Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Jó olvasást Pitypang! Én is azzal fejezem majd be a napot!
Szép álmokat mégegyszer mindenkinek!
Sziasztok Kismamik!
Dolgoztam,ma szerencsére nem volt akkora a foralom,viszonylag nyugi volt,egészjól telt az idő.Kiscsibe feszt mocorgott és ezen egész nap mosolyognom kellett!!Az egyik munkatársam említette,hogy a haverjai kérdezték szabad vagyok-e?Biztos nem látták a pocimat.:)
Mandy!Remélem kiengesztelődtél már?Holnap hívd fel a kedves rokont,ne izgulj,mert nincs miért.Csak 2perc és utána mehetsz a rucikért.:)
Norahhh!!Milyen jó,hogy ennyit tanultál anatómiából,most legalább tudod hasznosítani kicsit!!
Pitypang!A hordozó nagyon jó,szerintem állati jó üzletet csináltál.Különben sem értem miért szabadkozól??Használt és??Semmi baja,majd még imádni is fogod,amikor a kis pöcsöst benne hordozgatod.:)
Boo!!Én nem tudok csak úgy reggel gyümölcslevet inni..sőt,ha gyümit eszem délelőtt bármilyen más kaja előtt,akkor nagyon fáj a gyomrom.Tegnap sokáig kínlódtam vele,de aztán elszunyiztam.
Perfi!!Megy a drukk ezerrel,nagyon várunk már ideát téged.:)
Bocsika nem sorolok most mindnekit,már képtelen vagyok a se..emen ülni,megek tusolni,aztán szunyálni.Aztán mindjárt lhet kelni megint.
Kiscsibe mocorog rendesen!!
Mindnekinek szép jó éjt!
Csibe:)
Ezen epp ma gondolkodtam el, hogy ha az en emberem hazater vegre, a haverok is ki akarjak belole venni a reszuket ugyis. Majd ki kell talalnom valamit hiszti ellen, nehogy verig sertodjek, ha nem tolti velem minden idejet. Ez annyira sz@r... Amikor en is kulfoldon dolgoztam, mas volt, mert ott egyutt voltunk. Igy meg... :((
Es most mi lesz a tv-vel? Kiadjatok az utjat? Persze, sokkal szebb latvanyban lesz reszetek! :)
Engem epp ma vilagositott fel a kedves Apuka, hogy jobb lenne, ha Lenard velem aludna egy szobaban eleinte. Csak konyorgom, hogyan??? Nincs mit mozditani sem, mert eleve ez nappal nappali, ejjel halo, ahol en tanyazok. :) A kisszoba ures, de oda a kisagyon kivul nem fer be masik agy mar. Most ugy tunik, en vagyok a gonosz banya, hogy "nem akarok" a babaval egy szobaban lakni... Ez nem igy van, de otlete neki sincs, hogy lehetne megoldani...
Itt a Hoxán! A Babák & Mamákra kattintva indultam el, az első cikk erről szól!Aztán tovább már nem tudom, de valahogy rátaláltam ilyen cikkekre és egy fórumra is! Csak 3 oldal, de belefájdult a szemem és lefáradt az agyam tőle totál..Ezt még olvasni is brutális!
Egyébként kamaszkorom-óta pocsék alvó vagyok, nagyjából, mióta elváltak a szüleim, nincs nyugtom. Hogy miért is, az hosszú lenne, de ha leegyszerűsítem, annyi, hogy nem kapcsol ki az agyam valamiért, nagyon "élek", még éjszaka is! Nyugodt vagyok mostanában pedig, de a férjem minden mozdulatára felébredek, ha egy kicsit másképp kezdi venni a levegőt, már arra is! És egyből teljesen éber vagyok, semmi kóma :-((
Ennek fényében totál pénzkidobás volt légzésfigyelőt venni ;-))
Én is egyedül vagyok, ember a városban sörözik...
De kicsit még pakolászom a hálóban (lepakolok minden mozdíthatót a TV állványról(könyvek, mütyűrök), hogy a drágámnak már csak lecipelnie kelljen! ;-)) Azért önző módon sajnálom picit ezt a dög TV-t, olyan szép képe van! Volt :-((
Nagyon rossz vagyok, mi? Maja sokkal gyönyörűbb és "interaktívabb" lesz biztos :-))
Te korabban sem aludtal jol, vagy csak most ebben a babavaro idoszakban?
Nekem eddig nem volt gond az alvas. Most meg tenyleg akkor probalok aludni, amikor epp sikerul. :) Most par napig ment siman, ma megint nem vagyok almos. Talan egy altato konyv segit...
Fúúú... elolvastam az altatásról-szopiról szóló cikkeket, a fórumot...ez nem lesz egyszerű!
Mondjuk számomra amúgy is ismeretlen fogalom végigaludni egy éjszakát, úgyhogy az nem fog hiányozni..viszont eddig csak a saját "nyomorom"-ra kellett figyelnem, nem babasírás miatt stresszelni..
Azért kiváncsi vagyok..Eddig biztos voltam benne, hogy ha sok szeretettel és törődéssel lesz körülvéve, akkor minden OK lesz, aludni fog nyugodtan és enni, mint egy kisangyal! De most totál elbizonytalanodtam..
És szétültem a fenekem, a szemem kifolyt, úgyhogy felkelek innen szépen, úgyse nincs itt senki! :-((
Jó éjszakát, aki tud, aludjon, ameddig tud! ;-))
Koszi, remeljuk valoban az lesz. ;)
Mi tortent Kismamik? Baratok Kozt - rendben, de aztan? Mondjuk en megneztem a Frei Dossziet is, de mast nem talaltam a tv-ben. Persze, akinek van tarsasaga, konnyebben lelep a forumrol. :))
(Igen, irigykedek mindenkire kicsit! :))) )
Pitypang!
Gratula a hordozóhoz! Szerintem főnyeremény!
Amen! ;)
Most elolvastam ujra, amit irtam, de egy szo kimaradt. Szoval hogy hetente beszel majd annyit, mint egy atlagember egy nap alatt. Azert ertetted. :)
Jo, nem kell annyit sem dumalni, mint a kedves anyukaja (jomagam ugye :))) ), de hat hogy egy fontos kerdesre a nyugatazas egyetlen szobol alljon...
Megszoktam am nagyjabol, de neha megis kiakaszto, hogy alig beszel... Ma is mar kezdtem benan erezni magam a szoaradattol a hordozonak koszonhetoen. Elnezest is kertem, mert csak egyszavas valaszok jottek. Erre o azt mondja, nem, irj csak, nem zavar, szeretem, de nem tudok en ennyit mondani (illetve irni). :))
Nem bántottál meg, igazad van.
Jó éjt!
En is attol feltem, hogy kopott lesz. Vegulis lehetne extrabb valami is, de abbol indultam ki, hogy kb. 6-8 honapig lesz hasznalva, tul sokat nem is. Naponta nem fogunk autokazni szerintem. Setalni ugye gyalog megyunk, az elinteznivalok nagy reszet seta kozben intezzuk. Anyuhoz ha elmegyunk, az gyalog 4 perc, babakocsival legyen 10... :) Mondjuk hetente egyszer fog kelleni, ami ebben a mondjuk 8 honapban nem tobb, mint 35 alkalom...
En is nezem az okos Baratokat. :)) (Csak ez a Zsuzsa lepjen mer ki, mert nem birom elviselni... :)))
Nagyon jól néz ez ki, kisfiús kék..egyáltalán nincs kifakulva! A Miki-egér az ideiglenes lakója?
:-))
Megyek, eszek egy tonna vacsit, közben butítom magam a Barátok Közt-tel! ;-))
Így is van Ekka! Az illető rokon jópofa szegénységi bizonyítványt állít ki magáról az ilyen benyögésekkel! Te magabiztos vagy, a világ a tiéd, hiszen a gyönyörű babád van a pocidban, legyen az ilyen-olyan-amolyan! A férjednek tetszel nagyon biztos és ha valakinek számít a véleménye, max. az övé! Nem kevés idő megtanulni ezt a "sz@rok rá" hozzáállást, de ha egyszer megvan, jújjj, de jó! Én már ilyen felfogással élek egy ideje, csak azoknak a véleménye érdekel, akiket szeretek! Épp elég, hogy Ők is bele tudnak gázolni az ember lelkébe, nem is kicsit! (ld. balhé és/v. mosolyszünet a férjeinkkel)
szóval: hihihihihihihihihihhihihihihihihihihihi
Pitypang: szerintem tuti a szerzemény:D
Állati jó állapotban van:D
GRATULA!
Na, akkor szolok, hogy meg is szaradt a huzat, raszerkesztettem a hordozora (bar annyira nem jol, mert ez feszesebben volt valahogy...)
A Csoda Maga az adatlapomon talalhato! :)) Nem a legujabb tipus, de szerintem jo lesz. :)
Egy szónak is száz a vége: sz@rni a rokonokra!!! Az ilyen "kedves" rokonokra.
Én ilyenkor nem szoktam szólni. Kivárom az én pillanatomat, de mikor az eljön olyan csűrök oda finoman, hogy az illető összesz@arja magát kínjában. Hihihi:P
Megnéztem a hordozókat, van 1-2 pofás darab, ha korai, ha nem én ráfekszem az "ügyre". Ismét: hihihihi:)))
A a te tesód se semmi figura Nóra!
Nem tenné zsebre amit a tőlem kapott volna a helyedben!
Drága Ekka!
Én évek óta élek így a tesóm által kialakított véleményben.
Bianka születése után HÁTULRÓL! jött vissza a tesóm véleménye, miszerint lecsúszott a seggem.
Borzasztóan rosszul esett, aztán belegondoltam, hogy csak írígységből és gonoszságból mondja, mert neki meg akkora bele van, hogy állandóan azt kérdezik tőle, hogy nem kismama megint?
Jól elvagyunk mi?