Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pesterzsébeti anyukák, apukák! fórum

Pesterzsébeti anyukák, apukák! (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
349. tappancsmama (válaszként erre: 348. - Tixtina)
2009. júl. 31. 16:12

De milyen jó,hogy Ti választhattok.De azok akik ott laknak szenvedhetnek mint a kutya.

Te!Nem úgy volt,hogy a férjed nem csinálhat nehéz fizikai munkát?

348. tixtina (válaszként erre: 346. - Tappancsmama)
2009. júl. 31. 16:01
Hát,lehet nem megyünk.Mert a lakásban nem lehet kibírni a hőségben.Úgyhogy akkor maradunk,ha nem javul tartósan a szúnyog helyzet.
347. tixtina (válaszként erre: 345. - Tappancsmama)
2009. júl. 31. 16:00

Rendben:)Nem lesz fizetős orvos-mert a Laci a múltkor nekünk is keresett egy jó gégészt,a János kórházban rendel.Van magánrendelője is-de fogad a kórházban is-ott nem kell fizetni:)

ha hazajön,megkérem beszéljen vele.

Ha végez a kerttel,akkor holnap estefele jön meg-ha nem fejezi be,akkor vasárnap.

Elküldheted a nevét-megnézzük-aztán lehet nem ismeri-mert a Heim Pálban nem jártas.

346. tappancsmama (válaszként erre: 344. - Tixtina)
2009. júl. 31. 15:50
Akkor idén nyáron már nem biztos,hogy le tudtok menni Kulcsra,mi?
345. tappancsmama (válaszként erre: 344. - Tixtina)
2009. júl. 31. 15:49

Ezt.Meg azt,hogy még gondolkozik rajta,de elsőre arra gondol,hogy ez lelki dolog lehet Nála.Például,hogy nagyon ragaszkodik a szopáshoz és nem értékeli a kanalazásos módszert.De még gondolkozik rajta.

Mivel ilyen tanácstalan ezért ártani nem árt,ha megmutatom másnak is.Ha tudna a férjed fia ajánlani valakit itt Pesten,azt megköszönném Nektek.Csak ha lehet,akkor ne magán rendelés legyen,mert nem hiszem hogy azokat a horror összegeket ki tudnánk fizetni,ami általában van,pláne ha többször kell menni. :( Meg elküldöm priviben ennek az orvosnak a nevét,ha tudna utána nézne,hogy jó orvos e?

344. tixtina (válaszként erre: 343. - Tappancsmama)
2009. júl. 31. 14:53

Szia!

Ezt mondta?lehet,hogy érdemes lenne máshol is megmutatni.Mondjuk másik kórházban,másik orvosnál.

Ha megjön a Lajos,felhívhatja a fiát,és megkéri-ajánljon egy jó orvost-aki jártas ebben a kérdésben.Valami oka csak van.

Szólj,ha kell segítség.A párom fia Körmenden sebész-és ha nem is ismer konkrétan dokit-de utánaérdeklődhet.

Kulcson hatalmas a gaz-derékig ér.

Szomszéd elmondása alapján a múlt héten írtottak-ami annyit jelent,hogy napközben elviselhető,de este 7 körül már be kell menni a házba,mert elviselhetetlenül csípkednek a vérszívók.

Reggel sem jobb a helyzet.állítólag a napokban készülnek újabb írtásra.

343. tappancsmama (válaszként erre: 342. - Tixtina)
2009. júl. 31. 14:43

Szia!

Na mi a helyzet szúnyog ügyileg?Most néztem a köpönyeg oldalát.Hát mutat jövő hétre 3 nap vihart,bár ez Budapestre értendő,Kulcs nem tudom hol van de ott meg tudod nézni,jó kis oldal.

Mi meg voltunk gasztroenterológusnál.Nagyon kedves doktornéni volt,de közölte,hogy őszintén szólva fogalma sincsen hogy mi lehet a baja Árisznak.Mert szerinte ha vele született anyagcsere zavara lenne,akkor az az első hónapban is ki kellett volna jönnie,nem csak a másodiktól.De azt mondta,hogy mivel így feladta a leckét Árisz,ezért átgondolja és a nap folyamán felhív,hogy mire jutott.Most várom a telefonját.:))))

342. tixtina
2009. júl. 31. 11:21

Hello-Lajos elment Kulcsra kaszálni.

Mindjárt fel is hívom,ha odaért-kikérdezem,mi a helyzet szúnyog ügyben.

Fogadok,ha most írtanak is,mire lemegyünk-jön egy nagy eső-és aztán megint elszaporodnak a szúnyogok.

Már megjártuk így egyszer-kétszer.

341. tixtina (válaszként erre: 340. - Tappancsmama)
2009. júl. 30. 15:37

Szió!

Melegünk van.

Voltam Sparban,piacon.

Páromnak le kell mennie Kulcsra,lekaszálni a gazt-mert egyrészt bűntetnek,másrészt a szomszédunk,meg magunk miatt is.

Az ottani egyik szomszéd csinálta-de most eltűnt.

Árverezik a házát,és így nekünk kell a kertet gondozni.Utoljára tavaly ősszel volt lent Lajos.

2009. júl. 30. 14:07
Szia!Mi van ma Veletek?
339. tixtina
2009. júl. 29. 16:17

Most itt vab Bencus játszópajtása,Bettina.

Fürdenek a medencében.

Jó,mert nem unatkoznak-de folyton rájuk kell szólni,mert mindig csinálnak valami hülyeséget:))

338. tixtina (válaszként erre: 335. - Tappancsmama)
2009. júl. 29. 16:16

Érdekes,azt mondják,hogy az első gyereket jobban féltik.

Részben,mert egyke.

337. tixtina (válaszként erre: 336. - Tappancsmama)
2009. júl. 29. 16:14

Igen,rendben van minden.

Az óraállást a Lajos már bediktálta a múlt héten,mikor volt az Europarkban-de egyeztetve lett:)

2009. júl. 29. 12:21
Végeztetek már az elműsökkel?
335. tappancsmama (válaszként erre: 332. - Tixtina)
2009. júl. 29. 12:18
Nálunk is jobban van féltve Árisz,mint Árven volt.Pláne apa részéről.:))))))))
334. tappancsmama (válaszként erre: 333. - Tixtina)
2009. júl. 29. 12:17
Gondolod vannak neki igazi rajongói?Bár én már azt az elgondolást sem értem,hogy basszus tanítják az iskolában a Kiszel Tündét.Egy új tananyagként valamelyik iskolában.Ha már ilyet kitaláltak miért nem tanítanak akkor például Hofit?Vagy egy csomó olyan színész,művész van vagy élt akiről lehetne ténylegesen egy csomó mindent tanulni,nem egy ilyen emberről,aki azon kívül,hogy állandóan mutogatja magát nem sok mindent tett le az asztalra.És ott vannak például a híres feltalálóink is akik kimennek inkább külföldre,mert itthon nem foglalkozik Velük a kutya sem mert abban nincs botrány.Kint pedig két kézzel kapkodnak utánuk.:( Ahelyett,hogy vigyáznánk rájuk és büszkélkednénk Velük.
333. tixtina (válaszként erre: 331. - Tappancsmama)
2009. júl. 29. 10:24

Igen,erre csak két betű van.

H.P.-Ha valaki föld buta-annak hiába mondanak bármit.

Nem fogja fel-mert annyira S*GG.

Azt hiszi,mindenki irigykedik rá,és ezért olyan ellenségesek vele az emberek.Persze csak egy része ugyebár,mert a többég-nagy rajongója-:D))))

332. tixtina (válaszként erre: 330. - Tappancsmama)
2009. júl. 29. 10:21

Igen,mert nem alakul ki a gyereknek a természetes védekező rendszere-ha túlzottan steril környezetben él.Nem kap bacit-hogy reagálni tudjanak a védekezésre kódolt sejtek-sejtcsoportok.Fontos,hogy később minél ellenállóbb legyen a szervezete.

Enikőt még a széltől is óvtuk-bent volt a lakásban-néha kivittem levegőzni-és elég gyengus az immunrendszere-de ez lehet alkati dolog is.

331. tappancsmama (válaszként erre: 328. - Tixtina)
2009. júl. 29. 09:08
De ez annyira gusztustalan,hogy egy senki ilyen "karriert" csináljon.Annyira nem itt él a földön,mert ha itt élne akkor már régen elkullogott volna szégyenkezve a világ szeme elől,mert akkor észre vette volna hogy sokszor még a műsorvezetők is lenézően beszélnek vele,róla.Hát amikor a Stohl András vezeti a műsort a Reggeliben és akkor jön riportra szoktam figyelni,mennyire nem örül neki.:))))
330. tappancsmama (válaszként erre: 324. - Tixtina)
2009. júl. 29. 08:58
Állítólag a túlzott tisztaság is előhozhatja az allergiát.De ez is olyan érdekes.Minden babás műsorban arról beszélnek,hogy milyen különböző módszerekkel lehet minél nagyobb tisztaságot csinálni,hogy nehogy egyetlen baktérium is a gyerek közelébe kerüljön,ami talán rosszabb,mintha koszban nőne fel a gyerek,mert nem fejlődik ki a védekező rendszere.Sok gyerek ezért lesz allergiás,pedig ezt meg lehetne előzni.És vannak azok a gyerekek,mint szerintem Bence is,akik más okból lettek allergiásak.
329. tappancsmama (válaszként erre: 324. - Tixtina)
2009. júl. 29. 08:46
Igen,pedig mi sem vagyunk nagy allergiás család.
328. tixtina (válaszként erre: 327. - Tappancsmama)
2009. júl. 29. 00:30

Hogy ki?-nos sokan vannak-sajnos:(viszont feleségül venni-egyik sem fogja:D)

Nincs egyedül a "sztárvilágban"

Kíváncsi vagyok,mi lesz 10 év múlva?

Vagy 20 év múlva?lehet,hogy addigra Ő fog pénzelni:DDDDDDD)))másokat:

327. tappancsmama (válaszként erre: 326. - Tixtina)
2009. júl. 28. 23:58
Na de ki az az állat aki hozzányúl????????Olyan aki nem az ismertségre hajt????És aki elhalmozza pénzekkel?Mert az jöhetne hozzám is csak a két szép szememért és adhatna abból a rengeteg pénzéből nekem is. :))))))))))))))miért egy ilyen emberre pazarolja a pénzét?
326. tixtina (válaszként erre: 319. - Tappancsmama)
2009. júl. 28. 23:44

Valóban-és ebből nagyrészt a repjegy+ iletékek teszik ki.

Szállást,lehet egész elfogadható áron találni.

PL. apartmanok vannak-egy hétre 50 ezerért egész jó helyen.

Úgyhogy,ha kocsival mennénk Horvátba,akkor a benzin olyan 50-60 ezer oda-vissza+ autópályadíj.

Repülővel-majd 300 ezer lenne négyünknek az utiköltség cakk-pakk oda-vissza.Görögbe.

Hát,erre nincs pénzünk:(((Inkább vezetünk:))

Azt nem is tudom elképzelni,hogy a Kiszel P***A,miből él olyan nagyvilágian például.

Van egy-kétt tippem......-biztos nem a TV-s szerepléseiből,meg a "Primaddona "szerepeiből:DDD)

325. tixtina (válaszként erre: 318. - Tappancsmama)
2009. júl. 28. 23:35

Alszik elég sokat-pihenget napközben.

A lába még nagyon fáj.

Azt mondta a nő,aki csinálta a kezelést,hogy egy hétig semmi változást nem fog észlelni .

Második hétem fog valamicskét javulni-addigra hatnak a cérnácskák-és a harmadik hétre alábbhagy a hatásuk.Ezért újra kell menni szúrkáltatni.

324. tixtina (válaszként erre: 316. - Tappancsmama)
2009. júl. 28. 23:32

Sajnos manapság egyre több gyermeken jön ki ilyen-olyan allergia.

Ételre,vagy másra.

Nálunk nem volt a csládban allergiás -és mégis Bencével is itt szenvedünk-az orrfolyásával.

Már szerencsére a gyógyszerek hatására-jobban van:)

323. tixtina (válaszként erre: 321. - Tappancsmama)
2009. júl. 28. 23:29
Persze,előttük lesz-több tanúval-a lakók + Lajos+ én.
322. tixtina (válaszként erre: 315. - Tappancsmama)
2009. júl. 28. 23:29

Jól tetteded,hogy nem vártál hetekig.

Mindenütt ez megy,nem csodálkozom-most nyár van,nyaralnak az emberkék,majd jöjjön vissza hetek múlva:(

Én sem szoktam annyiba hagyni-adjanak hamarabb időpontot-hiszen szegény pici gyermek már mióta szenved?

De ez a legtöbbjüket nem szokta érdekelni sajnos:(

321. tappancsmama (válaszként erre: 320. - Tixtina)
2009. júl. 28. 23:28
Csak lássák is hogy megnézted,hogy tudjanak róla és el se kezdjenek variálni.
320. tixtina (válaszként erre: 317. - Tappancsmama)
2009. júl. 28. 23:24

Szió!

Köszi,hogy szóltál,megnézzük előtte.

Apám is kapott szegény 160 ezres számlát,de azt Ők írták el-A Lajos futkározott-mire nagy nehezen elrendezték-és még elnézést sem kértek.

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook