Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Azt hiszem ma megint meghalt a lelkem..
Ma vagyok beültetés utan 7 nap ..
Hcg.2.
Progi.63..
49 leszek idén..még 3 fagyibabánk van ..
Ez volt a 4 donoros beültetesünk..1 sikerült de 8 heten elkelet vettetni mert a méhszajba növekedet...
Igy ma meghalt a lelkem..
Szerintettek is igy abba hagyhatom ma gyógyszereket mert itt mar semi se lesz?
Köszönöm
Én is emlékszem Rád Mancs😊 Az is lombikos csopi volt😊
Nagyon köszönöm, bízom benne, hogy ez most összejön. Egyàltalàn nem készülök rá, persze várom, de inkább hagyom, hogy fújja a szél a vitorlát… így nem akkora fájdalom (nekem), ha esetleg mégsem jön össze, mint mikor már el is neveztük.
Rengeteg bennem a bizonytalanság, eleve a donoros dologgal is győzködnöm kellett magam, nagy belső harc volt. De döntöttem. És előre nézünk.
A nőgyógyàszom azt mondta, hogy egy csak egyetlen sejt, amit segítségül veszünk. Kb 20 százalékban azért rám is fog hasonlítani, ha sikerül persze. A párom azt mondta, hogy felőle a csilingelő villamosra is hasonlíthat😁 akkor is szeretni fogjuk. És igaza van.
A másik a korom ugye… az utolsó lehetőségeimet lövöldözöm. Sokak szerint már így is túl sok… de legalàbb így elmondhatom, hogy mindent megtettem.
Sziasztok Lányok,
Régi/új tagként csatlakozom Hozzátok. 5 sikertelen saját sejtes lombik után most donorossal futunk neki. 47 vagyok. Reprofit. Holnap megyünk először, szerdán lesz a leszívás/ összeengedés.
Szorítsatok:-)
Ha csak a kornak lenne köze hozzá,akkor méginkább hiznom kellett volna 😄
Örülök hogy nem így történt.
A metabolizmus lelassul a kor halattával ez köztudott.
A hormon injekció adàsakor éhesebb vagyok észrevettem és nem éppen salàtára éhezek🙈.
Meglehet,hogy a is a baj,hogy kétszer eszem naponta amikor màr éhes vagyok.
Szia! Nekem 4 lombikom volt és nem hiztam tőle egy dekat sem. Pont egy kolléganőm kérdezte hogy miért, mert mástól úgy hallotta, h a lombikozas horkonjai miatt hízott.
Szerintem az alap genetika és hormonális allapot miatt lehet h vki hízik, vki meg nem.
Sziasztok,
Lenne egy fura kérdésem.
Mióta lombikozom vagy 7kg híztam.Naponta 2-3x eszem,mert mindég rohanásban vagyok és nemis sokat.
Szerintetek a rengeteg hormontól van?Nem vagyok IR.
Sziasztok! Én április 2-án vasárnap voltam a Reprofitban beültetésen és nem volt felár.
Sajnos nem jártunk sikerrel, ET+14 napon 1030 volt a hcg, de 2 héttel később az UH-n nem látszódott semmi, a hcg 250-re csökkent... Pokoli érzés volt, de ezt nem is kell mondanom, sajnos itt már sokan tapasztaltatok ilyet (vagy még szörnyűbbeket).
SPLN- ben voltunk..
Az Iscare-ben több módszer van méhnyálkahártya vastagításra.., csak ezért.
Nekem ezzel van gondom sajnos.
Ne is mond… 🥺 Kassai klinikáról vissza Iscare-be. Mert közben volt egy kilengés, de nagyon megbántam .
Te hol tartasz?
Szia,
sajnálom, hogy még te is mindig küzdesz az első gyerekért! Iscare-ból mentek át Gyncare-be, vagy hogy? Én úgy gondolom, hogy az embrio-szállításnak a két intézet között 'pikk-pakk' mennie kéne, ha adminisztratív minden kész és megbízást adtok. Szerintem ők intézik, egymás között, de nincs benne tapasztalat. Már nem bízol az Iscare-ben, vagy mi az oka, hogy átmennél?
Sziasztok lányok!
Volt itt olyan , aki a beültetett embriót másik klinikáról (Szlovákián belül) hozatta át?
Mennyi idő telt el a papírok átadásától beültetésig???
Szia..Nekem évek otta nnics mensim
Mert oltas meg kemot kaptam
Én kaptam fogamzasgatlot es 28 napra kaptam valami drága inekcio egyet adatam be...És igy a fogamzásgátlo elhagyása utan 5 napra meghozzta a menstruációmat...
Én is izgultam hogy nem lesz mensi.de mondtak Brnoba igy lesz. .Csak gondoltam megírom az én tapasztalatomat.
Sok szeretcsét kívánok...
Szia! Nem valószínű, hogy lesz. Korábban, amikor abbahagytam a fogigátlót, akkor sem volt.
Köszönöm az ötletet!
Szia! Csak tippelek,de ha a hormonpotlast abbahagyod, lesz verzesed? Onnantól kell majd kezdeni a felkészülést szerintem, mintha pl fogigatlot szedtel volna előtte. De ha nem lesz vérzés,akkor meg lehet hogy hormonszinteket fognak nézni,mielőtt elkezdened.
A kintiek biztos találkoztak már hasonlóval és lesz rá protokoll.
Sok szerencsét!
Szia..
Köszönöm a válaszodat...
Megneztem a táblázatba ha átváltom.akkor csak 34.7ng/ml..ugy már nem tünik olyan soknak...
Köszönöm a bìztatást...
Szia,
ne foglalkozz most már a progi szinttel! Általában kevesebbet szoktak amúgy mondani optimálisnak, de itt a fórumon is vannak olyanok, akiknek 100+osan simán sikerült a babesz, szóval ne csüggedj, jó lesz az! Sok sikert!