Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok !
Az állandó éhségérzettel én is küzködöm,ilyen esetekre van itthon nekem műzli és sok-sok gyümölcs.Egyépként kívánós vagy?
A terhestorna tök jó, én is most jelentkeztem nálunk szerdánként van.
Helló lányok,
szerintem Pitypang nem kerül már elő ezen a héten. A barátnőm is vérzett a terhessége alatt (2szer is), és ilyenkor pár napig benntartják őket megfigyelni. Szóval csak várhatunk :(
Zsófi éhségérzet ellen? Én csak egy gyógymódot tudtam. Ettem :D
Sziasztok!
Zsofi, amikor en nem birok a hasammal, altalaban neki latok valami ragcsalos dolognak, pl.uborka, repa vagy barmilyen gyumolcs. Nekem eddig ez bevalt.
Sziasztok!
Elszállt az előző írásom:-(
Próbálom összefoglalni, neten "találtam" egy kismamát akivel hétfőn megyünk kismamatornára, hurrá:-)
Nincs valami ötletetek állandó éhség ellen:-(
Sziasztok!
Jó lett volna ha Pitypangék előkerülnek:-(
Megosztom veletek jókedvem okát, neten találtam egy heybéli kismamát akivel hétfőn megyünk kismama tornára.
Amúgy van valami javaslatotok állandó éhségérzet ellen?:-(
Csajok írtam a srácnak az iwiwen egy üzit,hátha ír rá valamit..vagy az is lehet,hogy Pitypang előkerül addig.
Most megyek kibontom a csirkét,aztán meló.Este jövök!!
Szóval Pitypangról semmi hír...:(
Mostmár nagyon aggódom érte,de remélhetőleg csak azért nem jelentkezik,mert bent fekszik és pihen a kórházban,Lénárd baba pedig a pocijában szundikál.Az ő száma nincs esetleg meg az iwiwen,vagy valakinek?
Buborék..elég gyanús a csajszi.Az már 3napja volt ezek szerint,hogy erre járt?Illetve az iwiwen??Hú,tök jó-tök jó!!!
Én most ebédeltem,de amennyire éhes voltam,annyira nem ettem sokat.Most még szét kell bontanom egy csirkét,párom ma pörköltet főz,de ez a rész mindig rám marad.
Aztán meg húzok vissza dolgozni.
Csibe:)
Sziasztok!!
Én is imádom a terhességem és ahogy mocorog az tényleg valami fantasztikus.Párom is mindig fülig érő szájjal vigyorog,amikor Kiscsibe nei csinálja a műsort.:)
Név..2nevünk maradt,de még nem tudtuk eldönteni melyik legyen.Szerintem nemsokára meglesz és akkor jól beírom ide nektek.:)
Csibe:)
Na, Pocakok!
Megyek, hasznossá tenni magam. Majd jövök később olvasatni.
Sziasztok Csajok!
Jó titeket olvasgatni, munkahelyen dögunalom, egyszerűen nincs munka, és ez várható egész februárban:-( Pedig annyi dolgom lenne otthon és erre itt kell csücsülnöm...
Zazuka: köszi, hogy intézkedtél. Reméljük nem lesz szüks. sms-re, mert Drága Pitypang visszatér.
Képet teszek majd fel. Ilyen volt, ilyen lett:D
Írtam neki üzit az iwiwen, ha holnapig nem jelentkezik, akkor megpróbálhatnánk az sms-t.
Mit szóltok?
Eddig bármit kérem igent mondott:)))))))))
Du., lemegyek apával és megkérdezem. Fia miatt gondolom megcsinálja. Amúgy nagyon ügyesen varr. Uncsijának írtó jó bundazsákot kreált:)))
"Beszéltem" az egyik csajszival akinek a hordozójára licitáltam. Remélem megnyerem, mert remek hordozó és mint kiderült 2 irányba is be lehet kötni az autóba:))))
És még csak 1135ft-nál járunk. 4 nap és az elmúlt 2 napban nem licitált senki.
Szorítsatok!!!!!
Hűha, nem kis dolgot kérsz az anyósodtól :)
De egyáltalán nem hülyeség. Kérdezd meg, mit szól hozzá.
Na, megtaláltam. Nem volt az ismerősök között, de szül.idő, név és képek alapján ráleltem.
29-én kattintott oda utoljára.
Azon gondolkodom, hogy megkérem anyósom, hogy alakítsa át az egyik farmer nacit. Vágja ki az elejét és varrjon bele olyan jó kis rugalmas anyagot, és már kész is a kismami naci..
Vagy ez hülyeség?
(múltkor vettem egy kismami nacit, de valahogy olyan bénán áll rajtam.. túl kell adni rajta.. remélem a licitálós oldalon sikerül, mert azért sajnálom, hogy ott pihen a szekrényben)
Hát most üssetek agyon, de megnéztem, és nincs is az iwiwen az ismerőseim között. Akkor viszont nem láthattam, hogy fönt volt.
Most akkor mi is van??? :O
Ebben van valami.
Én pl. nem veszek épp ezért.
Sogórnőm kislánya 4 hónapos és, ha jobban rángatja a fejére zuhan az egész:((((
(szóval csak felügyelet mellett tudja "használni")
Annyit beszéltetek a forgókákról, hogy most már meglestem, hogy mi is az.
Mi kaptunk ilyet ajándékba még a Dominál, elég rosszak a tapasztalataim.
Biztos a miénk tök ócska volt, mert nem kis problémákat okozott.
Egyrészt a gyerek majd frászt kapott, mert olyan hangosan üvöltött belőle a zene, hogy még a ház alsó szintjén is hallani lehetett, másrészt meg (miután kiszedtük belőle az elemet és csak úgy csüngött mozdulatlanul az ágyon) a Domi elmarta az egyik kis figurát, és addig-addig rángatta, míg az egész a fejére esett. Nem mondhatnám, hogy túl boldog volt...
Akkor csak simán nem jön? Na szép, mi meg itt kétségek között vagyunk.
Ezennel ünnepélyesen megígérem, hogy én csak akkor tünök el, ha szülni mentem ;-)