Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Ezt már "megbeszéltük"
A kisbabi egészsége, világrajövetele nem attól függ, hogy mikor kezdünk el vásárolni!:)
Nekem egyfolytában azt magyarázta "X", hogy csak az utolsó hónapban lehet vásárolni, mert...
Persze ezzel bogarat tett a fülembe és elkezdtem izgulni!!!
Aztán arra a köv. jutottam, hogy nem fogom rettegésben eltölteni ezt a 9-hónapot és az illető kinyalhatja a hátsómat, mert csak ilyen szarságokkat szórakoztat és negatívkodik!!!!
..mert kérdezem én, ha a 36.hétben vásárolok nem történhet semmi?!?! Dehogynem! Ezzel az erővel ne vegyünk semmit még ki nem bújt a baba!!!
:)
Köszi Mianó, én is imádom!
Azt is a teszveszen licitáltam ám! :)
Ekka!
Egyik hordozó jobb, mint a másik!
És mit teszel ha mindkettőt megnyered?
Az egyiket felteszed te is saját aukcióként? ;)
Az jó drága volt, kismamaboltban vettem 9000-ért.
De a teszveszen van egy csaj tök jó kismama nacijai vannak, én már vettem tőle, keresd meg: lasaguilas1 a felhasználó neve
hi-hi-hi :)
Elképzeltem ám!
Nálam fokozatos volt eleinte, de most nőtt egy nagyot az utóbbi 1 hónapban
Hajrá Ekka!
Én egy kengurura hajtok ezerrel... :)))
Melyik a hordozód?
Perfi, gratulalok! Vigyazz magatokra es orulj minden pillanatnak, amit igy "egyben" tolthettek! :) Neked is mondom: Az aggodasokat felejtsd el! Sajat magat ugy el tudja keseriteni aprosagokon az ember, hogy maga is elhiszi, hogy baj van. :)) Minden szep lesz, jo es tokeletes! ;)
Ekka, szoritok a szerzemenyhez! Informalodtal az eladotol plusszban? Remelem sikerul es egy jo kis kosarkaja lesz a Babatoknak.
Akkor hamarosan kiderul, kisfiu vagy kislany, ugye?
Miano, most olvasom, hogy letargiazol... Szigoruan TILOS! :)) Komolyan. Talalj ki valamit, amivel eltereled a figyelmed a felelmedrol. Eroltesd meg magad es zarj ki minden negativ gondolatot a fejedbol, mert azok nem jok sem neked, sem a babanak. Szepen tessek orulni, mosolyogni es csak a kis Babika kedvere enni, mozogni, orulni, varakozni ra. :)
Nem tudom kinél, hogyan volt, de nekem olyan szinten elkezdett nőni a pocim, hogy valami "félelmetes"...
Ha ilyen iramban növekszik pár hónap és tokostól viszem ki az ajtót:)))))))
Sziasztok csajszik!
Perfinek nagyon nagy gratula!
Kolibri! Ne aggódj, nő majd még bőven az a ciciméret. :)
Pitypang! A dokinéni megdicsért, hogy szépen növekszünk, és minden ok velünk. Hallgattunk szívhangot is és Levike jó nagyokat rúgott a dopplerbe. :)Szóval minden ok, és jó a kedvem.
Ekka! Nyam-nyam, amit leírtál nagyon jól hangzott ám, nem küldenél priviben kóstolót? :)))
Ja, és Évke is itt van, csak bebolondítottam őt is, és épp regisztrál a teszveszen. :)
Mianó!Csak pozitívan és akkor nem lesz baj!
Ugye milyen jó!! Én ráizgítottam magam egy hordozóra és elterveztem, hogy az enyém lesz..
És amit én eltervezek és rajtam nem múlik....:))))