Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Pánikbetegség
Sziasztok.
Tudna valaki tippet adni hogyan csillapítsam a pánikrohamot, bár jövőhéten felkeresek egy dokit, de mostmár szinte mindennap előjön és hiába gondolok szépre jóra:(. pár napja már szinte enni sem tudok nincs semmi étvágyam. ráadásul nem vagyok depressziós sem. aludni sem merek mert akkor tuti hogy lecsap rám. Esetleg szerintetek orvosi ügyeleten írnának fel nekem valami nyugtatót,addig is amíg orvos nem vesz kezelésbe.?
előre is köszi ha válaszol valaki.
Üdv.
Upsz , elnézést , nem akartam kavarni!!
Azt hittem ez egy többszemélyes forum........
Tiéd a terep!
Köszönöm, hogy energiád volt ilyen éjjelen válaszolni.
Semmit ne mondjál erre.
Nekünk itt (kvázi) befejeződött a dolgunk, ha tovább kérdez a fórumozó, akkor, válaszolunk a legjobb tudásunk szerint.
Ennyi.
Jó, hogy szót váltottunk.
FT
Szia Z84,
Igazad van!!
És...???
Történik valami?
FT
Amit az előbb irtam az talán a legőszintébb, legvadabb és legdrámaibb pillanat lenne ennek a szegény gyereknek az életében...és talán a szüleinek is...
Az ilyen vad dolgok rendesen fel tudják forgatni a hamis lábakon álló dolgokat....
Ehhez kellene egy holtpontból kimozdító erő!!!!
Egy barát, egy barátnő egy orvos (a jonbbik fajtából), hát éppen ezt mondom!!
EL KELL INDULNI A FELGÖNGYÖLÉS ÚTJÁN!
De mitől induljon el? Azért, mert mi eszt mondjuk, amit?
?
Mondjuk az anyjával és az apjával, és megkérdezni tőlük:
"Apu, anyu, miért nem foglalkoztok Velem???"
OK, no problem,
De valóban, a "túlaggódását" talán meg kéne beszélni valakivel...
FT
Bocsánat, hogy közbeszóltam, nem tudtam, hogy te vagy a GURU...
FT
A többiek légyszives ne kavarják és bonyolítsák Kevin életét!!!
Semmi másról nincs szó mint feszültségről amit erősen csillapítani kell.
Csak alá tudom támasztani Zolcsika84-et!
Vagy borítasz, vagy nyöszögsz az életed végéig.
Döntsél, K. kevin!
FT
No, figyelj Te gyerek!!!
A testi fájdalmaid a lelki fájdalmaidból adódnak!!
Régóta nyomod el magadban a rossz érzéseket és nem adod ki magadból!! Csak gyűlik-gyűlik a feszkó!!!!
Komolyan mondom hogy tombold ki magad!!
Ütögess párnát, vágjál fát, ordítsál, birkózzál!!!
Valahogy le kell vezetned ezt a feszültséget!!
Hallgass rám!!! Ezért vannak a fájdalmaid!!!
Ha nem hiszel egy tapasztalt embernek aki érti a dolgát, akkor csak folytasd tovább a kesergést!!!
ŐRÜLT NAGY FESZÜLTSÉG AMI KISUGÁRZIK!!!!
A feszültségeket a legjobban a hát, a nyak, a váll, a fej és az állkapocs hordozza!!!
Remélem megnyugodtál!!!
Lazíts!!!
Menj ki a levegőre és lélegezz nagyokat ki-be!!!
Ha lelki fájdalom gyötör akkor pedig dühöngd ki magad!!! Vágjál fát, püfföld a párnát, járj boxolni, Törjél szét valamit amiért nem kár!!!
Add ki a fájdalmadat és a dühödet!!!
Itt lesz a probléma!!!
Állkapocs:
talán huzatot kaptál, vagy túl nagyra tátottad a szád , vagy túl erősen rágtál, netán sokat rágózol, rosszat álmodtál és álmodban csikorgattad a fogaidat:))
Mióta fáj ?Ha egy hét alatt nem múlik el fordulj
szakemberhez .
A vállad : ha nem fázott meg , akkor feszült lehetsz , vagy meglehet hogy túl sokat ülsz a gép előtt!!:)))
Kevin !!Hiába teszed fel 50 ezredszer is ugyan azokat a kérdéseket ,nem tudunk mást írni rá csak amiket Mi megtapasztaltunk , ebből adódik hogy már innen választ kaptál !
Kevin , ha fáj , vegyél be algopirynt!
Amúgy meg nem rosszból írom...de gondolkozz el egy kicsikét!
A válaszokat már megkaptad a kérdéseidre( a dokitól is , hiszem Te magad írtad).
Nem fáztál esetleg meg, attól is fájhat feszülhet a nyakad , a vállad,stb.
Foglald le magad , valami olyan dologgal ami eltereli a figyelmedet , nézzél vicces filmeket, vagy kéznél van a számítógép ugye, stb, ....én annak idején rajzfilmeket néztem, pedig már nem 14 éves voltam "akkor sem.
Csak most egy gondom van veled , mi lesz ha legközelebb valami más is feszülni fájni fog, mondjuk a kisujjad:))
Ejj Kevin , ne éld már bele annyira magad a betegségbe , hiszen nincs semmi olyan bajod , de lehet ha így folytatod kb.:10-15év alatt , bevonzhatod magadba a problémát!!!!!
Ha nagyon úgy érzed akkor vizsgáltasd meg magad. De jobb ha tudod, az orvos csak időpocsékolás és rengeteg pénzedet elnyeli. Én már lassan 2 éve nem járok orvoshoz és azelőtt sem nagyon voltam.
Pedig hidd el, magasvérnyomásom, depresszióm, pánikom, vállfájdalmam, szívdobogásom, gerincbajom, stb...minden volt már. :)))
Minden problémád szellemi-lelki eredetű, először ezek betegednek meg, legvégül pedig a tested!!!!
Komolyan mondom hogy tanulj meg meditálni vagy keress fel egy kineziológust!!! Egyet már ajánlottam!! Ezek nem Kismiskák!!! :)))
Meditáció = Önmagaddal való kapcsolatteremtés művészete.
1.Keress egy csendes helyet ahol friss levegő van.
2.Feküdj vagy ülj le valahova kényelmesen.
3.Ahogy tudod lazítsd el az egész tested.
4.Figyeld a csendet, a légzésedet vagy a szívverésedet, ezt te választod. Csak figyeld!!!
5.A kellemetlen élmények (kép, hang, érzés) félelmeid tisztulásának eredményei.
6. Addig csináld amíg jól esik.
7. Lehetőleg minden nap szánj erre időt ha gyógyulni akarsz.
9. Egyre jobb lesz minden, élvezni fogod.
Ha önmagadra figyelsz, megjelenik a csend, mivel az igazi lényed csendes, békés. A tudatalattid ilyenkor kétségbeesik és elkezd ürülni belőle a sok szemét. Sajnos hosszú ideje hozzászoktatok a pörgéshez, a nyüzsgéshez, a folytonos cselekvéshez, a szenvedéshez, a zajhoz. Önmagatok elől menekültök nagyon sokan.
Itt az ideje változtatni!!!
NE PARÁZZ!!!
Szevasz.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Kinek miben segített az agykontroll?
- Nagyon erős hypochondria és pánikbetegség. Kérlek titeket beszélgessünk!
- Akik pánikbetegségből gyógyultak le tudnák írni, hogy mi segített nekik?
- Van olyan anyuka köztetek akinek óvodás gyermeke pánikbeteg?