Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Tudom még nem írtam,de még kételyeim vannak,hogy elfogadhatom e.
Abban a pillanatban talán igazuk lenne a kedves "barátaimnak",én biztos,hogy nem tehetem meg,hogy megvegy és hiszek benne,hogy segíthet,de nem tudom mi lenne a helyes..
Szia Ilike! Rosszindulatú emberekkel nem szabad foglalkoznod. Sajnos van Neked éppen elég bajod.
Jó egészséget kívánok!
Kedves Ilike !
Megjöttek a természetes vitaminok,stb-k.
Kérlek írd meg priviben v. sms-ben, hova küldjem.
Mindenkinek jobbulást !
És üzenem a "kritikusainknak" , hogy Ilike nem kért semmit, úgy kellett közösen meggyőznünk, hogy fogadja el a C-vitamint stb-t.
Mások kritizálása helyett inkább segítsetek a bajba jutottakon !
Sziasztok!
Ilike:Ne egy ember véleményére adj,hanem a többségére :)
Ez csak annak a véleménye, aki neked és nekünk is küldött privátba ocsmányságokat. Ne foglalkozz vele, mi is ezt tesszük. Max annyira foglalkozunk vele, hogy Hoxát megkérjük törölje.
Gyere nyugodtan mi veled vagyunk:)
Bocsánatot kérek ha olyanok is magukra vették kik nem akartak soha semmi rosszat!
Nem álltalánosítok,pontosan tudja az akire értettem.
Remélem soha nem kerül hasonló helyzetbe!
Jozsu,Márta,Napsugár,Ennisa,Kék irisz,ring,csabi,vica,adri és a többiek mind-mind nagyon szeretlek benneteket és csak jó szívvel tudok rátok gondolni!
Ez a mai napra kapott bölcsesség:
Erőszakkal nem lehet elejét venni a rögeszmés viselkedésnek:a szeretet az egyedüli erő, amely át tud hatolni a rögeszmés gondolkodás falain.
(Viktor Hugo)
Ez a bölcsesség, valóban bölcsesség? Vagy legalábbis a mi takarítónkra, vagy kojulra vonatkozóan a mie esetünkben nem érvényes.
Jó,megértettem.Üzenetek sokasságát kaptam,hogy ne "kolduljak,kéregessek",bevallom erőért,bátorításért jöttem és nem ezért,de megértettem és elfogadom a rólam kialakult véleményt.
Az azért remélem senkit nem fog zavarni ha néha magamnak a naplómba írok.
A többit tudomásul vettem!
Sziasztok!
Ebben a pillanatban értem haza,kijöttem saját felelőséágre,mert a mama nem tud tovább vigyázni a gyermekre,(utaznak a hétvégén)meg más olyan dolog is van,amit nem hagyhatok.
A vérképem is sokkal jobb már a szinem is alakul és én is jobban vagyok.
Egy kicsit még gyenge vagyok igyekszem megerősődni és amennyit csak tudok a gyerekkel lenni,ezért nézzétek el ha nem jövök.
Látom,hogy jött pár üzenetem elolvasom,amire tudok válaszolok!Puszi mindenkinek!
Kedves Jozsu!
Teljes mértékben igazad van, nekem is sokszor az ad erőt, hogy a rosszakarók nem tudhatják, hogy az ő életükben mikor történik valami hasonló szörnyűség.
Nem kívánom senkinek a bajt, miért tenném? De legalább ezek a "tisztogatók" néznének magukba, vetnének számot az életükről és inkább fognák be a szájukat, és békében hagynák azokat az embereket, akik itt találták meg a fórumon a lelki segítségüket.
Amit én úgy gondolok, hogy erősen nem a kéregetés kategóriába sorolnék.
Szívesen.
Az infókat nyugodtan add tovább, azoknak, akiknek segítségre van szükségük.
Kedves Rising Sun!
A segítséged szeretném kérni! Egy ismerősöm végstádiumban lévő rákos beteg, akin a családja szeretne segíteni. Egyszer azt írtad a fórumon, hogy ez lehetséges állami támogatással - önerőből nem tudják megoldani. Ha tudnál nekem elérhetőséget, helyet, orvost vagy bármi konkrétat javasolni, amit tovább adhatnék a családnak, tisztelettel megköszönném.
Vagy elegendő ehhez a rákgyógyszer-honlap űrlapja, amihez aztán befogadó kórházat kell keresni? Mert az én orvosom pl. elhatárolja magát az alternatív módszerektől.
Ha közületek bárki más tud ebben segíteni, azt is szívesen veszem! :)
Szerintem ezeken a fórumokon még a kemos, nem kemós agyunkkal is emlékszünk nevekre, aki új, azonnal hárítsuk. Egyszer csak elunja. Ilinek is küldött, egész biztos privit is, azóta sajnos nem lehet elérni, biztos kikapcsolta. Ha akarnánk sem tudunk neki segíteni, hacsak nincs olyan jó állapotban, hogy figyeli az eseményeket és ír privit.
A sors hosszú távon igazságos, csak nehéz kivárni.
Ez az említésre sem méltó, azt fogja kapni, amit érdemel.
Aha!!
Talán az is jó, ha nem reagálunk semmi hozzászólására, olvasatlanul töröljük a leveleit - csak megunja :-)
Én is kaptam tőle csodálatos privit, arra válaszolva amit udvarias elutasításként írtam neki.
Ocsmányszájú alattomos sunyi alak. Írtam azoknak, akik neki küldtek jelet, mindenki korrekt volt, őket is háborgatja,teljesen más témájú fórumokon. Szerintem ezért már a Hoxa feljelenthetné a rendőrségen.Hátha megteszi.
Addig is nyugalom, fogjunk össze, ne ragáljunk, csak a legkisebb gyanúnál értesítsük a Hoxát. Én is azt tettem, azonnal törölték.
Persze, észrevettem...
De nagy valószínűséggel minden héten újraregisztrál, aztán törlik, újraregisztrál, törlik...és így tovább!
De biztosan állíthatom, hogy nyomorult lelkiállapotú ember, aki gonoszkodik beteg emberekkel és azok hozzátartózóival.
Csak annyit üzenek még Kojul, takarító28...stb. (bármilyen néven is jelentkezel be újra), hogy véletlenül a gonoszságodat az élet nehogy úgy büntesse, hogy visszafelé sül el a gonoszságod. Tudod az élet még Téged is próbára tehet!!!
Gondolom már észleltétek, megint itt van "takarító28" néven kedves kojul barátunk!
Unatkozol te nyomorult?
Nem vetted még magad észre???
Sajnos nyomatékkal kérlek, illetve a Hoxát, hogy töröljék ezt az elmeháborodott embert, mivel üzenetek sokaságát kapom tőle, hogy "takarodjak", meg "koldus".
Te mi vagy? Olyan gerincesnek tartod magad? Szerintem kezeltesd magad! És zaklass mást a leveleiddel! Mert Te vagy az, aki a Fórumozók nyugalmát megzavarod!!!
Tehát húzz el innen!
Illetve még annyi, hogy nyugodtan írj bátran, mert én innen sehova sem megyek! :)))))))))
Na olvasd el újra!
Azt irtam, hogy én meg a hajléktalanok szagát nem birom:( De azért nem piszkálom őket, csak egyszerűen nem foglalkozok velük, főleg ha tehetem. Ez is csúnya egy embertől bevallom.
Azt tanácsoltam, hogy ha ennyire zavarnak, akkor ne foglalkozz velük és ne menj le arra a szintre, ami szerinted már gázos.
És javasoltam, hogy beszélgessünk másról:)))))