Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rákosnak lenni, élni akarni! fórum

Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!

2011. márc. 17. 18:32

COD teát itassatok vele + C vitamin intravénásan.

Egy ismerősömet ugyanígy leírták, 17cm-s daganatot szedtek ki belőle 2 éve, áttétei voltak, ma már semmi baja, él és virul, egészségesebb, mint valaha.

Kitartás!

15. Ritmus
2011. márc. 17. 18:24

Szia!

Nem volt semmi tünet, mint pl. véres széklet, hasfájás, stb.? És előzetes betegség?

Borzasztó.... együttérzek veletek, kitartás :( !!!

2011. márc. 17. 17:29

Nálunk a családban egy 6 éves kisfiú halt meg rák miatt. Mindent megpróbáltak . De azt mondom ha már az anyuka mondta hogy várta hogy eljön az idő mert akkora fájdalmai voltak a kisfiúnak akkor mindenkinek az a legjobb , de...náluk a családban ( nem a mi águnkról ) nagyon sokan rákban haltak meg . Én azt mondom ne adjátok fel , valamiért van hogy apukád ennyi mindent kibírt, lehet hogy még ő se tudja de van dolga még itt a földön. Én hiszek az angyalokban és abban is ahová szeretnétek vinni őt. És miért ? hát talán azért mert bizakodom hogy a kisfiam egyszer teljes életet tud majd élni. Ő halva született de csodával határos módon újraélesztették 16 perc után. Biztos ő is tudta van helye itt a földön velünk. Az orvosok lemondtak róla ( orovsi hiba miatt született így)

Kívánok apukádnak minden jót és kitartást és még több egészséget.

2011. márc. 17. 17:25
Nagyon sajnálom. Nekem a nagypapám és nagynéném volt daganatos!:(
2011. márc. 17. 17:25

szia!Nem szabad feladni!

Ha még apukádban van erő olvasni,vagy arra,hogy felolvassatok neki és végighallgassa,és esetleg nézzen is egy filmet,akkor nagyon ajánlom Louis L. Hay könyveit és filmjeit,de leginkább az Éld az életed c. filmet és könyvet!Legfőképp apukádnak nem szabad feladnia,nektek pedig támogatni kell ! kívánom hogy meggyógyuljon!!!!

11. szabadmadárka (válaszként erre: 10. - 008b8a4af2)
2011. márc. 17. 17:23

Hol lehet beszerezni, engem is érdekelne.

Sajnos apunál 2 hete fedezték fel a tüdőrákot, nem kezelhető, az állapota miatt, így csak az alternatív módszerek maradtak.


A cikkírónak részvétem...annál rosszabb dolog nincs is,amikor egy szerettünk szenvedését kell végignézni...kitartást kívánok,és soksok erőt!

2011. márc. 17. 16:39

A csökkentett deutériumtartalmú víz hatását dr. Somlyai Gábor fedezte fel.


Állítólag segít!

9. e705905164 (válaszként erre: 8. - 3f54929e3a)
2011. márc. 17. 16:26
REMÉLJÜK A LEGJOBBAKAT!!!!
2011. márc. 17. 16:25

Anyukamnak most fedeztek fel a tudejeben es a melleben is de szerencsere azt mondta, hogy meg jo eselye van elni:) Hat remelem a legjobbakat. Szerintetem ha mondta az orvos, hogy meg van eselye akkor van is anyukamnak? Szerintetek?


Egyutt erzek veled!

2011. márc. 17. 16:24

A rák passzív öngyilkosság. Menekülés valami elől. Közben bennünk van az élni akarás vágya is. Melyik lesz az erősebb?! Melyik gyűri le a másikat. Ha meg tudjuk, meg merjük fogalmazni magunknak a problémát, és túl merünk rajta lépni, meggyőgyulunk. Ha nem, legyűr a betegség. Hiába vannak jó orvosaink, őket a lelki tényezők figyelembe vételére nem képezték ki. Emberségesek, türelmesek, kedvesek, jó szakemberek, de nem kérdik, milyen volt az addigi életünk? Adják a legjobb gyógyszereket, és várják a csodát. Pedig a csoda bennünk van, nem a szereikben.

A rákos emberek nagyon jó emberek. Túl jók. Soha nem magukra figyelnek, mindig másra. Mindig azt akarják, a másiknak legyen jó, s közben nem veszik észre, hogy ők maguk elsorvadnak. Tudom... Élem...

De most olvastam egy nagyon jó mondást: az autóbalesetesnek nem adatik meg, hogy helyrehozza addigi élete hibáit. Nem kap rá időt. A rákos kap. És eztán már csak rajta múlik, hogy tud vele sáfárkodni a saját javára.

Sajnálom édesapád, és együttérzek a családdal. Van egy netes oldal, ami nekem mindig új erőt ad. Ha érdekel, privátban elküldöm.

2011. márc. 17. 16:22

a könnyeimtől nem tudok írni, és a megrázkódtatástól a szavak sem jönnek a számra

ez borzasztó...

csak kitartást tudok kívánni én is! és egy kis együttérzést adni...

2011. márc. 17. 16:17

nagyon sajnálom:((((((((az én egyik rokonom miután megtudta rákos már csak 11 hónapot élt..láttam a keserves kínokat ...és csak sírtam és sírtam..nem tehettem semmit..míg egy reggel arra ébredtem azt mondták meghalt...szörnyű volt...


még egyszer sajnálom:((


kitartást! már amennyire ki lehet ebben a helyzetben..

2011. márc. 17. 16:15
Nagyon sajnálom. :(( Sok erőt kívánok a családnak!!!!
2011. márc. 17. 16:15
nem lehet mit mondani a leírtakra, csak hatalmas kitartást tudok kívánni és sok sok enyhülést és szép napokat, gyógyulást. Én 8 éves unokahugomat vesztettem el csecsemőmirigy rákban. :(
2011. márc. 17. 16:14
Jajj de átérzem.Az én édesapám is daganatos beteg volt...!
2011. márc. 17. 16:08
Apukám áttétes rákos beteg. Sajnos már az orvosok is lemondtak róla, de mi mindent megteszünk a gyógyulása érdekében. Remélem sikerrel járunk. Szívem mondja, bízz! Eszem mondja, jobb lesz neki már...

Ugrás a teljes cikkre: Rákosnak lenni, élni akarni!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook