Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Nekem a keresztfiam született február 28-án! Most lesz 5 éves! Naggggyon tündéri! :)
És Ancsika, ha még olvasol, holnap megyek Kecskemétre, előtte csörgök, és felugrom Hozzád. Kíváncsi vagyok az utolsó hónapos pocakodra, és jó lenne egy nagyot beszélgetni is...
Hívlak majd! Puszika!
nekem az az ágynemű garnitúra a nagy szerelmem!!!! (grimm-es). De még így is olyan marha drága!!! Brühühühü!
Évke!
A kisfiút az uh elég gyorsan ki tudja mutatni, ha éppen úgy fordul a bébike. Nekünk a 14. héten megmondta a doki.
Ja, és sógornőm is febr.28-án született, mint Te. Nővérem meg 26-án. Szabika meg a kiírás szerint 27-én. Szal lesznek itt szülinapok rendesen!!! :)))
"Közkívánatra":
Kupon:
Pihenőszék Bébihordozóval. (ABC Desing Sonno Plus) 17990Ft-kupon ár: 9000ft
Ultrahangos párásító(szabályozható) 21990ft-14990ft
Elektromos mellszívó
Biztonsági gyermekülés
Kismami hálóing
Bimbóvédő
Pamutrugi
Biztonsággi szuperzár
SZagsemlegesítő pelenkatartó vödör
Szopis párna (egy vagyon!!! Kuponnal 7990ft)
Zsebes előke
Sarokvédő
Fürdőjáték szett
Biznonsági gyermekülés 15-36kg
Kókuszpólya
Ágynemű garnitúra (4részes)
Védőlepedő 60*120, 70*140
Ennyi:)))))))))
Kolibri!
Te hogy tudtad meg ilyen hamar, hogy kisfiad lesz?
Hahó! Febr.28.? Az Évke szülinapja:) Tök jó, akkor lehet, hogy a szülinapomon tudod meg a babó nemét! Akkor ez lesz az én szülinapi ajándékom:)))
Mikor mentek 4d-re?
Szia Ekka! Grat a kis kincsekhez (rucik és vízhőmérő)! A rucik képét várjuk az adatlapodra!
Az AFP bizti rendben lesz, tök jó, hogy nálatok ilyen hamar van eredménye. Az UH meg hamar itt lesz,észre sem veszed úgy eltelik az idő.
4D-re mikor mentek?
Miket tartalmaz a B.-kupon???
Azt mondta a doki, hogy minden ok, szépen növögetünk. :) Hallgattunk szívhangot is, és a kis huncut jó nagyokat rúgott a dopplerbe. :)))
Holnap beszaladok hozzá a köv. UH beutalóért de. és megkérdezem azt is mitől lehet a bal kisujjam végének a zsibbadása,mert már megint kezdi.Remélem semmi komoly, csak keringési zavar.
Most elköszönök, mert filmet nézünk apával, kettőt is, úgyhogy lehet ma már nem jövök.
Puszi mindenkinek!
Azt mondta a doki, hogy minden ok, szépen növögetünk. :) Hallgattunk szívhangot is, és a kis huncut jó nagyokat rúgott a dopplerbe. :)))
Holnap beszaladok hozzá a köv. UH beutalóért de. és megkérdezem azt is mitől lehet a bal kisujjam végének a zsibbadása,mert már megint kezdi.Remélem semmi komoly, csak keringési zavar.
Most elköszönök, mert filmet nézünk apával, kettőt is, úgyhogy lehet ma már nem jövök.
Puszi mindenkinek!
Sziasztok Csajszik:)
Csak ide ülök a gép elé 1x:D
AFP, EKG, nődoki letudva..
Végül nem volt uh, mert köv. hét elejére megtudom az AFP eredményt.(így azt mondták, ha eltérés van úgyis kell menni, ha nem akkor csak feb.28-án lesz uh:( ) Azt mondta a szülésznő, ha valami van telefonál. (remélem nem fog)
Ennek örömére bejelentkezem 4D uh-ra, csak megvárom a leletem eredményét. Csodálkozom, hogy ilyen gyorsan elkészül a lelet. (3-4munkanap)
Na, mentem olvasni...
Ja! Babám megkapta az első 3db "ruciját"+1db vízhőmérőt:)
Tényleg. Valakinek februári Brendon kupon?
(mondjam mire szól?) Párásító tuti van:D Erre emlékszem:P
Az én elbarmolt függönyöm még mindig a szekrénybe van bevágva, pont úgy,ahogy egy hete mérgemben "elhelyeztem"...
De ügyes vagy, hogy Te nem hagytad annyiban! Nekem is erőt kéne vennem magamon..
Köszi nagyon, Katám! Azzal szoktam vígasztalni magam, hogy legalább nem alszom át az életemet, pihenek majd eleget a koporsóban! ;-))
Gyorsan visszaolvasok, mert kicsit lemaradtam...
Mi volt a dokinál tegnap? Ha már írtad, akkor bocs..
CSIBE!
Bocs az előbbi nyafogásért, máris írom a lényeget:
Szerencsém volt, mert Apumat épp a klinikán csíptem el, így még konzultálni is tudott 1-2 kollegával.
Tehát:
- A jó hír: úgy tűnik, most minden rendben van, semmiféle beavatkozásra nincs szükség, egészséges vagy! Ezt mutatja az első két mutató. :-))
DE!!!
- Hogy az IGG pozitív, az egy már régebben lezajlott fertőzést mutat, amit háziállatokban (kutyákban, macskákban tenyésző) paraziták okozhattak. Szóval bármennyire édes is az a cica az adatlapodon, amíg pocis vagy, kerüld vele az ilyen "intim" közelséget, és lehetőleg az almát se Te tartsd rendben, mert az különösen veszélyes!
Már akartam tőled kérdezni, hogy hogy állsz a macskákkal, nem hallottad-e, hogy veszélyezteti a terhességet, csak nem akartam "okoskodni", látván, mennyire szíved csücske az a cicus!
Most azért mellőzd egy kicsit, ha lehet, jó?
Ezt egy terhességes könyvben találtam:
" A Toxoplasma gondii-val fertőzött legtöbb embernek nincs semmilyen tünete.
A toxoplazmózis átvihető a magzatra, agy-, és szemkárosodást okozhat. A baba még akkor is fertőződhet, ha az anya a terhesség előtt fertőződik. Mindig figyeljen oda a fertőzés elkerülése érdekében a következőkre:
-mossa meg a kezét, a vágódeszkát és a szerszámokat, miután nyers hússal dolgozott, hogy elkerülje más ételek fertőzését; /na jó, ez alap, nem? :-)/
-ne igyon pasztörizálatlan tejet;
-mindig alaposan főzze meg a húst;
-kerülje el a macskák homokosládáját!!!!
-hordjon kesztyűt, miközben kertészkedik."
Hát ennyi. Minden OK, nyugodj meg! Nehéz lehet ott kint neked, hogy annyira alapszintű csak az orvosi ellátás, remélem tudtam segíteni!?
PUSZI
Jó a szilveszteres fénykép! :-))
Boo!eljött a te időd is ezek szerint a licit oldalakon. :)))Nem úsztad meg. ;)
Gratula a méhecskés forgóhoz, ha már a tiéd és otthon van, tegyél fel róla képet!
Átutalás: igen, úgy is működik ahogy írtad szerintem. (Bár nekem van számlám, és én onnan szoktam átutalni.)
Áááá, fenéket! :-((
Annyira hülyén vagyok kitalálva, hogy az nem igaz!!! Bármennyire fáradt vagyok és szar a közérzetem, képtelen vagyok napközben aludni, csak bekómázok, majdnem elalszok, de mindig a határon maradok és csak rosszabul leszek, mint előtte! Most is ez történt, fél órát bírtam, de már csinálom is a zöld teám, nincs más esélyem, hogy kihúzzam a mai napot...
Kávét most nem akarok inni, az sem esne jól, megszivatnám magam vele...
Mennyi bajom van, mi??? :-))
Bocsi, csak meg akartam világítani a "kórtörténetet", hogy ez a nappali pihengetés nálam miért nem jön össze.
Zsófi!
A köcsög (bocsika) kolléganőddel ne foglalkozz.
Még hogy gurulj, "vicces", de én akérhogy is nézem a képedet az adatlapon ha 30 kg plusz lenne rajtad sem tudnál még gurulni!
Kíváncsi lennék a kedves kollegina milyen testalkattal rendelkezik...
Nem lehet hogy irigy???
Szia Gitti!
Üdv a topicban!
Neked is szívesen elküldöm a kelengye-listát ha kéred.
Most látom, hogy te tök közel laksz hozzám.De jó!
Remélem rendszeresen jössza majd közénk! :)
Megyek a szokásos havi nagybevásárlásra (bébikével egyben ez lesz az utsó), és lehozom a csodafüggönyömet is, ami már 1 hete az ablakon lóghatna, ha hülye fejjel nem mérem el a hosszát...
Majd csinálok fotót :)
Boo!
Nem irigyellek a kellemetlen éjszakádért! Remélem mostanra azért már napközben tudtál kicsit pihenni, vagy ha nem, akkor ma majd alszol este egy jót!
Az kisujjam nekem zsibbadt tegnap este, de hál istennek reggelre elmúlt, úgyhogy egyenlőre nem aggódom.Minden esetre köszi az infót, és ha még előfordul megkérdezem a dokimat róla.
Juuuj, hogy kell ilyen férjet nevelni? :)
Én is akarok! :)
Sziasztok lányok!
Megjöttem a suliból.
Sőt, megnéztem az előbb a kvízt.Hát, én ehhez hülye vagyok.
Megyek inkább visszaolvasni a mai termést.