Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Műtét után 2. Nap: vagy tüsszentek (igyekszem nyitott szájjal, nem mindig sikerül), vagy torkom csiklandozza valami ugy hogy köhögőrohamot kapok.
Veletek is volt ilyen? Vagy mire számíthatok még amire fel kellene készülnöm. Mert ezek elég hirtelen jönnek.
Sziasztok!
Orrplasztikán gondolkozom, mert nem vagyok megelégedve az orrom formájával és funkcionálisan is fontos lenne. Információkat gyűjtenék: hogyan kell műtét előtt felkészülni és műtét után mire kell jobban odafigyelni. ( Vitaminok, krémek, hasznos tanácsok) Szeretnék kopogni a naplókba,hogy ki hogyan élte át az "átalakulást". Köszönöm szépen ha beengedtek. Gyerekkorom óta be van dugulva az orrom,akkoriba orrcseppel kezeltem,hogy könnyebb legyen. ( Mostmár nem)
Orrsövény ferdülésem van és lehet orrkagyló kissebbítés is kellene ha indokoltá válik. Voltam már egy konzultáción, kb 20-30 perces volt látványtervet készített de nem kaptam még emailben meg. Legjobb lenne egy műtéti beavatkozás, hogy ne külön esztétikai és külön orrkagylómütétre legyen szükség. Rezek doktorúrat és Varga doktornőt kinéztem hogy elmegyek hozzájuk. Milyen esély van rá hogy polly orr alakuljon ki? A korrekció mindenhol benne van az árban?
A nyakpárnát mikor kell alkalmazni?
Sima plasztikai sebészek nem fül orr gégész mellett műtenek? Facebookon sokszor Awil neve tűnik fel.
Melyik naplóba van részletesen minden leírva? Vagy lenne egy összefoglaló amibe minden lényeges info benne van?
Inkább megkérdezem,hogy többet tudjak. :-) Köszönöm!
Szia,
A másnap a legrosszabb szerintem, szóval ne aggódj, már csak jobb lesz napról napra :) már holnap is klasszisokkal jobb lesz!
Kitartás!
Sziasztok! Körülbelül 3 évvel ezelőtt regisztráltam ide a fórumra, mivel szerettem volna orrplasztikát csináltatni. Volt is pár kérdésem, a válaszokat pedig innen is köszönöm! Akkor el is mentem konzultációra, de végül elvetettem hátha megszokom az orrom formáját. Hát azóta is bánom, hogy nem vágtam bele hamarabb. Viszont!!! 2 hét múlva lesz időpontom a műtétre ,amit nagyon várok!
Így lassan be szeretném vásárolni a "hozzávalókat" :)
Azt szeretném kérdezni, hogy az árnika homeopátiás golyókból milyen potenciált válasszak? C5 vagy c30?
Ja,már értem,én a fejed tetejére gondoltam😊
De jelentem,hogy el fog tűnni,nem maradsz mali/malacka/ :-)
Malacka-teljesen jó,hozzátartozik a gipszes állapothoz :-)
De mi az a konnektor?😂
Szia!
Nekem azt mondta Rezek ovatosan lehet, en hasznaltam is a gipszes idoszakban rendesen☺️
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?