Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nálunk is ugyanígy írták, ahogy nálatok! STD és felsorolva azok a tételek, amit beírtál.
Az STD a szexuális úton terjedő betegségek rövidítése, szóval de, ez mind beletartozik.
Nekünk régen az RG-ben ezt vérből nézték.
Nem vagyok biztos benne sajnos.
Ez nem tartozik bele az STD vizsgálatba?
Levélben hivatkozott a koordinátorunk kötelező STD szűrésre, viszont a kezelési tájékoztatóban az van, amit bemásoltam. Akkor ezt még tisztáznunk kell.
Ezek vérből kimutatható vizsgálTok, de szerintem ez nem az Std panel.
Sziasztok!
Köszönöm, megnézem a Labmagistert.
A Reprofitnál nem tiszta milyet kérnek, ennyi van kiírva:
"HIV, hepatitis B, hepatitis C és szifilisz fertőzések kimutatására irányuló vizsgálatok (a leletek nem lehetnek fél évnél régebbiek)."
De legfeljebb rákérdezek náluk, hátha még ma kapok választ.
Szia!
Nálunk a férjemnél vérből nézték az STD-t.
Kb. 4 nap múlva volt eredmény. Kérdezd meg az intézményt, hogy milyen módon kérik a vizsgálatot. Vérből vagy ondóváladékból.
Ha bejelentkeztek időpontra, ott feltétlenül szólj, hogy vérből vagy ondóváladékból kéritek, mert kapásból nálunk is úgy kezdték, hogy vigyen magával mintát. Aztán mikor tisztáztuk, hogy vérvételes lesz, akkor csak az időpontot mondták, hogy mikorra kell menni.
Szia,
Budapesten a Labmagistert érdemes felhívni, gyorsan szoktak időpontot biztosítani a mintaadásra, sajnos nem emlékszem, hogy eredmény mennyi idő múlva volt, de biztosan tudnak segíteni telefonon, ha megkérdezed. Sok sikert!
Én úgy tudom az Std panelt ondováladékból nézik, nemi úton terjedő illetve gombas fertőtések kiszűrésére szolgál. Az eredmény emlékeim szerint kb 2 hét múlva érkezik, úgyhogy mindenképp olyan helyen érdemes csináltatni ahol saját labor van és a leggyorsabban vállalják. De itt a Lányok biztos, hogy többet fognak tudni segíteni.
Drukkolok neked is nagyon!
Sziasztok!
Próbálom átrágni magam, de rengeteg a hozzászólás.
Egy bő hónap múlva van időpontunk beültetésre a reprofitba. Két sikertelen terhességünk volt élettel össze nem egyeztethető genetikai problémák miatt. Mivel a mi vizsgálataink tökéletesek, ráadásul 40+ vagyunk, ezért további kísérletezés helyett a donort éreztük megfelelőnek, de amúgy semmi tapasztalatunk lombik témában, egyelőre nagyon elveszettnek érzem magam.
Jelenleg szedem a marvelont, megkaptam a protokollt és beszereztem a gyógyszereket/injekciót, amikre szükség lesz, viszont ma bepánikoltam ma kicsit, mert a párom STD vizsgálata még nincs meg és nem tudom mennyi idő az eredmény. Ez egy sima vérvételes vizsgálat amit pl Synlab megcsinál vagy valami összetettebb? Ha ez utóbbi, akkor hova érdemes menni miatta?
Ha van bármi tanácsotok, amíg a fórum végére jutok, azt is megköszönöm. Eléggé összecsaptam a sztorit, de féltem, hogy elveszik a lényeg, ha túl hosszú.
Javítja a sejtek minőségét. És nem csak a petesejtekét.
Na ez jó , akkor máris beveszem!!!😃😃😃
Wow, komolyan???😂 Na, ez kemeny!
Nekem olyan kifacsart szexualis almaim voltak tole, hogy kifaradtan ebredtem 😂
Segiti a beagyazodast es jobb alvasminoseget is biztosit. Azota mar tobb helyrol hallottam, hogy ez mennyire fasza dolog, koztuk Fulop Vilmos Csoportjaban is.
Lányok megkérdezhetem a melatonint miért használjátok ?
Alvásra?
Persze, mindenképp konzultálj mindenkivel. Sok sikert!🍀
Koszi nagyon Picur! ❤️ Mindig gondolok Rad, mikor beveszem a Melatonint, Te adtad az 5letet! 😊🙏🏻
Szia OrsiAnett!
Én mindig úgy voltam progi szint mérésen, hogy a hajnali kúpot kihagytam, és a legkorábbi időpontra mentem. Utána tettem fel a kúpot.
Én arra voltam kíváncsi, hogy mennyi a legyalacsonyabb szint. Szerintem 2,25 órával a felhelyezés után pont a legmagasabbat kapod, hisz kb. addigra szívódik fel.
Én a helyedben kipróbálnám a progi előtti mérést is.
Drukkolok.
Értem. Persze nekem is megrontgeneztek ma, kívülről nem látszódott amúgy semmi, se duzzanat, se pirossag, csak allatira fájt. De gondolom,ha mondom, hogy mire készülök, akkor biztos tud mondani vmit. Meg nyilván a kintiek is, ha holnap írok nekik.
Megröntgenezték. Meg hát eleve is látszott, hogy nincs fájdalom, nincs duzzadt íny, de a röntgen mutatta hogy tényleg rendben van. Pont ma voltam a saját fogorvosomnál, hogy vele is átbeszéljem a dolgokat, mert az akut probléma idején ők zárva voltak. Most is megerősítette, hogy a 16. hétig nem lehet fogászati kezelés, nyilván egy akut gyulladás az más, azt azonnal kezelni kell, de normál beavatkozásokat későbbre kell időzíteni.
Egyébként nekem év elején szintén egy fogászati dolog miatt csúszott a beültetés (bár akkor nem kellett antibiotikum), akkor megkérdeztem a nőgyógyászt és azt mondta, ahogy a fogorvos azt mondja, hogy kész, és be van tömve a fogam, mehet a lombik, de én azért akkor is ráhagytam egy kicsit. Őszintén szólva nem tudom, hogy kell együtt szedni az antibiotikummal, mert én akkor kezdtem, amikor az antibiotikumot már abbahagytam. Eszembe se jutott volna emiatt szedni, ha a klinika nem javasolja. De vagy erre, vagy a hüvelybe dugható változatra rá is van írva, hogy szedhető antibiotikummal egyidőben is. A Mollio-t én étkezés előtt szoktam bevenni, az antibiotikumot étkezés után szedtem, lehet, hogy ez így is mehet, de én inkább átraknám a Mollio-ebéd előttre.
Ja és még egy kérdés: azt hogyan állapították/allapitottad meg,h nincs gyulladás?
A molliot is úgy kell alkalmazni,mint az egyéb probiotikumot, elválasztva az antibiotikumtol?
ValaMarDoran es Tyutyu, nagyon koszonom a gyors megerositest! ❤️🙏🏻
Két hónapja betomott fogam gyulladt be. Ma kezdte el a doki a gyokerkezelest. Egy hétig szedem az augmentint. Persze,én is gondoltam,h szedek mellé ezt-azt.
Jelen, ugyanez történt velem augusztusban, bedurrant az akkor két hete tömött fogam és Augmentint kellett szednem. Hogy mikor kezdhetsz, attól függ, mikorra múlik el a gyulladás. Mi két hónapot csúsztunk emiatt, mert biztos akartam abban lenni, hogy rendbejött. Kell valamilyen kezelés pl. gyökérkezelés? Illetve nekem azt javasolta a koordinátor az antibiotikum szedése miatt, hogy a beültetésig szedjek hüvelyi és szájon át szedhető női probiotikumot. Ezért én a Gynophylus 14 darabos kúpot használom, minden nap alkalmazom, a szájon át szedhetőből pedig a Mollio-t javasolta a klinika, ez komplexebb mint a Bonolact. Sok sikert, mihamarabbi gyógyulást!🍀
Semmiképpen se csökkentsd, maradjon minden így. Nekem is ennyi volt,teljesen jó érték! szorítok!
Lányok! Lenne egy kérdésem! Augmentint írt fel a fogorvosom. ( mert semmi sincs véletlenül, bedurrant egy fogam. Jól tettuk,hogy azt mondtam, toljuk el a beultit a következő ciklusra) A következő ciklusban mehet a beültetés? Van vkinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok: