Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

2007. jan. 31. 13:44
Ha van kedved írd be ti is magatokat a baba-mama klubba:-)
9289. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9288. - Gitti81)
2007. jan. 31. 13:43

Szia!

Amit emailben kaptál hivatkozást be kell másolni az adatlapodba, ld. 4202. hozzászólást:-)

Már szépen mocorog a baba, már látni is ha nagyobbat rug. Nektek is az első babátok lesz?

9288. gitti81
2007. jan. 31. 13:27

Szia Zsófi!

Akkor neked is szépen mocoroghat már a picurod!

Nahyon jó a vonalzód.Nekem is van a babafalván, hogyan kell áthozni?Tudsz segíteni nekem?

9287. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 9284. - Gitti81)
2007. jan. 31. 13:14

Szia Gitti!

Láttam az adatlapodon hogy május 25-revagy kiírva:-) Mi is!

9286. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 9259. - Zazuka)
2007. jan. 31. 13:03

: )) Vagyok!! És leszek is! : ))

...csak mostanában elég forgalmasra sikerültek a napjaim. néha-néha kukkoltam azért.... : )

9285. zazuka (válaszként erre: 9274. - Bubbaboo)
2007. jan. 31. 12:23

Bubba!

Szerintem az is elég, ha csak lefekszel és olvasol, vagy bambán nézed a TV-t. Az is pihentető.

Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én ki szoktam nyúlni az ágyon és bambulok ki az ablakon. Gyakran azt veszem észre, hogy már 10-15 perce a rohanó felhőket lesem.

Mmm, szeretek merengeni.

Próbáld ki.

9284. gitti81
2007. jan. 31. 11:36

Szia csibebaby!

Mi a pocaklakómmal most vagyunk a 23.hetünkben.

Nem sokkal vagyunk tőletek lemaradva.:)

Egyenlőre nem nagyon vásároltam még.Bár, már a kedves rokonok megleptek minket egy pár aprósággal(kis takaró,egy-egy rugi...)!A 28. hét után tervezem a negyobb bevásárlásokat, de igazából nekem is elkelne a segítség,mert én sem tudom miből mennyit érdemes felhalmozni!Pelusból bőven lessz mindíg itthon az biztos!!!!

9283. csibebaby
2007. jan. 31. 11:29

Egy kérdés..valaki ért hozzá??Anyukám most küldte el a toxoplazmozis eredményem.

TOXOPLASMA GONDII ELLENANYAG IGA ELISA:SZERONEGATÍV

TOXOPLASMA GONDII ELLENANYAG IGM ELISA:SZERONEGATÍV

TOXOPLASMA GONDII ELLENANYAG IGG ELISA:SZEROPOZITÍV.ENNEK AZ

ÉRTÉKE 101 IU/ML.9 IU/ML FELETT POZITÍV.KONTROLLSAVÓ LEVÉTELÉT

JAVASOLJUK 3 HÉT MÚLVA.

Csibe:)

9282. csibebaby
2007. jan. 31. 11:26

Boo!!

A citromfű tea nem olyan rossz ízű,szerintem is próbáld ki,bár jónak mondom milyen íze van,hisz te bármit megiszol.:)Azért dölj el néha vízszintesbe,hátha bírsz szunyálni egy kicsit.:)

Pitypang!Szorítok a barátnődnek,iszonyat lehet tudni,hogy még majd 3hónapot fekvéssel kell neki tölteni,plussza aggódni,hogy nehogy idő előtt meginduljon a szülés.Bár,ha betartja az orovs utasításait,akkor biztos minden rendben lesz.Valaki meg majd segít neki megvenni,amit kell.

Most,hogy így emlegetitek ezt a szülinapozást..anyukámé június.1-én van,mi meg május.20-ra vagyunk kiírva!!!:DD

Megyek dóógozni!!!Szép napot csajok!!

CSibe:)

9281. csibebaby (válaszként erre: 9273. - Norahhh)
2007. jan. 31. 11:21

Jó reggelt pocisok!

Norahhh!Akkor ok,megnyugodtam..:)Már én is nézegetem mire lesz szükség.Ti miből menniyt halmoztatok fel???

9280. zazuka (válaszként erre: 9279. - Pitypang)
2007. jan. 31. 11:08
:) a legjobbat!
9279. Pitypang (válaszként erre: 9277. - Zazuka)
2007. jan. 31. 10:50

:) Biztos nem sertodik meg, ha par napot csuszik az "ajandeka". :))

Amugy ez nalunk is igy van. :) Anyu szulinapja marcius 31-en van, Lenard Baba pedig elvileg marcius 26-an szuletik.

Jo kis ajandekot kapnak ezek a mamik! :)

9278. Pitypang
2007. jan. 31. 10:48

Jo napot Mindenki! :)

Ugy tunik, en vagyok a kesonkelo. :)) Azt szamoltam, hogy igaz, 01:30-kor tettem le a konyvet, de sikerult 8 orat aludni. Ebbol lett ugye a fel 10-kor ebredes. :)) Egy szavam nem lehet, csak hat furcsa az idozites. :))

Bubbaboo, nagyon sajnalom, hogy enyire nehezen megy az alvas (illetve ez mar rendszeres nemalvas...). Otletem sincs, mert nekem a vilagon semmi sem segitett, amikor nem tudtam hetekig aludni. A citromfu teat mondjuk nem probaltam, talan Mandy vedonojenek a tanacsa bejon.

A kisruhakat megvenni, beszerezni, eloszedni stb. szerintem nem lehet tul korai soha. Nem akarok unnepronto lenni, de epp most "zajlik" egy ilyen eset egy baratnom baratnojevel... :( Azt hiszem, 1 hettel van kesobbre kiirva, mint en. Sokaig halasztotta a vasarlast, nem tudom, hogy babonabol vagy csak mert mindenki mondta, ohgy ilyen koran nem kellene talan, stb. Azt tortent, hogy nagyon magas lett a vernyomasa es kinyilt a mehszaja is, mindez a 28-29. het korul derult ki. Most mar lassan 2 hete korhazban fekszik, folyamatos kezeles es megfugyeles alatt. A dokink (egy nogyogyaszhoz jarunk) nem is biztatja semmi joval, mert a baba az elso, nem kockaztathatjak a hazamenetellel a dolgot. Lehet, hogy lassan azert hazamehet, de szigoru fekves lesz ebbol ugyis. Szinte semmit sem vettek meg meg a babanak, mert elvileg ugye meg lett volna ido azert... Igen, a ferje el tud menni es megvenni. De most oszinten... Ti szeretnetek, ha a ferjetek menne babaruhat vasarolni, valogatni? Nem mintha a ferfiak nem tudnak megoldani ezt a dolgot szukseg eseten, de azert en jobban orulok, hogy EN a sajat szememmel lattam a kis holmikat. Apuka nalunk nem is tudom, mit vett volna. Valoszinu, hogy egyetlen boltba bement volna, vett volna mindenbol epp annyit, amennyit egy listara felirok es kesz. 5x annyiert, mint muszaj lett volna, mert o nem jar boltrol boltra, az tuti. :))

Elnezest, hogy ilyesmivel kezdem a napot, csak szerettem volne elmondani, hogy ilyen is elofordulhat, szoval a legutolso pillanatra nem erdemes hagyni a beszerzest. :) Mosas meg ok, de a vasarlas??? :))

Azert nyugi, senkinek nem lesz semmi baja! :))

9277. zazuka (válaszként erre: 9276. - Mandy)
2007. jan. 31. 10:39

Anyukámnak holnap lesz a szülinapja :)

Naná, hogy Danit szeretné ajándékba :)))

9276. mandy
2007. jan. 31. 08:47

Jó reggelt lányok!

Boo, nekem a védőnő citromfű teát javasolt alvatlanságra. Aztán nem vettem, mert amióta beteg voltam, jól alszom (lekopogom gyorsan!). Próbáld ki esetleg, szegénykém, nagyon szar ha valaki hetek/hónapok óta nem alussza ki magát!

Mit szóltok, holnap már február!! Jó néhányunknak ez az utolsó nyugis hónapja jó ideig ;-)))

9275. Bubbaboo
2007. jan. 31. 07:47

Nem emlékszem biztosan, ki írta, hogy zsibbad az ujja? Mianó, Te voltál?

Este olvastam, hogy vérkeringés-zavar is kiválthatja, de a terhességi toxémia tünete is lehet, ami szerencsére nagyon ritka, de elég komoly zűr és mindenképp sürgős kezelésre szorul!

Nem károgni akarok, mert ehhez nem értek, de ha még nem múlt el, mindenképp beszéld meg a dokiddal!!!

9274. Bubbaboo
2007. jan. 31. 07:13

Mindenki szunyál még ezerrel, igaz?

Néhány sor "sírás" jön, bocsi:

Szóval, a nagyokos könyvek, amik azt tanácsolják, hogy még most pihenjek és aludjam ki magam, elmehetnek a jó illatos francba!

Nem tudok aludni!!!!!!!!

Pedig tegnap éjjel is össz-vissz talán 6 órácska volt az éjszaka, jól el is fárasztottam magam napközben...Tegnap este rel. korán, 1-kor bealudtam és egész addig jó volt, amíg a drága gyermekem apja be nem bújt mellém 5-kor. Felébredtem, pisi, Maja mocorog, pocak minimális szünetekkel keményedik, szúr, Apa horkol, szuszog, fújtat...Bubba forgolódik, nyűgös, fáradt...5-fél 7-ig. Megelégeltem és felkeltem, a fene vigye el, csak azt a másfél elvesztegetett, idegbeteg órát sajnálom!

Úgyhogy ma zombi-üzemmód lesz. :-((

9273. norahhh
2007. jan. 31. 07:04

Jó reggelt pocisok!

Csibe! Nem kellene, én csak a leltár miatt vettem elő a kisruhákat. Minden rucit félretettem a 2 nagyobbról ami a miénk volt,és hosszú évekig a padláson pihentek. A hét végén kiválogoattam a legszebbeket, és egy soron kimostam. Még sok időnk van májusig, addíg még egy soron ki fogom mosni. Leltároztam, hogy mi is az amit esetleg venni kell. Hálózsákon kívül mindenünk van.

A babahordozót kölcsön kapjuk, azért a héten elmegyek (azt is kimosom), és már csak egy kiságy kell szivaccsal. Szóval nyugis vagyok.

Délelőtt megyek a körzetimhez EKG-ra.

Addig is puszi mindenkinek.

9272. csibebaby
2007. jan. 31. 01:43

Hoxa!!

Bocsi,biztos én vagyok nagyon béna,de a cicás kép nem akar eltünni.Pedig már frissítettem,újra feltöltöttem a képeket is.Te is látod a cicás képet,vagy csak nálam jelenik meg??

9271. csibebaby (válaszként erre: 9265. - Norahhh)
2007. jan. 31. 00:56

Norahhh!Máris belekezdtél a kisrucik mosásásba?Ezt ilyen korán már el kell kezdeni??

9270. csibebaby (válaszként erre: 9251. - Perfi)
2007. jan. 31. 00:52
Nem gond Perfi,még bőven leszünk itt néhányan,akik tovább húzzuk!!Amúgy se fogják a csajok kibírni,hogy ne nézzenek vissza időnként hozzánk!:DDD
9269. csibebaby (válaszként erre: 9219. - Bubbaboo)
2007. jan. 31. 00:36
Boo!Szerinte te már tutkóra így maradsz...
9268. csibebaby (válaszként erre: 9199. - Ekka)
2007. jan. 31. 00:30

Ekka!

Arról nem is beszélve,hogy a 7.-8.hónapban már semmi kedved nem lesz rohangálni.Én is nekiálltam már,be is kell osztani,hisz az elkövetkezendő 2-3hónapra a vásárlandó dolgok listája elég nagy.:)Anyagilag sem mindegy,ugye.Ha csak 1-2hónapja marad az embernek,az kicsit megterhelő...

9267. csibebaby (válaszként erre: 9158. - Perfi)
2007. jan. 31. 00:08

Perfi!!

Hatalmas gratula!!!!Remélhetőleg minden a legnagyobb rendben van veletek!!!Vigyázz magatokra nagyon!!!!

9266. mimo
2007. jan. 30. 22:35
Josey megnéztem a naplódat, nagyon aranyosakat irtál a babádnak!!!!!!és tényleg picit kezdd is alakulni a pocakod!!!!!!!!Aranyos!!!!!!
9265. norahhh (válaszként erre: 9163. - Ekka)
2007. jan. 30. 22:09

Szia Ekka!

Ma nagyon egy cipőben jártunk. Én is egész nap pakolásztam, sütöttem-főztem és mostam.

Pici rucik lógnak a szárítón. Rettenetesen nagyot nevettem, amikor a körszárítóra kicsipeszeltem a kiszoknikat. Hát alig nagyobbak, mint a csipesz.

Abból a pudingos-gyümis finomságból nem maradt?

Küldhetnél egy keveset belőle. Nagyon fincsi lehetett.

9264. Edis (válaszként erre: 9261. - Zazuka)
2007. jan. 30. 22:02
Teljesen igazad van! Pedig ő is járt a babát tervezünk fórumban anno.
9263. norahhh (válaszként erre: 9158. - Perfi)
2007. jan. 30. 22:01

Perfi!

Nagy-nagy gratula!

Mikor cuccolsz át? Aztán nem megerőltetni ám magad!

Puszi.

9262. zazuka
2007. jan. 30. 21:58

Jó kis utócsapat verbuválódott itt össze, nem lesztek egyedül. És persze mi is visszanézünk.

Erről jut eszembe, ha Cabsav és Hhena itt ólálkodik, azért remélem benéznek hozzánk!!! :)

És persze Arwenn és Emőke is hiányzik ám!

9261. zazuka (válaszként erre: 9260. - Edis)
2007. jan. 30. 21:56
Jaj, nem akartalak kijavítani, vagy micsoda, csak ahogy néztem a neveket úgy hiányzott a "friss husik" közül egy név :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook