Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Olyan vicces, hogy nekem iszonyú nagy változás volt (nagy pup, hosszában ferde, egyik irányba eldőlt, és a végén egy nagy orrcsucs... Kegyetlen...) Hozzá egy olyan orrsoveny,ami elzárta az orrjaratot.
Megyek az utcán, és köszönnek. Hosszan rám néz, már fél perce csak nez, én jövök zavarba. Kérdezem nevetve,hogy na mi az?! :) "Szemüveg!!!! Hol a szemuveged?!"
Haat mondom otthon.
Valakinek fel sem tűnik,valakinek furcsa,és megnyugszik, amikor rájön,hogy a szemüveg hiánya a furcsa. Olyankor megjegyzem, hogy igen, ennyit tesz egy szemüveg. :D
Én nagyon stresszeltem ettől,hogy majd magyarazkodni kell a műtét miatt,mert ha valakinek,nekem nagy változas volt. Úgyhogy nem kell felni. :) Egyszer lehet teszek fel képet is :)
Szia!
Látom vannak új képek,nagyon szép rajta az orrod és a kalapom-pom <3
Szívesen <3
Nyugodtan hajtsd hátra,minden orrkészítmény olyan,hogy könnyebben jut be a hátrahajtott fejjel.
De úgy is csinálhatod,hogy egy-egy borsónyi mennyiséget az orrkenőcsből a két orrbemenetbe helyezed,amennyire csak tudod-persze óvatosan-és akkor ott szépen szétolvad és jut mindenhová az orrjáratban.Mivel olvad,ezért fog belőle kifolyni,de annyi marad az adott helyeken,amennyinek kell.
Úgy emlékszem,hogy Gawwros is így csinálta és szuperül működött neki.
Szia!
Gabika nyugodtan köhögjél,tüszinél meg nyitott száj,így minden oké lesz.
Köhögés ne menjen erőből,nehogy ér pattanjon meg,mert az bizony tud ilyenkor vérezni.
Szia!
Átküldtem neked is,hogy mi az,amit érdemes beszerezni.
Mivel orrsövényferdülésed is van,egyértelmű,hogy fül-orr-gégész+plasztikai sebészt válasszál,de ha nem lenne,akkor is!
Korrekció:nincs benne az árban,külön költség.Az altatási- és anyagköltséget szokták felszámolni.Ritka esetben,ha egyértelműen vállalja az orvos,hogy az ő hibájából történik a korrekció és nem a gyógyulási folyamat részeként alakult ki,akkor átvállalja a költségeket.
Szio,
Ha így kéred a gyógyszertárban akkor tudni fogják :) egyébként unguentum nasale van ráírva
Szia!
C30-napi 3X5db golyócska.
A golyócskákat nyelv alatt kell elszopogatni, és utána nem szabad 15–30 percig enni és inni.
A száj legyen tiszta a szer bevétele előtt!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?