Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
En is ugy emlekszem, hogy az AFP az verveteles volt, nem pisis. :)
En nem tudtam, hogy tilos a Camambert sajt ilyenkor. Tobb kilot megettem szerintem az utobbi honapokban. Meg olyan ronda, budos blue cheese-t is... Hmmmm... Imadom a sajtokat. ;) Kiveve a fustoltet, azt nem valsztom magamtol soha. Bar ha elem teszik es epp ehes vagyok, megeszem azt is.
(Most pont nincs mar itthon sajt, ilyenkor mindig jobban kivanja az ember... )
Valami jot nem tud valaki gyomoregesre? De olyan kokemenyre... Olvastam Bubbaboo gyumolcsfogyasztasi tanacsait. Nem ettem napkozben mar gyumolcsot, gyumolcslevet semmerek inni, mert perceken belul a gyomorsavam sok lesz tole. BARMIT eszek, megorulok mar lassan az ego fajdalomtol. :(( Maalox nevu savlekotom van, ami lenyegeben ugyanaz, mint a Rennie es tarsai. Annyi, hogy ez szirup szeru folyadek, de letezik tabletta is. Kb. fel orara jo, utana eg ujra mindenem. Tobbnyire este. Miert epp este? Mondjuk reggel sem lenne jobb es nap kozben sem. :)
Ahaaaaaajjjjj...
Még bekukk egy kicsit:D
Bubbaboo: nekem van itt vizeletes meg "vérvevős" papírom is..
Édesek vagytok, de mondom, még nem kaptam vissza. Csak igéretet kaptam, hogy küldi.
A camambert tilos? Hát.....de sütve nem, az biztos. UGYE Boo? Én meg úgy fogom enni :)
Ekka!Jó étvágyat a vacsihoz és a férjecskédhez is! :)))Meg jó fetrengést!
Mandy! Grat a bébyruci visszaszerzéshez te vevők gyöngye! :))
Boo! Camambert?Az fincsi! De nem tilos az nekünk???
OOOOh, mit látnak szemeim? Camembert? Én is vettem ma, imádom!
És megvannak az elkóborolt rugik, de jó! Ugye milyen jó érzés? Azért remélem nem volt a vártnál kínosabb az a telefon, de csak az eredmény számít, igaz? És tűrhető állapotban kaptad vissza őket legalább?
Nagyon off, de ezt nézzétek, milyen értékelést kaptam teszveszen (aki nem tudná, a lezajlott adásvétel után az eladó és a vevő is véleményt mond egymásról) ---->
Az értékelés szövege:
"A vevők gyöngye, mindenkinek ilyen vevőt kívánok szeretettel! :)"
hát ez vagyok én :DDDDDD
Jó fetrengést, Ekka :)
Evés, jah. Mindjárt rántom a camembert-et. Nyami!
Hurrrrrrrrrrrráááááááááááááá!
Perfi-pocakba Baba varázsolódott! :-DD
Sziasztok :)
Perfi GRATULÁLOK!!!!!! Ez annyira szuper! Vica vajon mikor jön vissza közénk? :)
Képzeljétek apa azt mondta, a direkt babaruhákhoz vásárolt öblítőmnek molyírtó szaga van. Nagyon csúnyán néztem rá, ezért gyorsan visszavonta :D
Megyek kicsit fetrengeni apa mellé:) Éhesek is vagyunk a babóval..
Evés, apa, ágy, fetrengés.. Tömény élvezet(ek):D
Kolibri!
Pici cicibe sokszor több tejcsi fér, mint a nagy kannákba, és mert kisebb a mirigyállomány és minden, könnyebben megtalálja a kifelé vezető utat! Szóval bízhatsz az "apróságokban"!
Azon merengtem itt az előbb, hogy írtóra szalad az idő-- héten az 5.hónapba léptünk. Lassan megérzem a "Bunkerlakóm" dübögését is.
Épp tegnap mondtam Neki, hogy már most nem fogad szót nekem, pedig olyan szépen kérlelem, hogy rúgjon már egy olyat, hogy én is érezzem!:D
Szia Ronita!
Lassan már szívhangja is lesz annak a kis babszemnek! :-) Vigyázz magadra nagyon, csak lassan, óvatosan...még kb. 6 hétig!
Vagy amelyik kevésbé tetszik azt majd felteszed te saját aukciónak és még lehet nyersz is rajta! :)
Én most épp egy kengurura hajtok.Szurkoljatok, mert szeretném ha a csaj leállítaná a licitet és megvehetném licit nélkül holnap személyesen.
Mianó!
Az egészen más, akkor nem szóltam egy szót sem:D
Katalin25!
Nem is tudom, akkor lesz Neki kettő:))) Váltogathatja!!!:D