Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Én akartam rá irni, de elfelejtettem.
Én szedtem tablettát, de semmit nem vettem észre tőle, igy felesleges pénzkidobásnak éltem meg. Igaz n nem méricskéltem közben semmit csak az érzéseimre támaszkodtam.
Zsuzsikám!
Az adatlapunkon van olyan fülecske, hogy interaktivitás. Klikk rá. Az felhozza az összes pitykos múltamat a hoxan. Ott klikk rá a Mis más naplóra és a többit már biztos fogod tudni.
Szóval jó kacarát kívánok. Pusza
SZiasztok:)
Nem hiszem, hogy elveszik a nyugdijadat. Hány százalékos vagy? A férjem 100%-os volt és 10 év után vették el tőle. Mondjuk akkor már néhány éve mindig megkapta, hogy túl jól néz ki:)
Aztán az utolsó túl jónak találta és egy laza mozdulattal 40 %-ra csökkentette, amihez nem jár nyugij, igy 44 évesen kirakták a munkaerő piacra, amit nem is ismert, mert előtte a szocializmusban dolgozott utoljára rendesen.
Nem volt könnyű, de ez van:)
Zsuzsikám!
Hozd be a lemaradást, légyszi! Ma raktam fel a Mis más naplómba két kacarászóst, nézd meg, jó? Pusza
Ez nem igaz, hogy milyen aranyosak vagytok!!! Köszönöm!!! Nem panasznak szánom, amiket írok, csak irtóra meg vagyok lepődve, mert az orvosok gépiességéről eddig csak olvastam. Én bejártam már a fél megyei kórházunkat, de mindenhol csak pozitív dolgokat tapasztaltam. Segítőkész orvosok, akiket minden szorongás nélkül megkérhettem, hogy a sok latin hablatyot, amit a fejem fölött szórtak, fordítsák már le nekem, pórnépnek... Mosolyogtak egyet, aztán mondták magyarul. A nővérek szinte kivétel nélkül szolgálatkészek, rengeteget szoktunk együtt nevetni. Ma pl. felugrottam az onkológiára, mert holnap lenne a soros kezelésem, de amióta a "bajszom" elhalványult, a combomon jöttek iszonyatosan kinéző, lila kiütések, és ezt mutattam meg a doktornőnek. Kezelés egy héttel elhalasztva... a nővéreknél tartottam: fönn az osztályon "letámadtak", kb. egy óra hosszát beszélgettem hol ezzel, hol azzal, emlékeznek a nevemre, a problémámra, a magánéleti dolgaimra, és mesélik a sajátjukat. Tudjátok, milyen jól esett??? Szegény férjem meg azt hitte, újra befektettek, olyan sokáig kellett rám várnia. :))) De megvárt, mert megérdemlem. :)))
Ezért volt furcsa a másik helyen a viselkedésük. Én mindenhova mosolyogva lépek be, és valami szörnyű érzés, ha nem viszonozzák... komolyan mondom, úgy éreztem, csalónak néznek. Mondjuk a leleteim magukért beszélnek, és ha nem adják meg, amit eddig kaptam, akkor megköszönöm a többit, és visszamegyek dolgozni. A csodaszerek úgyse gyógyítanak meg, a suliban meg legalább a gyerekekkel nap mint nap könnyesre röhöghetem magam. Mert igazán, szívből már egy éve nem nevettem...
Szia Csabi!
Igen,korán kuruttyoltam, viháncoltam, jól ébredtem.
De látom előtted sem lehet titok! Még nem voltam azon a fórumon, amit javasoltál, de ígérem fogok menni. Csak lemaradásom van itthon is, meg a magam lassú módján készülődök a háztartásomban és a lelkemben is az ünnepre.
Nili felől akkor megnyugodhatunk? Legalábbis ezt olvasom ki abból amit írtál. Nagyon jó így akkor nekünk is, meg Neki is.
Hellóóóóka!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek! Gondolom mindenkinek van dolga, feladata mára, csak én élek ilyen henye módjára. De majd eljön az én időm is és tudok mozogni. Mindjárt más lesz.
De Ti is ideértek majd valamikor ma. Van egy kérdésem, biztos tudjátok a választ. A lugosításról van szó. Tudom, hogy nagyon fontos, csinálom is, ételekkel, italokkal, heti egy napi léböjttel.
A mai napi eredményem pipivel: pH 8,5
Nos tudom, hogy ez nem azonos a vérével. De mégis az arányokat tudja valaki? Vagy teljesen rosszul tudom?
Kedves Márti látom már nézelödsz ,erre meg arra :)
a fórumon amit ajánlottam neked, lesz majd több bizonyiték is erre, ugyanis többen még időben vagy az utólső pillanatban kitudtak kerülni az egészségipar gépezetéből -és ök mind vállalják majd magukat leirják a történeteiket,min mentek keresztűl.És fény derül a valodi okokra is mik azok a konfliktusok amik okozták -illetve mit tettek azért hogy a gyógyulásuk beinduljon ,mégha ezt sokszór az orvosok nemhogy segitették volna hanem akadályozták öket a kezelési módszereikkel -Niliröl annyit- rájött hogy a morfin tapasz nem old meg semmit sem, és a gyógyszerei sem, igy maga kezébe veszi az irányitást ez már valami !!! remélem jönni fog még
Kedves Barátaim!
Bízzunk benne, hogy többet nem jelentkezik. Engem nagyon kihozott a sodromból.
Ki hogy van? Hogy telnek a napok? Akit érint, fontolja meg a C vit.szedést, meg a flavinokat.
A doktornő azt mondta, hogy akit a TV-ben láttunk.
egy üveggel egyszerre megivott. Nem azt állítja, hogy így kell, de sokat kell inni. Persze fel- írhatnának hozzá, térítésmentesen kiváltható
teli pénztárcát is. Nemdebár?
Kojul!
Én sem vagyok a "társad", azt se tudom, ki vagy, és ezek után már nem is akarom tudni!
Nili itt nem sírt és nem kéregetett, és engem nem zavart, sőt örültem a jelenlétének és bizalmának, amíg az olyan emberek, mint te el nem űzték innen!
És csak reménykedni merek, hogy nem mi voltunk számára az utolsó szalmaszál, amit a magadfajták elégettek. Úgyhogy húzz el innen, nagylányok vagyunk már, hadd döntsük el mi, hogy kik a társaink!
Milyen ember(vagy valamilyen más teremtmény?) lehet ez a kojul? Valószinű ismeri nili-t, annyira személyesen szól hozzá.
Elképedek, hogy itt a neten micsoda elmeháborodottakkal is lehet találkozni...
Evezz más vizekre kojul, (érthetőbben szólva: húzz el innen), mert itt nem kívánatos személy vagy. HAGYD BÉKÉN A FÓRUMOZÓKAT, és NE NEVEZD Őket a társaidnak!!!
Elmélkedj magadon, és nem árt tudni, hogy minden másra kisugárzott gonoszság bumerángként visszaszáll a gazdához.
Más néven hoxázik, mint amin ide irt. Igy tudott Nilinek privit irni.
Nem merte azt a nevet használni, amit itt már ismerhetünk. De nem tudom miért nem meri bevállalni.
Lehet ilyen véleménye is valakinek és ha van neki ilyenje, akkor azt merje vállalni.
Én sem vagyok minden témában egyetértő, de nem bújok el egy másik név mögé.
nem viccnek gondoltam -pont a regizés időpontja miatt .
másképpen hogy tudott volna üzenetet küldeni nilinek -?
ha meg tényleg nem nili az akkor 1-et értek Márti hozzászólásával !
Most látom a lapodon:
Regisztráltál a mai napon 17.21-kor, Hozzászólsz 17.53-kor, kilépsz 18.01-kor.
Hogy is van ez?
Talán külön ezért regisztráltál?
Úgy látom Neked nincs helyed ezen a fórumon. Itt mindenki a maga módján próbált segíteni neki, te meg belerúgsz? Nem kért rá senki.
Kojul!
Én nem tudom, honnan kerültél ide, Te nem vagy a mi társunk. Mi így s o h a nem beszéltünk vele,ahogy te két sorban leírtad!! Közöttünk ez a stílus nem elfogadható!!!! Én sem ezt írtam, nem kellene az én hozzászólásomra hivatkozni.
Ilike!
Beszéltem a Rákellenes Ligával. Sajnos én nem kérhetek számodra segítséget, a telefont Neked kell felemelned, vagy e-mail címükre írnod. Csak ennyit kell tenned, utána maximális segítséget nyújtanak.
Ingyenesen hívható segélyszolgálat: 06-80-505 675
E-mail címük: lelkisegely@rakliga.hu
Szedd össze magad és tedd meg, a saját érdekedben!
Mi betegek, nem segíthetünk rajtad a kábelen keresztül. Meg mi magunk is pátyolgatásra szorulunk.