Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok Kedves Lányok!!!
Rég nem jelentkeztem, de ettől függetlenül minden nap olvaslak Titeket !!!
Gratulálok a kismamiknak😍és drukkolok a most indulóknak🙏!!!
Velem ami történt…
Nov. ben volt az első donoros beültetés a Reprofitban az sajnos nem indult el. Aztán februárban újra mentünk 💪, most a héten töltjük a 16. hetet a kislánnyal a pocakban🙏☺️😍
Az első három hónapom nagyon stresszes volt mert mindig volt kissebb vérzés, emiatt itthon voltam -vagyok, extra progi segített plussz sok fekvés,de mostanra elmúlt , ezenkívül semmi terhességi tünetem nincs, mostmár nő a poci!!
Agyilag még a mai napig nem hiszem el hogy jön a baba, hihetetlennek tűnik hogy talán nekünk is sikerül (ez volt a hetedik próbálkozás ), ezért is vártam kicsit hogy írjak Nektek, de talán mostmár túl vagyunk a rizikós időszakon….bár még sok van hátra😉
Mindannyiótoknak akik indulnak kitartást💪💪és sok sok babucit kívánok!!!😘😘
Szia!
Ki lehet váltani a Pergoverist, én kb 3 hete váltottam.
Azt nem tudom, hogy a sherpa.eu mennyi idő alatt szállít, de nekem több, mint 200ezer forinttal lett volna több a gyógyszerem, ha tőlük rendelem.
Nekem a Reprofitnál azt mondták, hogy leszívás előtt csinálják az STD szűrést és nem fogadják el ha máshonnan visszünk STD szűrés eredményt.
Szia Szonáta! :)
Hát amúgy erős immunrendszerre sztem nincs szükség mert a túl erős sem jó. Csak ugye az sem használ ha bekapok egy durva ovis taknyom-nyálam folyik vírust pont a beágyazódás időszakában :/
Amikor a gyerekekkel voltam terhes(decemberben volt a beültetés), csak vitaminokat szedtem és a protokoll szerinti gyógyszereket kicsit több progeszteronnal 😅 de most pont az ovis vírusok csinálnak ki.... :/
Hát igen. Épp ezért én mindig örültem egy kis náthának, megfázásnak beülti előtt, de csak épp', a magas láz megint nem kedvező.
Ki tudja ezt kiszámolni?
Az tuti, hogy én a következőnél kicsit rágyúrok az immungyengítésre szteroiddal, aztán meglátjuk. Az ember mindig tervez, olykor túl sokat.
Csak, hogy a témát megnyissam : vajon szükség van -e egyáltalán erős immunrendszerre a beültetésre? Miért adnak lombikos dokik szteroidot beülti előtt? Nem kedvezőbb -e egy gyengébb immunológiai állapot ahhoz, hogy a szervezet ne harcoljon sikerrel az embrió beágyazódása ellen? Nem tudom amúgy a választ, de :
Mindenki úgy, amiben hisz!🥀
Klaudia550 : amikor 4 éve sikerült a donoros beültid a RF-ben az ikrekkel, akkor mit szedtél előtte? Ha akkor működött, lehet most is fog.
Szia!
Nálunk a férjem immunrendszere gyenge és tök mindegy milyen bogyót szed, egyik sem segít ezen. Pedig a konyhapult fele fullon van kapszulákkal, olyan mintha egy patik/gyógynövénybolt polcát néznéd. Neki csak úgy sikerül elkerülni a betegségeket, hogy ha valaki csak egy aprót prüsszent a környezetébe, akkor már veszi is fel az ffp2-es maszkot. Én is külön szobára lennék ítélve itthon, ha lebetegednék, de én meg nem szoktam beteg lenni.
Bocsi, jobb ötletem nincs. 😔
De hátha valaki tud mondani valami hatásos immunerősítőt.
Kedves Csoporttagok!
Én is bejelentkezem.
Megtörtént a 3.napi hormonpanel, a terheléses cukor és inzulin vizsgálat, ahol enyhe IR-t állapítottak meg. Szakorvoshoz még nem jutottam el de elkezdtem a 160g diétát.
Másvalami aggaszt... az, hogy akármilyen vírust hoznak haza a szeretteim, én tuti, hogy előbb vagy utóbb elkapom :( a decemberi sikertelen FET is emiatt (is) lehetett sikertelen, ezt a nőgyógyászom is megerősítette es a Reprofit is ezt (is) írta. Vajon mivel tudnám feltornázni az immunrendszeremet? Szedek nagy dózisban C, D, E vitamint, magnéziumot....
Szia,
Köszönöm szépen a segítséget! Akkor a Délinél megpróbálom. A Pergoverist elvileg a Forgácsban is használják, úgyhogy valószínűleg lennie kell. Fel is fogom hívni a Délinél a patikát. Ott legalább fel is szokták venni a telefont.😊
Köszi, akkor még csináltatnom kell egy STD panelt, mert az sajnos csak tavalyi van.
Szia,
ami a Déliben nincs, az nincs :)
Szóval szerintem hívd fel őket, kérdezz rá, - hacsak nem akarod személyesen megkérdezni.
A Pergoverist én vmikor még a Kaális időmben kaptam, úgyh elméletileg annak lennie kéne itthon, - a másikat nem ismerem. Házipatika.hu mit mond?
Az STD panelt Brno a női oldalról 1x kérte ( emailben küldtem ki az eredményt a többi kért lelettel együtt, - ffi oldalról 2x, - egyszer az enyémmel együtt, plusz a leszívás napján, a mintaadása előtt is volt egy friss STD kint is nézve.
( Reprogenesis,- a Reprofitnál lehet másképp van )
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy Pergoveris injekciót és Letrozol tablettát lehet az itthoni gyógyszertárakban kapni? Ha jól emlékszem, akkor a Déli pályaudvarnál az a nagy gyógyszertár elfogad e-mailes külföldi recepteket, csak azt nem tudom, hogy lehet-e ezeket a gyógyszereket itthon kapni. Ha nem, akkor azt esetleg tudja valaki, hogy a sherpa.eu-ról mennyi idő alatt érkezik meg a gyógyszer?
Meg lenne még egy olyan kérdésem is, hogy az STD panelt mikor csinálják meg Brnoban? Mert elvileg csak a leszívás napjára mennénk ki, de azt nem előtte kellene?
Előre is köszönöm az infókat!
Sziasztok!
Holnap lesz a beültetésem.
Hètfőn mèrettem progi szintet akkor volt 60,69 ma most meg csak 45,27nmol/l.Semmi progi pótlàs nem volt eddig,de ez leesett.
Igaz az orvos 200mn Utrot írt fel 1x1,de gyorsan most egy 400mg Cyclogestet pótoltam.
Spontán ciklusos fet lesz.
Szerintetek inkább folytassam a Cyclogestet?
Mennyinek kellene lennie a megtapadàshoz?
Sziasztok!
Csütörtökön lesz a beültetès.
A nézettem progi szintet.
Az eredmèny 60,69 nmol/L lett.
Native ciklusban lesz,így azt mondta az orvos nem kell szedni progeszteront beültetès előtt.
Mit gondoltok erről az eredményről?
Köszönöm
Köszönöm a választ..Akkor rákérdezek a nőgyógyásznál...
Neked meg a gratulálok a babához...
Köszönöm a vàlaszokat😊🌸
Szép napot mindenkinek😊🌸
Igen, a szoptatás és eg kedves segítő lehet a legnagyobb kihívás kezdetben ha kevés azért, ha sok azért. Ha kicsit esetleg le van nőve a nyelvecske, ha kicsit feszes a baba. De mindenre van megoldás és csodás szakemberek. Szoptatási tanácsadó sokat segít!
Ha esetleg császár lenne akkor a Császárvonal egy szuper honlap, csodás segítőkkel, szuper infókkal.
Plusz ami a legfontosabb, hogy a Te megérzésed a legfontosabb, bárki bármit mond (orvos, védőnő) úgy csináld, ahogy neked és a babának a legjobb! Önazonosan, te érzed őt a legjobban, ő pedig téged. Mindezek mellett pedig ér segítséget kérni! ❤️❤️❤️ Csodás lesz! És igazi “szívnyitó”!
Szia! Van egy szuper fb csoport, Szoptatástámogatás kérdezz felelek. Szoptatási tanácsadók viszik a csoportot, nem anyukás csetelős csoport. Ha elolvasod az összes feltöltött doksit és kalauzt, plusz olvasgatsz a posztok között, akkor szuper felkészült leszel, mire megszületik a pici. Könnyű elrontani az elején a szoptatást sajnos , és a kórházakban is sok zöldséget mondanak legtöbbször sajnos.
Első fiam nem szopizott. Azt hittem felkészült vagyok - de nagyon nem voltam az.
Második babámnál már okosabb voltam. Ő tankönyvi iszsz baba lett, nagy örömömre.