Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia
...ahogy kivették a tampont már szelelt az orrom hálás vagyok érte 😍 kitartást 🙂
Hat hét kellett :-)
De ez nem volt vészes,van,akinél három hónap.
Van,aki olyan szerencsés,hogy már a gipszes időszak alatt is jön a levegő,nem biztos,hogy folyamatosan,de hol az egyik,hol a másik járat kidugul
Én gipszlevétel után-amikor már óvatosan fújhattam az orromat-már folyamatosan kaptam levegőt,szuper jó volt.
Sziasztok!
Ma a műtét napjan lehet be venni még vitaminokat, rutascorbint, árnikát?
Szia!
Én nem mernék belevágni, ha utána nem tudnék pár hetet otthon maradni. Repülni lehet rögtön kb gipszlevétel után Nasivinnal, de ugye azt is max 1 hétig lehet használni. A kiegyenlítéshez szerintem fontos, hogy rendben legyen az orrod is, illetve kímélni kell Magad, nem lehet emelgetni utána az utasok csomagját, esetleg fentről rád esik valami, neked mennek (bár nem tudom, ez mennyire fordult eddig elő :) ). Ami tuti, ha elmész valamelyik dokihoz és elmondja a tanácsait, hogy hogy érdemes belevágni. Biztosan találtok rá megoldást.
Sziasztok!
Holnap vagyok 2 hetes és azt szeretném kérdezni , hogy veletek is volt olyan , hogy hamarabb elfáradt a szemetek és behomályosodnak a betűk?( rosszabbul látok) Eddig nem hordtam a szemüvegem , de egy pár napja azt érzem , hogy kellene
Folyamatosan szívódnak fel,van,amelyik hetek alatt,de előfordulhat,hogy hónapok is kellenek.
Van,mikor egy-egy orrfújásnál látszik,ahogy távozik,de nem minden esetben,főleg,ha már nagyon szétmállott.
Szia,
Úgy látom, hogy itt a fórumon nem igazán van akit ő műtött. Viszont facebookon van egy olyan csoport, hogy "Plasztikai sebészet" ott a keresőbe, ha beírod a nevét, ad ki néhány embert, akit ő műtött képekkel.
Sziasztok!
Már tudom egyszer kérdeztem és érkeztek is válaszok, de kíváncsi vagyok van olyan akit konkrétan Járai Tamás műtőtt és van erről véleménye? Vagy van olyan aki ismer ilyet?
Előre is köszi!
Sziasztok!:) Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Már régóta gondolkozom orrplasztikán, de mivel a mostani munkám sok repüléssel jár (légiutas-kísérő vagyok), nem vagyok biztos benne, hogy kivitelezhető.
Meddig nem szabad repülni a műtét után? Mennyi szabit vettetek ki? Meddig nem szabad fizikai munkát végezni? (nekem ugye a nehéz csomagtartókat is csukogatni kell) Mennyi idő a teljes regeneráció? Volt utána más érzésetek légnyomás-különbségnél? Milyen szövődmények lehetnek?
Vagy lehet, hogy inkább akkor kéne megcsináltatnom, mikor már más munkám lesz? Ti bevállalnátok így a műtétet?
Előre is köszönöm a segítségeteket. 😘
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?