Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rákosnak lenni, élni akarni! fórum

Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
527. csabi4 (válaszként erre: 526. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 17. 16:44

Igy van a C vitamint addig lehetséges emelni amig a hasmenés nem jelentkezik ,ezután kicsit visszakellene venni a napi adagból ,de ez mindenkinél más és más értéken fog beállni -nem lehet nem szabad korlátok közé szoritani semmit sem hisz minden ember más és más ,mind alkatilag mind lelkileg .

a másik dolog most nem medicina szerint hanem ezoterikus megközelités szerint a hasnyálmirigy betegségeiről :

Ezoterikus megközelítés:

Ennek a szervnek két fő funkciója van: a legfontosabb emésztőnedvek és az inzulin termelése. A hasnyálmirigy-gyulladás akkor alakul ki, ha a páciens mindent az ellenőrzése alatt akar tartani, de közben érzelmileg nem emészti meg a vele történő dolgokat, és nem jut ideje élvezni az életet. Mivel az édesség a szeretet pótléka, a cukorbetegnek a szeretettel van gondja: állandóan szeretetre vágyik, de képtelen azt befogadni és hasznosítani.

Ha olyan helyzetet élek meg amit nagyon nehezen nyelek le ,vagy nagyon undorítónak tartok akkor hasnyálmirigy rákot is kaphatok.

Tudatosítanom kell magamban a szükségleteimet, és utána kell mennem azoknak a dolgoknak amelyeket elakarok kerülni.

Meg kell tanulnom szeretni magamat olyannak amilyen vagyok és időnként "kis örömökkel" jutalmazni magamat .

Ahogy Jozsu is irta és a többiek is nem elég adnom ,meg kell tanulnom elfogadni is a segitséget /föleg ha az önzetlen / és szivből jövő !!

Remélem Nili még jönni fogsz, és betartod az igéreted!! -Aki volt már daganatos ,vagy közvetlen hozzátartozoját ápolta, annak eszébe sem jut hogy utálja a másikat, és olyanokat irjon le amiket Te bemásoltál.éppen elenkezőleg egy szép összetartó közösség alakul ki belöllük .

526. 41fdab80c1 (válaszként erre: 525. - A0c1361e44)
2011. ápr. 17. 15:14

Sziasztok!

Én is remélem, hogy mindenki jól van!!!

Cukrot sem szabad enni, semmilyen formában, max méz, de az is kevés, vagy stevia. Én elmondtam neki, meg a rengeteg C vitamint is. Pénteken azt mondta a doktornő, hogy akinek aktív daganata van lényegesen több C vit.dolgoz fel a szervezete, akár 10-11 ezer

mg. naponta. Ha a szervezetnek ez túl sok, akkor hasmenés jelentkezik, ekkor csökkenteni kell az adagot. De r e n g e t e g C.vitamin.

És rengeteg flavin. Reggel, délben, este.

Vigyázzon mindenki magára, gyógyulást mindenkinek!

2011. ápr. 17. 13:39

Sziasztok!

Mindenkivel minden rendben van?

Nili, ide irok, hátha olvasod. Van itt a hoxán egy lány, akinek az apukája szintén hasnyálmirigyrákkal küzd. Pénteken kezdték el a kemót. Nem tudom ugyanaz e a bajotok, nem tudom segit e neki, de kérdezz rá az onkológián!

Ugye mondtuk, hogy tejet és tejterméket ne fogyassz?

524. vica009
2011. ápr. 15. 22:03

Aki elhatározta,hogy menni akar,az el is megy.Aki tudja,hogy visszajön, ugyis visszajön.Aki itt akar maradni az itt VAN!

Az ISTEN áldja meg ezt a kis közösséget!

523. a0c1361e44 (válaszként erre: 522. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 15. 21:18

Nem közölünk irta valaki, hanem egy olyan, aki ide nem ir, de okoskodni, gonoszkodni tud.

Egy undoritó ember...

2011. ápr. 15. 18:30

Üdvözlök Mindenkit!

Ma voltam Gelléri doktornőnél új medicínával kapcsolatban. Első vizit 15 eFt, a továbbiak már csak 5 eFt. Kb 4 hónap a kezelés, havonta kell menni. Kaptam golyócskát, homeo fogkrémet, ezért nem kellett fizetni, de megrendelt részemre cseppeket, amit majd a futárnak fizetek. 4 féle csepp a futárral együtt 14 eFt. Volt számítógépes állapotfelmérés is, ami legnagyobb megdöbbenésemre

forumtársukkal kapcsolatos lelki problémát is kimutatta.Más semmi problémám nincs, tehát csak ez lehetett. Ezenkívül kimutatta azt is, hogy sokat lógok a hoxán. Hát ezt nem tudta, de azt igen, hogy számítógépről van szó. Ugyhogy kénytelen leszek mérsékelni magam.

Ilikére visszatérve! Én nem akarom elhinni, hogy közölünk bárki is ilyeneket írt volna neki.

Ha valaki segítséget akar neki nyújtani, priviben segíthetek.

521. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 520. - Limma)
2011. ápr. 15. 16:31
Azt igérte , igen.
520. limma (válaszként erre: 519. - C130f7eb3b)
2011. ápr. 15. 13:35

Remélem, visszajön :-)

Nektek (mindenkinek) napsugaras, meleg, gyönyörű hétvégét kívánok!

2011. ápr. 15. 09:53

Ilike!

Sajnálattal látom, hogy sikerült magad töröltetni az oldalról. :((( Ezért ide írom a válaszom.

A betegségünket többek között az is okozza, hogy megfutamodunk a problémák elől. Mindig azt hisszük, másoknak van igaza, de a lelkünk mélyén érezzük, hogy ez nem igaz... aztán szépen belebetegszünk... Gondolkodj el ezen, hogy megéri-e?!

518. limma
2011. ápr. 15. 09:06

Asszertivitás!!!!

Hatékony önérvényesítés.

Tanulható, gyakorolható

Tegnap voltam az előadáson, nagyon jó volt, csak az a baj, hogy kevesen jöttek el (kb. 18-an).

2011. ápr. 15. 08:48

Ilike, én is javasoltam mát, hogy másold ide ki, ilyenkor nem szabad meghinyászkodnod. Harcolnod kell magadért.

aki bánt megérdemli, hogy megtudják mások is mire képes, meddig megy el a gonoszsága.

aki megteheti, hogy segít attól fogadd el szégyenkezés nélkül. Tudom az embernek van egy tartása, és bizony a kérés szégyen számára, de ha magadra nem is , a kislányodra gondolj! Sikerült valamit intézned?

Kapsz, erősítő italokat, mint pl. a Nutridink?

516. csabi4 (válaszként erre: 511. - D48d723173)
2011. ápr. 15. 08:46

Erre most már kivi lennék ki mer ilyet irni -majd ha Ő lesz ilyen helyzetben akkor mit csinálna -

nili Te meg ne kérj mindenért bocsánatot ez az egyik fő baj veled -lenézed magad -tessék kiállni magadért !!

515. Miszti3 (válaszként erre: 511. - D48d723173)
2011. ápr. 15. 08:17

El kell fogadnod azokat a segítségeket, amiket itt jólelkű emberek szántak Neked, pl. a C vitamin adagokat is. Lehet, hogy az életed múlik rajta, és a sors, ezen az úton, rajtuk keresztül akar segíteni rajtad.

Csak egy ilyen féregállat miatt nem teheted, hogy visszautasítod a nyilvánvalóan együttérző szeretet megnyilvánulásaként kapott ajándékokat.

Gondolkozz!

Én szeretettel várom minden bejegyzésedet, és nagyon őszintén szorítok érted, a gyógyulásodért.

514. Miszti3 (válaszként erre: 511. - D48d723173)
2011. ápr. 15. 08:06

Sajnos, vannak ilyen férgek, mint ez, aki zaklat Téged...

Kérünk Téged nyomatékkal, hogy ne erre az egy elmebetegre hallgass, hanem az ittlévő, Veled mélyen együttérző, segíteni akaró fórumtársaid szavaira.

Kérlek, írd ki ide a nevét annak, aki ilyen aljas állat, megérdemli, és tudnunk kell! Másold ide át a levelét, ne ilyen sunyi módon üssőn vágjon Téged, hanem elöttünk. Vállalja a pofáját. Ne félj, kap majd tőlünk hideget-meleget, mindent, de nem teszi a mellényzsebébe, az biztos.

Én is el fogok vele beszélgetni.

Könyörgöm, ne magad és bennünket büntess ez az féreg állat miatt!

513. c130f7eb3b (válaszként erre: 512. - A0c1361e44)
2011. ápr. 15. 08:00

Egyetértek! Legszívesebben azt kívánnám, hogy élje át, amit mi, de nem akarok átkozódni. Pedig megérdemelné!

Ilike! Az ilyen levelek miatt nehogy Te menj el, tedd azt, amit Írisz javasolt. Néhány évvel ezelőtt egyébként én már rág elbújdokoltam volna az ilyen helyzetek miatt, de ma már ember legyen a talpán, aki engem támad! :))) Na, ez az egyik jele a változásomnak... Egyébként meg azt nem értem, hogy miért van minden fórumon 1-2 beteges lelkű ember, aki gyalázkodással, konfliktusok szításával, fröcsögéssel próbálja ellehetetleníteni a többit...

512. a0c1361e44 (válaszként erre: 511. - D48d723173)
2011. ápr. 15. 06:15

Szia!

Tedd ide ki azt aki irta és amit irt.

Én nagyon kiváncsi lennék rá, hogy ki ez az elvetemült. Szivesen beszélgetnék vele. Hoxának is irhatnál, hogy zaklat az illető. Töröljék őt, ha már ennyire primitiv!

Hogy vagy Nili? Sikerült kicsit megnyugodnod? Lányoddal beszélgettél?

2011. ápr. 15. 00:04

Ismt felszólítottak,hogy huzzak innen,nem értem,de megteszem.

