Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Szép reggelt mindenkinek!
Remélem mindenki jól van, Pitypangért szorítok!
Köszi a tegnapi bíztatásokat, igyekszem nem foglalkozni a húlye beszólásokkal, sőt kezdem megszokni. Tegnap délután még főnöknőm is megjegyzést tett a pocakom méretére (hozzáteszem hogy neki nincs gyereke...)
Jaj, úgy látom ezt hiába írtam. Csak haladok az olvasással, írkálok össze-vissza, és később kiderül, hogy baj van.
Mi lehet vele?
Elfelejtettem elhozni a boltból!!! :(
:)))
Jó reggelt! Szegény Pitypang, vajon mi lehet vele? Remélem minden rendben, csak benntartják megfigyelésre :( Az jutott eszembe, hogy tegnapelőtt itt nézte, hogy mostantól számítva Ő közülünk a hatodik aki szülni fog. Remélem nem lett Ő az első!
Kicsikata is már mióta kórházban van.....
Pitypang!!!!
Most értem hozzád!!Remélem már haza is értél a kórházból és minden rendben veletek!!
Biztos sokat takarítottál ma,mint ahogy írtd is..tessék pihenni,nem vletlen mondják,hogy vissza kell fogni magát a kismamának!!!!
Azért írj,amint hazaérsz,izgulok ám miattatok..mint itt mindenki más is.
Csibe:)
Kata!
Ugye milyen jó hallani a szívhangot??Én is szeretem,de az itteni doki ráteszi a hasamra,aztán egy pillanat múlva már le is veszi...elhiszem,hogy őt nem érdekli,de azért én élvezném még egy pár pilantaig.
Ekka!
Gratula a kisrugikhoz.Az eredmények tuti rendben lesznek,szóval ne izgulj!!!!
Bubbaboo!!
Ne haragudj,még csak most olvasgatok vissza..:)
Sajnálom,hogy ilyen nehéz alvó vagy.Ne aggódj,majd,ha különváltok,lesz ez még másképp.Majd még állva is aludni akarsz!!
Nagyon köszönöm,hogy megkérdezted apukádat a témáról.Ezt a vizsgálatot otthon csinálták,de csak most jött meg az eredménye.Anyu küldte ma át,azt írta még,hogy ebben az időszakban már nem okoz gondot,de kontroll vérvételt javasoltak és ha nagyon aggódom,írhatnak fel Rovamycint.
Majd megyek az itteni dokihoz 2hét múlva,megemlítem neki,hogy vegye le erre is a vért.
Ja,a cica otthoni..jelentem idekint csak halaink vannak.De otthon muszáj volt,ráadásul 3macsek és egy golden retrevrünk is van..szóval meg kellet őket nyaggatni.Az alomhoz nem nyúltam,viszont sosem bocsátom meg magamnak,ha Kiscsibének ebből kifolyólag valami baja lesz.Bár nem lesz,mert stramm kis csajszi,mint az anyja.:)
Zazuka!
Kitöröltem az összeset,mert az egyik heléyn makacsul egy régebbi jelent meg.Bár most Pitypang írt,hogy ő mit lát és az rendben levőnek tűnik.Ami viszont az én adatlapomon van,az nagyon nem semmi!!!Össze-vissza....:)
De,ha ti a jó képeket látjátok,akkor nem gond.:)
Mandy!
Ha a doki azt mondja,hogy rendben vagtok akkor nincs min izgulni.Örülj neki,hogy nincs akkora terhed.Nekem feszt azzal jönnek,hogy ebből mi lesz még májusig,pedig ti is azt mondtátok,hogy ekkorának kell lennie.Mindegy.
Húú..bolognai spagetti!!Már napok óta gondolkozom rajta,ráadásul így még finomabb,hogy a párod csinálta meg.Én most értem haza,az asztalon sült csirke-krumpli várt.:)))Persze nálunk is rámmaradt a mosogatás.:))
Hoppá, elnéztem. Szóval már be is ment a kórházba...
Csak ijesztgetés remélem, szegénykém...Elhiszem, hogy halálosan megijedt! :-((
De legeslegrosszabb esetben benttartják és kap egy kis visszatartó infúziót, gyógyszereket...Nem hiányzik ez sem mondjuk! Jó, hogy van itthon azért egy Anyukája, aki mindenben segít majd neki, ha így lesz!
Drága Pitypang!
Lehet, hogy már nem vagy otthon, de szerintem nem kell izgulnod nagyon! Ha nem görcsöl, fáj a pocid, az csak jót jelent!
Nagyon drukkolok, gondolok Rád, de ne félj, nem lesz baj!
A dokidat mindenképp kérdezd meg, valószínű be fog hívni és megvizsgálnak...
NYUGI!!! (Tudom, mondani könnyű...)
Pitypang, veled vagyunk!
Szorítok ezerrel!
Puszi
Jaj Pitypang!!!!!!!! Nagyon drukkolok, drága! :(
Vigyázz magatokra!
Kozben hivtam a szulesznomet, megyek a korhazba.
Nagyon remelem, hogy HAMAROSAN ITT TALALKOZUNK!!!!
El nem hiszitek, hogy halalfelelmem van mnost.
Puszi mindenkinek, majd jelentkezek.
Segitseg!!!! Valaki konyorgom mondjon valamit!!
Ez nem lesz szep, de muszaj leirnom... Elmentem pisilni es egy pici vert lattam a wc papiron... Nem olyan, mint Ekka "balesete", hanem bocs, de kicsit olyan surobb valami, mint a menstruacio elejen.
Egy masodperc alatt 200 a vernyomasom...
Szerintetek?
Vagy hivjam a dokimat illetve a szulesznot?
Na, ezert szar egyedeul lenni itthon!!!
Barkinek ha van otlete, konyorgom, irjon gyorsan valamit!!!
Koszi....
Ja, es Bubbaboo, Isten hozott a Licit Erdoben! ;) Jo barangolast es kellemes gyujtogetest kivanok!
A "bankba besetalok es fizetek"-rol nem tudok sajnos nyilatkozni, de lehet, hogy lehet. Illetve dehogynem! Igen, lehet. Ez ezer szazalek. Egyszer tettem igy a parom szamlajara penzt. Igaz, az nem forint szamla volt, de biztos, hogy lehet forint szamlara is. A lenyeg, hogy az elado bankjahoz kell menni. Ugy ertem, ha pl. az X banknal van szamlaja, akkor neked is egy olyanba kell bemenni a te varosodban. :)
oké, még ma este csörgök akkor, bár pontosan nem tudom kiszámolni...de próbálom
pussz
:) Ez a fuggony dolog ugy tunik tobbeket erint itt. En pl. a babaszoba ablakara vettem egy fuggonyt, ami valahogy vagy 15-20 cm-rel hosszabb a kelletenel, igy meg mindig a padlon "uszik", ahogy feltettem anno... Ezerszer le akartam szedni es levagni, de nem visz ra a lelek. Neha iszonyu lusta birok lenni ilyenekre. Pedig ha egyszer nekiallok, tok hamar kesz van es nem is nehez. Sajnos ez van. :)))
Na, ma azert szerencsere hasznos dolgokat is muveltem, mert takaritottam, mostam agynemut, pledet, konyhaszekrenyt rendeztem kicsit... Sot, meg hajat is ma mostam! :) Pedig azt az "ures" napokra szoktam hagyni, mert utalom es orakat igenybe vesz. :( Na jo, masfel orat. :))
Orommel olvasom a szerzemenyeket es a beszerzendo kis holmikat. :) Ez azert mar durva, nem? Nem csak szeretek vasarolni ezt-azt, de meg olvasni is jo rola! :)))
Ezek a kuponok jok, de most talan tulsagosan "hozzaszoktattam" magam az alacsony arakhoz, hogy meg a kuponnal is soknak tunnek az arak. :))
Bocs, de mi a jo turo az a "sarokvedo"? Es a "biztonsagi szuperzar"??? :))
Ez az AFP eredmeny nalunk 1 munkanap, viszont be kell menni erte, szolni csak baj eseten szolnak. En ezt elfelejtettem es kb. 1 het mulva kerdeztem ra. :)) Akkor esett le, hogy meg jo, hogy nem szoltak!!!! :)
Szia Lettikém!!!
Egyeztessünk majd, hogy mikor jösz, mert lehet, hogy be kell ugranom a reptérre. De várlak nagyon!!! :)))
Puszi