Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Ági!
Szerintem a nem műtött orr is a melegre úgy reagál,hogy duzzad.Ahogy akár a lábunk,kezünk,ujjaink,stb...
De ha még operált is,akkor simán megvan az esélye,hogy még inkább lehet rá számítani.
Hogy aztán később,évek múlva mennyire fedezed ezt fel-nem tudni.Neked kell megtapasztalni,én magamon nem vettem észre,aztán lehet,hogy nekem is duzzad.Az ujjaimon könnyen észreveszem,főleg,amikor a gyűrű nem akar lejönni :-)
Szia!
Ha maszek alapon,akkor:
Mammut Egészségközpont
Lövőház utca 1-5.
Mammut II.,4. emelet
06 70 670 0222 06 1 345 8085
-----------------------------------------------------
"A vérvételre jelentkezést megteheti online a honlapunkon keresztül, illetve telefonon is, vagy időpont nélkül is érkezhet 4-6 órával étkezés után nyitvatartási időben."
De itt a link,itt minden megtalálható:
centrumlab.hu/?gclid=CJLu2pPlls8CFeYp0wodsKwIOQ
Bejelentkezés: 06 1 309 4300, 06 30 581 8760
Az Egészségközpont és a Centrumlab két különböző hely,ahogy a bejáratuk is,de mindkettő a Mammut negyedik emeletén található.
Volt,aki az EKG miatt kereste fel őket,volt,aki vér- és vizeletvizsgálat miatt.
Nem maszek alapon:a háziorvosod ad vérképes papírt,leveszik a vért és másnap megvan az eredmény.Ha rendes-mert nem dolga-akkor az EKG-t rögtön megcsinálja.
Sziasztok. Egy hét múlva én is sorra kerülök 😬😄 Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a kötelező vizsgálatok elvégzésére tudtok-e ajánlani helyet, ahol mindent meg tudok csináltatni egyszerre és gyorsan, 1-2 napon belül meg is van az eredmény.
Tudom, már többen leírtátok, próbáltam is visszakeresni, de a sok hozzászólás között elvesztem.🙃
Nagyon köszi előre is!
Jó reggelt! Este ahogy megszereztem a krémet lemostam az arcom és kentem. Tusolás közben (ami a krémezés után kb órával lehetett) lejött. Nem leszárítottam hanem annyi cuccot kentem rá az elmúlt napokban hogy leoldódott 😂😂😂 most egy pici piros folt csak azt jelzi hogy egy pici sebecske Van. De ez már nem patti!!!!! Sima lapos kis sebecske. Meglátjuk Erika mit mond rá 😊 reggel még kenem meg este mert ugye erre is jó.
Köszi a tippet, valószínűleg minden együtt használt de tegnap amikor elindultam a krémért még patti volt ami nem tudtam mikor múlik. Nekem ezek 1 hét kb. Nem egy nap alatt szoktak elmúlni ezért voltam rettentő ideges.
Köszönöm szépen neked is és mindenkinek!
Szivesen, remelem segit!
Eleg csak megtisztitani a borod es bekenni a kremmel reggel este, semmi massal nem kenni, hogy ne legyen sok. Amugy en ilyen sos esetekben szoktam bevenni olyan fajdalomcsillapitot, ami gyulladascsokkento egyben - nincs ralatasom, mennyi hatasa van a pattanasra, de engem megnyugtat :) most viszont nem tudom, lehet-e ilyet bevenni mutet elott, esetleg valami teat ihatsz, ami termeszetes es van gyulladascsokkento hatasa, hatha segiti picit, hogy a patti (helye) lemenjen. Csak optimistan, jo lesz! :)
Igen,most már nagyon bestresszeltél.
Gabi ne nyomjad,nem kell,éppen az a cél,hogy ne egy gyulladás legyen belőle,inkább a száradás.
Ha nincs gyulladás,lesz műtét.Még van annyi idő,hogy száradjon-amíg nem húzol a gyógyszertárba-addig rakjál rá mentolos fogkrémet.Egy pöttyöt,nem többet.
Nyugi,le kell mennie.
Kérd ki a gyógyszerész tanácsát is,úgyis látja holnap,hogy kb. milyen állapotban van a patti,lát-e gyulladást vagy nem.
Ne sírjál,tudom,hogy ilyenkor nagyon nehéz,olyan régóta várod már a nagy napot,nyilván mindenki drukkol neked,hogy szerdán meg is valósulhasson!!!
Szia,
Nekem a bőrgyógyászom ajánlotta a La roche posay Effaclar Duo+ krémet (gyógyszertárban lehet kapni sok La roche terméket), én mindig azt teszem azóta a pattikra és 1 nap alatt is csodát művel.
Amúgy az összes La Roche termék szuper, én gipszlevétel után is ennek a termékeit használtam, és lekopogom gyönyörű a bőröm azóta is (tisztítasra a Micellás ultra tisztító reggel este; ajak kiszáradásra/ellen & hámló orra Cicaplast szintén csodákat művel és ez még a hegre is jó). Sok sikert, minden ok lesz :)))
Nyugi Gabi, nem lesz semmi baj, megneztem a keped is, szerintem ez nem ok arra hogy elnapoljak (persze nem en vagyok az orvos). Probalj nem stresszelni, tudom konnyu mondani, en is stresszeltem, le is betegedtem mutet elotti heten...de aztan probaltam arra gondolni hogy jobb elotte hettel betegeskedni, es szepen kikuralni magam, mint mutet elott egy nappal!
Most ott van az a kis seb a nozidon, de szerdara elmulik! Sok sok vizet igyal, es tenyleg csak mertekkel a teafaolajjal, nehogy kimarja a borod!
Sok sok sikert!
Szia!
Mindenből csak annyit,hogy ki ne csípje,mert aztán már csak hármat alszol és TE jössz :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?