Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szemüveget négy hét után lehet hordani.De,ha az orrnyergen benyomatot hagy,vagy érzed,hogy még nyomja a szemüveg,akkor ki kell tolni és várni.
Amit Bswdoll írt:víz alá nem szabad menni.
Szia Lilla,
bekopogtam 🙂
Jò pihenést! ☺️
Szia!
A garatnál jól kitamponálják,hogy a vér ne tudjon lejutni a gyomorba.De ettől még előfordulhat-akár dupla tamponálás mellett is-hogy kerül a gyomorba,amit aztán vissza is küld a gyomor.
Már kint van,ez a lényeg,több nem fog jönni.
Gyógyulgassál,pihenjél sokat/ha megteheted/,semmi másról ne szóljon a gipszes időszak!
Sziasztok!
Tulvagyok a muteten Rezeknel. Rettenesen izgultam, de mindneki nagyon aranyos volt. A mutet utan sajnos azon szerencsetlenek koze tartoztam aki azonnal hanyingerrel ebredt majd sajnos ki is hanytam egy jokora valadekot..
Remelem mar nem lesz gond ezzel es rovidesen jobban leszek
Szia!
Igen,volt már ilyen a fórumon,ha olvas téged,akkor biztosan írni is fog neked.
Az esetek többségében a csontos részhez is hozzá kell nyúlni,hogy összhangban legyen a már alakított orrcsúccsal./kb.90%/
Szóval a válasz:szoktak ilyet csinálni.
Sziasztok!
Ismertek olyat, akinek csak a porcos reszt alakitottak (orrcsucs, orrcimpa esetleg), a csonthoz nem nyultak?
Ha valakinek van ilyenrol tapasztalata, megkoszonnem, ha megirna.
Vagy ilyet nem nagyon szoktak csinalni? 😁
Kedves Ditta2,
Kérlek ne nyilatkozz mások nevében. Még az ellenségeimnek se kívánnám ezt. Értem, hogy szenvedsz, de kérlek légy tekintettel másokra. Esetleg érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, aki segítene feldolgoznod a rengeteg fájdalmat és dühöt, mert fel fogod ebben emészteni magad.
Sajnálom 😐 ilyenről még nem olvastam. Remélem ha felkeresed a doktort segít megoldani a problémát.
Igen, jó, hogy ilyenekről is szó esik. De a panaszkodás ahogy te mondtad, meg a vagdalkozás nem ugyanaz. Neked is komoly problémákkal kell szembenézned mégis az írásaidból pozitív sugárzás jön és csupa jóindulat.
Szövegértelmezés!
Azt írtam, hogy aki még ezek után is azt írja, hogy ez szép, meg jobb, mint volt, meg stb... Tudod mit? Annak tényleg kívánom, hogy élje át, amit itt mi,jó páran!
Aki műtét előtt áll, az pedig az én hibámból is okuljon.
Ha hamarabb rátalálok erre a fórumra, az életben nem teszem be hozzá a lábam!
Ez a fórum a tapasztalatokról szól, arról, hogy leírhatom, megoszthatom a saját tapasztalataimat. Az, hogy ez érzelmi töltettel történik, amiatt én nem fogok bocsánatot kérni!
És, hogy én miért nem tettem eddig semmit?
Az orrom hónapról- hónapra csúnyább, tehát kivárom az egy évet és utána megteszem a szükséges lépéseket!
Amikor azt mondják megnyugtatásul, hogy de hát szebb mint amilyen volt, az nem mindig vígasz, mert a műtét sokszor olyan utóhatásokkal is jár, amiről nem tudunk előre. A kinézete egy dolog, azt el lehet fogadni, meg lehet szokni és akár meg is szeretni, ahogy nálam is történt. De sajnos azóta nem tudok szemüveget hordani, mert vékony a bőröm, és annyira kiáll a csont, hogy szó szerint kisebesedik alatta. Tavaly begyulladt a szemem és nem hordhattam kontaklencsét 2 hétig. Rémálom volt, már ragtapaszt tettem az orrnyergemre, hogy ne marja a szemüveg a nyílt, levedző sebet. A kozmetikus ha hozzáér az orromhoz vagy a szemöldökömet igazítja, tüsszentőrohamokat kapok, ami elég kínos és nagyon kellemetlen orrfolyással is jár. Ezeket korábban nem tapasztaltam.
Szóval itt jön a kérdés, hogy megérte-e..... Az emberek nagy része azért fekszik kés alá, mert valami annyira zavarja, és a műtéttől részben az életminősége javulását is várja. Ha nem azt az eredményt kapja, akkor nemhogy javult az életminősége, de egy hatalmas csalódással, agy akár egyéb problémákkal is jár. Ezt nagyon nehéz feldolgozni. Én mindenkinek javulást kívánok, mind fizikailag, mind lelkileg, és, hogy azt érje el a műtéttel amit szeretne! Panaszkodni senki nem szeret egy fórumon ahol van a gyönyörű eredmények, de azért jó, ha ezekről is van infó.
Legyszi ne támadd öt, nem helyes az amit mondott, de nem tudod elképzelni hogy mi zajlik le a lelkében annak akivel ez történik, és én nem is kívánom hogy megtapasztald valaha is.
Igen anno kampos orral én is azt mondtam hogy meg ilyen orrnak is örülnek, de most hogy ez velem is megtörtent teljesen máshogy látom a helyzetet, és inkább élnek azzal mint egy elcseszett orral.
És bárcsak olyan könnyű lenne az ellen tenni, de meg Rezeknel is kb 50-50 %, vagy sikerül vagy nem sikerül a helyreállító műtét.
Én csak azt akarom mondani legyünk kedvesek egymáshoz, mert nem tudhatjuk min megy keresztül a masik, és próbáljunk egy kicsit együttérezni vele...:(
Senki nem tesz semmit? 😊 TE aki szenvedsz ettől, miért nem teszel semmit?
Senki nem mondta hogy nem hiba a mélyedés az orrnyergen. Csak azt, hogy az eredetihez képest sokkal szebb az orrod és sok hozzám hasonló kampós örülne ilyennek még a hibája ellenére is. Az utolsó mondatod pedig tömény rosszindulat. Hogy kívánhatsz ilyet bárkinek. Van más is akinek mondjuk puklija lett mégsem kívánja, hogy másnak is legyen olyan.
Hogyne tapasztaltunk volna!
Ez lassan a védjegye a drága doktor úrnak. Már össze sem tudom számolni mennyien szenvedünk ettől,és senki nem tesz semmit!
Ez egyértelműen valami kivitelezési hiba, hiszen én más dokinál nem láttam ilyet!
Hónapról-hónapra rosszabb és ahogy látom évről-évre is az lesz 😭.
Akik még mindig védik komolyan nem látják a hibákat, komolyan szépnek tartják az orrainkat? Jó van az úgy, ugye?
Na, akkor kívànom nekik, hogy nekik is legyen ilyen, aztán meglátjuk mennyire lesznek ennyire elnézőek.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?