Nem érzem,hogy annyira bántó lettem volna,ha ez így volt bocsánatatokat kérve eltüntem..

510. c130f7eb3b (válaszként erre: 508. - Csabi4)
2011. ápr. 14. 14:51
Csajszi!!!!!!!!! Nem vén tyúkot akartál mondani?! :))) Azért kösz, jólesett!
509. c130f7eb3b (válaszként erre: 507. - Fe80e17aca)
2011. ápr. 14. 14:50
Nem bizony! Mert ezzel felőröljük a környezetünket, és ami a nagyobb baj, saját magunkat is! Én ebbe betegedtem bele. Évtizedeken keresztül hurcoltam a valós- és vélt sérelmeim, mert nem akartam senkit sem megbántani, sem elkeseríteni. De ne aggódj, már nem így van!!!
508. csabi4 (válaszként erre: 505. - C130f7eb3b)
2011. ápr. 14. 14:48

Te még mindig egy csúcs csajszi vagy :)

Találtam 2 irást is sok igazság van benne !

[link]

[link]

507. fe80e17aca (válaszként erre: 506. - C130f7eb3b)
2011. ápr. 14. 13:22
nem,nem jóóóó, ha titkoljuk ezért,vagy azért.. a bennünket mélyen megérintő dolgokat a szeretteink felé....mert, utána hosszú-hosszú évekig csak szenvednek ezért.
506. c130f7eb3b (válaszként erre: 488. - D48d723173)
2011. ápr. 14. 13:01

Ilike!

Örülök, hogy megértetted, nem akarok rosszat a kérésemmel. És nem csak Rád gondoltam, amikor írtam, hanem arra a sok-sok emberre, akinek egyedül kell megvívnia a harcát. A kórházban rengeteg magányos emberrel találkozom, és hiába vagyunk sorstársak, hiába minden jószándék, szakember segítségére is szükség lehet. Ezért gondoltam, hogy ha ide kikerül a lelkisegély telefonszáma, az sok emberen segíthet, mert jóval többen olvassák ezt a fórumot, mint ahányat itt beszélgetünk.

A kislányoddal kapcsolatban azt tanácsolom, hogy ne kíméld! Az enyém is 16 éves volt, amikor beteg lettem. Mosott, főzött, takarított helyettem, és fürdetett is, mert volt sztómám, aminek a láttán rögtön elájultam. Ő viszont lemosta, lekente, tiszta zsákot tett fel minden nap... nem is tudom, mi lett volna velem nélküle. Egyébként elkényeztetett gyerek, mert addig nemhogy a házimunkából részt vállalt volna, nem találta meg a szennyestartót sem... és most, hogy talpon vagyok, megint temeti a munkát. De tudom, ha szükség lenne rá, újból beállna a helyemre. Ezért kell tudniuk, hogy mi a bajunk!!!

505. c130f7eb3b (válaszként erre: 504. - F3b788b175)
2011. ápr. 14. 12:40
Köszönöm a kérdést, jól vagyok, azt leszámítva, hogy jönnek vissza a vörös foltjaim. Most nem olyan erősek, mint a múltkor, de az orrom és a szám körül virítanak, és a változatossaág kedvéért úgy nézek ki, mint aki bajszot meg szakállt növesztett.:))) Jól van!!! Mulassatok csak rajtam!!! Egyébként tényleg irtó muris. :)))
2011. ápr. 14. 10:45

Jozsu Zsuzsikám!Hogy vagy ma?

Puszillak benneteket!

503. f3b788b175 (válaszként erre: 484. - 41fdab80c1)
2011. ápr. 14. 10:43
Én is gyújtottam gyertyát.....Sajnálom Enissa!!:-(((
502. a0c1361e44 (válaszként erre: 485. - 9b10f3d7ff)
2011. ápr. 14. 10:35
Enissa, együtt érzek veled!
2011. ápr. 14. 10:35

Ma legalább tudom,hogy hol vagyok és jelenleg mit csinálok:-)))

Soha többé nem szedem ezt a gyógyszert a tapasz is elég kábává tesz,inkább kibírom,de a méltóságom maradjon meg.

Összeszedem magam és igyekszem elintézni az elintézendőket!

Köszönöm,hogy szóltok még ennek ellenére,bár olyan is van aki már nem/ezt is megértem/

500. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 495. - Limma)
2011. ápr. 14. 10:23

Mindenkinek köszönöm nagyon-nagyon a részvétet , együttérzést!

Nem írom ki külön-külön. Maradjon meg az Élni akarni fő témaként a fórumon.

499. fe80e17aca (válaszként erre: 496. - D48d723173)
2011. ápr. 14. 10:17
hidd el 'rokonok' mindenhol vannak!!...és csak úgy tudsz fontos lenni magadnak is, ha őszintén,és bátran megmondod nekik is, hogy mi aggaszt.....
498. d48d723173 (válaszként erre: 494. - 9b10f3d7ff)
2011. ápr. 14. 10:15
Nem dehogy,válaszoltam príviben,hogy megelőzzem a kéretlen leveleket.
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook