun 1 (válaszként erre: 366. - D48d723173)
2011. ápr. 5. 08:25

Kedves Nili !

Kedves Többiek !

Korábban már írtam ismerősömről, aki elkezdte a C-vitamin terápiát. Róla januárban már lemondott az orvosa, azt mondta 6 hónapja van hátra.

Tegnap beszéltem Vele, nagyon jól érzi magát !

7. hétnél tart a C-vitamin terápiában, megkapta a negyedik 30g-ot is. Mellette naponta szed 4g C-vitamint, 3x1000 NE D-vitamint, 2x400 NE E-vitamint, kalciumot, magnéziumot, B6 vitamint és még néhány dolgot.

Tele van energiával, jó a közérzete, rendbe jött a vérnyomása, a vérkeringése!, és a koleszterinszintje is.

A www.rakgyogyszer.hu oldalon megtalálható a kezelés teljes protokollja és a klinikai eredmények is.

Mindenkinek Jobbulást !

2011. ápr. 4. 21:17

Nili, nyugodj meg! Bár tudom, hogy nehéz. És tervezz, mert célok nélkül tényleg az orvosoknak lesz igaza!

Mikor lesz a megbeszélés? Mikor tudod meg, hogy mit tudnak tenni?

389. a0c1361e44 (válaszként erre: 361. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 4. 21:07

Köszönöm:))))

A férjem jól van:)))

És tudom, hogy ti is jól lesztek még 2x annyi idő múlva is, mint amióta a férjem gyógyult:)))

Nekünk ez már csak egy rossz emlék, valamint évente egy nehéz nap a kontrollokon:)

A férjem már túl van 20 ilyen kontrollon:)))))

388. d48d723173 (válaszként erre: 387. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 4. 20:39
Jó megpróbálom.
2011. ápr. 4. 20:31

Légyszi feküdj le és mindkét halántékod nyomd meg egyszerre a hűvelykújjaddal. Nem kicsit, nagyon, és addig, amíg bírod. Ezt legalább háromszor. Aztán helyezkedj el a legkényelmesebb helyzetedbe, és próbálj csak magadra figyelni. Figyeld a lélegzeted, és egyre lassítsd a lélegzetvételt, egyre lassabban. Ez a kettő szokott nekem segíteni.

Próbáld ki, hátha sikerül.

2011. ápr. 4. 18:31

Látom küldik itt a jeleket is :-))),de én nem tudok,nagyon szeretném viszonozni.

Mindenkit ölellek!

385. d48d723173 (válaszként erre: 383. - C130f7eb3b)
2011. ápr. 4. 18:28
Köszönöm :-))) már is jobb kicsit
384. d48d723173 (válaszként erre: 378. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 4. 18:27

Írtam,de nem tudom,hogy sikerült e.

Az én üzeneteimet változatlanul nem tudom elolvasni,látom,hogy csabi is küldött,sajnálom,de nem tudom megnézni

2011. ápr. 4. 18:25
Nem vagy hibás, tisztában kell lennünk azzal, mit gondol az orvos. Különben is, Te hiszel a jóslatokban?! :))) Magadban higgy! Ő is teszi a dolgát, mi is... A lelked meg rendbe fog jönni pár nap alatt! Nézz ránk! :) Orvosilag már itt sem szabadna lennünk! De itt vagyunk! :)))
382. csabi4 (válaszként erre: 378. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 4. 18:14

Én is nyugodt szivvel ajánlom a doktornőt

itt láthatod is : nem csak homeopata de az új germán medicinát is ismeri ,ami hajszálpontosan megmondja mi miért történt veled -és mit kell tenni hogy a gyógyulás beinduljon !!

[link]

381. d48d723173 (válaszként erre: 378. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 4. 18:11
Köszönöm,megpróbálok írni neked.
380. c130f7eb3b (válaszként erre: 377. - D46b6ac834)
2011. ápr. 4. 18:08
Jó is, hogy közbeszóltál, mert bizony sok sarlatánság is van a "piacon", akik jó pénzért megpróbálnak hasznot húzni az utolsó szalmaszálba is kapaszkodó embertől. Az általam ajánlott oldal viszont csak elgondolkodtat, nem kötelez semmire, nem kerül pénzbe, ezért is mertem nyilvánosságra hozni. :)
379. c130f7eb3b (válaszként erre: 375. - D48d723173)
2011. ápr. 4. 18:05
Sok orvos nagyon szívtelen tud lenni. Velem is megtörtént, hogy a kezelőorvosom híján egy másik doktornő vizsgált meg, és azt mondta, 2 hónapom van hátra. Kérdeztem tőle, hogy ilyen állapotban?! Hiszen soha nem voltam olyan jól, mint akkor. Azt mondta, a rák nem válogat. Mondtam neki, hogy engem ugyan nem visz el még. Ez 2 éve történt. Azóta utálom azt az orvost, és ha véletlenül találkozom vele, kiráz a hideg, meg felfordul a gyomrom.
378. 41fdab80c1 (válaszként erre: 369. - D48d723173)
2011. ápr. 4. 18:05

Kedves Nili!

Próbálj megnyugodni, szedd össze magad! Hidd el, már az sem véletlen, hogy rátaláltál erre a közösségre. Veled leszünk és segítünk. Nézd meg az

én lapomat, olvasd el az ilyen témájú hozzászólásaimat.

Én is,- mint itt az ilyen témájú fórumokon mindenki - ismerem ezt az érzést. Levegőt alig kapsz. És a gondolataid csak csapkodnak a zúgolódás és a kétségbeesés között. De össze kell szedned magad, nézz a gyermekedre.

És legyek én példának előtted. III.stádium, állandóan visszatérő áttét. És itt vagyok, és harcolok. Ha ismernél, el sem hinnéd rólam.

Nem vagyok templomba járó, de vallásos ember vagyok.És utólag szégyellem, de bizony sok idő kellett ahhoz is, hogy tudjak imádkozni.De megtörtént.

Látom pesti vagy, nagyon szívesen beszélnék veled telefonon, vagy priviben, ha megírod az e-mail címedet. Hátha küldeni tudsz, ha fogadni nem is.

Én nagyon sok mindenen keresztül mentem, sok mindent szedtem, ettem, ittam. Biztos tudnék tanácsot adni.

Legelső és legfontosabb: innentől felejtsd el a cukrot( annak minden formáját), max egy kevés méz.

és felejtsd el a tejet és annak minden formáját.

Csak növényi eredetű fehérjét ehetsz.Pl rizstej, szójatej, zabtejszín.

Rengeteg zöldség főleg nyersen, lének, vagy pépesítve.

A napi táplálékod 80%-a nyers gyümölcs, zöldség legyen.

Nagyon jó lenne Dr Gelléri Julianna homeopata dr.nőhöz bejelentkezned időpontot kérni. Tudom a számát, meg is írom Neked majd priviben. Én a múlt héten nem tudtam elérni.

Szóval várom, hogy priviben valamilyen formában tudjunk beszélni, vagy írni.

Fel a fejjel, előtted az élet!!!! Az ÉLET!!!!

Hidd el!!!

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook