Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
"Szervezetünkben nap mint nap - egyes adatok szerint napi mintegy ezer alkalommal - keletkezhetnek rendellenes sejtek, mégis nagyon ritka, hogy ezekből betegség fejlődik, mivel az immunrendszer sejtjei - a limfociták, NK- sejtek, stb. - ezeket normálisan képesek felismerni és elpusztítani. Néha a sejteknek sikerül kibújnia a szervezet ellenőrzőrendszerének felügyelete alól. Erre nagyobb az esély, ha az immunrendszer valamiért eleve gyengébb hatásfokkal működik. Ismert tény, hogy egyes betegségek (pl. AIDS) vagy immunszupresszív gyógyszerek szedése gyengítik az immunrendszert."
Forrás :
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !
Sajnos sok helyen össze van mosva a C-vitamin,
a B17 és a szódabikarbóna.
Pedig egy lapon nem szabadna említeni.
A C-vitamin egy élettani elem.
Senkinek nem tanácsolom, hogy a pénzét "B17-vitaminra" v. szódabikarbónára költse.
Az irány az immunrendszer megfelelően erős, egészséges működésének biztosítása kell, hogy legyen.
A C-vitaminról több száz! tudományos kísérlet szolgál bizonyítékul, ez pedig nem összetévesztendő azzal, hogy valaki(k) leírnak néhány magyar nyelvű cikket arról, hogy ez vagy az segít a rák ellen.
Vannak alapvető fontosságú és nélkülözhetetlen élettani elemek, amik egyszerűen kellenek az immunrendszer működéséhez. A C-vitamin mellett ilyen a P-vitamin, a D-vitamin, az E-vitamin, a B-vitaminok ,(B1,B2,B3,B5,B6,B7,B9,B12-ezek tényleg vitaminok!), valamint cink,szelén,vas,magnézium,kalcium,jód stb. és nem utolsósorban a NAPFÉNY !
Nem pedig a laetril(ezt nevezik B17-nek), "gyógygombák" , deétrium csökkentett víz, szódabikarbóna stb. Senki ne hagyja magát átverni !
Ha pénzt költ valaki az egészségére, kérem alaposan nézzen utána, hogy amit állítanak , annak van-e alapja, v. a forgalmazó(k) elsősorban csak pénzt akarnak keresni!
Az első, amit érdemes megfontolni, hogy amit megvételre kínálnak, azt az immunrendszert romboló kemoterápia v. sugárkezelés mellé ajánlják, v. azok nélkül. Szerintem ez nagyon fontos.
Több ezer oldalt olvastam a C,D,P-vitamin(más néven Rutin) és a Quercetin(ez is egy flavonoid) daganatellenes és egyéb egészségre gyakorolt hatásait kutató kísérletekről. Ezek mindegyike önállóan rákellenes hatóanyag !
Mindenkinek jobbulást !
Kellemes ünnepeket!
Minden jót mindenkinek!Örülök,hogy idetévedtem és "megismerhetelek"benneteket!
Köszönök mindent!
Köszönök mindenkinek mindent!
Olyan fórumozók jöttek ide, akik már rég megoldották,az emberiség titkát!!!!!
Nem, nem tűnt el, bár leet, hogy ezt még az eltűnése előtt irta nekem.
Szó szerint azt irta nekem privátba, hogy "kapd be a faszomat"
Kedves Fórumtársaim!
Mindenkinek kívánok áldott, békés szép ünnepet, jó pihenést. Legyenek mindenkinek jó napjai!
Ölel mindenkit: Márta
Kedves Vica !
Köszönöm, amit írtál.
Így célba érhet a vitamin.
Szia !
Várom a címet.
Akik pedig "kötözködni" akarnak.
NE TEGYÉK !
Ha mégis, NEM fogunk reagálni.
Szeretném megkérni tisztelt moderátort is, hogy szíveskedjen a másik ember lelkébe gázoló hozzászólásokat törölni !
Köszönöm
Tudod mit,valóban nem ezért jöttem,de azért is köszönettel elfogadom.
Meg fogom adni magamnak az esélyt!
Kedves vica!
Ma nagyon rossz napom volt így úgy jöttem ide,hogy nah most jól beolvasok annak a két fórumózonak kik azzal vádoltak,hogy kéregetek,de olyan kedvesen írtál,hogy elszállt a mérgem.
Azért szeretném elmondani,hogy meg sem fordult a fejemben,hogy én ilyen szándékkal jöjjek,csupán emberi szót,megértést vártam.
Mindenesetre ennek ellenére az említet két fórumozónak nem kívánom azt amit átélek,nem kívánom azt,hogy a fájdalomtól ne tudjon kimenni a mellékhelyiségbe,ami mellesleg a kint van a körfolyóson vagy azt,hogy a gyerekének nevelőszülőket kelljen keresni vagy,hogy erről beszélnie is kelljen valaha a gyerekével.
Nem kívánom azt,hogy nemhogy vitaminokat ne tudjon venni,de a megélhetés is komoly próblémát okoz,mert heti 2 ezer ft-ot kell beosztani megélhetésre azt is betegen kemény munkával hétvégéken megkeresni,igaz ezt legalább itthon csinálhatom és utána nem kívánom,hogy elvetemült,gonosz emberek vádaskodjanak,elküldjenek és ezzel nem panaszkodni akarok,nem "sírni",ezt élem át.
Tudom ezek után ismét megfogom kapni a magamét,de már nem érdekel!
E kedves két fórumozónak is kívánok boldog ünnepeket és kívánom,hogy soha ne éljék át azt,amit rajtam kívül még nagyon sok ember,kívánom,hogy továbbra is az legyen a legnagyobb próblémájuk,hogy kötözködhessenek!
Az ILONA név azt jelenti,:fénylő világító fáklya,nap és hold,(luna).Az országok nevét illetően,pedíg Görögország=Hellas.
Boldog HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok!
vica és szandi.
Igen, szeretettel ajánlotta fel.
Fogadd el.
Örülük,hogy újra itt vagy,köztünk!
Olvastam a másik fórumodat is,melyben írod,hogy nagyon soványka vagy.Sok vitaminra van szükséged,mert az idegszálaid nincsenek "bepárnázva".A vitaminoktól és a napsütéstől megjön az étvágy,az immunrendszer is erőre kap.Ne félj elfogadni amit az egyik fórumtársunk fekínált C vitamint,hisz attól ő nem lesz szegényebb,de szeretettel ajánlotta fel,amit el kell fogadnod!A régi öregek azt mondták,hogy a"gyomorba van az ISTEN".A gyomrot az úgynevezett bolygóideg,(ami azonnali kapcsolatba áll a központi idegrenszerrel)köti össze,mit egy FORRÓVONAL.Ha egyik,vagy a másik tápanyagba hiányt szenved,azonnal jeleznek egymásnak.Ezt a jelzést mi is fogjuk,hiszen korog a gyomrunk,de nem adunk neki enni.Előbb utóbb az agy úgy fogja fel,az éhségérzetet,hogy nem akarunk enni,és nem vagyunk hajlandóak megadni ami jár neki!Az idegrendszer,mivel ÉLNI akar ,elkezdi felemészteni,a saját tartalékait.Tehát,elvonja a többi szervtől a tápanyagokat,amit ő működtetett.Amikor már az összes,idegszálon elfogy a "zsírpárna",védtelenek lesznek egymással szemben is az idegszálak és ,és ilyenkor jön a jelzés!MINDEN,MINDENNEL ÖSSZEFÜGG!(Képzeljétek el,ha sok elektromos kábelt nem burkolnák be müanyaggal,micsoda káosz lenne!)
Azt ugye tudod,hogy az éhes ember is máshogy gondolkozik,mint aki evett!
Ilike!Az ISTEN adjon az asztalodra,amít csak kívánsz!
Mibe avatkozott már megint? Miből maradtam ki?
Remélem, már véglegesen eltünt.
Hehe
Kojul bácsi eltűnt?
Az internet lehet kb. 3000 Ft (és ne vegyük el már tőle a kommunikáció lehetőségét), a vitaminok, egyéb "szerek" több tízezres tételek.
Nekem sincs netem otthon - az én gyerekem az egyetlen, aki felteszi a kezét, amikor megkérdezik, hogy kinek nincs. Fáj a szívem, de egyszerűen NEM MEGY - és ugyanúgy nem telik Avemarra se , se semmilyen vitaminra, kiegészítőre.
Örülök, ha enni tudunk :-)
Az én férjem 60%-os, két éve szórták ki, 46 évesen, 305-ra ,azaz SEMMIT sem kap.
Munkahely persze sehol nincs :-(
Az artériás vérplazma pH-ja elég stabilan 7,35-7,45. Ezt táplálkozással nem tudod befolyásolni (kivéve, ha pl. fagyállót iszol).
A vizelet pH-ja ezzel szemben igen tág határok között mozog (pH 4,5-8,5).
KÖszönöm, nagyon kedves vagy!!! Megyek homályosítani.
Jó éjt mindenkinek!!!!
A módszerem már megvan drága itóka nélkül is, csak azt nem tudom, hogy az a 8,5 a vérben mennyit jelent.Na mindegy, majd kikutatom valahonnan.
Jó éjt mindenkinek!!