Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Igen, persze, igazad van!!!
Csak nekem rossz tapasztalataim voltak, azt szerettem volna megosztani!
Köszönöm,hogy legalább te látod a reményt.
Ma nagyon kemény volt velem az orvos,azóta most tudtam előszőr abahyagyni a sírást.
Még csak nincs is senkim akivel beszélhetek,akivel megbeszélhetem nagyon-nagyon rossz.Egyedül vagyok a gondolataimmal.
Inkább ki sem mondom,hogy a mai nap milyen gondolatokon estem át,melyeken egy gyermekes édesanyának nem szabadna.
Sziasztok!
Bocsi, hogy ismeretlenül beleszólok a beszélgetésbe, de nekem az a tapasztalatom, hogy veszélyes dolog a neten böngészgetni a betegségek után. Tücsköt - bogarat összehordanak sok helyen :(
(Egyébként hospice osztályon dolgoztam.)
Szép napot Nektek!
Igen,megtaláltam.
Nem olyan kicsi már,de ahoz igen,hogy egyedül maradjon,anya nélkül:-((
Akkor próbáljuk meg itt: menj fel a posa.hu-ra. Bal oldalon link: Betegségek. Kiválasztod a tied, és elolvasod, mit írnak róla. Nekem bevált. Remélem, neked is segít.:)
Mi lesz? Meggyógyulsz és felneveled a gyermeked. Másra nem is szabad gondolnod! Nagyon kicsi még?
Azt,hogy ellenem van a világ,most is érzem.
Miért,miért én,miért most?
Borzasztó dolog ez.
Hirtelen a fontosnak vélt megoldandó feladataim már nem is lettek fontosak,a terveim már elveszteték aktualitásukat.
Most csak egy tervem van,túlélni,felnevelni a gyermekem,minden más csak másodlagos.
Vajon reális terv ez?Tudom az esélyeimet.
Sikitanék,kiabálnék tehetetlenségemben.
Vegyes érzések kavarognak bennem egyszer azt mondom,hogy harcolok nem adom fel,aztán átesek a másik oldalra és...
Tehát szinte már lemondtak rólam,nekem ez a véleményem,de én nem akarom feladni,nem akarom ezt annyiba hagyni.
Nekem még dolgom van,feladatom van.
Nagyon-nagyon elvagyok keseredve!!!!!
Köszönöm,ezt fogom tenni,bár már visszaolvastam valamennyit.
Ma beszélgettem az orvosommal azt mondta,hogy nem látja értelmét a kemoterápiának,sugárkezelésnek,de egy teám fog dönteni.
Sziasztok!
Véletlen akadtam erre a fórumra és örömmel látom,hogy sokféle témában van lehetőség megosztani a gondolatokat.
Az amiért mégis itt írok előszőr sajnos az a téma ami leginkább foglalkoztatt mostanában.
Nem rég derült ki,hogy hasnyálmirigy rákom van és a héten az is kiderült,hogy máj átétem is van.
Mivel nagyon egyedül vagyok és nincs kivel megosztani félelmeimet,elkeseredésem gondoltam itt legalább leírhatom ezeket és talán hasonló gondokkal küszködő embereket ismerhetek meg vagy legalább biztató szavakat,bátorítást,szórítást kaphatok a legyőzésben,hogy végig tudjam csinálni,esetleg tanácsokat kaphatok ahoz,hogy hogyan tudjak létezni ennek a hírnek hallatán.
Előre is köszönöm.
Szia Márti !
Csoda hogy él -gondoljatok bele évtizedeken keresztül tömérdek gyógyszerrel kezelték - és egyre több és több betegsége lett -felajánlottam neki hogy segitek -de Ő maradt az akadémikus orvoslásnál ,mindenkinek szive joga mit választ nem erőltethető senkire sem semmi ,hiába a testvérem -ma már azt is tudom miért vizsgálták fél éven keresztül kisgyermekként- majd ezután vették észre hogy elhalt az egyik veséje ????
ezt akkor bemesélhették ma már nem történne meg
gyomor problémái vannak,polipokat szednek le neki szinte negyedévenként ... cukros ,és még vagy 10 féle nagyon komoly betegsége van .leszázalékolt már 10éve legalább .
Te nyomoztál e már azután vajon miért hogyan kerültél bele ebbe a betegségbe ???
Szia, Márta! Jól vagyok! Egy kicsit hámlik még az arcom, de nem feltűnő. Szerdán megyek újra :)))
A receptet köszi, de nem tudok fokhagymát enni, mert alapállásban 90/52 a vérnyomásom... ha feldühítenek, akkor 110 is lesz. :) A fokhagymától biztos felborulnék. Most szőlőmaglisztet "iszom", kíváncsi leszek, a Ct igazol-e (ez még soká lesz), az erőnlétemen viszont biztos, hogy javított, és a hangulatom is jó még. Igaz, kerülök, vagy söprök félre mindent, ami nem tetszik. :)
Szép napot kívánok mindenkinek!
Jozsu hogy vagy? Elmúltak már a kellemetlen tünetek?
Leírom az én csúcs, házilag készíthető immunerősítőmet, ami gyulladáscsökkentő és vértisztító is egyben:
Ha egy egész családnak készíted:
12 fej megtisztított fokhagymát lereszelsz, (lehetőleg műanyag reszelőn, fém ne érje), hozzá 12 citrom leve. Aki megengedheti magának, az tehet bele mézet, de nem lehet édes. Ezt 12 napig kell érlelni, műanyag kanállal időnként meg kell keverni. Félidőig a lakásban, ezután hűtőben kell tartani.
