Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Nem tudok nyitni, csak holnap.
De, ha valaki megtenné, akkor egy jó téma indulhatna.
Megismétlem:
"Itt alapvetően két ember vitázott, az egyik érvekből kifogyva elkezdte sértegetni a másikat. Ennyi."
Aztán jöttek mások és nem tisztességes módon kiállnak az egyik vitapartner mellé.ÉN ILYET SOHA NEM TESZEK.Vannak érveim és nem szokásom sértegetni.
Kedves Márton !
"beteg és kiszolgáltatott emberekből próbálnak hasznot húzni"
Most nyitok egy témát ezzel a címmel.
Ha javasolhatom, foglalkozzunk inkább ezzel a kérdéssel, mert érdekes, és a témához kapcsolódik.
AlieNeetah 2011-03-27 13:03
Rising sun, egy kérdés olyantól, aki örül, hogy itt vagytok. . .
Nos, lenne egy kérdésem. Lehet, hogy elsőre furának fog hangzani. . .
Külföldi tanulmányok bebizonyították, hogy a melatonin hormon a melanómás tumorok méretén 40%-kal csökkentik, illetve felgyorsítják a gyógyulást. (Állatkísérletek) A melatonin tudtommal sötétben termelődik, azaz éjszaka. Nagyon hajmeresztő elképzelés, hogy gyakorlatilag az, hogy manapság a civilizált ember szinte soha nincs teljes sötétben, annyira lecsökkenti a szervezet melatonin szintjét, hogy az alvászavarok mellett a melanóma is sokkal gyakrabban és nagyobb valószínűséggel fejlődik ki? Pl: sokkal kevesebb a bőrrákos a szabadban élő, dolgozó emberek között, akiket pedig nagyobb koncentrációban ér a napsugárzás, mint a városi embereknél, akik pedig elvileg sokkal kevesebb napsugárzásnak vannak kitéve
Ha valamit nem tolerálok, az az, ha beteg és kiszolgáltatott emberekből próbálnak hasznot húzni ("reménykufárok").
Hogy itt - a C-vitamin esetében - erről van-e szó, nem tudom, de körbe fogom járni a kérdést (ahogyan teszem most is: nem ok nélkül vitatkozom Rising Sunnal).
Ja értem.Tehát ha én egyetértek valakivel,akkor az védelem,ha ti értetek egyet,akkor az nem.Hm...
Nektek mindent,ellenfélnek semmit...Ez aztán a gerinc!:))))
"Egyébként ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzatot, amely tilt mnidenféle minősítést! "
(géphiba)
" És odafigyeltek, hogy kikkel vitatkoztok? Beteg emberekkel,"
A "hülye",a "bunkó",stb...:Minek számít?:)
Rising Sun melyik?Én is vele szálltam szembe...
Te döntőbíró vagy?
Zárt a fórum?
Kérdezem:
Zárt a fórum?
PONTOSÍTOK!!!
Rising Sun fogyott ki az érveiből és kezdte el sértegetni a másikat.
Igazad van,nem voltam ELÉG konkrét.Pótlom.
EZ A MONDAT AZ,ami nem igaz:
" És odafigyeltek, hogy kikkel vitatkoztok? Beteg emberekkel,"
Én erre reagáltam.