Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Ekka!
A hason fekvést felejtsd el egy időre..én is hason fekve szerettem aludni,aztán átváltottam a hátamra.Mióta valaki szólt,hogy a 20.hét után nem szabad háton,így maradt az oldalfekvés,amit eléggé nehezen sikerült megszoknom.Mégmost is fáj a csípőm,csontom,de már nem olyan rossz,mint eleinte.:)
Csibe:)
Igen Zsófi!!
Egyél!!:DDD
Sokszor keveset,gyümölcsöt,folyadékot,salátákat,de erről inkább Bubbaboo véleményét kérdezd.:)
Csibe:)
Kicsikata üdv!!!
Hiányoztál!!!
Írjál!!!
SZiasztok:)
Kicsikata: jó, hogy otthon vagy újra.
Bubbaboo: szerintem az ilyen csirgó-forgó ketyeréknek a hangját max. 2-3x lehet meghallgatni egyfolytában:)
Ma ism. kreáltam pudingot. (csokis-almás)-eddig ez a legtutibb:P
Amúgy ma nem tudom mi van, de most végeztem ki a 3.palack ásványvizet. 3*1,5l=4.5l eddig. És, hol van még a lefekvés... Azt hiszem éjjel kiköltözöm a wc-be:P
Ez nagyon nem jó vicc!!! Első körben.
Persze csakis az a lényeg, hogy minden rendben legyen! Aztán ha kukis, hát kukis...:-))
Szia Kicsikata!
Jó, hogy újra itt vagy! Mi újság veled?
Na, megyek én is a dolgomra!
Van még egy órám vacsiig.
Zazuka, jó ötlet az sms, annyira már/még csak jól van, hogy reagálni tudjon!? Nem hinném, hogy zaklatásnak venné..De várjunk még vele kicsit szerintem, lehet, hogy csak nem jut gépközelbe valamiért, mint most pár napig Nóra, aki ügyesen be is jelentette előre :-))
Én is megígérem, hogy mint Mandy, csak akkor tűnök el, ha Maja kifelé kívánkozik..Remélem egy mondatra lesz még előtte időm nektek!?
Mi lenne, ha Vandancsi-nak adná meg mindenki a számát, az volna a legegyszerűbb, ha Ő nem bánja. Végülis Ő a topik "anyukája" is, nem? Bár, lehet, hogy hülyeség, mert ha itt "tömegesen" szülünk majd, csődbe megy szegény...
Nem tudom, agyalok még rajta.
Én teljesen jól vagyok már Boo (koppkoppkopp). És Te? Jön az influenza? Nemár :-/
Katám, Isten hozott, jó hogy itt vagy újra! :)
Sziasztok!
Végre hazaengedtek! Nagyon köszönöm a kedves érdeklődéseteket! Nóra tőled elnézést kérek a párom nevében, hogy nem válaszolt többet, de nagyon kikészült ezalatt a pár nap alatt! Azért mindannyian remekül helytálltak és ez legalább nem aggasztott annyira...
Remélem mindannyian jól vagytok , most nem igazán érek még rá visszaböngészni a dolgokat... várhatóan vasárnap jövök.....
Enni kell Zsófika, nincs mese! Ha egyszer éhes vagy! Próbálj meg tartalmas, egészséges dolgokat, nasikat enni, akkor tovább tart a teltségérzet! Kis mézes dió pl.? Az nagyon nyami! Ha bírja a gyomrod...vagy elrágcsálsz 10 dkg sajtot...kényeztesd magad mindenféle finomsággal, végülis most aztán tényleg megérdemeljük, vagy nem?
Én lelkesen eszem, mert a védőnő beparáztatott, hogy a kisbaba mellett sokszor "elfelejtek" majd enni! Vagy időm nem lesz :-((
De ugye nem mond igazat!? Nekem MUSZÁJ ennem, ízmániás kajafüggő vagyok!!!
Jaj, de gyagyás vagyok!!!
Szerintem a második oldalt néztem, kezdtem visszaolvasni és elfelejtettem, hogy van mégegy! Ez már tényleg kezelendő... :-((
Na mi van, csajok? Mindenki el van tűnve du. 2 óta? Ilyen se mostanában volt...
Tök jó, holnap megyünk "gyorstalpaló" szülésfelkészítőre, NST-t is csinálnak és remélem, a szülőszobára is bekukkanthatunk! Mondjuk nem túl nagy élmény, a mi klinikánk elég ósdi, szedett vedett csempék, minden zöld és fehér, elég kopottas...bent még nem voltam, csak a folyósón és műtőkben. Hát az tiszta Kelet-Európa még mindig, de mindegy, a szakértelem a fontos! ;-)) Az osztályok viszont az új épületben vannak és nagyon klasszak!
A forgóval kapcsolatban nekem is az a fő kétségem, hogy vajon milyen zenét játszhat és hogyan? Jó lenne, ha nem valami gagyi lenne és szépen szólna! Mindegy, legfeljebb dísznek jó lesz és veszek majd valami sima felhúzhatós zenélő kütyüt.
Sziasztok Pocisok!
Mandy! Köszönjül az infót, megnyugtató, hogy legalább már Kicsikatáról van hír,és reméljük minden rendben velük.
Pitypanggal vajon mi lehet????
Boo! A körforgó nagyon édi amit találtál, szurkolok, hogy a tiéd legyen!
CSibék!5-7ezer Euró????????Az iszonyat sok!!!!!!!!!!!!Hol élnek ezek?????????
Ekka!A kismamanaciddal mi volt a gond? Csak mert nekem is van olyan kismaminacim, ami csak akkor vált kényelmesebbé és azóta néz ki normálisan mióta kicsit nagyobb a pocim, meg olyan is, ami már most kezd kicsi lenni, hiába állítható gumival a hasánál - mert elfogyott a gumi. :).
Szóval lehet, hogy csak várnod kéne vele egy kicsit még, hátha még jó lesz. De ha az elaukciózás mellett döntesz, akkor megy a drukk ezerrel!
Zazuka! Egyxetértek, ha Buborék nem jelentkezik, akkor írj neki SMS-t! Kíváncsi vagyok 2-en vannak-e már! ;)
Zsófi! Az éhség legjobb ellenszere az, ha eszel!!! :))) Egyél sokszor keveset, és változatosan, és ne olyat ami nagyon hízlal (pl ne csokit), de egyél nyugodtan, mert a babónak kell a tápanyag, és neki még nincsenek zsírraktárai! Meg amúgy sem vagy egy vastag csajszi, szóval ha felszedsz pár kilót az sem gáz, meg a szülés után úgyis lemegy majd.
Gitti! A gyöngyösi kismamatornára jössza majd? De jó, én is járok (csak tegnap nem voltam), és akkor majd talizunk személyesen is! :))
El kell mennem itthonról, de nem tudom mi lesz... 2percenként támadom meg a wc-t.. Honnan jön ennyi "folyadék"?
Borzasztóóóóóóóóóóó:((((((((
Szia Csibe:)
Nem tudom mi van, de mostanában elkerül az álom... Engem aki bármikor, bármeddig képes voltam aludni.
Tanulok oldalt aludni, de nem megy. Világ életemben hason aludtam, de mostanában hason fekve olyanokat szúr a hasam, hogy még--- nem merek így aludni.
Addig beszéltetek az evésről, hogy éhes lettem!
Csajok, nagyon korán van még vacsizni? :)
mandy: ha én ahányszor éhes lennék már gurulnék a dokim meg kikergetne a világból:-)
Kellemes délutánt mindenkinek!