Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni , hogy az normális , hogy 2 varratom kiesett? Holnap lesz varratszedés(egy része).
1 hete műtöttek. Rezek doktor úr
Köszii😄
Sziasztok,
Kicsit elkapott a panik...updateltem a naplom :)
Luca lehet,hogy az izgulás,aggódás ilyenkor egy kissé bezavar,mégis csak egy orrplasztikán vagy túl,a szervezet,az agy is érzi-tudja,hogy egy nagy dolgon vagy túl és ilyenkor lehet ilyen reakció,hogy nem pont akkor és úgy jön meg,ahogy eddig megszoktad.
Helyreáll-ha tényleg nincs mögötte nőgyógyászati dolog.
Lanyok! Kicsit offtopic, de nektek a mensiteket nem boritotta meg a mutet? Soha nem volt elotte ilyen gond, csak erre tudok gondolni... :(
Koszi a valaszokat!
Szia!
Bluelagoon felajánlotta,hogy újra megműti-a kisebb korrekció minden műtétnél benne van a pakliban-és ha ez boldogabbá teszi a lányodat,akkor fogadjátok el és éljetek a lehetőséggel.
Sok szerencsét!
Igen.
Feszül az orr vagy nyomásnak van kitéve,a vér összegyűlik az orrban és lüktet.
De pl.akkor is lehet,mikor a páciensen még gipsz van,az orr duzzad-duzzadna,de a gipsz nem engedi.
Hajoláskor,emeléskor is szintúgy,teljesen természetes reakciója az orrnak.
Én is KT-s vagyok,van fent képem,ha érdekel.
Átküldöm neked a fontosabb dolgokat,hogy tudjál készülni a műtétre és az utána lévő időszakra.
Szia!
Bevérzésre,színesedésre.
Szívesen :-)
Sziasztok!
Végre elhatároztam, hogy megcsináltatom az orrom. Tizenéves koromban egy koncerten annyira orrba vágtak, hogy az orcsúcsomon a porc megváltozott, elölről is széles és ferde, illetve profilból is hatalmas:(
A kérdésem, hogy Dr. Doleviczényi Zoltánnal van valakinek tapasztalata? Ajánlanátok őt?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?