Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ki mikor aludt először oldalt? Ha már közeledik az este, rosszul vagyok a tudattol, hogy így kell aludnom. :( Rám ez az apadás/dagadas egyáltalán nem jellemző (tulajdonképpen azt sem tudom,hogy mit kellene látnom). Eddig kétszer dagadt be az orrom egyik fele a melegben, de azóta sem.
Amugy nem. Annyira szerinten valadekozik csak
En semmit nadalytovel benyontam szwmem alatt de a torkom nekem is oda v an. Alvas szerintem csak kenyszerbol lesz
Én most tantum verdét nyomok, mert a torkom kezd kilenni. Lüktet az orrom. Tantum után próbálok aludni, de eddig nekeem sem ment. Ébredés ota nem aludtam. Neked is nagyon vérzik?
Alvas igy tuti. Nem lesz, eleg szenvedos lesz, amugy nekem ez a 2. Mutet Volt 2012ben volt az elso. Siman jobban birom most. Mennek mar haza
Köszi Dóri 😊 tényleg jó 😊 ez a szájon át lelegzes vacak. De boldog vagyok mert már most szépnek látom 😀
De jó!Ugye mondtam,hogy ma meg lesz a műtét és Gabi már túl is vagy rajta,egészen pontosan beléptél az orrplasztikások csapatába😂
Mivel ketten is vagytok:kitartás az éjszaka és ott vagytok egymásnak,ha nagyon unnátok a hosszú éjszakát,vigyázzatok egymásra!
Egeszsegedre, én is megettem, de még ennék csak nincs mit :)
Jól köszi 😊 megkaptam a 2. Koktélom. Vacsit is megettem. 😊 itt büfizgetek 😂😂😂
Na neee :))) hogy vagy? En mar minden oke mindjart vacsora
Szia! Itt vagyok a szomszéd szobában 😂
Sziasztok, az elobb mutottek Rezek Úrnál. Ha valaki raer beszelhetunk :)
Szóval tettem képet A szép orromról 😂 nem írtam semmit majd pótolom.
Én 3kor pisiltem és innom kellett picit. De azt ki is pisiltem. Csajooooook túl vagyok rajta😁😁😁😁😁
Gabi, Meg ejfel elott olvasod talan. nekem mondtak h ejfeltol se inni se enni nem lehet! :)
szurkolok holnapra!!!
Szia, elvileg hivatalosan éjfél az evés/ivás, hogy nehogy altatás közben feljöjjön és a tüdődbe menjen (ha jól írom?) de amúgy 6 óra az evés és 4 órán belül már egyáltalán nem lehet inni. Én pl. amikor kora reggel felkeltem, műtét előtt 4 órával ittam fél pohár vizet, ez oké volt nekik.
Ha muszáj enned/innod műtét előtt, az altatóorvosnak feltétlen említsd meg, mert olyan is van, hogy akkor “máshogy” altatnak vagy elhalaszthatják miatta (legalább is ezt olvastam).
Műtét előtt nem lehet. De éjjel szoktam ha felkelek pár kortyot. Azt kellene tudnom hogy ezt lehet e
Így van-maradjunk pozitívak.
Nálunk úgy volt az ivás,hogy műtét előtt két órával még lehetett fél liter vizet inni,sőt a cukros vizet még szívesebben ajánlotta az altatóorvos,az ereknek is jót tett és a hányingernek is.
Tehát 10-kor kezdődött a műtét,akkor 8 előtt még lehetett ilyet inni.
De nálatok nem tudom,hogy van,majd jön valaki,aki megmondja :-)
Enni éjféltől nem lehet azt tudom. Inni ha éjjel megebredek auert lehet vagy éjfélkor igyak egy nagyot?
Igen igen nagyon várom. Ez a mai nap kikészített, a levegő nehezen jött nagyon🙁 remélem ez nem lesz rosszabb. Csak jobb lehet akarom mondani.
Köszönöm szépen 😊 de jó lesz
Szia Gaboo minden jót kívánok neked a holnapi napra🙂és csodaszép nózit🙂
Így van,a tél ilyen szempontból sokkal jobb.Akkor nyugisabb az orr,még jó,hogy nem oda húzzuk a gyűrűt...
De jó!!! :-)
Milyen kis boldog valaki <3
Nekem is így van ha meleg van. Ma is alig kaptam levegőt. Faj is a fejem. Ezt is mondom holnap a doktornak. Én műtét előtt állok
Olyan jo volt télen ☺️,de most a nagy melegben , kívülről nem,de belülről érzem, hogy jelentősen megduzzadt.
Csajok!!! Holnap reggel műtét 😊 kaptam választ, minden rendben lesz☺ köszönöm a drukkolást!! Azt hiszem mostmár ehetek egy kis csokit 😂😂😂
sziasztok. valaki el tudná küldeni Rezek doktor asszisztensének, Erikának az e-mail címét? Nagyon köszönöm!
Én is visszasírom már a gipszet:D
További ajánlott fórumok: