Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

9260. Edis (válaszként erre: 9259. - Zazuka)
2007. jan. 30. 21:50
Tényleg! Bocsánat egér!!!!!! Köszi zazuka. :)
9259. zazuka (válaszként erre: 9253. - Edis)
2007. jan. 30. 21:44

Egér is itt van, csak mostanában még nálam is jobban eltűnte magát :(

:)

9258. vandancsi
2007. jan. 30. 21:31

Perfike!!!!!

jaj, annyira örülök és nagyon-nagyon gratulálok!!!!!

9257. vandancsi (válaszként erre: 9180. - Ekka)
2007. jan. 30. 21:22

Ekka!

Sztem a második jobb! Az olyan babásabb!!! :)))

9256. Edis (válaszként erre: 9254. - Perfi)
2007. jan. 30. 21:11
De szuper lenne! Átköltözne a kis csapat!
9255. vandancsi (válaszként erre: 9145. - Mandy)
2007. jan. 30. 21:09

Mandy!

ki volt az a gonosz, aki lemert ejnye-bejnyézni???? :DDDDDDDDDD

9254. perfi (válaszként erre: 9253. - Edis)
2007. jan. 30. 21:05

Igazad van barátném!

Remélem, hogy Vica, Mimo, Tünci, Zsebi és a többiek is csatlakoznak hamarosan! :DD

9253. Edis (válaszként erre: 9251. - Perfi)
2007. jan. 30. 20:50
Drága perfikém! Leszünk itt még!!! Ekka is, Kolibri, Évke. Tudod ők is régi ismerősök. :)
9252. josey (válaszként erre: 9251. - Perfi)
2007. jan. 30. 20:35

Üdv,

én még maradok egy ideig:)

9251. perfi
2007. jan. 30. 20:34

Sziasztok, köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám! :D

Remélem hamarosan aktív tag lehetek köztetek!

Még néhány hét és nem szabadultok tőlem! :)))

Csak egy kis bibi van, páran már addig anyukák leszetek és áthelyezitek főhadiszállásotokat az anyukás topikba! :D

9250. mandy (válaszként erre: 9248. - Pitypang)
2007. jan. 30. 20:30
Valahol mindenképpen meg kell osztani egymással a dolgokat. Ha nem itt, akkor msn-en :)
9249. Pitypang (válaszként erre: 9243. - Bubbaboo)
2007. jan. 30. 20:29

Most innek is rendes narancslevet pl. Van is itthon vagy 2 kg narancs, de nem merek most ilyen savanykas dolgot bevallalni, hiaba lenne friss es hozzaadott cucc nelkuli. :(

Barnarizs van, meg barnanak nevezett kenyer. (Szerintem ezeket is csak beszinezik... :(

Fozok is egy rizst, ugysem birom en ki kaja nelkul reggelig. :)) Esetleg ha valakinek van jo otlete, mivel ehetnem a barnarizst, anelkul, hogy megolne a gyomoreges, azt megkoszonnem. :D

Jo ejszakat az aludni keszuloknek! :)

9248. Pitypang (válaszként erre: 9247. - Mandy)
2007. jan. 30. 20:26

Te jo eg! En vagyok a hatodik??? :) Hu, mar varom nagyon, pedig ezer kerdes tolonga fejemben.

A jo, hogy sorban szuletnek itt majd a babak, csak a rossz, hogy sorban lelecel a tarsasag. :( Babaval meg mar nem tudunk itt ulni ennyit ugysem. Azert naponta 1 sort csak lesz idonk irni, nem? ;)

9247. mandy (válaszként erre: 9242. - Pitypang)
2007. jan. 30. 20:05

Hát a sorrend, ha jól tudom. És persze ez csak elvileg van így, a kiírások alapján :))

Durva, mostantól szinte hetente jönnek ám a babák nálunk!

1. Buborék

2. zazuka

3. Bubbaboo

4. vandancsi

5. N.Rose & mandy (egy napra vagyunk kiírva)

6. Pitypang

9246. josey
2007. jan. 30. 20:04
Jó éjt!
9245. katalin25
2007. jan. 30. 20:02

Na én lassan elköszönök csajok,megyek fürcsizni, aztán feküdni, mert holnap 5kor kelünk.

Jó dumcsizást éjszakások!

A többieknek meg jó éjt!

9244. Bubbaboo
2007. jan. 30. 20:01

Na muszáj lépnem csajok, kifolyik a konyhából a mosatlan :-( Aztán punnyadás, hamizás, bújcizás!

Lehet, hogy később még benézek, de mindenképp ki kell használnom, hogy itthon van a ház ura!

PUSZI

9243. Bubbaboo (válaszként erre: 9239. - Pitypang)
2007. jan. 30. 19:58

Nem hát, rá is van írva, hogy sűrítményből készült!!! Fölütik vízzel és kész! Én is szoktam inni, azért a 20%-os agyoncukrozottaknál jobbak, de azzal tisztában kell lenni, hogy nagyon távol van az általad frissen préselt, vagy csavart levektől...

Főleg barna rizst és teljes őrlésű kenyereket egyél azért, mert sokkal egészségesebb, jobb az emésztésednek is! Ja és a jó öreg zabpelyhet kihagytam, az egy istenáldása!

9242. Pitypang (válaszként erre: 9231. - Bubbaboo)
2007. jan. 30. 19:58

Most megneztem a vonalzodat es tenyleg! 23 nap... Baaaaasszus... :)) Ez jo! :)

Ki is a kovetkezo? Bubbaboo, te? Vagy Vandancsi? Meg is nezem a baba-Mama klubbot.

(Csak elobb lefekszek 5 percre, mert kieg a gyomrom a nyelocsovemmel es mindenemmel egyutt. - Bocsanat... )

9241. zazuka (válaszként erre: 9158. - Perfi)
2007. jan. 30. 19:56

Éljen-éljen-éljen!!!

Nagyon örülök Neked/tek!

:)))

9240. Bubbaboo
2007. jan. 30. 19:53

Na, azért leírom a hozzám hasonló sajt-függőknek, mit találtam:

"Bár a lisztéria általában enyhe, lázzal járó megbetegedést okoz, érintheti a még meg nem született babát. A legtöbb fertőzött ételben rejtőző baktériummal ellentétben a lisztéria képes a hűtőszekrényben növekedni. Hogy elkerülje a fertőzést:

- mindig főzze meg a húst

-csak frissen készített ételeket és friss sajtot egyen,

- kerülje a gyárilag elkészített tengeri ételeket (füstölt hal és kagyló) és az egy napnál hosszabban a hűtőben tárolt ételeket,

- kerülje a lágy sajtokat (Camambert és Brie) és a pasztőrizálatlan tejből készült tejtermékeket,

- ne egyen előre elkészített salátát és pástétomot."

Az elején igyekeztem mindent betartani, de most már úgy gondolom, hogy ez az abszolút elővigyázatosság és nincs reális veszély! Például most lazán megeszem vacsorára azt a kis maradék felesborsót vasárnapról! :-))

Lehet, hogy fúj, hogy nem "mai", holnap már nem enném meg, de most még semmi baja szerintem, végig hűtőben volt és nincs benne semmi gyorsan romló!

9239. Pitypang (válaszként erre: 9235. - Bubbaboo)

Ez lehte, hogy a baba nyomja fel, mert epp most irtam, hogy ulve szornyu, de fekve egesz elmulik. Akkor viszont hiaba szedek be akarmilyen csodaszert...

Eceteset nem szoktam enni, meg mas savanyu dolgot sem nagyon. Probalkozok a kenyerre, rizzsel. A cel erdekeben uresen is megeszem, csak mukodjon! :)) Ja, meg van haztastasi keksz, az is jo lenne talan.

Igen, a bolti gyumolcslevek megtevesztoek. Pedig a 100%-os leveket szoktam venni, de az sem epp 100% gyumolcs szerintem...

Es draga Kisfiam csak nagyobb lesz... :)) Egyre inkabb nyomni fogja a gyomromat. :))

9238. josey (válaszként erre: 9165. - Ekka)

sziasztok pocósok!

az AFP vérből megy,és nyugodtan ehetsz előtte.

9237. katalin25 (válaszként erre: 9236. - Pitypang)

Hát, nem hiszem hogy a billentyű kattingatástól lenne, mert nem tudok gépírni és így nem is használom a bal kisujjamat arra.

Mindegy, remélem elmúlik hamarosan.

A tejjel az a szitu, hogy én nem szeretm, de már egész megszoktam. :) Meg úgy vagyok vele az legalább tuti nem árt, még egészséges is, tele van kalciummal.De tényleg nem mindig segít.Szombaton este annyira égett a gyomrom, hogy csak azt vettem észer már 1 l tejet magamba döntöttem mire elmúlt.

9236. Pitypang (válaszként erre: 9233. - Katalin25)
2007. jan. 30. 19:48

Nekem a dokim ajanlotta ezt a Maalox-ot, de nem merem azert nyakra-fore inni...

A tejet szeretem, de neha az sem segit.

Ez viszont erdekes, hogy az elobb lefekudtem kicsit, akkor elmult. Most ideultem megnezni a helyzetet, ujra eg a gyomrom. Lehet, hogy vizszintes helyzetben elmulik? Illetve el nem mult, de ugy nem fajt annyira.

A kisujjad talan a sok billentyu kattogtatastol zsibbad? :)) Viccen kivul pedig annyit, hogy nekem tegnap zsibbadt a kezem, ujjaim kicsit. Aztan elmult. :) Nem tudom, mitol volt.

9235. Bubbaboo (válaszként erre: 9230. - Pitypang)
2007. jan. 30. 19:44

Szegény Pitypang!

Felnyomja már a gyomrod a baba, talán attól van, hogy ilyenkor a nyelőcső vége valahogy jobban beleér a gyomorba és a gyomorszáj sem zár annyira...Én szerencsére nagyjából megúsztam, úgyhogy tanácsot se nagyon tudok adni...Rizs, krumpli, kenyér...Semmi ecetes, a mustár is felejtős, sajtok közül inkább a lágyak (mozzarella, feta, Anikó...), a hagymát gondolom mondanom se kell.. :-(( És a dobozos gyümilevek se jók, mert sűrítményből készülnek és iszonyat savasok azok is...

Nagyon sajnállak!

9234. katalin25
2007. jan. 30. 19:40

Csajok!

Szerintetek mitől lehet hogy zsibbad a bal kezemen a kisujjam???Már vagy 2 órája.

9233. katalin25 (válaszként erre: 9230. - Pitypang)
2007. jan. 30. 19:39

Nálam is hasonló a szitu gyomorégés ügyben...

Nekem néha beválik az is ha megiszok egyszerre vagy fél liter tejecskét.

Most kérdeztem délután a dokit, hogy a Renniből lehet-e többet is egy nap, mert én nem igazán merek, és azt mondta,hogy nyugodtan 2-3 db is bevehető.

De én is csak akkor nyúlok ahhoz ha már a tejcsi nem segít.

9232. katalin25
2007. jan. 30. 19:35

Ekka! Ezek szerint mindenhol máshogy vannak a dolgok. Nálunk sem kellett sose hogy reggeli első legyen a vizelet.

Mandy! Akkor majd informálj minket milyen állapotban kerültek vissza a kis rucik!

Jajj csajok, holnap 5-kor kell kelnem, mert isibe megyek a fővárosba. Nem akarok olyan korán kelni!!! :(

9231. Bubbaboo
2007. jan. 30. 19:35

Elvileg nem tanácsos, de szerintem ekkora babáknál már talán nem okoz gondot, mégha egyébként okozna is..Meg ezek a bolti sajtok azért agyon vannak pasztőrözve, kezelve, csak nem gázos, ha olykor-olykor eszünk egy picit!

Egy ideig ellenálltam, de már nem tudok. Ja, és én már mindegy, erre az 1-2, max. 3 hétre! :-))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook