Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Csibe drága!
Nézd meg az adatlapomon az én pocimat, és szűrd le a következtetést. Két hét van közöttünk.
Jó reggelt Pocisbanda!!
Nincs semmi bajom a pocimmal,csak valahogy attól féltem,hogy kicsit nagyobb,mint ebben az időben kellene.Mindig megállítanak az ismerősök,többször megjegyezték,hogy hatalmas és,hogy mekkora lesz ez mire eljön a szülés.De most megnyugodtam,ha ti azt mondjátok,hogy rendben a méret,akkor ok.Egyébként meg imádom!!!Mostmár néha azt is látom,ha nagyon figyelek,amikor rúg,kicsit kidudrodik a pocim.:DD
Nem csoda,hogy nem vették észre,hisz zakó van rajtam,de azét jól esett a sztori,hogy megakadt a srác szeme rajtam.:)
Norahhh!Emlékezz vissza,mi se szerettünk időben lefeküdni anno.Sőt én még most sem,de ha időben fel akarok kelni(kipihenten),kénytelen vagyok korán ágyba bújni.:)
Mandy!Irány az ágy,hisz Klau suliban,te egyedül,szóval pihengess,élvezd ki,hogy magaddal foglalkozhatsz.:)
Boo még mindig szunyál????:))
Sajnos most mennem kell melózni.Jók legyetek és jó licitálást csajok!
Csibe:)
A kicsi lelküket én is megértem, nem is ezzel van gond. Sőt! Imádom is este Őket kicsit megnyagázni.
Itt egyedül a sulival van baj. Bius tud délután is aludni.De Marcellnak, mint minden sulisnak reggel 8-tól du. 4-ig fokott figyelemre van szüksége, és ehez bizony kellene a megfelelő óraszámú alvás.
Rohadtul sajnálom Őket, mert tökre túl vannak terhelve!
Mire jutottál a kisruhákkal kapcsolatban?
Jo reggelt Korankelo Anyukak! :))
:) Vigyorogva olvasom mindig a nagy-kisgyerekek mit csinalnak. Kivancsi vagyok, hogy lesz majd az ilyesmi nalunk. Persze, ezek az "este meg hulyeskedjunk kicsit" sokara lesz, de megis. :)
Amit nehezen tudok elkepzelni, hogy fogom en rohoges nelkul megallni, ha valami baromsagot csinal? Olyasmit, ami neki rossz is lehet, de megis vicces. Pl. mult heti golyo eset...
Szia Mandy!
Nem örülök, hogy nem aludtál jól, próbálj délben picit pihenni.
Ezzel az esti lefktetéssel én is így vagyok.
Tök jól elökörködnek este, húzzák az időt hogy minél később kelljen lefeküdniük. Mi lesz majd, ha hároman lesznek? Ilyenkor csak mosolygok rajta, de reggel amikor nem bírom őket felkelteni, akkor igencsak bosszús tudok lenni.
Jó reggelt, kismamik :)
Csibe szerintem is nagyon helyes pocid van, becsüld meg ;-)
Nórikám akkor ebben hasonlítanak a férjeink. Mondjuk szerencse, hogy az én férjem nem járkál el este a haverokkal, mert tartok tőle, hogy én nem viselném ilyen nyugodtan :))
Ma megint nem volt tökéletes az alvókám, felébredtem háromkor, de négy körül sikerült visszaaludni. Csak nehéz volt hétkor kelni, és ébreszteni a gyereket. (Neki is nehéz volt, lehet hogy korábban le kéne fektetnem....de nem igazán hajlandó rá.)
Csibe baba!
Fogalmam sincs mi bajod a pocimreteddel, de szerintem tök normális nagyságú. Annyira formás pocid van! És ha ezt egy férfi nem veszi észre, akkor az vagy vak, vagy az eszét is a nadrágjában hordja.
Sziasztok kismamik!
Boo! Te tök toleráns vagy a párocskáddal, el is hiszem hogy dícsér és megbecsül emiatt. Főleg nagy dolog, hogy a haverk szemében is ekkora vagy!
Tényleg nem szabad őket magunkhoz láncolni, mert akkor elmenekülnek.
Én mondjuk szerencsésnek érezhetem magam, mert az én drága férjem ahogy leteszi a műszakot, rohan haza. Amolyan családcentrikus fajta. Ezért imádom.
Volt már nélkülem koncerten, én is voltam nélküle buliban, de egyikünk sem érezte jól magát a másik nélkül. És ennek nincs köze a féltékenységhez, csak egyszerűen hiányzott a másik. Azóta mindenhová együtt megyünk.
Szia Ronita17!
Ez az első időszakban teljesen normális dolog.
Eleinte én is állandóan pisilni jártam (éjjel is)
bár az álomkór jellemzőbb erre az időszakra.
Az ingerlékenységről nem is szólva!
Én még az élő fűszállal is képes voltam vitatkozni.
Nyugodj meg, később ez elmúlik és csak szép dolgok jönnek. Mennyi idős kismama vagy?
Szia Ronita!
Üdv a körünkben és gratulálunk a pocaklakóhoz. Olvastam hogy veszélyeztetett vagy, vigyázz magatokra!
Amit írsz szerintem normális, én is gyakrabban felébredek éjjel, aztán nem tudok visszaaludni:-(
Bocsanat, csak olvastam egy cikket...
Haaaat... Megneztem parszor a multkori kepeket es a mait. Szerintem talan azon latszik egy kis valtozas, amin szembol vagy fotozva. Mintha szelesedet volna kicsit a pocak. :) Oldalrol nehez, mert nem azonos a szog, ahonnan fenykepezve lettel. Kiscsibe biztos nott 2 het alatt, szoval a "hazikojanak" is muszaj kovetnie a meretet. ;)
Ket het mulva ellenorizzuk ujra, azt mar elesebben el lehet hatarolni az elso pocikepeidtol. :)
Az egyik képet nem tudom kitörölni,feszt az egyik régebbi cicás képem jelenik meg,de ha rákattintok,akkor az jön ki,amit bemásoltam.Nem értem.Hoxa,ötlet??
Na,csak visszalopództam még.Párom csinált pocisképet..na ha ezt a pasik nem veszik már észre.Normális,hogy a 25.héten ekkora??Azért már én is kezdek itt ott puhulni,de nagyon élvezem.:)A pasik meg..higgyék,csak,hogy ők akarják így,meg úgy,úgyis mi döntünk mindenben,ahogy Boo írta:egy kis női fondorlat.Ha ügyesen csinálod,annyira meg lesznek elégedve,hogy csak na!!:)Na rakom fel a képeket!!De aztán megyek alukálni,mert mindjárt meló!!
Megint regeny lett... Lassan el kellene mennem olvasni (alvas meg nem menne ugysem).
Szep almokat kivanok mindenkinek! :)
En meg reagalok most, mert reggelig meg sok viz lefolyik a Dunan ugye... :))
Nalunk szabadabban nehez lenni, mert nem szoktunk egymas nyakan logni folyton. Kimondottan utalom, maikor kerdezik, hogy "Nem ismered ezt es ezt, hat a draga jo embereddel egyutt szoktak edzeni stb.." Nem ismerem. Es? Edzeni O jar, nem en. Illetve ezekre a kuzdosportosdikra en nem vagyok vevo. :)) Kulonben sem szeretnek azon az edzesen reszt venni, amit o tart. Elve ki nem kerulnek onnan es lejaratnam, hogy nem birom a tempot.
Szoval nalunk nincs ez a nemenjoda, kivelmesz, mikorjossz, stb... Lattam sok olyant, akik wc-re is egyutt mentek kb., ez mukodott ideig-oraig es egy gyotrelembe fulladt. Mindketten olyan tipusuak vagyunk, hogy a "jo sok" az ok, de a "tul sok" az halalos... :)) Mondjuk nekem a tul keves is problemas, de mindegy.
Van egy mondas, de sajnos csak oroszul tudom pontosan... Szerintem magyarul is mondjak. (?) A ferfi a fej, de a no a nyak! (Ugye a nyak forgatja a fejet, vagy hat a nyak az "alapja"... )
Nalunk az megy esemenyszamba, hogy "Teged nem uldoz halaba az Edit (en) a Play Station miatt????" "Nem, mert o is jatszik velem." :))) Megnezem vele a K1-tol kezdve a ketrecharcig barmilyen kuzdosport kozvetitest, de o is eljott hozzam Moszkvaba es addig beiratkozott oroszra a kezdo csoportba. :) Nem kertem. Erdekelte amit csinalok.
Ettol fuggetlenul megsem en vagyok a "nyak". Keptelen vagyok iranyitani ot. Persze az en dolgomba nincs beleszolasa senkinek.
Szepek vagyunk, nem? Nem egy tipikus parocska. Es mi leszunk egy anya es egy apa 54 nap mulva... :)))
Nem bírok Rád és becses mondanivalódra nem reagálni..Úgyhogy most erőt veszek magamon és nem frissítek, bocsika...Majd holnap úgysem állom meg és leírom, amit most akartam volna!
Még1X, annyira kár, hogy nem Pécsett laktok :-((
CSIBE!
Nekem is feltünt, mikor még nem volt látványos a pocakom, vagy később, mikor takarásban volt, rengeteg pasi megfordult utánam, jóval több, mint előtte! Az ösztönök, ugye...Én meg csak mosolyogtam a bajszom alatt, mámorosan az édes titoktól, hogy, ha tudnák...:-)))
Szemet kell húnyni a haverok felett, ez a legjobb amit tehetsz, hidd el, kipróbáltam! A saját józan belátására bízni, hogy mennyit lóg velük és mennyit van veled, vagyis hamarosan a kis családjával...Szabadon kell őket néha engedni, hogy amikor otthon vannak, szeressenek otthon lenni, és örömmel menjenek haza hozzád egy-egy görbe este után! Hisztinek semmi értelme, mert csak elüldözzük őket vele!
Erre az esetre szerintem abszolút igaz a mondás: "Ellenséged legyen a legjobb barátod!"
Mert képzeld csak el: a férjem dícsér a barátainak, hogy milyen jó fej vagyok, minden gond nélkül leléphet itthonról, azok meg el vannak tőlem dőlve, és dícsérnek neki, hogy becsüljön meg, ritka az ilyen feleség!!! Hát kell ennél több? Az ember hazajön és nem győz ölelni! Mindnyájan meg vannak vezetve végülis, de ezt nem kell tudniuk...Na jó, szépen mondva csak egy kis női okosság az egész ;-))
Illetve neked is jo ejszakat! :) Kozben nem vettem eszre az elkoszonest. :)
Akkor majd holnap ujra itt...
Megkeresem. :)
Ismerek egy hasonlo joembert, aki nem tud soha normalisan aludni. :)) O is felebred mindenre szinte. Ezert mar rosszul voltam magamtol, amikor meg itthon volt, mert ugye nekem mar akkor is kellett ejszaka pisilni menni neha. Felebredtem, de ha nem mentem ki, csak probaltam tartani es visszaaludni, abbol forgolodas lett es total felebredes. Akkor a forgolodasra ebredt fel. Ha kimentem megis, akkor meg arra. O ilyenkor mar nem nagyon tud visszaaludni sem.
Egyszer mondtam, hogy ez depresszio tunete. Erre ram formedt, hogy o nem depresszios! No comment. :))
A legzesfigyelot max. eladod a licitalos oldalon. :)) Te nem vasarolsz, hanem majd eladassal kezded. :)