Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Változás.
Betegségem előtt sokat harcoltam magammal és másokkal, érzékenyen érint.
Most már nem akarok legyőzni sem harcolni.
A legyőzés szó nekem a harcra utal.
Érzékeny pontom.
" legyőzni"
Ez a szó nekem durva.
Sziasztok, az energia az nagyon fontos.
Én a most a jelenpillanat átélésében hiszek, nem könnyű de próbálkozom.
A berögzült dolgokat és a gondolatokat nehéz el hagyni.
Miszti irásához egy másik érdekes irás -pár részlet :
Energiájával szétmorzsolja a vesekövet és visszapréseli a gerincsérvet
A mindennapok során folyamatosan álarcot hordunk, a maszk persze minden helyzetben más és más. Mindenáron meg akarunk felelni a főnökünknek, a kollégáinknak, a házastársunknak, a szüleinknek és a gyerekeinknek, ahelyett hogy pusztán önmagunkat adnánk.
A folyamatos „rejtőzködés” okozta stressz ugyanis egy idő után megbetegít, onnan pedig sok esetben sajnos már nincs visszaút.
Mindig érthetően beszélek a betegekkel, nem szeretem belevinni a misztikumot. Nálam nincsenek érthetetlen latin kifejezések. Minek, ha egyszer mindenre van magyar kifejezés? – mondja.
SEGÍTSÉG TESTNEK, LÉLEKNEK
Magna Zoltán a diagnózist maga állítja fel, orvosi leleteket nem használ. Mivel belső látással rendelkezik, anélkül vizsgálja a belső szerveket, hogy megérintené azokat. Az állapotfelvételt a gerincoszlop alapos megfigyelésével erősíti meg, azt a nézetet képviseli ugyanis, hogy a belső szervek s a csigolyák közt közvetlen kapcsolat van. A betegségek oka után kutat, s nem csak azok következménye érdekli. Energiája segítség a test, a szellem és a lélek működéséhez, mely a szervezet öngyógyító folyamatait serkenti.
Köszönöm Mindenkinek.Igen nehéz volt megélni,most már picit könnyebb,hiszen van egy 2 éves és egy 8 éves lányom,így most van időm rájuk.Este nagyon nehéz,mert amikor mindenki elalszik,egyedül maradok. :(
Adrienn,őszinte részvétem!
Részvétem :(
Az apukám március 23.-án halt meg :(
Jozsu, a 729-es hozzászólásod is lenyűgözött. Ezt emeltem ki, de a többi is azt láttatja velem, hogy nagyon jól gondolkozol! Ilike is - és mindannyian - sokat merithetünk belőle.
Erzsike, borzasztóan nehéz lehetett megélni anyukád elvesztését. Őszinte együttérzésem.
Csaba, nagyon tanulságos és megfontolandó ez a beollózás. Ezeket a dolgokat az iskolákban -és mindenűtt- tanítani kellene, az új energiák így működnek.
Ezeket a tanácsokat, törvényszerűségeket kellene megérteni, elsajátítani és alakítani tudatunkat - életvitelünket - ebbe az irányba. :-) Minél sikeresebb ez az átalakulás, annál nagyobb csodákat tudunk megélni, beleértve a csodálatos gyógyulásokat is.
Nagyon benne van a lényeg.
Sziasztok!
Régebben már írtam ide,de minden nap olvaslak Titeket,nincs nap,hogy ne lennék itt! :)
Akkor írtam,hogy anyukám petefészekrákban szenved,4.stádiumúban.Mikorra utánajártam mindennek a C-vitamin terápiával kapcsolatban,akkorra belgyógyászatra került,2 hétig nem evett nem ivott. :(
Sajnos április 12.-én hajnalban örökre eltávozott közülünk. :(
Hiánya rettenetes,egy élni akaró ember volt,még utolsó nap is a doktor nénit várta,hátha kap valamit amitől megerősödik.Akkor már alig volt 35-40 kg. :( Morfiumtapaszt kapott,a doki szerint valószínűleg azt nem bírta a szíve.Apukám utolsó pillanatig mellette volt,a karjai közt halt meg.A halál oka daganatos senyvesség(lefolyása 7 hónap volt).
Ne haragudjon senki,hogy ezt leírom de muszáj!!!
Ne késlekedjen senki semmivel.Minden segítséget ragadjatok meg,időben el kell menni orvoshoz,kérdezni,kérdezni,s ha senki nem ad választ,tovább menni.Én is itt találtam rá az írásaitok között a C-vitamin terápiára,csak nekünk sajnos már késő volt. :(
Ne járjon így senki,tapasztalat.
Kívánok Nektek sok-sok erőt kitartást és ami a legfontosabb-EGÉSZSÉGET!!!
Én ismeretlenül is ezt kívánom,s még egyszer bocsánat,hogy ezeket leírtam,nem akarok senkit elszomorítani,van Nektek így is elég bajotok.
Sok puszi Nektek,s továbbra is lelkes olvasótok maradok.
Nem csináltál semmi rosszat szerintem. Én élveztem a beszélgetéseteket:
- Nem értem, amit mondasz.
- Én nem értem, te mit akarsz.
- Nem értem, mit nem értesz.
:))) Tök szórakoztató volt! :)
Sziasztok !
Pontosan azt bizonyítja a tanulmány, hogy
a rendszeres napozás
50%-al csökkenti !!!!!!
a melanoma előfordulását, azokhoz képest, akik teljesen óvták magukat a napfénytől !!!
Ez megcáfoltta a közhiedelmet !
Nem a nap, hanem a napfény hiánya (ezzel együtt a D-vitamin hiánya) növeli jelentősen a rák előfordulását !
Szia!
Ezt nekem írtad?
Én nem írtam melanómáról
én sem értem teljesen azt, amit leírsz...
(arra gondoltam (egyetértve veled),hogy a melanoma kifejlődéséért nem """"CSAKKKK""""a napsugár a válasssszzz)
(ennyi...
A D-vitamin-hiány oka – civilizációs
megbetegedés
Az emberi szervezetnek napi ~4000 NE D3
-vitaminra
van szüksége.
Ebből az átlagos magyarországi étrend
~200 NE-t biztosít [13]. A többi a bőrben a nap ultraviola B (290–315 nm) sugárzásának hatására alakul ki,
majd a májban alakul át 25(OH)D3
-má. Ideális esetben
tavasztól őszig, 10 és 15 óra között, napi 10–30 perces
direkt napsugárzás – ami a fedetlen végtagokat, a vállat
és az arcot éri – elegendő ehhez. Azonban Magyarorszá-
gon is számos civilizációs tényező gátolja a megfelelő
mennyiségű D-vitamin képzését:
1. A bőr D-vitamin-termelő képessége nem lineárisan
függ a fény mennyiségétől. Nagyobb fénymennyiség
mellett a D-vitamin-képzés gyorsan csökken, plató alakul
ki. Ehhez még a bőr növekvő pigmentációjának gátló-
hatása is hozzáadódik [14].
2. Napvédő faktorok mellett [15] és az ablakon keresztül jutó fény hatására nincs D-vitamin-termelés.
4. Az életkorral csökken a D-vitamin-képzés [16].
5. Magyarországon október közepétől márciusig, az
alacsonyan beeső fény miatt, a napsugárzás D-vitaminképzésre alig (nem) hasznosítható [17]
Klinikai vizsgálatok leginkább a prosztata- és vastagbéldaganatok esetében történtek és találtak meggyôzô összefüggést az alacsony
D-vitamin-szint és a daganatok elôfordulása között. In vitro és in vivo is igazolták, hogy daganatos sejtekben a D-vitamin-kezelés sejtdif erenciációt, sejtciklusleállást, ill. apoptózist indukál.
Az amerikai Creighton Egyetem táplálkozástani szakértője, Dr. Joan Lappe és munkacsoportja tanulmányai a tej D-vitamin tartalmának kiemelkedő hatására hívták fel a figyelmet a rákos megbetegedések kapcsán. Ezernél is több 55 évnél idősebb nőt kértek fel a vizsgálatra, akiket három csoportra osztottak. Az első csoport tagjai 4 éven keresztül kalciumot és D-vitamint, a második csoportba tartozó hölgyek csak kalciumot szedtek, a kontrolcsoport tagjai pedig placebót kaptak. A kutatók szerint az első csoportban 60, míg a másodikban 47%-kal kevesebb rákos megbetegedés fordult elő a kontrolcsoporthoz képest.