A 8. naptól sürgős esetben már lehet alkalmazni.
Este egy púpos műa.kávéskanál mennyiséget kb.0,5-1 deci vízzel fel kell engedni és el kell lassan kortyolgatni. Ez legyen az utolsó amit a nap folyamán leeresztünk a torkunkon.
Én magamnak csak 6 fokhagymából szoktam csinálni,
6 citrommal, az érlelési idő azonban ebben az esetben is 12 nap. És bevallom, igenis csináltam már reszelő helyett aprítógépben, semmi bajom tőle és a kulimász is megúszta.
Előfordul, hogy az érlelés folyamán a kulimász halvány zöld lesz, de ettől még használ! Tapasztalatom szerint attól függ, hogy milyen fokhagymából készítjük.
Szerintem nagyon egyszerű és hatásos!!
Irisz, üdvözöllek!
Férjed hogy van?
Kotk, Csabi4 titeket is üdvözöllek!
Kotk hogy van édesapád? És a Te testvéred Csabi?
Megdöbbentett amit írtál, hogy a nővéred 20-30 féle gyógyszert szed,amit az orvosok írtak fel.
Nekem mellrákom volt, abból képződött nyirokcsomó áttét. Ez tér vissza hozzám évenként. Kétszer már műtötték, harmadszorra már a sebész nem vállalta.
Ezzel az utóbbival már egy éve élek, de max.1 gyógyszert kaptam, ha lehet gyógyszernek nevezni azt, aminek a mellékhatása már 3 hónapja a lakásom rabjává tesz.Az elmúlt három évben sem kaptam 1 szemnél többet, felváltva. Az tényleg mind gyógyszer? jó hogy nem tette tönkre a gyomrát. Lehet, hogy én kaptam keveset?
Most találtam rá véletlenül a Culevit fórumra, ami valójában régi, de márc.3-án van rajta új bejegyzés
amiben igazán kedvező áron van felajánlva megmaradt ebből a táplálék kiegészítőből
Hátha érdekel valakit.
Én is szedtem, de ahhoz, hogy hatásos legyen, óránként kell bevenni belőle mérettől függően 2,vagy 3 szemet(éjszakát kivéve)
Jobbulást kívánok mindenkinek!!
Üdvözlök minden jelenlévőt, olvasót!
Elsőként helyesbítés a 355.ben:kegyelemben
Én csak mostanában keveredtem erre az oldalra, a természetgyógyászom ajánlotta. Nagyon régóta ismer, kezel, tudta mi kell nekem. Jó emberek közé kerültem
úgy érzem és remélem pozitív szemléletűek is minden
gond, probléma, betegség ellenére.
Keressük közösen a megoldást, tegyünk meg mindent, amit megtehetünk saját magunkért.
Nem tudom, hogy ismeritek-e NOA tagtársunk honlapját, Turkáló c.naplóját.Nagyon sok jótanács, tapasztalat, ami megfontolandó a követésre.
És a napi betevő vigasságról sem szabad elfelejtkezni. Ha nem találtok jobbat, nézzétek meg délutánonként 17,40 kor a Cool-on a Showder klub n+1 számú ismétlését.Hétvégenként máskor van, de annak az időpontját nem tudom.
Minden nap és mindenhogyan, egyre jobban és jobban vagyunk! Igaz?
A férjem az első 2 kezelésénél nagyon rosszul volt. Hányás, magas láz, ájulás, stb. Egy beteg a fagyit ajánlotta egy másik a bérescseppet. A bérescsepp szedése mellett a kezelést sokkal jobban viselte. Nem hányt, nem ájult el óránként. Pedig már ráfogták, hogy epilepsziás csak nem vallja be. Egyszer meglépett a kórházból, hogy velünk legyen hétvégén, útközben megállt, hogy megnézzen valamit a kocsin. Ekkor egy busz elütötte és mehetett a másik kórházba. A buszos nem állt meg. Szerencsés volt, mert csak lett egy mercedes csillag a fején, meg a szemöldökén egy repedés. Akkor is azt hitték, hogy elájult, de aztán egy szemtanú elmondta mi történt, valamin elgondolkodtató volt a kétirányú sérülés. Hátul a csillag, elől a szemöldök.
Na ez nem is ide tartozik:)
Jaja, a férjeméknél is volt már kialakult csapat, velük a mai napig tartjuk a kapcsolatot:)
Ezek ellen a mellékhatások ellen nem tudtok valamilyen alternatív megoldást? Én nem mertem ezekkel a szerekkel egyedül maradni, mindig kellett valami, ami reményt adott, hogy így nem lesz annyira rossz, annyira gonosz velem. Nem vagyok meggyőződve, hogy tényleg ezek segítettek, vagy a tudat, a remény...nem tudom. De azt kell mondjam, valami segített. Csupán egyszer volt hányingerem, azt is magamnak köszönhetem. Az első kemó után beültem a kocsiba parfűmmel.
Mindíg volt "mankóm", ami segített, vagy csak én képzeltem, nem tudom.Tény, hogy nem voltak olyan rosszulléteim, a laborom is mindig jó volt. Az is lehet, hogy kegyelembe részesültem.
Szuper:))))
Csak igy tovább:)