Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Nem vagy egy kicsit kétszinű?
Most írtad,hogy te sem bírod Őket és ne menjek a szintjükre!
Hogy is van ez?
Épp most selejtezek:)
Légy szives ird meg a cimedet, hogy el tudjam juttatni hozzád.:)
jaj, jaj, koldus vagyok!!!
Segítsetek rajtam!!!
Minden adományt elfogadok, ócska ruhát, törött tükröt, félretaposott sarkú cipőt,repedt lábast mindegy...
CSAK ADJATOK ADJATOK
Drága Kojul!!! Te adj a legtöbbet!!!
:-)
Újabb:
"Majd megjelenek más néven és elérem a célom.
Volt rá már példa nem egyszer."
Én is kaptam tőle privit, tel.számot akart... bemásolom, mit írt, amikor nem adtam meg:
"Kapd be,elfogom érni,hogy eltünjön innen ő is és a hozzá hasonló koldusok.
Megszerzem a számát akkor is,mert úgy látom itt hiába kérem,hogy menjen a picsába.
Ha nem teszik mehetsz te is"
Hoxa, nem lehetne kitiltani?
Sziasztok!
Ugye mindenki jól van?
Azt hiszem regisztrált újra Kojul.
Takarito128 néven irt nekem privátot. Az elsőnél is gyanus volt, de a másodikkal már biztos lett ki ő.
Megint azt irta, hogy kapjam be.
Ez az ember biztos beteg.
Szerintem ne nagyon adjunk ki senkiről semmit. Telefonszám, cim, stb. Igy akarja zaklatni az embereket.
Ilikém!
A sárgasággal nem lehet játszani!! Kórházba kell menned, értsd meg!!Ez a sárgaság nem az a sárgaság, amit fertőzéssel elkaphatsz, hidd el!Hallgass az öregebbre, kérlek.
Köszi, hogy ide írtál, legalább megnyugodhatok.
Sziasztok!
Márta!
Kérlek ne aggódjatok!Tegnap szinte egész nap ágyban voltam aludtam,mert a gyermek a barátaival volt,aztán lemerült a telefon én is csak most vettem észtre.
Sikerült megbeszélni a nagymamával,hogy pár napig vigyázz a gyerekre reggel már várom is.
Ha pár napig nem leszek és nem tudom a telefont felvenni ne aggódjatok,ez főleg Mártának szól.Van elég bajotok nektek is az én gondomat ne vegyétek a vállatokra! Nincs nagy baj egy kicsit besárgultam ennyi az egész!Jelentkezem,amint tudok!Puszi mindenkinek!
Mindenkit szeretettel ölellek
Szia!
Ma többször próbálkoztam, de nem vette fel a telefont, most estére meg vagy ki van kapcsolva, vagy lemerült.
Sajnos egyértelmű, hogy kilátásai óráról órára csökkennek, szerintem csak imádkozhatunk érte.
Pusza, jó éjszakát!
Üdv. Mindenkinek!
Ma nem tudtam Ilikét elérni.Esetleg tud róla valaki valamit?
Nevek, évszámok, gyógyszerek - állítások és cáfolatok. Higgyétek el, nem ezen van a hangsúly a gyógyulásban. Én 30 kemos kezelést kaptam, alkalmanként 10 flakon mérget folyattak belém - hatástalanul... Lenkeit máglyára akarják küldeni - nekem használtak a vitaminjai. Ha másban nem, hát abban, hogy nem hullott ki a hajam, és a körülményekhez képest az erőnlétem is jó.
A múltkor hallottam a tévében a személyre szabott orvoslásról, mely szerint egyetlen vérvizsglattal eldönthető, hogy a páciens milyen kezelésekre fog jól reagálni, és melyek azok, amelyek kimondottan károsak. Na, arra várok, hogy végre ezt vezessék be. Mert az orvoslásban ma "protokoll" van, amitől eltérni tilos, mert akkor nem támogatja az OEP.
"Mint írtam a MIM rákfórumáról másoltam be"
Nem is téged hibáztatatlak.
"a hazugság ott kezdődik amikor a kemoterápiát mint rákgyógyszert hirdetik"
A kemoterapeutikumok hatásosságától függetlenül hazugság, amit Linus Paulingról írtak, ez nem vitakérdés.
A kemoterápiás gyógyszerek hatékonysága valóban lehetne nagyobb (a rosszindulatú daganatos megbetegedések elenyésző hányadában érhető el velük végleges gyógyulás), de jelenleg nem ismert náluk hatékonyabb gyógyszeres kezelés.
Jelenleg általában csak meghosszabbítható az élet, esetenként komoly mellékhatások árán. Akinek ez nem kell, az ne kezeltesse magát kemoterapeutikumokkal: minden csak attól függ, kinek mekkora áldozatot ér meg plusz néhány hónap vagy év.
Aki azt állítja, hogy megtalálta a rák gyógyszerét, az igen valószínű, hogy hazudik, a rosszindulatú daganatos megbetegedések ugyanis igen heterogén betegségcsoport.
Weixl-Várhegyi László természetgyógyász sok "érdekességet" írt már (nekem pl. személy szerint kijön tőle az allergiám...), szívesen olvasnám a véleményedet egyes cikkeiről:)
/bocs az offért/
A C-vitaminnal kapcsolatos állításokat szeretném ellenőrizni, de nincsenek hivatkozások.
(Azért van pár gyanús állítás benne.)
De most nem ezért írok, hanem mert szemet szúrt az utolsó bekezdés.
"Dr. Linus Pauling azért kapott Nobel díjat 1952-ben"
Nem 1952-ben, hanem 1954-ben kapott Nobel-díjat.
"Dr. Linus Pauling[...]azóta is Ő a egyedüli orvos"
Linus Pauling vegyészmérnök volt, nem orvos.
"az elsőt a Szentgyörgyivel közösen kapták a C-vitaminért"
(Helyesen: Szent-Györgyi.) Szent-Györgyi egyedül kapta a díjat 1937-ben.
"mert megállapította és tudományosan igazolta is azt a megállapítását, hogy egy felnőtt embernek naponta 16. 000 -20. 000 mg C-vitaminra van szüksége."
Nem ezért kapta, sőt nem is orvosi, hanem kémiai Nobel-díjat kapott, aminek köze nem volt a C-vitaminhoz.
Az írás egyébként Weixl-Várhegyi László természetgyógyásztól származik, de hivatkozások sehol sincsenek. Akárhogy is, nem szép dolog hazugságokat terjeszteni.
Kedves Jozsu!Ne haragudj rám az előbbi írásomért,de én ugyanebbe a cipőbe jártam,mint te.
Mindenkinek,főleg az ismerősöknek és rokonoknak,segítettem,jóformán minden tudásommal.A vége az lett,hogy mindegyik gazdagabb nálam.A két legszegényebb barátom van ott a topon,ha segítségre van szükségem.
Van egy mondás:Dunába öntötte a vizet,ahol úgyis sok van!