Pesterzsébeti anyukák, apukák! (beszélgetés)
Elmentünk a dokihoz-allergiára gyanakszik.
Felírt rá szirupot,orrcseppeket-Nagy az orr mandulája,de még nem kell kivenni:)
De,már régóta,csak nagyon hosszú ideje bagózik,és a függősége erősebb,mint az akaratereje.
Most azért pipázik,mert a cigaretta egyre drágább-és a havi 30 ezer forint ,igen sok a káros szenvedélyre.Másnak annyi jut kajára,vagy annyi se:(
Így van,mi is így gondoljuk-már a kert is kezd elég elfogathatóan kinézni.dzsungel volt előtte.
Rendbehozzák,virágokat ültetnek-szóval -remélem,minden OKÉ lesz:))
Szió!
Hát,ha repülővel mennénk,akkor két hétre érné csak meg-mert a repjegy+ járulékos költségek-többe kerül,mint egy hét az apartmanban.
Mondjuk,megvárom a szeptemberi akciókat,hátha találok valami jót-persze,csak akkor foglalok,ha a Lajosnak hat az akupunktúra:))
Én tegnap nagyon szenvedtem abban a buta melegben,pláne hogy reggel elfelejtettünk kiszellőztetni,amíg még nem volt olyan meleg,mert a Tomi elaludt és csak 8 után jutott eszembe amikor már késő volt.
De amikor 7 körül jöttünk haza a sparból akkor is alig volt még levegő.Árven úgy elfáradt,hogy amikor haza jöttünk elmentek apával fürdeni (addig én kifőztem a túrógombócot),aztán megvacsorázott és feküdt le aludni és magához képest is nagyon hamar elaludt.
De aztán jó volt az a kis szellőcske ami este jött,de az már nem volt olyan mókás ami az éjjel zörgetett itt mindent.Nagyon ijesztő volt.Nem szeretem az ilyen csúnya szeleket.
Most is teljesen el vagyok ájulva!!!!!!!!Mondtam Árvennek ebéd időben,hogy menjünk enni,erre azt mondta hogy Ő nem éhes.Mondom Neki hogy akkor menjünk aludni és akkor alvás után eszik.És bele egyezett és miután lefektettem akkor sem találta ki csak hogy ne kelljen aludni,hogy enni akarna.És most meg alszik.
Ez azért olyan nagy csoda nálunk,mert Árven van,hogy másfél 2 órákat is elszenved az alvással akkor amikor úgy fektetem le hogy álmos,mint a dög.:)De egy órát biztosan szenved és mindenféle hülyeséget kitalál csakhogy ne kelljen aludnia,pláne akkor amikor már érzi,hogy csukódna be a szeme.
Árisznak szerdán a múltkori hányása után újra megpróbáltunk adni gyümölcsöt.3 kis pici kanállal megevett,majd amikor egy bő óra múlva kérte a cicit és megetettem,nem sokkal utána megint el kezdett hányni.Minden ki jött belőle.Most jövőhét keddre kaptunk időpontot a doktor nénihez és kíváncsi leszek mit szól hozzá.Örülnék neki ha elküldene Árisszal valami kivizsgálásra,mert ez nekem nagyon nem tetszik és ez szerintem nem normális hogy 3 kanál gyümölcstől mindent kihány.És nem is normál méretű kiskanállal kapja hanem aventessel,ami fele akkora mint egy rendes kis kanál.A főzeléket megint nem eszi,de ezek után már nem is adok Neki,pláne addig nem amíg nem beszéltem a doktornővel.Aki remélem rendesen meghallgat,mert szokása hogy baszik meghallgatni ha valami baja van a gyereknek.Vagy legalábbis úgy csinál.
Szia!
Ez jó ötlet volt.Így legalább nem Nektek kell dolgoznotok annyit:)))))))))És Nekik is jó,mert kevesebbet kell fizetniük egy darabig Nektek.Ha rendesen megcsinálják akkor ezzel mindenki csak nyer.
Nem tudom ezt megmondani:)neki kell érezni,hogy képes-e rá-van-e kellő akarat ereje kitartása.
Rólam sem mondták meg 18 évesen kövéren,hogy két év múlva 45 kilós-sportos csaj leszek.
Ugyanis annyira szerettem zabálni,hogy senki nem tett volna rá egy fillért sem fogadásból.
Aztán odajöttek az emberek gratulálni,hogy tévedtek.
Bármi lehetséges-ezt csakis Ő érezheti,mi zajlik a fejében-mert ugyebár fejben dől el :))
Lehet,hogy nem akarja igazán.
Mert szerintem ,mindenről le lehet mondani.
Teszem azt:elmegyek a belgyógyászatra,és közlik velem,hogy sok a súlyom,adjak le sürgősen 20 kilót.
Akkor-lemondok a kajáról-és eszem a kefét-elmegyek sportolni,de meg lehet csinálni.
Az más kérdés,hogy egy életre le tudunk -e mondani szeretett szenvedélyünkről.....Képesek vagyunk rá??
Ja-igen a leszokásban.
Hát továbbra is pipázgat.Igaz kevesebbet szív-mert utálja.
Viszont ,többet veszekszem vele,mert nagyon büdös a füstje.
Hétfőn megy akupunktúrára a gerince miatt-elviselhetetlen fájdalmai vannak-úgyhogy nagyon raplis mostanában.
Nem baj-hétfőn elviszem a tüdőgyógyászatra-és feliratom neki a tablettát.
Már említettem két nappal ezelőtt-azt mondta marhaság,ő már minden rágótablettát,és tapaszt kipróbált-és semmi nem használt.
Nem tudom,milyen érzés függőnek lenni-én nem voltam az.-Kb 2 hónapja gyújtottam rá utoljára,és egyáltalán nem hiányzik:))
Most telefonáltam egy utazási irodához-és azt mondták,hogy apartmanban nincs gyerekkedvezmény-jobban járunk,ha szállodába megyünk.
Szeptemberben a repjegyeknél is vannak kedvezmények-augusztus 20-a után kerülnek fel a szeptemberi akciók,úgyhogy ráérek keresgélni:))
Nekem is ki kellene ugranom az Intersparba-de a nagy hőségben nincs hozzákedvem:(
Horvátország,mivel közel van-nem nagyon indítanak repülős utakat-legalább is én nem láttam-attól még lehetséges:)
Leginkább szenvedünk.Majd később ha enyhül elmegyek Árvennel az erzsébeti sparba,mert napok óta könyörög hogy menjünk és úgy is felvágottat kell venni.
Horvátországba nem érdemes repülővel menni?
Szia!
mit csináltok ebben a hőségben?
Strandoltok?
Mi itt a lakásban szenvedünk.
Bence főleg-de Enikő is.
Nézegettem a Görög utakat a neten-de nagyon komoly árak vannak.
Lehet,hogy mégis marad Horvátország-és autókázhatunk
Apróságok Fürödtek a medencében-szomszédból két Bence korabeli gyerekkel-úgyhogy jól kitombolták magukat:))
Enikőt lefürdettem,mert nem aludt délután-és már nagyon nyűgös volt-most nézi a mesét,hamarosan elalszik:))
még nem láttam Őket-a párom írta meg a szerződést,amit több példányban aláírtam
Ők festik ki-és takarítják ki.
nekünk már nem futotta a keretből.
Abban egyeztünk meg,hogy olcsóbban veszik ki decemberig.
Majd megnézem,mit műveltek,ha készen vannak.
Egy hete kezdték el kaparni a tapétát-előtte takarítottak-és levitték a felesleges bútorokat a pincébe-jó sok volt:))
Anyám és apám ruháit a padlásra-úgyhogy volt bőven pakolászni valójuk-nekem egyedül,ha egy hétig csináltam volna sem fejeztem volna be:))
Bútorok közül volt ami maradt.Pl két ruhásszekrény,faragott koloniál-gyönyörű darab-és egy óriási franciaágy-két éjjeli szekrénnyel.
Ezeket nem tudtam egyben eladni,csak külön tudtam volna-de nehezen-így megmaradtak:))
Megjöttem!:)) Túléltem!!!!!!!:))))))))))))))))
Bezzeg ha Te késel a csekkekkel,akkor egyből bünti,meg minden.Akkor már ki is kellett pakolnotok?Vagy végül is maradtak a bútorok?Meg a festést meg tudtátok csinálni amit akartatok?Rendes embereknek tűnnek?
Jajj-ebben a hőségben.nem irigyellek:((
Már beköltöztek hó elején.Ezért is volt olyan sürgős.
Reggel 11-től délután kettőig volt szegény Lajos az Europarkban-nem mára volt bejegyezve,hanem holnapra-csak azt hittük ma van 23-a.
Elnéztük a dátumot.dea gázosoknálúgy is várni kellett-elintézte mind a kettőt.
A 70 ezer túlfizetést majd nekem adják oda,ha visszaküldte a posta nekik.
Kb 1 hónap múlva.Jó,mi??
Na az jó,az a legtisztább.A gázosokat könnyebb elintézni ahogyan látom mint az ELMU-t.Mikor költöznek a bérlők?
Ma meg telefonált az egyik hoxás nő,akivel régebben megbeszéltem hogy elküldi nekem az üres sörös dobozokat,hogy ma hozza az ismerőse volán busszal (mert buszsofőr) és most ki kell mennem a Népstadionhoz,a buszhoz tömegközlekedéssel.
Bencének biztos hiányzik-de a szúnyogoktól tart Ő is
Lajos elintézte a villanyt és a gázt.
havi leolvasás lesz-és hozzánk jönnek a számlák.:)
Mi is olyan 4-5 óra körül szoktunk kimenni ebben a melegben.
Gyerkőcök nem bánták hogy nem tudtok telekre menni?
Igen a szobában nézi SÜSÜ-t.
Kint nagyon meleg van.
Úgy 4 óra után mennek pancsolni a medencében:)
értem-Árven a jó étvágyú:))
Nálunk is Enikő a jobb evő.
Most bekajált 5 túrógombócot.
remélem nem lesz rosszul tőle:D))
További ajánlott fórumok:
- Budapest XIV. kerületi anyukák, apukák segítsetek!
- Tud valaki jó és olcsó CSEPELI vagy pesterzsébeti (vagy bármilyen pesti:)) menyasszonyi ruhakölcsönzőt?
- Gyermeküket egyedül nevelő anyukák és apukák barátkozós fóruma
- Meg tudná mondani valaki a Pesterzsébet városközpontban található Interspar számát?
- Péceli Anyukák, Apukák és Mindenki más..
- 4-5 gyermekes anyukák, apukák, családok: milyen az élet ennyien?