Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? fórum

Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Pánikbetegség

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
2010. márc. 29. 10:27
Sziasztok!Szerintetek beválaljak egy gyerkőcöt gyógyszerek mellett?Jelenleg Yarvis0.75 szedek és napi 3 szor fél Rivotrilt 0.5 öst!Gyógyszer nélkül nem létezek és a baba dolog sem várhat tovább!Szerintetek mennyi az esélyem hogy beteg babát szülök?Ti beválalnátok?
665. janccs
2010. márc. 28. 23:19

sziasztok

Köszönöm a válaszod Sleek előszőr is, de már csak azért is jöttem fel ilyen későn mert most értem haza sürgőségiről:S

ahogy írtam is pár napja tértem rá a gyógyszerekre...

ma be is vettem a reggeli fél db rexetint, és most így 5 napra rá hogy szedem olyan szinten felerősítette a tüneteket hogy 20:00 kor mentőt kellett hivni hozzám. A történet lényege , igaz hogy NEM mindenáron kell a gyógyszer!!!

ahogy mondtad is Sleek, sportolni, agy kikapcsol, multivitamin(amugy nekem a futás az bejött, igaz 2szer voltam idáig 2X2 órát de teljesen kikapcsol:)) ezután is elszántan fogok menni.

Hajrá!! :))

664. Sleek (válaszként erre: 663. - Janccs)
2010. márc. 28. 11:03

Helló ez a pánik állapot sajnos nem válogat.

Én nem betegségnek nevezem mert nem az.

Sokan kérdezik hogy mit vettem be hogy fél éve tünetmentes vagyok

Erre azt válaszolom hogy lekötöttem magam és nem hagytam el magam.

Minél jobban kattog az ember annál rosszabb

Megtanultam kikapcsolni az agyam

pl meditáció sport és az új hobbi a fotózás.

Ami még sokat segít az a multivitamin.

amikor a kezdetekben rosszul voltam és nem tudtam mi a baj

akkor mindig vettem be b vitamin komplexet

akkor jobb volt utána

Persze akkor nem tudtam miért

majd tudatosult bennem hogy pánikos vagyok

De gyógyszert nem szedtem rá

illetve összesen két frontint

Ha akarja az ember megy gyógyszer nélkül

Csak sokan azt hiszik ha beveszik a gyógyszert az mennyire hat.

Holott nem csak az agyadat nyugtatod meg hogy huh milyen jó

Közben oda van írja a papírra hogy depit szorongást félelmet okoz..

Én javaslom neked a sportot emberi társaságot kikapcsolódást menni fog hidd el

:)

Ha bármi érdekel nyugodtan kérdezz vagy írj mailt amire tudok válaszolok

663. janccs (válaszként erre: 661. - Sleek)
2010. márc. 28. 10:48

hello

akkor lehet egy folyamat is ez, még kiteljesedik.

köszi a választ Sleek

2010. márc. 28. 08:35

Sziasztok. Én teljesen friss vagyok a témába, egy hete diag. nálam a pánik betegséget és egy kis depit.

Pedig az életem aránylag nyugodt, olyan mint al elmult 26 év, s mégis.

Én gyógyszert szedek, orvos írta fel. Nem stresszelek rajta, hgoy mikor kellene abba hagyni. Első körben örülök, hgoy újra jól érzem magam, nincs stressz...

661. Sleek (válaszként erre: 660. - Janccs)
2010. márc. 27. 23:22

Helló nálam ez egy folyamat volt szépen..

párkapcsolat vége akkor anyum elköltözött sok meló(havi 300-350óra) akkor ami még rátett egy lapáttal az nagymamám temetése.

A temetés után 3 hónapra jött elő nekem

Ismerősöm mondta nincs szervi bajom csak pánikos lettem

Ő ugyan így járt

660. janccs
2010. márc. 27. 18:46

sziasztok!

köszönöm szépen a választ.

és még arra lennék kíváncsi hogy kinél mi váltotta ki ezt?

mert én a mai napig nem jöttem rá, és nálam nem történt olyan élettőrő dolog ami kiválthatta volna.

sziasztok

2010. márc. 26. 18:55
Egy idöben én is kinevettem és humbugnak tartottam a pánikbetegséget, amig engem is egyszer el nem ért, egy stresszel teli idöszakomban. Úgy tapasztaltam, hogy a pánikbetegségböl gyógyszerek nélkül ki lehet gyógyulni. Nem a betegséget kell legyürni, hanem a stressz tényezöket kell a minimálisra lecsökkenteni és meg kell tanulni kezelni a stresszt. Meg kell tanulni meditálni, hogy elhiteted az agyaddal, hogy ami történik az nem valóság, Ha engeded hogy tömjenek gyógyszerekkel, garantálom rövid idön belül becsavarodsz. Két hónap alatt kikerültem ebböl a rossz állapotból, csak azzal hogy rendbetettem a fejemet és a környezetemet. Amikor meg több stressz ér azóta egyszerüen csak levezetem ,mert ha felgyülik akkor jön a baj.
658. janccs
2010. márc. 26. 17:53

sziasztok! én még újonc vagyok ebben mivel kb 4dik hónapja diagnosztizáltak pánik betegségest nálam...elsőre próbálkoztam egyéb megoldásokkal fülakupunktúra,természetgyógyász, homeopátiás szerek, altatók, telenyomtam magam vitaminokkal hátha:)kipróbáltam Neuroptim-ot, 5HTP-t, de egyik se jött be... még ugyanúgy megvan az a valóság érzésének elvesztése és a közérzetem is valami ritka sza...r :S nah meg mikor jönn a "mumus" ,:) tudjuk miről van szó, az maga a téboly.Most már negyedik napja szedem a xanaxot és a rexetint mert nem vállalom be hogy ismét majdnem össze esek az utcán levegő után kapkodva:S

Hiszem hogy van gyógyulás, mert egyszer mindenek vége lesz:) úgy ahogy ennek is.A gyógyulás a kezünkben van , csak tudni kell használni.

Szívesen fogadok akármilyen tippet mivel nem szeretném sokáig folytatni a gyógyszeres kezelést,és mivel még az elején vagyok hiszem hogy most még tudok rajta változtatni.

sziasztok

657. rzsuzsy
2010. márc. 21. 05:13

Sziasztok!

Én tavaly decemberben lettem rosszul a buszon (szívverés, légszomj, erős rosszollét). Voltam mindenféle kivizsgáláson, hál`Istennek, nem találtak semmit. Átküldtek a pszichiátriára, ott közölték velem, hogy pánikbeteg vagyok. Miután hazamentem a rendelőből, rosszabbul éreztem magam, mint előtte. Állandó légszomjam volt, nem volt kedvem felkelni. Később rájöttem, hogy mindez azért volt, mert azt TUDATOSÍTOTTÁK bennem, hogy beteg vagyok. Rexetint, és Frontint szedettek velem a kezelés ideje alatt. Kell-e mondanom, hogy a Rexetintől olyan rosszul lettem, hogy azt hittem itt a vég. Erős szúró érzést éreztem a fejemben, majd pár perccel később a tarkómon végül a kezeimen. Úgy éreztem, menten kigyulladok. Közöltem az orvossal, hogy mi történt velem, mire ő hozzátette, hogy valószínűleg azon ritka emberek közé tartozom, akiknek a szervezete nem tudja feldolgozni ezt a gyógyszert olyan mértékben, ahogyan kellene. Mit szólnék hozzá, ha a napi 1 helyett a "normális" 3-4 pirulát kapnám???? (Kedves...) Elmondtam neki azt is, hogy egyáltalán nem tett jót, hogy nála jártam, mert azóta vagyok tulajdonképpen beteg. Végül is azért rendes volt, mert hosszasan elbeszélgetett velem, és kiűztük a fejemből a "betegség" szót.

A lényeg csak annyi, hogy ezzel a betegséggel együtt kell tudni élni. Lehet kezelni, nagyon is jól, de ha egy mód van rá, gyógyszerek nélkül. Mindenkinek a fejében kell elsősorban rendet rakni, hinni kell benne, hogy igenis meg tudok gyógyulni. Ha valaki ezt tényleg elhiszi, nagyon sokat segít magán. Tudom, hogy sok esetben szükség van a gyógyszerekre, de nem minden áron!

Nekem nem hogy nem segítettek, hanem úgy felerősítették a tüneteimet, hogy öröm volt nézni... Szóval kitartás, minden jót kívánok nektek!

Üdv.: Zsuzsa

656. szefi11
2010. márc. 17. 22:44

Sziasztok! Én 6 éve küzdök a pánikbetegséggel, 2szer voltam kórházban, de szerencsére most már jól vagyok. (szedek némi gyógyszert). A fórumot most nem a betegségem miatt kerestem meg, hanem mert egy kutatáshoz önkéntesekre lenne szükségem. Idén végzek szociológia szakon és a kutatási témámnak a pszichés betegségeket választottam. Szeretnék összehozni egy fókuszcsoportot, melynek eredményeit fel tudnám használni kutatásomhoz. Ez az egész arról szólna, hogy egy általam megszerkesztett kutatási kérdéseken végig mennénk, beszélgetnénk,megosztanánk egymással eddigi tapasztalatainkat. A kérdések arra irányulnának, hogy hogyan éljük meg betegségünket, környezetünk hogyan viszonyul hozzánk, ér-e hátrányos megkülönböztetés minket, gyógyszerekhez, pszicholkógusokhoz, pszichiáterekhez való viszonyulásunk stb...

Ehhez keresnék önként jelentkező szorongásos betegeket (pánik, agorafóbia, generalizált szorongás,szomatizációs szindróma stb.)

3-4 főt akik Budapesten élnek (vagy járnak Budapesten). Mivel férfiak még egyáltalán nincsenek a csoportban, örülnék ha jelentkezne legalább 1-2 férfi is!

összesen 7-8 személy lesz a csoportban és Kb 1,5 órát venne igénybe a kutatás. Március végén április elején szeretném megtartani.

/ezek a kutatások a mi érdekeinket szolgálják!/

Akit érdekel és szívesen részt venne hívhat: 06-70-275-17-62-es számon (v ha meghagysz egy számot visszahívlak)

vagy bambuszligeti@gmail.com ra írhat nekem.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Ruzsányi Dani

2010. márc. 15. 09:21
Sziasztok!Ezzel eggyetértek az ilyen ember mellőze a hozzászólásait!Igazad van Sleek!
654. Sleek (válaszként erre: 653. - Rotsi)
2010. márc. 14. 20:46

Helló kicsit "bunkónak" tartom a hozzászólásod...

Van szegény embereknek elég bajuk és te még ilyet írsz.

Ha nem segítő szándékkal írsz hanem leépítő kritikával akkor azt tartsd meg magadnak.

Ha utána olvastál volna egy kicsit a dolgoknak tudhatod magad is hogy nem mindenki képes gyógyszer nélkül legyőzni ezt mert nem termel a szervezete egy bizonyos anyagot.

Tedd össze a két kezed hogy neked sikerült gyógyszer nélkül..

De a másikat ne cseszegesd ez miatt.

Ebben a fórumban segít mindenki mindenkinek nem ilyen emberekhez vannak itt szokva mint te.

Ha okosat nem mondasz akkor ne írj..

Köszönöm mindenki nevében

653. rotsi
2010. márc. 12. 22:32
Hmmmmm!hajrá.szedjétek a gyógyszereket.mindenkinek sok sikert hozzá.ja és néha emeljétek az adagot.bár ahogy olvasom gyógyszer mellet is rátok jön.na mind 1.én jól vagyok és számomra ez a lényeg.mindenkinek sok sikert.
652. bogi0212 (válaszként erre: 650. - Cicusmicus223)
2010. márc. 12. 12:16
Szia!Én már egy éve szedem a cipralexet 10mg-osat és nagyon tudom ajánlani.Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam.Én is nagyon féltem elkezdeni szedni a gyógyszert,bár ha tudtam volna,hogy így helyre jövök tőle nem haboztam volna annyit.Már kb.10hónapja tünetmentesen élem a mindennapjaimat.Neked is hasonlókat kívánok,sok sikert!
651. Királylány83 (válaszként erre: 650. - Cicusmicus223)
2010. márc. 11. 19:20

Hali!

Én majdnem egy évig szedtem, az utolsó pár hónapban 15 kilót híztam, olyan étvágyam volt, hogy egy disznót is meg tudtam volna enni és nehéz volt megtartani a kontrollt, már egy korty víztől is híztam. Plusz, ami nagyon ritka mellékhatás, hogy állandóan álmos voltam. Az elején hányingerem volt, legalább három hétig, az első pár napban állítólag hasmenésre is lehet számítani... Persze ezek mindenkinél másképp zajlanak. Én pont most váltottam Yarvisra a hízás és az álmosság miatt. Neked milyen tapasztalataid voltak a Yarvissal?

2010. márc. 9. 20:30
Sziasztok!Irjatok nekem a Cipralex nevű gyógyszerről van akinek használt?sok mellékhatása volt?Most Yarvis helyett ezt kaptam félek beszedni!
2010. márc. 5. 10:08
Én is nehezen válaltam a kicsi babómat ,mert van egy 12 éves lányom is meg egy 8éves és 12 éve van ez a pánik szerűség betegségem ezzel azt akarom írni ,hogy be válaltam 3-dik babómat is nagyon sokat gondolkodtam rajta ,hogy mi lesz ha elkap ez a pánik,de erős lettem .Igaz nagyon nehéz volt ,mert volt ,hogy terheség alatt el kapot és sokat sírtam ez véget orvoshoz nem mendtem .Van egy nagyon jó férjem aki segített nekem .És ime van egy 16 hónapos kisfiam megérte. Beszélj orvosal vagy keres fel egy védőnőt ,hogy ő mit mond neked hát ha van hasonló esett mind a tied!Bocsika ha tanácsot adok!De próbálok segíteni!Üdv:Bricsitte
648. Sleek
2010. márc. 4. 21:39

Sziasztok szép estét.

Egy másik oldalon már kiírtuk egy barátommal hogy szeretnénk egy találkozott szervezni Budapesten.

a programok pl séta beszélgetés és egyéb kikapcsolódás.

Minden ötlet szívesen várunk

Aki szeretne jönni egy beszélgetésre egy sétára városnézésre az nyugodtan jelentkezzen

A címem fpurman@freemail.hu fpurman@upcmail.hu az msn címem fpurman@hotmail.com

647. Királylány83 (válaszként erre: 646. - Cicusmicus223)
2010. márc. 2. 21:04

Szia!

Én a dokimtól hallottam, ha nagyon kell, akkor nem gáz terhesség mellett a gyógyszerszedés, mert ha nem szedet, többet ártasz a babának és magadnak is. Persze ezt csak az orvos tudja eldönteni.

Együtt érzek Veled, mert én is kivagyok már... Mindenféle terápiát kipróbáltam már, hipnóziós, voltam kinezioógusnál is... A végén maradt a gyógyszer, ami most úgy zajlik, hogy Cipralexet szedtem, amitől híztam 15 kg. Most Yarvist szedek. Már lassan nem hiszek semmibe, a sok hitegetésből elege lesz az embernek. Én már azt is hallottam, hogy 100%-osan nem lehet meggyógyulni, mert bármikor visszaeshetsz. Úgy látom a jelen helyzetem, hogy egyre jobb a tűrőképességem.

A reményt mondjuk soha nem szabad feladni, lehet kellene egy olyan klubot csinálnunk, amiben pánikbeteg emberkék gyűlnek össze.

Egy "egészséges" ember ezt úgysem tudja megérteni.

2010. márc. 2. 16:36
Sziasztok!Én már teljesen belefáradtam a pánikrosszullétek elleni küzdelembe!Szeretnénk kisbabát férjemmel de nem tudom mi lessz mert minden nap elkap a meloba a rosszullét olyan mintha kimennék a testemől nagyon rossz érzés és el is rontja az egész életemet a töle való rettegés és félek igy sosem lehet gyerekünk!Van olyan aki pánikbetegen gyógyszerek mellett szült?Én Yarvist és Rivotrillt szedek!Segitsetek teljesen elkeseredtem!
645. rotsi
2010. febr. 26. 21:40

sziasztok.

meg probálok rövid lenni és azért írok nagybetűvel hogy kitünjön a többiből.

SZÓVAL ÉN IS PÁNIKBETEG VAGYOK.KB 1-2 ÉVE NEM LÁTTAM A HAVEROKAT SZÓ ELÉG KOMOLYAN BENNE VAGYOK.AZTÁN MOST KIBUKOT ÉS ELAKARTAM MENNI 1 DOKIHOZ DE NEM MENTEM MERT TUDTAM A KÖVETKEZMÉNYEKET (ANTIDEPI)AZTÁN OLVASGATAM JÓ SOKAT MIÉRT LEHET EZ A BETEGSÉG.ÉS ÖSSZE SZEDTEM PÁR DOLGOT ELKEZDTEM ÉS KB 10 NAP UTÁN JÖTTEK AZ EREDMÉNYEK.SZÉP LASSAN KEZD ELMÚLNI.NEM ÉRZEK VÁLTOZÁST CSAK OLYAN DOLGOKAT HOGY ESTE CSAK RÁMJÖN EGY ÉRZÉS HOGY DE MENNÉK VALAMERE,ÉS EZ NAGY DOLOG.A MÁSIK HOGY EDIG EGYRE ROSZAB VOLT ÉS A VÉGÉN RETEGTEM MÉG A SARKI BOLTBA IS KIMENI MOST MEG KOCSIVAL HOZTAK HAZA A MUNKAHELYEMRŐL AHOL ÁLLTALÁBAN BENT ALSZOK ÉS KB 2-3 HETENTE JÖTTEM HAZA.ÉS MOST UTOLJÁRA NEM TÖRTÉNT SEMI.BOLTBA IS VOLTAM ÉS NEM SIETEM EGY CSEPET SE.EZ ELÉG JÓ PÁR NAP UTÁN.NA SZÓVA LEÍROM MIT VÁLTOZTATAM ÉS REMÉLEM MÁSNAK IS BEVÁLIK.JA AMUGY NÁLAM AKOR JÖTTEK A ROHAMOK AMIKOR KI KELETT MOZDULNOM A LAKÁSBÓL.SZÓVAL MINDEN NAP A VÉGÉN MÁR 1 HÉTRE VÁSÁROLTAM HOGY NE KELJEN KIMOZDULNI ÉS HA NAGYOB LENNE A HÜTŐ AKOR EGY HÓNAPRA IS VÁSÁROLTAM VOLNA.NA SZÓVAL.:KÉVÉ-ENERGIA ITAL KILÖVE.EGY KORTYOT SE.AZTÁN DEPIK ELHAGYÁSA.MERT MIVEL NÉPBETEGSÉRŐL VAN SZÓ EZ RENGETEG ZSÉT JELENT MINT A PHCIHOLOGUSNAK MINT A GYÓGYSZER GYÁRNAK.TÜNET MENTES LESSZEL DE MÉGSE HAGYOD ABA A GYÓGYSZERT MEG A KEZELÉST.NA SZÓVAL EZT ELHAGYNI.AMIT VENNI KELL.:OMEGA 3 TABLETA LEHETÖLEG MINÖSÉGI TERMÉKET AMIBEN MINÉL TÖBB AZ EPA.EBŐL NAPI 3X.HIÁBA VAN AZ RÁ ÍRVA HOGY CSAK NAPI 1.NEM ÁRT MEG.AZTÁN C VITAMIN MINÉL NAGYOB MG-OSAT.NAPI 1X.OMEGA 6 SZINT NAPI 1X.AZTÁN HERBÁRIA ORBÁNCFŰ TEA NAPI 2-3.ÉS ÉN SZOKTAM ESTÉNKÉNT 1 TÁBLA CSOKIT IS ENNI DE EZ ELHAGYHATO MERT CSAK ITTHON ESZEM ÉS NAGYON RITKÁN VAGYOK ITTHON DE NEM ÁRT.FÖLEG HA ÉT CSOKI.JA ÉS PROBÁLJUNK MEG VÁLTOZATOSAN ENNI.NEM KELL HOGY DRÁGA FRANCOS KAJA LEGYEN CSAK NE CSINÁLD AZT AMIT ÉN HOGY MINDEN NAP SÜLTKRUMPLI MIRELIT HÚSAL REGEL-DÉLBEN-ESTE.XD SZÓVAL ÉN EZT CSINÁLOM ÉS BEVÁLT.TALÁLTAM EGY CIKET HOGY EZ A BETEGSÉG AZÉRT VAN MERT AZ AGYBAN NEM MŰKÖDIK MINDEN RENDBEN ÉS TÉVES ÜZENETEK KERINGENEK ÉS ENEK KIKÜSZÖBÉLÉSÉRE KELL AZ OMEGA 3.FÖLEG SZÜLÉS UTÁN MERT A MAGZAT ELSZIVJA A SZERVEZETBŐL AZ OMEGA3-AT.AZT IS KIMUTATÁK HOGY AZOKBAN AZ ORSZÁGOKBAN AMELY HALÁSZATRÓL HÍRES SOKKAL KEVESEB A BETEG.AKI MEG BETEG BIZTOS NEM SZERETI A HALAT XD!SZÓVAL EZ EGY KIS SEGITSÉG TALÁN AMI NÁLAM KEZD BEVÁLNI.ARRA KÉRNÉK MINDENKIT AKI ELKEZDI KIPROBÁLNI EZT AMIT LEÍRTAM JELENTKEZEN EMAILBE MERT KIVÁNCSI VAGYOK HOGY MÁSNÁL IS MÜKÖDIK E.MEG NEM NAGYON FOGOK IDE VISSZA JÖNNI MERT MINEK HA JÓL VAGYOK.SZÓVAL A MÁSIK KÉRÉSEM PEDIG HOGY AKI SOKKAT JÁR IDE AZ IDŐNKÉNT TOLJA MÁR ELÖRÉB EZT A KOMENTET HOGY MÁSOK IS LÁSSÁK.KÖSZÖNÖM ELÖRE IS.SZÓ MINDEN VÉLEMÉNYT ÉS HASONLOKAT MAILBE ÍRJATOK!!!(föleg ha kiprobálod) mroland21@citromail.hu

2010. febr. 24. 10:19
Szia cicusmicus!Olvastam amit írtál.Igen mensesz előtt erősődik a szorongás nagyon nehéz ki védeni .Próbálok olyankor gyerekeimmel még többet foglalkozni vagy vígjátékos filmeket nézzni ,mert a mozgás lenne a legjobb rá ,de még arra sincs lelki erőm ilyenkor.Nekem is ez a pánik nagyon rossz nagyon szeretek vezetni ,de legtöbbet autóba jön elő ,de imádok vezetni.... Elkezdek homályosan láttni fájni kezd a fejem és utána jön a hasmenés tünet.Nagyon nehéz kivédeni.Mikor meg a menszesz jön akor vége még a kisbabóm is nyugtalan olyankor mert még szoptatok és be folyásolja őt.Lehet hogy nem segítettem sokat ,de befolyásolja.ÜDV:bricsitte
643. Cintia25 (válaszként erre: 642. - Királylány83)
2010. febr. 19. 10:11

Szia Királylány!

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat!! Talán jobban leszek majd!

Sok puszi

642. Királylány83 (válaszként erre: 641. - Cintia25)
2010. febr. 18. 20:14

Szia!

Nem vagyok doki, de szerintem ez egyfajta szorongás.

Nézz tükörbe, mit látsz, biztos egy klassz csajszi vagy, és a visszajelzések is pozitívak. Reggelente nézz bele a tükörbe és mosolyogj. Legyél vidám egész nap, az kihat majd mindenre, jobban fogod érezni magad. Csinálj valami újat, sminkeld ki magad, vagy vegyél fel valami jó kis rucit, találkozz az ismerőseiddel.

Ne félj, próbálj pozitívan gondolkozni és fogadd el saját magad. Ne zárkózz el a világtól, barátaidtól, mert ez csak rosszabb lesz, a félelem nem szabad, hogy urrá legyen rajtad.

2010. febr. 18. 10:21

Sziasztok! Én még új vagyok itt, de nagyon szeretném, ha valaki "meghallgatna" és tanácsot adna!

Az a problémám, h nincs önbizalmam, leértékelem magam (pedig a visszajelzések alapján nincs okom rá), és ez kihat az egész életemre. Kb fél éve jött rám, h ha társaságban vagyok, és szemkontatktust kezdeményezek, vagy ha csak néznek (akár beszélgetés során), hirtelen elremeg a fejem. Parkinson-kór kizárva!! Csak mások jelenlétében van ez, de akkor sem mindig! És ráadásul az a legfurcsább az egészben, h az esetek többségében akkor történik, mikor rá gondolok. De sajnos úgy vagyok már, h akárkivel találkozom, beszélgetek, már nem is tudok másra gondolni, és így remeg. Bárcsak tudnám szabályozni a gondolataimat!!!

Tudna nekem valaki segíteni?? Nagyon megköszönném!

Egyszerűen már nem szeretek társaságba menni, mert félek, h remegni kezd a fejem, pedig szeretem az embereket.

Segítsetek, légyszíves!

Nagyon köszönöm!

Cintia

640. Királylány83 (válaszként erre: 639. - Cicusmicus223)
2010. febr. 17. 19:34

Szia!

75 mg-osat. Mást nem szedek.

639. cicusmicus223 (válaszként erre: 638. - Királylány83)
2010. febr. 16. 21:37
Szia!Én szintén Yarvist 75mg os szedek!Fogok irni csak most kevés az időm én is azt szedem már egy jo ideje!Te hányast szedsz?Mellette mást is szedsz?
2010. febr. 15. 18:55

Sziasztok!

Nyitottam egy új fórumot (Jarvis 75 mg néven), légyszi segítsetek, szed valaki ilyet? Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?

Köszi

2010. febr. 15. 13:09
Sziasztok!Nektek csajok menszesz elötti héten felerösödnek a rosszullétteitek vagy rossz a közérzetetek?Hogyan tudnám ezt kivédeni!Valakinek nalami jo ötlete van?Irjatok várom!
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook