Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok Nyuszifülek:))
Pitypangról még semmi hír..:( Remélem nincs baj.
Bubbaboo: nagyon jó a méhecskés forgóka:))
Kicsit ma el vagyok varázsolva, de annyi baj legyen. (írtó rosszul aludtam éljszaka..:( )
Én is erre gondoltam. Szerintem ők is már ketten vannak :)
Zazukaaaaaaaaa! Te jössz! ;-)
Tényleg, Csibe, Ti találtatok már nevet a kis punisnak?
És Buborék hova tűnt? Nem jelentkezett már egy pár napja, ugye? Lehet, hogy Ő már nem egyedül bugyborékol? :-))
Imádok "terhes" lenni! Életem legboldogabb időszaka volt ez! Mondogatom is, hogy megismételhetnénk még 1x-2x! :-)
Az nem zavar az alvásban, ha mocorog, jóleső, megnyugtató érzés, el is tudok szenderedni közben.Bár most már érezhetően kevesebbet tornázik, kevés már a hely szegénykémnek...
Tornáztam, de csak nagyon picit, az ún. könnyebb gyakorlatokat, hihihi..De valamit muszáj volt, mert úgy éreztem szétszakadok! Bírnám én még a nehezebbeket is, csak parázok, hogy beindul tőle a buli! ;-)
A motyó-összekészítésnél segítene Apának a kissé még túl alapos anyósom is, megoldanák végülis..De azért nyugodtabb vagyok, ha azt is én intézem.
Kíra lesz a kislányod neve? Szép, komoly név, igaz? Az enyémnek is az lesz a második! :-)))
Igen, sokan mondták nekem, hogy milyen jó érzés amikor mocorog, de nem gondoltam hogy ennyire.:)
Ez a világ egyik legjobb dolga!:) Gondolom ezt TE éjszakánként értékeled a legjobban!
Vigyázz nehogy a végén apának keljen összekészíteni a motyót, mert nem biztos, hogy minden meglesz.Én csak a saját páromról veszek példát.
Húú,csajok,már megint el fogok késni..nem hiszem el,hogy innen képtelen vagyok felemelni a valagam..:DD
Szép napot nektek!!
Csibék:)
Hoxa!
Bármit tettél is az adatlapommal,köszönöm,végre jók a képek!!
Csibe:)
Bubbaboo!
Méhecskés forgó tüneményes!!!Nagyon szurkolok,hogy a tied legyen!!:)
Reggelt Bubbaboo!!
Szóval megoldódott,hol lustálkodtál ilyen sokáig.Én is bújciztam volna,de a párom ment dolgozni,én meg nemsokára,szóval majd vasárnap szundikálhatunk együtt tovább.:)Olyan jók az olyan reggelek..:)
Nem tudom mit kellene csinálni,talán priviben megadni a számokat egymásnak,vagy láncot alkotni és midenki megadná egy valakinek a számát és ha valami van,akkor annak az illetőnek tudna szólni az érintett,mi meg tudnánk,hogy mi a helyzet.
Most is egyfolytában Pitypang jár az eszemben és olyan rossz,hogy nem tudjuk mi van vele.Kiskatáról úgyszintén,bár szerintem őt csak pihenésen fogták,mégis jó lenne hírt kpni felőle.
Szia Gitti!
Azt hiszem, én még nem is üdvözöltelek itt minálunk! Kissé zavarodott vagyok mostanában, nézd el nekem, kérlek!
Tényleg nincs már sok vissza, sőt, ha az én Anyumra ütök, akkor már csak egy hét!
Most pont azon morfondírozok, hogy merjek-e egy picit tornázni, mert olyan jól esne! Nagyon fáj a hátam...Csak hát, még a mózes nincs előkészítve, és azt is én szeretném, kiválasztani, miben "jöjjön" haza a "kis Bubu"! Mi van, ha hirtelen rámjön a szülhetnék? :-))
Kata!
Köszönöm a tiltást,ezennel tudomásul vettem és igyekszem betartani!!
Magándoki...igen szeretnek plussz pénzt keresni,de annyira még én sem keresek jól,hogy ezt megengedhessem magamnak.Megkérdeztem,ha fogadok orvost 5-7ezer euró közötti összeget kell kipengenem.Az ellátás akkor sem lesz sokkal több,vagy jobb,legfeljebb kicsit jobban odafigyel rám vizitkor.Elvileg itt is havonta kell menni,de itt felváltva van,egyik hónapban a körzeti orvoshoz kell menni,aki megnézni a súlyom,vérnyomásom,hasam.A másikban kellene menni a kórházba.Ott még csak egyszer voltam és a 32.hétre rendeltek vissza...ja és ott is ugyanez történik..szóval tök mindegy.:)
De nem sopánkodom,legalább benneteket nyomon tudlak követni és már ettől jobb a kedvem.:)
Ez volna az én első szerzeményem, ha összejönne! Annyira klasszak a színei, a pasztell-csodákért nem vagyok oda...
Sziasztok lányok!
Kitartás Boo láttam az adatlapodat,már nincs sok hátra!Tudom innen könnyű dumálni, nem én forgolódom éjszakákon át!
Sziasztok!
Ahogy itt látom az utolsó "Csibe-hangokat", Pitypangról semmi hír? Biztos bent fogták szegénykét. Tegnap este még bevillant, hogy túlerőltethette magát ez a lány, írta, hogy háziasszonykodott, ágyat húzott, mosott, takarított...felérhetett egy kiadós tornával!? Amit neki nem szabad, ugye... :-((
Remélem, nincs nagy baj!
Igaza van Csibének, ki kéne találni valamit.
Felkeltem már, csak még odabújciztam a drágámhoz egy kicsit...Egy fokkal jobb éjszakánk volt, mint a tegnapi, ha keveset is, de azt jól kiütve aludtam.
Lehet, hogy már nem kéne, de most azt csinálom, hogy éjjelre veszek be csak egy Mg-ot, mert folyton keményedik a hasam és nem tudok tőle aludni...
Remélem végig minden rendben lesz veletek Csibék,és nem kell majd értetek is aggódnunk.
Ha mégis lenne valami gond csak van ott valami ügyelet vagy ilyesmi, nem???Biztos ott is vannak jó orvosok, csak mások a szokások, mint nálunk, de ha valakinek gondja van biztos van sürgősségi ügyelet is. De megtiltom, hogy odakerüljetek!!!
Bennem ilyenkor mindig az merül fel, hogy ott magándokihoz sem lehetne rendszeresebben eljárni?
Nem szeretnek nálatok pluszpénzt keresni a dokik? Vagy amúgy olyan jól keresnek, hogy van nekik anélkül is elég? Mert azért tuti megnyugtató lenne legalább havi 1x elmenni magándokihoz, nem ?
Most mennem kell, bocsika, később még jövök!
Ez nem rossz ötlet Csibe!
Remélem hamarosan tudunk már valamit Pitypangékról, és az jó hír lesz!
Kata!
Az én gondolataim is folyton Kiscsibe körül forog!:D
Néha rosszul érint ez az"ellátás",ami itt van,de lassan kezdek beletörődni.Csakhát akkora lelkesedéssel megyek az épp soron következő vizitre és a végén mindig elámulok,hogy ennyi??Csak kétszer voltam otthon dokinál(most januárban)és sokkal több minden történt velem,mint idekint a 25hét alatt!!Mindegy,nem érdekes,mert jól vagyunk.De azért kicsit aggódom,hogyha valami történne velünk,mint most Pitypanggal,egyáltalán hova menjek??Kit hívjak?Mit csinálnak velem??Persze ez nem fordulhat elő,de azért erre is gondolni kell.
Jó reggelt Pocisok!
Látom nagyjából mindenki ébredezik..kivév Boo-t megint.:)
Arra számítottam-reménykedtem,bíztam-hogy Pitypang már itt fog virítani reggelre.Remélem jól vannak és lehetőleg még egyben.Jó lenne valami láncrendszert beindítani köztünk csajok,hogy,aki hirtelen eltünik az szóljon valakinek(sms,telefon),hogy tudjuk mi van vele,mert hiába ez sak egy netes fórum,hosszú hónapokig vagyunk itt egymásnak és nagyon aggódunk,ha valakiről egy ilyen éjszaka után semmi hír nem érkezik.Nem tudom,mi lenne jó,talán telószámot cserélni?Ötletek????
Piypang! Remélem minden rendben veletek, és mire legközelebb jövök már ti is itt lesztek Lénárd babával.
Zazuka! Ha hazakerül a függöny akkor ne feledd a fotót!
Csibe!Én is szeretem hallgatni a kisbabó szívhangját, és nekem szerencsémre a védőnőnél is hallgatjuk meg a dokinál is szinte mindig. Rossz lehet, hogy ott nálatok ennyire lazán veszik a terhesgondozást.Holott nekünk szinte minden gondolatunk a babóink körül forog.
Boo!Évke! Ha licitáltok valami jót, akkor meséljetek ám majd, és képet is akarunk róla! :)
Nincs fönt az iwiwen semmi elérhetőség, ahol utánaérdeklődhetnénk.
Juj, nagyon szorítok...
Piypang!
Remélem azóta felhívtad a dokidat, és megnyugodhatunk, hogy semmi baj! Ha már kiderült azóta akkor biztos mindjárt olvasom, ha nem akkor informálj minket, mihelyt tudsz!
Aggódom!
Sziasztok Pocakosok!
Pitypang! Nagyon drukkolok, hogy semmi baj ne legyen és miért is lenne!
Fokozott figyelemmel kísérlek, hogy mikor jössz vissza.
Most offolok! Néhány napig nem fogok írnki, de azért megpróbálom figyelemel kísérni az eseményeket.
Puszi mindenkinek!
Sziasztok Pocisok!
Szép napot mindenkinek!
Megyek visszaolvasom a tegnap este óta történteket, hogy napra kész legyek.