Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Keki!
Nagyon kedves Tőled, köszönöm szépen!🥰 Már alig várom az új nózit...🤩
Szia Eszter!
Te egyszerűen gyönyörű vagy💝
Szerdán kívánom,hogy váljon valóra az álmod,az általad szerkesztett orr jól sikerült és élőben még jobb lesz!🍀🍀🍀
Szia kopogtattam szeretnélek olvasni köszönöm ha beengedsz😊
Csodaszép nózit kívánok neked!
Sziasztok!
Én is belefogtam a kis naplóm írásába.
Kopogtassatok és beengedlek Titeket.🥰
Szerdán lesz az én Nagy Napom! 😊
Igen, tudtam, h benne van a pakliban, csak nem gondoltam , h pont en huzom ki. :(
Nem banom a mutetet es biztos vagyok benne hogy jo lesz a vegeredmeny. Most is azt gondolom, h Rezek volt a legjobb dontes :)
Sziasztok, az lenne a kerdesem hogy nektek a vagasnal a kett orrlyuk kozotti pirossag mikor mult el? 4 hetes leszek, es meg elegge piroskas. nem kenem semmivel, koromviragkremet tettem ra eddig, no meg naptejet ha kimegyek.
Koszi :)
Szia!
Nálam se vitte túlzásba Dr Rezek, tehát amit megkérdeztem azokra természetesen válaszolt, viszont az alapdolgokat mondta el magától. Mindenki egy kicsit rá tud feszülni, hiszen egy életre megváltoztatja az arcodat ez a műtét, rengeteget számít. Én amikor mentem konzultációra egyből gyorsan le is foglaltam az időpontot, ki is fizettem az előleget, hogy ne legyen időm visszakozni és tévhitekkel áltatni magam. Tisztába voltam vele, hogy évek óta erre vágyok, az okára, és azzal is, hogy nekem Rezek akire aggodalom nélkül rá bízom magam!:)
Szia :-)
Ha van olyan kérdés,amiben segíthetünk,csak írjál és lesz rá válasz.Amire tudunk,itt mindenki szívesen válaszol.
Sziasztok!:)
Nekem is megvolt a konzi Rezek doktorúrnál viszont en egy kicsit kevéslem az információt! Például olvastam naplókba hogy valakinek részletesen elmondta a kockázatokat stb engem csak megvizsgált és elmondta mit változtatna. Persze nagyon kedves volt és rögtön azokat hozta fel amik zavarnak az orromon de valahogy kicsit kevésnek érzem ezt a beszélgetést.Csináltunk képet a tervet mondta hogy majd küldi.
Utána kértem időpontot műtétre persze mert túl szeretnék lenni rajta minél hamarabb. A kérdésem az hogy szerintetek csak én parázok rá erre vagy tényleg több info kellett volna?
Szia!
Előfordul,valószínűleg a savó kimarta az orrnyálkahártyát,de a varratoknál is előfordulhat gyulladás,ami hasonló érzéssel járhat.
Ha a krém csípi az orrodat,akkor nem igazán jó,mert még inkább kimarja.
Coldastopot kellene megpróbálnod,ez csak természetes növényi anyagokból álló olajos készítmény,nem szabad,hogy csípje.
A varratokat meg Betadinnal belehet kenni,nem csípi,de fertőtleníti,ha pedig valóban gyulladtak,akkor a Bactroban orrkenőcs segít,fültisztítóval végig kell kenni a varratokat.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?