Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
A lányom elment a bedolgozós emberrel az utánpótlásért,addig megpróbálok csinálni valami hasznosat,mert nagyon sokat voltam ma itt,de határozottan jót tett-tettek!
További szép napot!
Meg fogok tenni mindent ami tölem tellik,hogy egy év múlva már csak rossz emléként tudjak gondolni erre az időszakra!
Sziasztok!
Hát nem is tudom,hogy vergödőt ide ennyi aranyos,kedves ember.Hihetetlen!!!
Mosolygok jelenleg és nem sírok!!!És még a bojlert is megtudták csinálni!
Szétosztottad az energiáidat,mint a nap,vagypedíg megőrizted magadnak.Igenis a tudás=energia,az energia =pénz! A földi ember értékmérője a pénz!
Hiába vagy te okos,ha nem kéred el a "butábbaktól,akik hozzádmentek észért"az árát!
Tehát ki járt jól? A buta!,ő okosodott általad és pénzébe se került! Te meg a fél életed a tanulmányaidra áldoztad. Akkor lehet gondolkodni ,hogy ki az okos és ki a buta!
A házikezeléssel kapcsolatban az orvos úgy két hete adott egy telefonszámot,hogy hívjam fel,de akkor úgy gondoltam,hogy boldogulok egyedül is,eltudok menni bárhová ha kell,akkor el is tudtam most nehezebb.
Jár k
Köszönöm,nem is tudom mit mondjak.
Beszélek vele a hétvége folyamán.
A kislánnyal nagyon jó irányba hangolódtunk egy pár nap volt,mikor kibújt belőle a kamaszlány,de most már a régi.Ezért nem értettem és megviselt a magatartása,de nem vak ő sem,belül talán tudja a bajt.
Ma mondta épp,hogy nyáron dolgozni akar,korrepetálni álltalános iskolás gyerekeket/a tánárnője ajánlotta/,hogy ezzel is tudjon segíteni majd és már nem érzi gondnak,hogy itthon vagyok.
Abban igazad van és én is úgy látom,mintha valami ragályos betegség lenne kerülik az embert azok akiket idáig barátjának érzett.
gyakorlatilag egyedül idejöhetek csak és beszélhetek nyíltan,mert más meg sem hallgat,pláne nincs senki aki meg is ért.
Hát ehhez idő kell! Mármint a tanulásomhoz. :( Tudod, annyira frusztrál, hogy mindenki nagyra tartja a munkámat, számít rám, épít a véleményemre, de amikor arra kerül a sor, hogy ezért járna is valami, eltúnnek... Mikor dolgoztam, csőstül jöttek a szülők, hogy korrepetáljam a gyerekeiket, megfizetik. Mondtam, nem lehet, mert saját tanítványt tilt a törvény, meg időm sem lenne rá. Most, hogy szabad az út, rám se néznek. Ill. jött egy gyerek, és a végén azt kérte, hogy szeretne rendszeresen jönni. Meg kérdezte, mennyivel tartozik. Mondtam, hogy ezért semmivel, de ha rendszeresen jön, majd megbeszélem a szüleivel. Azóta hírt sem hallottam róla.
Ugyanez történt sok minden mással, de sokáig azt éreztem, ettől vagyok nagyszerű, és csak most döbbenek rá, hogy nem az voltam, hanem hülye...
Most is próbálkozom dolgokkal, amik szintén közdicséretnek örvendenek, de csak addig, amíg ingyen vannak. Márpedig többet nem ajándékozok a tudásomból és időmből senkinek, ha a családom ennek nem látja hasznát.
Sziasztok!
Régóta figyelemmel kísérlek Benneteket, hétköznapi hősöket! Mindannyiótokat szeretlek és nagyon tisztellek!
Ilike!
Nekem akkora lányaim vannak, mint a Te kislányod! Ha máshogy nem tudod megoldani, szívesen be tudjuk Őt fogadni, amig kórházban vagy! Itt biztonságban érezhetné magát, gondoskodnánk róla...
Bocsánat, ha túl "tolakodó" lennék, hisz nem is ismersz engem, a családomat, de nagyon szívesen segítenénk, ha Te is szeretnéd!Kérlek, gondold át, kérdezz bátran bármit, ne utasítsd el egyből a lehetőséget....
Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!
Amit már elkezdtél. Rákliga email. Most az jön, hogy hivd fel őket. A lányodnak mond el, és kérj kezelést. A felajánlott C vitamint fogadt el. A lányod is csak úgy tud segiteni, ha tudja miben kell. Igy csak lázadozik, mert nem tud semmit.
Esetleg házi gondozásra nincs lehetőség? Mármint,hogy a kezeléseket otthon kapnád. Erre is rá kellene kérdezni. Sajnos ezeket csak te tudod intézni, mással nem állnak szóba. Erre is kérdezz rá.
Munkahelyeden mit intéztél? Ugye nem irattad ki magad? Nehogy kirúgjanak. A táppénz egy biztos bevétel legalább.
Még mindig csak ötletelek. Nálunk egyszerű volt, mert, ahogy kiderül a férjem problémája, már ment is a sebészetre, majd onnan a Kékgolyóba, aztán ment minden magától.
De mit tudok tenni???
Én megtenném,de mit???Hogyan,mit csináljak?
Nem csak erre kell figyelnem sajnos,nem tudok egyszerre több dologra figyelni!!
Itt a gyerek!!!
Amit tudok megteszek,de nem hogyan!!
Mi is téged:)))
Ezért tegyél meg mindent a gyógyulásod érdekében!
Ennek örülök:)
Ez a pénzhiányos félelem mindenkit sakkban tart:(
Mi a férjemmel erre szoktuk azt mondani, hogy mindig volt valahogy igy lesz is:) Persze nem ilyen egyszerű, de időnként hatásos:)
Ha megtanultad azért majd leoktathatsz minket is:)))
Szándékomban vele most a szünet alatt beszélni.
Tudom,hogy tovább nem várhatok.
Eltud lenni,de a környék ahol lakunk,fél egyedül itthon
Vérképeden mi a rossz?
Nincs testvéred sem? Kolléga?
Ennek örülök:)
Ha a gyerek tartja benned az erőt, akkor koncentrálj erre! Érte meg kell gyógyulnod! Még sok dolgod van, igy az egyéb problémáiddal most ne foglalkozz csak a gyógyulással!
Esetleg a SOTE-vel felvehetnéd a kapcsolatot, hogy vizsgáljanak meg és kaphass kezeléseket. Vagy a Kékgolyóval. Meg kell próbálni ezeket a lehetőséget is.
Barátnőd nincs, vagy kislányodnak olyan osztálytársa barátnője, ahol a gyerek el lehetne, amig intézkedsz és kezelnek?
:-),biztos,hogy valamikor talán könnyebb lesz nekem is,ma már kicsit jobban ébredtem.
Csak annyira egyedül vagyok,nincs egy rokon akihez menni tudnék.
Nem, nem erre gondoltam.
Hanem arra, hogy csodáltam ezt a nőt. Nem tudom elképzelni én, hogy viselném, de ő fantasztikusan áll hozzá. Igen neki van férje, gyerekei. Igy biztos könnyebb.
úgy érzem,hogy minden és mindenki ellenem van.
Biztos ez a sorsom ez van megírva és kár hadakoznom.
Igen én értem,hogy mire mondod.
Tudod amikor azt érzed,hogy semmi nem jön össze és akadályok sokassága gördül eléd,akkor elmegy az életkedv.
Neki biztos vannak családtagjai,vannak mellette,de én még azt sem tudtam megoldani,hogy befeküdjek pár napra,mert a nagymama nem tud ebben segíteni
Sziasztok!
Ilike, kislányoddal beszéltél? Jártál orvosnál mostanában?
Jozsu, hogy vagy? Kapod a kezelést? Hogy viseled?
Voltam kórházba és a szobatársam egy torokdaganatos nő volt.
Operáció nem jöhet szóba, mert rossz helyen van a daganata, de kapott sok sugár kezelést, és most kemót kap. A daganata mérete csökkent a kezelések hatására. Ami meglepett: a kemótól nem hullott ki a haja, és tökéletesen érzi magát:) Pedig a vérképe nagyon rossz. A vizitnél hallottam, hogy nincs szinte sem vörös, sem fehér vérsejtje, igy nem is engedték haza, de az is meglepett, hogy ő ettől sem érzi rosszul magát:) Nem volt lázas, jól eszik, stb. Nem engedték haza hét végére, mert a fertőzés veszély ilyen vérképpel nagy, ettől kicsit elkedvtelenedett, de számomra, ahogy ő viseli a betegségét, nem is tudom elmondani milyennek tűnt. 3 éve beteg, de egy élet vidám, élni akaró nő maradt:)
Ezt csak azért irtam le, mert nem is tudom miért...
Szia4
Írtam neked prívátba,de még gondolkodom e rajta,hogy éljek e vele,lehet,hogy olyannak kéne adnod akinek több esélye van és érdemesebb rá.
Köszönöm,majd ünnepek útán megbeszéljük.