Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
A baba elvileg normális méretű, a doki szerint meg azért nem olyan hatalmas a hasam, mert széles a csípőm, így a babának van helye, nem kell annyira előrenyomulnia.
Képzeljétek délelőtt a tv-ben bolognai spagettit láttam és tökre megkívántam, a férjem meg lement, bevásárolt és megfőzte. Olyan ari :))) Na igaz, mosogatni nekem kellett utána.....és ahogy (azt hiszem) Boo írta, ilyenkor hatszor annyi a mosogatnivaló, mert a pasik minden mozzanathoz új deszkát/kést/tálat/fakanalat használnak ;-)
Csibe, elmondom, mik latszanak az adatlapodon.
Felso sor balrol jobbra:
1. Osztaly talalkozo
2. Old Head - sziklak, taj...
3. Akvarium
Also sor:
1. macskas kep
2. 2005. Szilveszter - ketten ultok egy kanapen
3. az uj pocis keped oldal nezetbol, pizsiben
Nalad nem ezek vannak?
HOXA!!!
Mostmár az össze képem helyett mást látok,mint,amit feltöltöttem,de ha rákattintok az jön be,amit eltöltöttem.Ti mit láttok???Ilyenkor mi van???Csibe:)
Zsófi!
Még számtalan ilyenben lesz részed,de ne vedd fel ezeket,mert hülyeség.Kit érdekel,ki mit mond,vagy gondol.A lényeg,hogy te jól érzed magad a bőrödben.Lehet magára és nem is rád értette.:DD
Csibe:)
Bubbaboo!
Nagyon köszi.Az ilyen dolgokhoz sajnos halvány fogalmam sincs..
Sikerült már szundizni egy keveset?
Zazuka!Nem vagy ezzel egyedül..én is imádok bambulni néha.Pihentető.:)
Nem tudom ma valahogy nem vagyok formában..bent is alig tudok koncentrálni,a kasszánál pedig nem árt észnél lenni.Alig várom,hogy 20legyen és jöhessek haza!!!
Szia Gitta!!
Gyere sűrűbben.Vagyunk itt egy páran hasonló időben,jó,ha mi is meg tudjuk oszatni egymással a tapasztalatainkat.A nagyok meg majd jól megírják nekünk azt a listát,ugye nagyok??:DDD
Pelust(eldobható) már én is vettem jó párat.Abból mennyi kell eleinte??
A rokonok meg csak ilyenek.Mi is kaptunk egy csomó ruhácskát,még otthon.:)
Latom, masokat is megtalalnak az okos emberek... :)) Nekem is folyton beszolnak, hogy mekkora a hasam, Ur Isten mekkora baba lesz, jol kiterebelyesedtel, stb.... Aztan masok meg azt mondjak, hogy hatulrol semmi sem latszik (hizas), csak a pocak oldalrol es szembol ugye.
Neha az emberek nem hasznaljak az agyukat. Erzik, hogy meg kell szolalniuk, de nem tudjak mit mondjanak. Ilyenkor valami kis alacsony szintu baromsag kibuggyan beloluk, ami pontosan leirja a szinvonalukat. :))
Ugyan, Zsófi, lesz még rosszabb. Nekem ma reggel a sulinál a nagylányom egyik osztálytársának anyukája ilyet szól: 'ekkora a hasad a szülés előtt egy hónappal?? normális méretű ez a gyerek??'
Igaz a csaj felszedett a terhessége alatt vagy 30 kilót, aminek nagy részét a mai napig nem tudta leadni. Így ma a fél segge akkora mint az én pocim. ;-)
Jövök még ma talán, de most már ide kell engednem Petit, mert besokall még a végén! ;-)
Puszi
Erre csak egy szó jutott volna eszembe : Anyád!
De inkább csak nevess rajta, jókora tapló a szerencsétlen, hihi!!!
Zsófi ez annyira jól sikerült, hogy kétszer is jelen vagyunk és nem tudom kitörölni az egyiket.Most fogjam a frontokra...
...nem egészen egyszerűen, béna vagyok!
Segítség!
Regisztráltam magam a Vaterán, úgy tűnik, én sem maradhattam ki ebből a licitálósdiból!
Ha valaki banki átutalást jelöl meg egyetlen fizetési módként, az úgy is működhet, hogy bemegyek a bankba készpénzzel és átutalom a számlájára, ugye? Mert szégyen-gyalázat, itt a 21. század és nekem nincs bankszámlám! :-((
Méhecskés forgót találtam, nem flancos, de olyan édi, szép színes! Bele vagyok zizzenve ezekbe a méhecskés cuccokba! Szegény Maja... :-))
Gitti: írtam privit!
Képzeljétek ma beszólt egyik kolleganőm, kissé a szívemre vettem: nem azt mondta a nő hogy menjünk, hanem hogy guruljunk, kedves nem?
Köszi Zazuka, ha aludni nem is tudok, azért az "elnyúlás" is pihenés! Délután be is vetem, de most még aktívkodok, hogy legalább valami hasznosat csináljak, attól jobban érzem magam, még ha nyűgös is vagyok a nem alvástól!
Hülyeség mi? Nálam így működik! Nemhogy pihiznék, lustiznék, de ilyenkor szoktam a legtöbbet itthon melózni, hogy mondhassam: Ok, hulla fáradt vagyok, de legalább megcsináltam ezt és azt és amazt is! ;-))
Mandy, neked is köszönöm a tippet! :-))
Igen az első baba.Már nagyon várjuk!OK!Beírom magunkat!:)Köszi a segítséget a vonalzóval kapcsolatban! Te vásároltál már a picinek?
17 hetesen voltunk 4 d-s uh. ott azt mondták, lányunk lessz. Ti tudjátok már a nemét?