Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Mi terveztük nagyon. Amúgy sem ártott szednem vitamint.
Csibe: aranyos vagy, hogy így örülsz más örömének. :)
Raktam föl egy másik képet. Ott tök jól látszik
Már nagyon ki akar jönni a drága!!Azt mondják nincs akkora helye a mozgáshoz,nem azt,hogy kevesebbet mozog.Bár ezt még csak hallomásból tudom,szóval ezt a veled egyidősektől kellene megtudakolni.
Mi most 25.héten vagyunk.Január 4.én voltunk Kecskeméten 4d-n.Ott tudtuk meg,hogy egészséges,aktív kislányunk van/lesz.:)))
Majd holnap megpróbálok csinálni pár képet a dvd-ről.:)Sajnos a 4d-s képünk nem a legjobb még,de ki lehet venni a fejét,kezét.Számomra nagyon szép.:)Idekint már valószínűleg nem lesz több uh-m,merthogy ez itt így megyen.Dublinban van 3-4ds uh,de oda 6óra az út,plussz elég drága is,szóval valószínűleg nem lesz több.
Csibe:)
igen igen.Engem nem is a hugyholyagom rugdosasa zavar,hanem ha neha a huvelyem kornyeken matat a kezeivel,az nagyon nem jo.Es egyaltalan nem lassult meg a mozgasa,ugye azt olvasni a konyvekben,h szuleshez kozeledve nem mozognak annyit,hat ezt Zsombi erosen cafolja:-)Probalok erosnek maradni...:-)
Te most vagya 24.heten,4dre nem mentek?
Edis!
Gratula picikéhez,ne aggódj lesz ő még sokkaltanagyobb is nemsokára!Képet néztem.Nekem a 13.héten volt az első uh-m,kaptunk képet is,ami sajnos nem a legjobban sikerült,de én annyira örültem annak a két gombócnak,amit a fejének,meg a testének gondoltam!!:)
Szóval gratula!!
Buborék!
Aha,most olvasom,hogy még egyben vagytok!Azért nem semmi amit a doki mondott.Talán Zsombi nem is nő már akkorát,vagy talán hamarabb jön.Ne izgulj,ez a lényeg!Az antibiotikumot vedd be mindenképp,márcsak Zsombi érdekében is,semmi baja nem lesz tőle.
Nekem még nem mozog annyira a pocaklakóm,de azért már most is tud úgy helyezkedni,hogy kellemetlenül nyomja a húgyhólyagom.Kitartás,már nincs sok hátra!!!
Szia Buborék!!Mi újság veletek??Már olyan hírek keringtek,hogy talán külön vagytok a pocaklakóddal.
Sziasztok csajok!
Dobog a pici kincsünk szíve, ez a legfontosabb. Szép a méhem azt mondta a doki. Szép nagy. A pici kb. 6-7-8 mm, pontosan nem tudta megmondani a doki. :) Nagyon édes. Mindjárt rakok föl képet!
6 és fél hetesek vagyunk. :)
Szoval sziasztok,
nem tuntem el,nagyon aranyosak vagytok tenyleg,nem is gondoltam volna,csak nem jutottam gepkozelbe.2 oldalt birtam meg csak visszaolvasni.Orulok kicsikata,hogy itthon vagy.Pitypang meg verzes miatt van bent?(meg nem jutottam el az okig)En is voltaqm egyebkent 13hetes koromban korhazban,bar utolag en voltam a hulye,a vedonom is ezt mondta,merthat nem volt verzes igazabol,csak egy kormomnyi barnasag,dehat az ember lanya panikjaban mit tehet?3napig voltam bent.
Hetfon voltam dokinal,mar 3400gr a Zsombi,ez miatt a dokim kicsit huzta a szajat,mert kiderult,hogy szerintuk 16.-ra vagyok kiirva,es ha addig meg sokat no...keskeny a csipom,hogy fogom megszulni?Szoval kicsit parazok,meg mostanaban akkorakat rug a kicsi fiacskam,hogy meg a konnyem is kijon,nektek ilyen nem szokott lenni?Raadasul vmi antibiotikumot kell szednemgondolom,hogy a szulesnel semmi fertozest ne kapjak,mert a hzuvelyvaladekomban vmi bacit talaltak.Nagyon gyogyszerellenes vagyok egyebkent,plane most,de ha muszaj...
Ezek a licitalasok..nem semmi.En most egy nagyon jo kis boltot talaltam a neten,igaz,kicsit draga,de olyan jopofa dolgokat arulnak:....moon.
Csibe,ez nagyon szemetseg,amit muvelnek veled!Nem lehet esetleg kevesebb oraban dolgoznod?
Lányok!!
Írtam a srácnak Pitypang ügyében.Ő felhívta Pitypang tesóját,hogy mi a helyzet?Azt mondták,hogy utánanéznek.Ezek szerint nem is tudták,hogy bent van????Remélem nem csináltam nagy galibát náluk.A lényeg,hogy amint megtudnak valamit hívják a srácot,ő meg küldi nekem az infót.
Kicsikata!!!
Végre otthon!!Örülök,hogy joban vagy és nem kell net tengődnöd a kórházban.Gondolom hiányoltak már otthon rendesen??Vigyázz magatokra!!!