Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

9170. Mianó (válaszként erre: 9169. - Ekka)
2007. jan. 30. 18:26
:))hihihi
9169. Ekka (válaszként erre: 9167. - Mianó)
2007. jan. 30. 18:25

Mianó: nyugi! Nem lesz semmi baj. A babócáink már viszonylag nagyok és nagyon "kapaszkodnak", jó helyen vannak és szeretnek ott lenni. Benn a jó kis melegben.

(Tegnap elneveztem a babámat "bunkerlakónak":P)

9168. Ekka
2007. jan. 30. 18:22

Évkét elfújta a szél...

Jól elvagyok itt magamban tralllallla-tralllallla.

:)))))))))

9167. Mianó (válaszként erre: 9165. - Ekka)
2007. jan. 30. 18:22
Ekka de reggeli első pipi kell:))Az a rossz élmény meg már több mint egy éve volt,csak amikor valamivel jobban fáj a pocim mindig eszembe jut:((
9166. Ekka
2007. jan. 30. 18:17
Megjött Évke is:) Éljen!!!
9165. Ekka

Én holnap megyek AFP-vizsgálatra meg előtte megmatatnak:P

Majdnem elfelejtettem..:))))

Akkor kell még üveget is keresnem, amibe elviszem a pisim.. Vagy nem reggeli első vizelet kell?:)

9164. Évke
Perfi!!!! Nagyon-nagyon nagy gratula!!!!!!
9163. Ekka
2007. jan. 30. 18:13

Sziasztok Pocisok:)

Ma még nem is jártam itt:P

Megkezdődött ma a pörgős időszakom:)) Főztem, kisikáltam a lakást, mostam, vasaltam:)) Nem aludtam du., és nem fáradtam el:D

Olyan finit kreáltam: minimális adag vaníliás puding (nem cukorral) bele sok-sok gyümi -banán, meggy, körte, alma, narancs- (sajna a banán meg a körte megbarnult az "anyagban":))) ) Be a hűtőbe majd pufffffff, be a pociba. Nyammmmmmm. És még nem is hízlal.

Licitálok:)) ÉS nagyon élvezem:P Lehet lesz egy jó kis hordozóm nekem is Pitypang jóvoltából:)

(puszi Neki)

Mandy: győzelem!! Örülök, hogy ism. Nálad lesznek a rucik.

Mianó: nekem is szokott fájdogálni a pocim, de a védőnő is azt mondta ez NORMÁLIS!

Lehet, hogy le vagyok maradva, de mi történt? ("kellemetlen élmény ami nem végződött jól..")

9162. Ekka
2007. jan. 30. 18:04
Perfi: nagy gratula!:))))))))
9161. Kolibri
2007. jan. 30. 18:04

Perfi!

HURRA-HURRA-HURRA!!!

9160. Mianó (válaszként erre: 9158. - Perfi)
2007. jan. 30. 17:56
Perfi ez remek:))
9159. Mianó
2007. jan. 30. 17:55
Sziasztok pocakosok!Pitypang ez a bébihordozó tökéletes:)Nagy szerencséd van vele:)Ma egész nap fáj a pocim és nagyon meg vagyok rémülve,mert vot már ehhez hasonló kellemetlen élményem ami nem végződött valami jól:(Tiszta letargikus vagyok már meginnt:((Én már csak nyavajogni fogok mindig??
9158. perfi
2007. jan. 30. 17:55

Sziasztok!

Megcsináltam reggel a tesztet és POZITÍV lett!!!

:DDD

Puszi mindenkinek!

9157. Kolibri
2007. jan. 30. 17:20

Szia Ronita!

Orulok, hogy uj taggal bovult a csapat!

9156. Kolibri
2007. jan. 30. 16:51

Sziasztok Gömbölyödők!

Reg jartam erre, illetve olvasgattam, de nem volt idom elmerulni.

Az en pocim is novekszik, bar nekem nem annyira tunik fel, mert mindig nezegetem. Viszont a cicikeim, mert meg a mellek kategoriat sem ertek el (nem akarom magamat sertegetni), azok meg sem mozdulnak. Neha feszulnek, foleg reggelente, de noni, azt nem. Remelem egyszer beindulnak, attol nem felek, hogy meg sem allnak. A meret nem erdekel, csak legyen benne elegendo tejecske majd.

9155. Pitypang
2007. jan. 30. 16:20

Huuu, ataludtam a fel delutant. Nem tudom, lesz-e ebbol alvas ejszaka, de ez most jol esett. :))

Kata, te most epp a dokinal vagy, szoval varjuk a johireket este. :)

Mandy, biztos nehez megvalni a kis edes ruhacskaktol. Viszont ha jol sikerul a dolog, vehetsz belole mostani meretu valamit. :)

Akik meg nem voltak erre a mai napon, tessek szepen jonni es meselni! :)

9154. csibebaby (válaszként erre: 9145. - Mandy)
2007. jan. 30. 16:17

Mandy!!

Gratula a merészségedhez!!Látod ő nem is volt olyan szörnyű,nem is csinált belőle gondot...így kell ezt csinálni!!A többi szerzeményhez meg külön pont jár!!

9153. csibebaby (válaszként erre: 9140. - Bubbaboo)
2007. jan. 30. 16:14
Magácska is látom felébredt..:DD
9152. csibebaby (válaszként erre: 9139. - Norahhh)
2007. jan. 30. 16:13
Néztem Norahhh..megnyugodtam.:)
9151. katalin25
2007. jan. 30. 15:31

huhh, mostanra olvastam vissza mindent, és mostmár kapkodnom kell mert mindjárt indulok.

Pitypang!Nagyon szupi a hordozó, grat hozzá!

Csibe! Frankó nagyon a pocid, és tök jó, hogy fel akrtak csípni! Bizti jól esik a kis lelkednek! ;)

Ronita! Veszélyeztetett vagy? Miért? Ha nem vagyok túl indiszkrét-Ha nem akarod nem muszáj ám az orromra kötni.Bocsika ha túl kíváncsi vagyok.

Gratula még egyszer a pocimanóhoz!

Josey!Tuti minden OK nálad. És fotót kérjél ám a spéci UH-on!Aztán tedd fel az adatlapodra hogy mi is láthassuk!

Mandy! Akkor ha úgy döntesz hogy megválsz Klau régi ruhácskáitól, akkor licitre fel!

Pusza mindenkinek, szaladok dokihoz.

9150. katalin25
2007. jan. 30. 15:01
Üdv köztünk Ronita! Örülök, hogy itt vagy már te is köztünk!
9149. katalin25
2007. jan. 30. 15:01

Sziasztok Pocisok!

Nincs sok időm, mert fél4-re megyünk a dokimhoz.

De gondoltam benézek hogy mi újság.

9148. mandy (válaszként erre: 9146. - Pitypang)
2007. jan. 30. 13:38

Pontosan ez a helyzet nálam is. Utoljára akkor volt hálóing rajtam, mikor Klaut szültem. És nagy valószínüséggel most se szokok rá, ezért az öt napért meg nem akarok egy több ezer Ft-os hálóinget venni.

Nincs ám olyan sok ruhája. Meg anno elkövettem azt a hibát, hogy Klaunak szinte csak és kizárólag lányos cuccokat vettem. Van néhány uniszex, de természetesen muszáj volt vennem 'néhány' férfiasabb darabot, érted :)

Viszont nagyon gondolkodom, hogy ne csak mint vevő szerepeljek a licitálásokban. Most már nem valószínü, hogy valaha használnám ezeket a rószaszín kis rugikat.....csak hát őriztem őket 8 évig, nehéz tőlük megválni. Pedig ezek foglalják igazán a helyet :-/

Jó pihenést!

9147. Ronita17 (válaszként erre: 9128. - Norahhh)
2007. jan. 30. 13:25
Köszönöm,amit írtál.6-dik hetes vagyok,még nagyon az elején járok. A házidokimnak is csak tegnap mondtam meg és ma már voltam vér és vizeletvételen. Csütörtökön meg beleugrik a majom a vízbe,megyek az endokrinológusomhoz.
9146. Pitypang (válaszként erre: 9143. - Mandy)
2007. jan. 30. 13:22

Mandy, ugyes vagy, hogy a tettek mezekere leptel! :)

A parasitoval kapcsolatban orulok, hogy a nem reklamnak szant reklamom jol sult el. :)) Az ara meg jobb, mint itt nalunk a T.-ban. Ez tok jo! :)

Haloinggel hasonlo a helyzetem, en is a kinai boltban bizok, de nagyon. Mivel mashol semmit sem lattam. Illetve ami jo lett volna, nem adok ki 5000 Ft-ot darabjaert, hogy hasznaljam 4-5 napig a korhazban es vege...

Lesz hely Balint ruhainak? Mar amit felsoroltal, egy kulon gardrob szobat igenyel lassan. :))

Nekem is jott ma is licitem, igaz, csak par sapi, de orulok nekik. :))

Viszont en almos lettem nagyon most, ezert kis delutani siestat tartok. :))

Mindenkinek szep napot! Kesobb meg jovok olvasni es kommentalni. :)))

9145. mandy (válaszként erre: 9144. - Norahhh)
2007. jan. 30. 13:01

Semmit nem szólt. Illetve azt, hogy persze, küldi. De semmi magyarázat, hogy eddig miért nem küldte.....de mindegy már :)

A hálóinget meg akarom nézni mindenképpen, csak az az igazság, hogy olyan őrült szél van, hogy jöttem haza, nem volt erőm még a kínainál is megállni. De még ezen a héten benézek mindenképpen. Mert ma reggel le lettem 'ejnye-bejnyézve', amiért még sehol sem vagyok a kórházi csomag összeállításával ;-)

9144. norahhh (válaszként erre: 9143. - Mandy)
2007. jan. 30. 12:59

És mit szólt kedves sógornőd? Nem vette rossz néven, hogy visszakéred?

Ezek nagyon jó hírek Mandy!

Hálóinget nem próbáltál még a piacról, vagy kínaiból beszerezni? Bocsi, ha ott már nézted.

9143. mandy
2007. jan. 30. 12:55

Helló lányok, hazajöttem :)

Nórikám a rugik ügyében már intézkedtem.

Csibe nem pihentem, mégis fel vagyok töltve. Most jöttem meg, találkoztam az egyik eladóval (teszvesz), megint beszereztem Bálintnak ezt-azt :) Most megyek mosni.

Ja és! Voltam az A-betűs hipermarketben. A Pitypang-féle (D.) párásító 7490 Ft, épp el is fogyott, hétvégére lesz megint. És vettem szupi köntöst. (Hálóinget továbbra se találtam, vagy öregasszonyos, vagy nincs egy db gombja sem elöl. Még meg kell néznem máshol.) Szóval hétvégén meglesz a párologtatónk is. Hát ezek miatt vagyok most feldobva!

9142. josey
2007. jan. 30. 12:32

Sziasztok pocisok!Végignézegettem a növő pocijaitokat,csoooodaszépek!Sajna egyelőre még a tiétekben kell gyönyörködnöm..na de majd..

Az alacsony AFP miatt végülis el kell mennem Kecskemétre speckó UH-ra,de hát a doki szerint semmi vész,ez a "régimódi cucc sz@rt sem ér,de hát ez az előírás" -idéztem az AFP-ről.

Ami a nem alvást illeti,én annyira elfáradok napközben,hogy 10-11kor elalszom,reggelig.Egyelőre:)

Üdv és szép napot,vár a munka.

9141. Bubbaboo
2007. jan. 30. 11:41

Áááááá, dehogy szunyálok! Nyüglődős éjszaka után 8 körül sikerült jó mélyen elaludnom, aztán fél 10-kor csörög az a k. telefon :-(

A magam részéről szeretek nagyon együtt lenni Petivel, és mivel Ő mi egyenlőre nem dolgozunk fix 8 órát vagy többet, erre van is módunk szerencsére...Amikor régebben 12 órás műszakokban "robotoltunk", akkor meg nem mászkált el ilyen gyakran! Mindenesetre néha pár óra egyedüllétre nekem is szükségem van, pl. hogy zavartalanul itt lóghassak! ;-))

Aludni én mindig is utáltam, most, hogy szóba került, visszaemlékeztem, hogy ment a hiszti ezerrel, hogy miért kell már megint aludni!?

Csak megoldom és felnevelődik az én lányom is valahogy...Egyenlőre úgy gondolom, hogy kimeríthetetlen türelmem lesz a gyerekhez, aztán majd kiderül...

Szép napot Pocisok, mi ma vásárolunk sok fincsi hamit, és ha marad energiám, végre a mózest is összekészítem a kisasszonynak! 1 héten belül legalábbis összejön talán ;-))

Szép na

Szép napot mindenkinek

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook